onsdag 15. oktober 2014

Nr. 898: Smyrna Oslo, Norges fremste på kristenfronten når det gjelder hva som er tilgjengelig på nettet av bibelundervisning, bibeloversikt og forkynnelse etc.!



Nr. 898:
Smyrna Oslo, Norges fremste på kristenfronten når det gjelder hva som er tilgjengelig på nettet av bibelundervisning, bibeloversikt og forkynnelse etc.!

Bilde av ekteparet Jan Kåre og Berit Christensen som er ansvarlig for det som ligger ute på nettet, og hva som skjer ved og gjennom Smyrna Oslo.

 


Personlig er jeg meget stolt, glad og fornøyd hva vi har fått til på nettet i de 5 årene vi har holdt på. Mer kommer, mye mer. Men det er ikke avhengig av deg, men av Gud. Men har du tro på og for det vi driver på med?

Støtt oss da vel, ikke bare vær enig med oss, og synes at dette er veldig, veldig bra. Se her:

Her er kontonummeret i DNB: 0535 06 05845

Det siste nye, det er vanlige taler, 10 stykker + noe fra før tilgjengelig på nettet for å høre, laste ned og spre budskapet videre.


Videre så vil jeg nevne bibelkommentarer over, ja samtlige bøker i bibelen, og bildeoversikt over samtlige bøker som du trykker på under bibelkommentarer.
Den er laget av Poul Madsen fra København Danmark som var en veldig kjent bibellærer. Det er den bibeloversikten vi hadde på Smyrna Bibelinstitutt/Kraftskolen SBI da jeg gikk der ved Tønsberg i 1982.



Inni her trykker du på bibeloversikt for den boken du er inni i allerede og bibeloversikten kommer frem.

Du trykker her: Trykk her for å se bibel oversikt for ………… (bilde åpnes i nytt vindu)


Hva mer har vi? Eller hva har vi ikke?

Bloggen vår, den «Himmelske blogg» som spørsmål blir besvart, aktuelle ting på kristenfronten blir tatt opp og noe annet innimellom. Alt for at du skal bli oppbygget, opplyst og satt i frihet. Se her: http://blog.janchristensen.net/







Sluttkommentar:

Alt med Smyrna Oslo og tjenesten min står egentlig i blomst, i full blomst. Det er ikke høst, men vår. Alt er egentlig seier, fest og glede. Kan det bli bedre? Neppe!

Sluttkommentar:
Arbeider med forskjellige ting, etter som tid, krefter og økonomiske ressurser strekker til.
Arbeider med bibelkommentarer Johannes evangeliet. Videre å utvikle undervisnings bloggen, og ikke minst dette med tale på nettet. Det er egentlig min aller beste og sterkeste side, bare jeg får det laget slik jeg ønsker og vil det med eget studio, teknikker etc. Og gjerne med et samtale panel over bibelspørsmål, emner og å gå igjennom bøker i bibelen. Ønsker å kalle det «studie i Guds ord!».

Vil du være med?

Det er tre ting som du kan være med på, minst.

1.)  Forbønn, dette er alltid det aller viktigste. At hver gang du ber, eller når du husker på det og innimellom. Nevner meg og min familie fremfor Gud.

2.)  Økonomisk hjelp og støtte.

3.)  Kommer og blir med på samlingene.

Ingen kommentarer: