fredag 27. mars 2015

Nr. 1079: Visjon Norge 12 år!


Nr. 1079:

Visjon Norge 12 år!

Jan Hanvold takker disse for å ha stått med ham og Visjon Norge.

Bilde av den falske profeten Jan Hanvold i sammen med "kona" (hun er ikke hans kone etter Guds ord, men hans elskerinne) si som etter hva Guds ord sier og lærer, er en horkvinne da hun har giftet seg med en fraskilt. Dette er bibelens klare lære. http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=jan-hanvold-en-falsk-profet

Lukas 16. 18 Den som skiller seg fra sin kone og gifter seg med en annen, begår ekteskapsbrudd. Og den som gifter seg med en fraskilt kvinne, bryter ekteskapet.

Romerbrevet 7. 2 En gift kvinne er etter loven bundet til mannen sin så lenge han lever. Men dersom mannen dør, er hun løst fra loven som bandt henne til mannen.  3 Derfor gjelder hun som ekteskapsbryter hvis hun gifter seg med en annen så lenge mannen lever. Men dersom mannen dør, er hun fri fra loven og bryter ikke ekteskapet om hun gifter seg med en annen.

1 Kor. 7. 10 Til de gifte har jeg dette påbudet, ikke fra meg selv, men fra Herren: En kvinne skal ikke skille seg fra mannen sin. 11 Men hvis hun likevel skiller seg, skal hun leve ugift eller forlike seg med mannen. Og en mann skal ikke skille seg fra sin kone.

Dette kan ikke misforståes, ekteskapet varer livet ut, for begge parter!Her er listen, men jeg vil snu om på dette. Disse alle her har latt den Onde få bruke dem, og da Hanvold er en ekteskapsbryter, horkarl og lever i synd. Da blir de alle her medskyldig i hans synd og vranglære:
 http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=er-du-medskyldig

Idag feirer vi 12 år på lufta med Visjon Norge (Jan Hanvold sin Facebook side).

Inger og jeg vil takke først og fremst Gud, deretter alle våre partnere og ikke minst den trofaste staben på Visjon Norge. Dette har vært teamwork, ifra begynnelsen.

Og en stor takk til alle som har gitt oss tillit. Ifra Jesus Net. Evangelisenteret, GKS kirken, Elihumenigheten og pastor Jan Hagen. Adventistkirken, Filadelfia Kristiansand S, Norge Idag med Anita og Finn Jarle Sele. Østfoldkirken, Åpne dører, Svein Magne Pedersen, Jørn og Pernille Strand. Oasebevegelsen, Hermon forlag. Idar Tangen, David Østby, Ludvik Nessa. Bernt Christensen. Hanne Nabintu Herland, Den Internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem. Med Leif og Gunvor Wellerop og alle andre.2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er på villspor; når man på den tiden haddr gyldig skilsmidssegrunn, og fikk skilsmissebrev, så fulgte det derav automatisk med en rett til gjengifte. Du kan ikke bare ta et løsrevet bibelvers og konkludrere basant, uten og se på hva grunnteksten og sette tematikken inn kontekst med samtiden, da det ble nedtegnet
. Konklusjonen er at den usyldige part"dersom den andre har vært utro", ikke bare har rett på skilsmisse, men også rett til å gifte seg på nytt.

Jan Kåre Christensen sa...

Der tar du feil igjen. Jesus kom med en helt ny undervisning om ekteskapet, og Paulus videreførte det.

Det som var tillatt i Moseloven, var midlertidig. Jesu lære gikk til bake til skapelsen der Gud skapte menneske til et livslangt forhold. Derfor heter det også ekteskaps PAKT!

Og kom med noen skriftsteder som underbygger ditt synspunkt, da er alt mye lettere!