lørdag 12. november 2011

Nr. 261: Sarkozy er «møkka lei» Israels statsminister!

Nr. 261:

Sarkozy er «møkka lei» Israels statsminister!

Dette er fra Dagbladet 8.11.11: Netanyahu er en løgner sier Nicolas Sarkozy under «private» samtaler med Barack Obama plukket opp av journalister.
Journalister som dekket G20-møtet i Cannes i helga, overhørte en privat samtale mellom Frankrikes president Nicolas Sarkozy og USAs president Barack Obama.
Journalistene som overhørte samtalen, valgte først å ikke rapportere den videre, men den er nå lekket over hele verden.
I samtalen baksnakker Sarkozy Israels statsminister Benjamin Netanyahu og kaller ham en løgner.
- Jeg utstår ikke Netanyahu lenger, han er en løgner, sa Sarkozy om Netanyahu.
Obama svarte følgende:
- Du er kanskje lei av ham, men jeg, jeg må ha med ham å gjøre hver eneste dag (sitat slutt).

Nicolas Sarkozy

Andregenerasjons innvandrer av ungarsk og gresk-jødisk opprinnelse, president i Frankrike siden 2007. Kan ikke motstå en som er av samme opphav som ham selv. Hvorfor? Er det fordi han ikke vil vedkjenne seg sitt opphav? Det er underlig å se at Sarkozy ser mer jødisk ut enn selv Netanyahu men han kan ikke utstå ham. Det hadde være klart en fordel både for Sarkozy og Frankrike med å stå opp for Israel. Både ut i fra Guds ord og at Frankrike har så pass mange jøder som enten bor i Frankrike eller har emigrert til Israel, hvorfor gjør de ikke det?

Denne verdens Gud har forblindet dem

2. Kor. 4. 4a i hvem denne verdens gud har forblindet de vantros sinn.

Dessverre er så mange forblindet av denne verdens Gud som er Satan som gjør at de ikke ser og ønsker å se hva som er best for dem selv. Det er å stå opp for Israel og demokratiske verdier.

Israel er det eneste frie demokratiet i Midt-Østen

Israel er det eneste frie demokratiet i Midt-Østen som gjør og burde gjøre at alle vestens frie nasjoner skulle støttet Israel med nebb og klør. Hvorfor gjør en ikke det? Fordi en egentlig ikke vil stå opp for de verdier som har bygget våre samfunn og ved å stå opp for Israel så viser en at en går imot den nye ”mainstreamen” i verden som er bygget på løgn, usannhet og fiendskap imot Gud som dette egentlig er.

Judeo-Kristne verdier!

Dette er et amerikansk uttrykk for å favne større enn hva protestantene står for. Verdiene for hva jøder og kristne står i fellesskap om er de 10 bud. Dette er det sentrale i den jødisk kristne forståelse. Vi ser at hele vårt lovverk og samfunn er bygget på de 10 bud.

Det er på tide å stå opp for de verdier igjen!

Selv om dette er i ferd med å bli mer og mer upopulært så er det allikevel de verdier som hele vårt vestlige demokratiske samfunn er bygget på og mister vi de verdier så mister vi de verdier som vårt samfunn er bygget på.

Vil muhammedanerne overta?

Vi ser at innforbi Islam så bygger de på verdier som gjør at deres samfunn holder sammen og familien står høyt og sterkt, og her har vi sviktet i vesten fremfor alt med løssluppen moral og med å tillate gjengifte og samboerskap over en lav sko, vi har sviktet. Et samfunn blir ikke bygget bare av materielle verdier, men åndelige og etiske verdier. La oss i denne tiden fremfor alt verne om og slå ring om det som er rett, sant og dyrebare. Det er våre Judeo-Kristne verdier! Da står en også opp for Israel og deres Statsminister Benjamin Netanyahu som er en sann Guds mann selv om han dessverre er skilt og gjengiftet selv og det er også halvjøden Nicolas Sarkozy, noe som fremfor alt er med på å spise opp det vestlige samfunnet. Det at våre moralske og etiske verdier betyr mindre og mindre for oss og at vi ikke lenger lever etter dem, er en katastrofe for et samfunn. Det er vel ikke en familie i den vestlige verden som ikke er rammet av den forferdelige tragedien som skilsmisse er og påfølgende gjengifte igjen med nye barn og alt det som følger med. Det er i bunn og grunn verre enn alt annet av negativ utvikling i vårt samfunn i den vestlige verden at våre etiske og moralske standard er såpass svekket og ødelagt at det er kun er en vekkelse eller dom fra Gud som kan gjenopprette og sette standarden tilbake til “normalen” igjen!

Relatert link: http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-216-palestinerne-har-sin-egen-stat.html

Ingen kommentarer: