tirsdag 11. november 2014

Nr. 930: Hvorfor er kristne så ukritiske mot innsamlede midler og spesielt angående TV som er et stort og gigantisk pengesluk!



Nr. 930:
Hvorfor er kristne så ukritiske mot innsamlede midler og spesielt angående TV som er et stort og gigantisk pengesluk!

Selv om AS Norge går med et dundrende overskudd, så er allikvel pengebruken og de midlene kristen Norge forholdsvis sparsomme opp imot de pengesummene som AS Norge opererer med. Hvorfor da når de egentlig råder veldig begrensede midler blant de troende er en så lite kritisk opp imot de pengene som komme troende i hende? Ikke minst blant de kristne TV aktørene som faktisk er nå blitt selve «toppene» blant de kristne når de gjelder å få inn penger og hva en tar ut i lønn.
Bilde av Jan Hanvold som er etter mitt skjønn en virkelig lurendreier som har evnet å loppe den Norske kristenheten for 100 Millioner i året som Visjon Norge har i året i omsetning. Med andre 100 Millioner rett på konto til en falsk profet. Penger og midler som kunne og burde vært brukt helt annerledes.
 

Min erfaring er at det er svært begrensede midler blant oss kristne, ikke minst sett opp imot samfunnet for øvrig!

Disse kristne TV stasjonene som i bunn og grunn er mer til hygge for Guds folk, enn det er et evangeliserings redskap trenger penger, veldig mye penger.
Ikke bare det, det er jo man ikke noe innsyn i hva de egentlig trenger penger til og hva pengene er blitt brukt til i det store og det hele. Og hva de skal brukes til. Men dette «fikser» de fort. De får opp et blide at et industribygg fra Moldova eller noen fattige barn fra Afrika. Det berører FØLELSE LIVET TIL GLADE OG VILLIGE GIVERE! DA GIR EN GJERNE BORT!

Men hva med de som formidler dette? De lever veldig ofte i synd med å være gjengiftet eller på andre måter som er i strid med skriften.

Hvem støtter en hvis en gir til disse TV kanalene? Slik jeg ser det, hivert fall ikke Gud og Guds arbeid. Men en opprettholder noe som dypest sett er under Guds dom!

Blir en «frelst» ved å evangelisere og dele ut mat etc.?

1 Kor. 13. 2 Om jeg har profetisk gave,
          kjenner alle hemmeligheter og eier all kunnskap,
          om jeg har all tro så jeg kan flytte fjell,
          men ikke har kjærlighet,
          da er jeg intet.
         
     3 Om jeg gir alt jeg eier til brød for de fattige,
          ja, om jeg gir meg selv til å brennes,
          men ikke har kjærlighet,
          da har jeg ingen ting vunnet.

Når Jan Hanvold gjør «mye» godt og tar ut lønn på 2-3 Millioner. Hvem brødfør han egentlig da når han lever i synd? Egentlig så er dette ikke noe annet at de meler sin egen kake. Og bygger opp et «imperium» for seg selv og sine. Dette er du med å støtter og holder i live hvis du gir til disse TV kanalene som er her i Norge. Du støtter egentlig ikke Guds sak, men mennesker som er under Guds dom med sitt liv!

Sluttkommentar:

Min erfaring fra kristen Norge er at det som virkelig er noe å satse på går stort sett i motbakke. Det som ikke er verd å satse på, det går i nedoverbakke og blir satset på.

Min erfaring fra verden er stikk motsatt. Det som er virkelig noe å satse på, det blir satset på. Det som ikke er virkelig noe å satse på, blir oversett og neglisjert.

Ikke underlig at Jesus sa følgende:

Lukas 16. 8 Herren ga den uhederlige forvalteren lovord fordi han hadde handlet klokt. For denne verdens barn ordner seg klokere med hverandre enn lysets barn gjør. 9 Jeg sier dere: Skaff dere venner ved hjelp av den uhederlige Mammon, så de kan ta imot dere i de evige boliger når pengene tar slutt.

Dette sa Jesu for 2000 år siden, at «denne verdens barn ordner seg klokere med hverandre enn lysets barn». Det trenger ikke å være slik i fortsettelsen, men hva er grunnen for dette? Skal jeg gi er kort svar, så er det at kristenfolket alltid søker etter det som er middelmådig. Hvordan forklare det, er noe overdrevent en vei så tar en avstand i fra det. F.eks. at verdens barn nå larmer med at de skal ha tre foreldre, det farer en opp for. Er dette noe å bry seg om? At kristenfolket godtar gjengifte over en lav sko, det enser de ikke. Jeg skjønner at kristenfolket ikke går i takt med Herren, derfor tjener de i ytterste konsekvens så ofte seg selv, og Satan. Deres Herrem, og hans sanne og trofaste tjenere som skulle hatt den støtten de kunne fått. Det overser de. Hadde en diskusjon på Søkelys der ei dame støtet meg, vet ikke om det var ei dame. Det kan være hennes synonym navn? Men dette skriver hun, og hun skriver til «troende» at de ved å tale nedsettende om meg, så støtter driver de med religions forfølgelse:

Else Beate Olsen Mørktveit on 10/11/2014 at 21:32 said:

Konstaterer at Christensen her er temmelig alene om sitt syn og dere gyver løs på han som om han er fritt vilt? Hvordan kan dere såkalte “gode kristne” gi en slik uforbeholden støtte til forkynnere og ledere som lever i hor????????????

Kan hende broder Jan Kåre kunne ha brukt litt mildere ord om den, men i sak har han 100 prosent rett. Bibelen fordømmer gjengifte, og når Christensen nå blir angrepet, fordømt, kritisert og rakket ned på en slik måte, da er det religionsforfølgelse. I stedet skulle dere ha støttet opp om Jan Kåre’s viktige engasjement mot gjengifte. Dere her er jo faktisk på parti med horebukkene! Tenk over det!

Jeg skrev tidligere at jeg gav min fulle støtte til Jan Kåre Christensen og mener at angrepene på denne Guds tjener ikke vitner om at dere er av en annen ånd. Jan Kåre er sterk som har orket å stå oppreist gjennom denne debatten, og ikke en eneste en av dere har greid å stå dere mot Jan Kåres argumenter. Han forkynner Guds klare ord om gjengifte og gjør rett når han avslører hyklere som Jan Hanvold, Bjørn Storm Johansen, Jørn Strand og de andre han har avslørt.
Christensens blogg er et friskt vindpuss fra himmelen, mens dere fekter og skriker som folket i Sodoma. Slått av blindhet er dere alle. Jeg tror knapt en eneste en av dere er frelst.
Det er tydelig at bermen her er blitt kynisk mot Jan Kåre siden jeg skrev noe sist og de onde ånder som søker å undertrykke Herrens røst i tiden har åpenbart gode tider. Dere minner om denne flokken https://www.youtube.com/watch?v=8SWEnQqSGCc
(sitat slutt).

Tydeligere enn dette kan det vel neppe sies? I hvert fall, tenke og be til Gud hvem du skal støtte, og hvem du ikke skal støtte. Ikke bare se deg blindt på behovene, og hvem som tilsynelatende «hjelper». Men be om Guds ledelse, hver dag i alle ting i livet. Ikke minst hvem du skal støtte og stå med i tjenesten!

Dette skrev ei dame om ham i Dagen for en tid siden, som jeg synes var meget godt og rett:
At Norge trenger en kristen tv-kanal er greit nok. Men det er trist at denne mannen er sjefen for kanalen.
Han er skilt to ganger og gift for tredje gang. Står det ikke noe i Bibelen også om at skilte ikke skal være ledere.
Konstruktiv kritikk er ikke dømming. Vi kan ikke bare godta alt uten å si ifra. Du kan google på Hanvold selv. Der får du de opplysningene du behøver for å gjøre deg opp en mening. Jeg endrer ikke mening, selv om vi to ikke er enige.
Hva du tror interesserer meg ikke. Jeg har min oppfatning og du får ha din. Jeg sier fremdeles at det er trist at denne mannen er leder for kanalen.
Sannheten kan være vond å svelge. Verre er det når en ikke evner å se den.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du skrev at man ikke visste hva man brukte disse innsamlede midlene til? Men, det vet man, da Tv Visjon Norge er et aksjeselskap, og regnskapene er offentlige:
http://www.1881.no/radio-og-tv-selskaper/radio-og-tv-selskaper-buskerud/radio-og-tv-selskaper-gulskogen/tv-visjon-norge-as_100904676S1/regnskap/?regnskapvisning=full

Jan Kåre Christensen sa...

Skal se på de linkene når jeg kommer hjem.
Men likevel så støtter alle en horkarl når en støtter Visjon Norge på et eller annet punkt.

Anonym sa...

Inntektene til Visjon-Norge går ned, i takt med at Kanal 10 har etablert seg. Var nede i 90 mill i fjor, og kommer til å fortsette.
Setter mer pris på Kanal 10...