fredag 2. januar 2015

Nr. 996: Kong Harald V oppfordrer til snille ord, men Satan er løs og han må bekjempes, avsløres og nedkjempes!



Nr. 996:

Kong Harald V oppfordrer til snille ord, men Satan er løs og han må bekjempes, avsløres og nedkjempes!

Selv i Kong Haralds famille, der selveste Prinsesse Martha Louise står i med sitt, og det leder folk inn i det okkulte og bort i fra troen på den sanne Gud og troen på den Herre Jesus Kristus. Dette er i høyeste grad noe Satan vil og som må avsløres. Vi må også være klar over at den onde også sender sine engler.
Engler er virkelig, men å begynne og fokusere på engler er imot Guds ord, det er bare Jesus som kan frelse.

Bilde av Jesus som er Herre over englene. Uten ham, og hans navn nevnt, ingen sanne engler som opererer.
 

Josva 5. 13 En gang Josva var ved Jeriko, så han opp og fikk øye på en mann som sto framfor ham med løftet sverd i hånden. Josva gikk bort til ham og sa: «Er du med oss eller med fiendene våre?» 14 Mannen sa: «Nei, jeg er føreren for Herrens hær. Nå er jeg kommet.» Da falt Josva ned med ansiktet mot jorden og sa: «Hva har min herre å si til sin tjener?» 15 Føreren for Herrens hær svarte Josva: «Ta skoene av føttene, for stedet du står på, er hellig.» Det gjorde Josva.

Dette var ingen ringere enn Jesus, som ledet og leder englene i dag og i all evighet!

Hva er det satan vil vi skal gjøre? Jo faktisk det hans egen datter holder på med å oppfordre til, engledyrkelse som bibelen advarer imot på det sterkeste.

Fra mine bibelkommentarer Kolossenser brevet 2. 17 Alt dette er bare et skyggebilde av det som skulle komme, men legemet er Kristi legeme.

Her får vi en enda en dose. Dette Paulus her nevner er meget viktig for å forstå Guds fremgangsmåte og hva som er av gyldighet og betydning i dag. Hva er virkeligheten? Skyggen eller selve personen? Personen selvfølgelig og det er Jesus Kristus. Det er Jesus som er skyggenes virkelighet i hele gamle testamente. Ikke loven, seremoni forskriftene, høytid, nymånedag, kriger, forordninger eller noe annet, men Jesus Kristus. Alt dette er bilder, forbilder på hva Kristus er og representerer.

18 La ikke seierskransen bli røvet fra dere av disse som gir seg av med det de kaller selvfornektelse, og med engledyrkelse, og holder seg til syner de har hatt. Med sine rent menneskelige tanker gjør de seg til uten grunn

Det ser ut som de var blitt villedet til å tro at en engle åpenbarelse var av større åndelig verdi enn en Kristus åpenbaring?! At de la unaturlig og mye vekt på åpenbaring er sikker. Men med den hensikt for å få den til å stole og tro mer på engler og andre åpenbarelser en på Kristus og Guds ord. Engler i oppdrag er ikke noe nytt, den forførelsen ble også de første Kristne utsatt for. Vi tror på engle åpenbarelser og andre åpenbarelser. Men stemmer det med Guds ord og tar det oppmerksomheten bort i fra Kristus og Guds ord? Gjør det det, forkast det uansett hvor fint og ydmykt det høres ut som. Engel åpenbarelser er som et supplement til Kristus åpenbarelser og Guds ord.

19 og holder ikke fast på ham som er hodet. Men fra ham utgår hele legemets vekst slik Gud vil den skal være, og legemet støttes og holdes sammen av alle ledd og bånd.

Det dreier seg om å holde fast ved hodet, Kristus. Hvor blir legemet styrt i fra? Hodet. Vi som Jesu legeme skal alltid styres av hode, for fra han får vi vår åndelige vekst. Når alle andre troende gjør også det samme. Lever i sammen med Jesus utfyller og supplerer vi hverandre akkurat som legemet vårt gjør det. Det er alltid en styrke for legemet å bygge opp flere ledd på legemet. Det skjer ved at vi alle får et større og riktigere syn på Kristus.
(sitat slutt).

Hva er det prinsesse Marta Louise tror på egentlig?  Det er for det første barna og de som lever med Gud som har en engel ved sin side, ingen andre. Med andre ord. Det er en farlig lære og forførelse. Her hjelper det ikke med såkalte snille ord, men å kalle en spade for en spade.

Det er svindel, okkult og direkte imot Guds ord det Martha Louise driver med!

Her skal en søke tilbake til det gamle norrøne blandet med engler, det er etter Guds ord direkte demonisk og jeg vil advare imot på det sterkeste å ha noe som helt med å gjøre, det er ren svindel, bedrag og forførelse!

Ingen ikke troende mennesker har noe «godt» som leder dem, de er styrt av den Onde sier skriften.

Fra mine bibelkommentarer Efeserbrevet 2. 1.  Dere var en gang døde på grunn av deres misgjerninger og synder.
Jesaja 59. 2. ”Det er deres misgjerninger som skiller mellom dere og deres Gud. Deres synder skjuler hans ansikt, så ikke hører dere.”
Misgjerninger = gale gjerninger som skiller oss fra Gud med en dyp kløft.
Synder = å bomme på målet med våre liv. Da forsvinner Gud for oss. Velsignelsen sier: ”Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig.” Men synden skjuler  Guds ansikt så det ikke lyser over oss så vi kan få nåde.

2 Dere levde på den nåværende verdens vis og lot dere lede av herskeren i luftens rike, den ånd som nå er virksom i de ulydige.

Paulus tar seg selv med: ”Ja, vi levde en gang alle som de. Vi fulgte lystene i vår syndige natur og lot oss lede av den og av våre egne tanker. Slik var vi av naturen under Guds vrede, likesom de andre”. Ef.2,2-3. Det må bli et før og nå i et menneskes liv dersom de vil høre Kristus til. Det er ikke tale om å bli bedre enn andre, men å bli en kristen betinger et brudd med denne verdens syndige vesen, og en overgivelse til Kristus.” Det var før sin omvendelse at Paulus mente om seg selv at han var bedre enn alle andre. I Filipperbrevet skriver han: ”Jeg har riktignok det jeg kan vise til av menneskelige fortrinn. Om noen mener seg at han kan stole på slikt, kan jeg det enda mer.” Men etter sin omvendelse har tonen blitt en annen: ”Vi har vår ros i Kristus og setter ikke vår lit til noe menneskelig.” Ved denne klare Kristusbekjennelse kom han i motsetningsforhold til folket og til tidens religiøse ledere. Men etter møte med den oppstandne Jesus Kristus var det en umulighet for ham å forkynne noe annet evangelium enn det han hadde mottatt. Den Hellige Ånd hadde klart avslørt for Paulus hvem han var. ”Jeg vet at i meg, det vil si slik jeg er i meg selv bor det ikke noen godt.” Han fastholder både for seg selv og for alle andre at eneste vei til frelse var å vende seg til Jesus Kristus for å ta imot  den ufortjente nåde og tilgivelse fra ham. Han fikk selv oppleve den forfølgelse som han tidligere hadde satt i gang overfor de kristne. Men han som tidligere brente av hat mot de kristne, brenner nå av kjærlighet til både jøder og hedninger. ”Jeg har en stor sorg i hjertet. Noe som alltid piner meg. Jeg skulle gjerne være forbannet og skilt fra Kristus, var det bare til hjelp for mine brødre og landsmenn.” Rom.9,3.
Det er ikke vanskelig å registre at de antikristelige krefter er virksomme i dag. Det går både på forkynnelse og former. De mest aktive til å forfølge kristne er nettopp de som mener om seg selv: ”Jeg har riktig-nok det jeg kan vise til av menneskelig fortrinn.” Når både ordførere, politikere, bispedømmerådet og media motarbeider en bispekandidat fordi han velger å stå på Skriftens ord, er de alle med på å avsløre det store skille det er mellom denne verden og Guds rike. Egentlig er dette bare naturlig skriver Paulus i Korinterbrevet: ”Slik et menneske er i seg selv, tar det ikke imot det som hører Guds Ånd til. For ham er det uforstand, og han kan ikke fatte det; det kan bare bedømmes på åndelig vis.” ”Så snart motsetningsforholdet tages bort er det at være kristen vrøvel.”

3 Ja, vi levde en gang alle som de. Vi fulgte lystene i vår syndige natur og lot oss lede av den og av våre egne tanker. Slik var vi av naturen under Guds vrede, likesom de andre.
   
Alle mennesker er ikke åndsnøytrale. Enten er vi påvirket av Gud eller Satan. Ved syndefallet så ble alle mennesker “solgt” til Satan. På Golgata ble alle mennesker “vunnet” tilbake til Gud.
(sitat slutt).

Her er Trygve Hegnar om Martas forførende og villede engler som er enten tankespinn eller demoner som operer.

- Englene er med oss - børsen går til himmels

Finansavisens redaktør Trygve Hegnar skriver på lederplass om Märtha Louises engler - det nye redskapet innen finanssektoren.

Det er ingen hemmelighet at vi er skeptiske til englekontakt og samtaler med hester, men etter at prinsesse Märtha Louise og hennes partner Elisabeth Samnøy har tatt Italia med storm, har vi begynt å lure.

Märtha Louise deltok nemlig på en internasjonal englekonferanse utenfor Torino i helgen, og der kunne italienere som var villig til å betale ca 3.000 kroner, lære hvordan man får kontakt med engler og hvordan man skal kommunisere med dem.

Dette kan man selvfølgelig blåse av, men denne gangen fortalte prinsessen at englene også kan hjelpe folk i finansnæringen. Som eksempel, nevnte Märtha Louise, ifølge et referat i Dagbladet, at hun på et av sine kurs i Oslo på skolen Astarte Education hadde hatt en meget dårlig aksjemegler som elev, men etter å ha fullført kurset fikk aksjemegleren kontakt med engler, integrerte dem i sitt arbeid og englene fortalte ham hva han skulle investere i.

Med Märtha Louises ord: «Han seilte opp som en av de beste aksjemeglerne. Engler kan brukes til alt.»

De italienske tilhørerne var vilt begeistret. Hvem vil ikke bli en vinner på børsen?

«Åpne opp hjertet, og si ja til englene,» sa prinsessen.

Dermed fikk Märtha Louise også solgt mer av boken «Møt din skytsengel» som nå har solgt 36.000 eksemplarer i ni land. Pris i Italia: 110 kroner.
(Mer under bildet)

Dette er selvfølgelig bare begynnelsen. Hvis dårlige aksjemeglere kan bli enere etter et kurs på Astarte Education, så kan vel investorene hoppe over meglerleddet og selv bli enere innen aksjeplukking etter et kurs hos Märtha Louise.

Etter en grundig samtale med englene vet vi om det er Seadrill eller Kjell Inge Røkkes drillselskap som blir en vinner, om Statoil fortsetter oppturen og om REC er på vei ned eller opp.

Oljeprisen, som blir stadig vanskeligere å spå, har sikkert en engel også svaret på.

En middels eller dårlig investor blir raskt en suksessrik investor etter en samtale eller to med en engel, og kontakten med englene får man med Märtha Louises hjelp.

I dag (forrige tirsdag) skal vi lede et styremøte i Hurtigruten i Tromsø, og vi planlegger en direktelinje til Märtha Louise eller en engel direkte, for å få svaret på årets utfordringer. Etterspørsel, valutakurser, sykefravær, belegg, driftssikkerhet, budsjetter, regnskap og himmelske turer langs kysten og til Spitsbergen.

Vi skal åpne hjertet så godt vi klarer, og vi skal stimulere styremedlemmene til å gjøre det samme.

Vi har tidligere kritisert prinsessen for villedende markedsføring, men klarer hun, sammen med sine engler, å få en dårlig aksjemegler til å bli en av de beste, er all tvil ryddet av veien.

Englene hjelper oss.

Spørsmålet er imidlertid hvem vi skal saksøke hvis aksjerådene ikke holder mål?

Märtha Louise? Svigermor? Ari Behn eller foreldrene Harald og Sonja?

Det blir litt slik som med kompliserte spareprodukter. Kan vi ta banken og Rune Bjerke eller må vi innrømme at vi har et eget ansvar?

Vi lover fulle hus på neste Astarte Education-kurs. Nå er englene med oss og Hovedindeksen går til himmels.

Sluttkommentar:

Kong Harald er nok en god mann. Men å ta hans råd og veiledning her er nok å bomme på målet. Satan er løs, og i hans egen familie er dessverre en som opererer på en slik måte at en må advare imot da det er direkte forførelse, demonisk og farlig!

Dessverre så ser det ut som til mer synden får fotfeste blant folk, ikke minst blant de kristne der bl.a. gjengifte er veldig fremtredende. Så vil behovet for ikke bare bruke snille ord, men også advarende ord. Være av tvingende nødvendighet!

Jeg tror på engler, og englebeskyttelse. Med det er først og fremst for barn og de som tro på den Jesus Kristus. De ufrelste som opplever dette, er nok først og fremst de som blir bedt for. For de andre står det i skriften at det er den Ånd som er fra Satan som virker i dem. De lever og vandrer i mørke. Det er her Marta Louise går så feil. Uten Jesus, ingen sanne engler som opererer. Jesus er høvdingen over Herrens arme der englene er de stridene. Derfor vil ingen sanne engler operer og virke uten Jesu navn og hans makt og myndighet er der tilstede!

Ingen kommentarer: