lørdag 13. september 2014

Nr. 866: Hva positivt det ble skrevet om meg på Søkelys fra gode mennesker som tror på Herren Jesus!Nr. 866:

Hva positivt det ble skrevet om meg på Søkelys fra gode mennesker som tror på Herren Jesus!

Har som sagt debattert på Søkelys en del i det siste. Men har trukket meg der for godt. Men det er en del også positive ting som sitter igjen. Det er egentlig angriper de meg for å være en «normal» kristen. Derfor synes jeg det er på sin plass også å nevne det positive ved meg, som andre tar opp. For jeg mener at slik jeg lever kristenlivet, burde og skal alle gjøre det. Ikke det at jeg er feilfri og uten noen former for forbedrings potensialer. Men det er ikke sprik mellom liv og lære i mitt liv, der er et «normalt» kristenliv.
Bilde av meg som forkynner og lever etter Guds ord ved Guds store nådeHa meg som forbilde sa Paulus og sier jeg også:

Jan Kåre har samme kone i 27 år.

Evner en ikke å leve trofast i ekteskapet, og går hen å skiller og gifter seg igjen. Da lever en i hor sier skriften. Jeg har kun fulgt den enkle bibelske og sunne vei. Den jeg giftet meg med i ungdommen. Henne er jeg fremdeles gift med. Og vi har også fått tre herlige barn i sammen, Hallelujah!

Min oppfatning er at Christensen bruker sterke ord for å få frem viktige budskap.

Det er sant, en må bruke sterke ord for å få frem budskapet. Selv om det smerter og det går på tvers av hva andre mener og de menneskelige følelsene i oss reiser bust. Så er Guds ord rettesnor for alt. Liv som lære! Kristenfolket i Norge blir på mange måter styrt av lovene i kardemomme by. De passer fint inn der, men ikke i Guds menighet. Der er det Ordet som avgjør absolutt alt!

Siste som kastet seg ut i “debatten” og ble tydelig truffet ang. gjengifte og skilsmisse, er pastor Jan Hanevold. (Signaturen Jan Hanvold postet muligens tre kommentarer under debatten med Christensen men Hanvold nekter å svare på spørsmål om hvorvidt han stod bak de tre kommentarene) (redaksjonell tilføyelse fra Søkelys) -Og kanskje ikke så rart han reagerer på det for “alle” kjenner jo til hans brutte ekteskap og gjengift etter han ble frelst? De trenger ikke like Christensen eller meg, men de går imot Guds ord. Det et det alt handler om! Jeg tror de som så sterkt forsvar slik umoral faktisk har et eller annet uoppgjort i eget liv? Dessuten drar de mange med seg i “fallet”, det er alvorlig!

Ja, Jan Hanvold og jeg er rake motsetningen. Han lever etter sitt eget kjød, jeg lever i samsvar med Guds ord. Han går på den brede vei og de som følger ham likeså. Jeg går på den smale vei, og de som følger meg likeså.

Christensen kan i hvert fall sin bibel, men sier man imot det kristne “flertallet”, går de til angrep og bruker svært stygge “triks”.

Jeg trodde at den dagen jeg ble frelst og det første året at kristne mennesker var som engler bare uten vinger!
Men jeg har funnet ut at de har verdens spisseste albuer enkelte. Spesielt hvis de sier de taler i tunger. Alt er egentlig tillatt, da det alltid er «nåde» å få. Er man en psykopat, narsissist eller på annen måte et maktmenneske. Så har en gode kår, bare en får en tittel som Apostel, Pastor eller profet. Dessverre er den åndelige, moralske og etiske standarden så lav blant de troende. At hadde samfunnet bare bestått av pinsekarismatiske kristne hadde vi vendt tilbake til «kannibalisme» og krig som Paulus taler om i Galaterbrevet.

Fra mine bibelkommentarer:
Gal. 5. 12 Må de bare skjære av seg alt sammen, disse som sprer uro blant dere!

Dette er hentet fra janchristensen.net mine bibelkommentarer over Filipenser brevet: 3. 2 Hold øye med hundene, med de onde arbeiderne, de som skamskjærer seg.
Det er enkelte ord og utsagn i Guds ord som er kompromissløse som her når Paulus går i rette med judaister. De trodde på Jesus men at en samtidig skulle holde loven. Ap.gj.15. 5 Men noen troende fra fariseerpartiet stod fram og hevdet: «De må omskjæres og pålegges å holde Moseloven.». Jødene kalte hedninger for hunder, men det var de som var det når de mente at hedningene skulle tro på Jesus, holde de ti bud og bli omskåret. Vi skal ikke holde et av de ti bud, selv ikke Sabbatsbudet for å bli frelst og leve som en troende. Vi skal kun tro på Jesus og følge han, ingen andre.
3 For det er vi som er de omskårne, vi som gjør vår tjeneste ved Guds Ånd; vi har vår ros i Kristus Jesus og setter ikke vår lit til noe menneskelig.
Noen vil si at det er selvros å fremheve sin egen åndelighet nærmest på andres bekostning. Men dette med troen på Jesus og hans forsoningsverk alene er så stort å prøve og forbedre og forandre det, er å være en åndelig hund, en ond arbeider og gå i ledtog med den onde. Når noen velger en annen vei til frelse og leve det kristne livet, har en lov å sette troen på Jesu opp imot både loven til frelsesvei og hva det måtte være. (sitat slutt).

Kjærlighet og fred som en snakker om er bare et skalkeskjul for å manipulere og herske over andre. Tilstanden blant de troende er så lav blitt, at det er kun Gud som kan skape og få forandring!

Jeg kan min bibel, ja. Men å leve etter den båe i hverdagen og gjennom det en formidler, det satser jeg på mer enn noen gang.

Reinhard Bonnke kjenner de fleste til ,han sa : “Guds ord er aldri ment som en spotlight for oss selv “. ! Men hva er det blitt idag…”han er jo så fin ” og dette var et herlig møte”…ja, om alle er enig blir det bra…ironi.

På en måte er dette feil, da om vi vil eller ikke. Så er våre liv som kristne som et åpent brev kjent og lest av alle mennesker. Apostelen Paulus sier til Jesu disipler: «Dere fremtrer som et Kristi brev, … kjent og lest av alle mennesker» (Joh 17,18.23; 2 Kor 3,3.2).

Tenk i dag på de såkalte store Apostler, de er akkurat som de var før. De lever i sitt vellevnet. Mens slike som meg og andre, vi lever som vi lærer.

2 Kor. 11. 13 Disse er falske apostler, troløse arbeidere som opptrer som om de var Kristi apostler. 14 Det er ikke noe å undre seg over, for Satan selv skaper seg om til en lysets engel. 15 Og da er det ikke rart at hans tjenere skaper seg om til tjenere for rettferdigheten. Men til slutt skal de få lønn etter sine gjerninger.

Sluttkommentar:

1 Kor. 4. 8 Men dere er allerede så mette! Dere er alt blitt så rike! Dere er blitt konger, men uten oss! Ja, var dere bare blitt konger, så kunne også vi hersket sammen med dere!  9 Men for meg ser det ut som om Gud har satt oss apostler aller nederst. Vi er som dødsdømte, stilt fram som et skuespill for verden, både for engler og for mennesker. 10 Vi er dårer for Kristi skyld, dere er kloke i Kristus. Vi er svake, dere er sterke. Dere får ære, vi får skam. 11 Helt fram til nå har vi både sultet og tørstet; vi mangler klær, blir mishandlet, er hjemløse 12 og må streve for å livberge oss med våre egne hender. Når vi blir utskjelt, velsigner vi. Når vi blir forfulgt, holder vi ut. 13 Når noen håner oss, svarer vi med vennlighet. Vi er blitt som utskudd i verden, som avfall for alle – til denne dag.

Ja, ja. Jeg ble beskylt for å motta 250.000,- kr på nette.
Hardt arbeid, det gjør godt til ånd, sjel og legeme. Tigging av penger det er ikke til ære for noen. Denne broderen fikk hentet noe penger ut fra banken før leiligheten var solgt. Hvordan? Torp var en pådriver for dette. Og da leiligheten var solgt, da var det snipp, snapp og snute ute med de pengene. Slik forbruker disse falske apostler både penger og mennesker. Dessverre vil mange også i fremtiden gå på limpinnen. Men gjennom bloggene og hjemmesiden vår så blir du både advart og veiledet. Derfor burde du heller be og støtte oss og den tjenesten, oppgaven og gjerningen Herren har gitt meg og satt meg inn i!

Relaterte linker:
2 kommentarer:

bjørn sa...

Ha ha :) Petar er en venn av meg. Ikke tro ett sekund at du har noe sympati fra han. Petar kan heller ikke fordra falske lærere som deg.

Jan Kåre Christensen sa...

Nå er ikke du frelst Bjørn, og du får spørre ham selv!

Hvis de hadde sett bakside ved deg, så hadde alle frelste og som er født på nytt sagt det samme!

Slik oppførsel og språkbruk du «Saulus» har, er illeluktende for et frelst menneske!