tirsdag 16. juli 2013

Nr. 652: Etterarbeidet i menigheten er mangelfullt, ikke eksiterende og oversett!

Nr. 652:

Etterarbeidet i menigheten er mangelfullt, ikke eksiterende og oversett!

Av Randi Ingwersen

Artikkelforfatteren hevder at etterarbeidet i menigheten er mangelfullt, ikke eksiterende og oversett! Det er som å bli foreldre og overlate alt til tilfeldigheten og andre. Slike foreldre ville en sagt ikke var skikket til å være foreldre, det er sikkert det samme vi ser for en god del innforbi de kristne menigheter at en ikke er skikket! Bilde viser et menighetslokale, det er Family Worship Center i Baton Rouge i USA som i motsetning til mange menigheter er en fungerende og åndelig menighet der kjærlighet og medmenneskelighet er rådende.Man ser i dag svært mange predikanter som kappes om antall frelste sjeler. Det går liksom en slags sport i hvem som kan få flest mulig sjeler frelst og det fikk meg til å se det annerledes. Det er bra at mennesker blir frelst, men hva skjer med de samme menneskene etter at de har sagt ja til frelsen?

Ikke alle har et nettverk rundt seg og hvor skal de gå på møte eller samling i etterkant eller bryr predikantene seg om det eller andre i teamet for den saks skyld og ofrer de det noen tanker tro?

Min erfaring er nei.....få bryr seg om verken meg eller deg.....og det blir som å sende nyfrelste ut til ulvene. Det burde være nok til å få kristne til å stoppe opp og i det minste reflektere.

Var en "uteligger" på et møte engang og han sa ja til Jesus og dette hadde vært den beste dagen i hans liv. Der satt han helt aleine og måtte faktisk kjøpe en kopp kaffe!! Ingen tilbydde han noe som helst! Skal det være sånn? Bare det at man skal kjøpe alt i mange menigheter .....og at menigheter er blitt butikker.

Kunne ha skrevet mye mer, men dette er mine tanker om det å være menneskefiskere:)

Ser så mange skriver at dem vil være menneskefiskere den siste tiden vi har igjen på denne jorden,,,,vel,,,,det er IKKE bare å fiske i vei,,,la alt suse, det handler om å ta være på denne fisken, så den ikke ligger i båten bare, råtner og dør, eller at andre mennesker tråkker på den....!

Vi fisker, drar den så opp i båten, der blir den i mange tilfeller bare liggende,,, "De" har derfor ikke forstått at menneskene da skal bli hjulpet, hjulpet med sine behov, stell, opplæring, næring, omsorg og kjærlighet♥ Rett og slett bli tatt vare på! Ikke bli slått ihjel, trampet på og spist opp!! Det er på tide at de som kaller seg frelste/troende og som skal fiske mennesker, begynner å ta ansvar for menneske fisken sin!

Det er nemlig ikke en konkurranse for å få mest fisk, bonus poeng for hver fisk liksom. Hver sjel som overgir seg og sier ja til Jesus er blitt ditt nye nære familiemedlem, tenk på det!! ♥ Kan ikke bare lukke døra for han/hun når møtet er slutt! Men dessverre vet jeg at det er nettopp slik det foregår,,,,,!

Stoppe sammenligningen av slik fisking foregår i verden, for husk med en gang du har fisket og fått fisk så stopper sammenligningen♥ ♥ ♥

Gud velsigne hver eneste leser på bloggen!

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2013/06/nr-644-himmelekspressen-og-jrn-strand.html http://blog.janchristensen.net/2013/06/nr-627-svein-nordvik-skal-na-hele.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-618-tv-visjon-norge-et-gedigent.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-607-engang-frelst-alltid-frelst.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-574-jesus-kvinner-er-lsslupne-og.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-569-finnes-det-avlatsbrev-ogsa-i-var.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-566-den-kvelden-sa-jeg-ja-til-jesus.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-559-himmelekspressen-pa-vei-imot.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-558-dette-opplevde-vi-rundt.html

Ingen kommentarer: