lørdag 21. november 2015

Nr. 1292: Vi må legge oss på hjerte at de som ble drept under terroraksjonen i Paris fredag den 13.11. 2015 åpen tilba Satan og ville at han skulle kysse dem!

Nr. 1292:
Vi må legge oss på hjerte at de som ble drept under terroraksjonen i Paris fredag den 13.11. 2015 åpen tilba Satan og ville at han skulle kysse dem!

Det ser ut som flere land har fått sin «merkedag» som står over alle andre dager, er dette en advarsel fra Gud?

USA har 11. september, vi i Norge har «vår» dag som ABB «ordnet». Nå har Frankrike fått sin, hvilket land blir neste? Spania, Tyrkia, England og andre land har også fått erfare sine terroraksjoner.

Samtidig er det underlig at vi i den vestlige verden ikke skjønner Israels sin situasjon som har fått faktisk langt flere terroraksjoner enn alle vestlige land til sammen. Men de blir fordømt igjen og igjen, for hva da? Verdens største løgn, at de tar Palestinernes land. Det er verdens største løgn, at Palestinernes skal bli fratatt land av Israel. Det har aldri vært noen Palestinsk stat, og det kommer forhåpentligvis ikke til å bli det heller da de har nok av plass i andre Arabiske land. Ikke minst er Jordan et naturlig valg for disse såkalte Palestina-Araberne. Se her:
Se her for den sangen som California-baserte bandet  Eagles of Death Metal som skal ha spilt sin sang “Kiss the Devil” i samme øyeblikk som tre terrorister stormet konsertlokalet og begynte å åpne ild sier rapporter. “Hvem vil elske djevelen” Hvem vil synge hans sang? heter det i teksten som også spør “Hvem vil kysse djevelen på hans tunge?” Foto tatt rett før det hele brøt løs viser at publikumet på konserten gjorde “djevelhorn-tegnet” minutter før angrepet begynte.


Her er sangen:
Kiss The Devil – Eagles of Death Metal

Who’ll love the devil?…
Who’ll song his song?…
Who will love the devil and his song?…

I’ll love the devil!…
I’ll sing his song!…
I will love the devil and his song!…
Who’ll love the devil?…

Who’ll kiss his tongue?…
Who will kiss the devil on his tongue?…

I’ll love the devil!…
I’ll kiss his tongue!…
I will kiss the devil on his tongue!…

Who’ll love the devil?…
Who’ll sing his song?…

I will love the devil and his song!…

Who’ll love the devil?…
Who’ll kiss his tongue?…

I will kiss the devil on his tongue!…

Who’ll love the devil?…
Who’ll sing his song?…

I WILL LOVE THE DEVIL AND SING HIS SONG!…


Sangen oversatt fritt:

Kiss The Devil - Eagles of Death Metal!

Hvem vil elske djevelen? ...

Hvem vil synge hans sang? ...

Hvem vil elske djevelen og hans sang? ...

Jeg vil elske djevelen! ...

Jeg skal synge hans sang! ...

Jeg vil elske djevelen og hans sang! ...

Hvem elsker djevelen? ...

Hvem vil kysse han med kyss av sin munn? ...

Hvem vil kysse djevelen med kyss av sin munn på hans munn? ...

Jeg vil elske djevelen! ...

Jeg skal kysse han med kyss av min munn! ...

Jeg vil kysse djevelen med kyss av min munn på hans munn! ...
Jeg vil elske DJEVELEN og synge hans sang! ...


Sluttkommentar:
Hva kan vi forvente oss når en inviterer den onde inn? Det er også veldig underlig at jeg holder frem hva Guds ord sier om ekteskapet, men de som åpen tilber Satan, går menneskene rundt og ja, holder egentlig de med! De oppfordrer den Onde inn, og de fikk et "bønnesvar" så "godt" at det bør få noen og enhver til å stoppe opp hva vi holder på med her i den vestlige verden og etterpå skal vi "ta" de menneskene som bare var "lydig" imot den Onde som de påkalte!

Det er ikke tvil om at vi nærmer oss mer og mer et samfunn som ligner på Sodoma og Gomarra. Der en åpen tilba den onde, levde ikke i livslange ekteskap, men levde fullstendig etter sine egne lyster og kjødelige og sanselige lyster og behov. Der er vi i ferd med å ende i dag, og faktisk kristenfolket er ikke med å holder igjen lengre. De er med på dette med å skille og gifte seg igjen, og nå blir også de homosekuelle akseptert. Alt er bare «nåde» den hele veien – ja, «nåde» den hele veien til fortapelsen!

Lukas 17. 26 Og likesom det gikk i Noahs dager, så skal det også gå i Menneskesønnens dager: 27 de åt og drakk, de tok til ekte og blev gitt til ekte, like til den dag da Noah gikk inn i arken; så kom vannflommen og ødela dem alle sammen. 28 På samme vis - likesom det gikk i Lots dager: de åt og drakk, de kjøpte og solgte, de plantet og bygget; 29 men den dag da Lot gikk ut av Sodoma, da lot Gud ild og svovel regne fra himmelen og ødela dem alle sammen - 30 således skal det også gå på den dag da Menneskesønnen åpenbares. 31 På den dag må den som er på taket og har sine ting i huset, ikke stige ned for å hente dem, og heller ikke den som er ute på marken, vende tilbake til sitt hjem. 32 Kom Lots hustru i hu!

Ja, kom Lots hustru i hu, som elsket livet i denne verden der en kunne leve ut etter sine egne sanselige og kjødelige lyster! Nå må vi våkne opp før det er for sent. Vi beveger oss bort i fra Guds beskyttelse, og setter oss selv i fare. Guds nåde og beskyttelse, det er betingelser til. Vi må innse at smal er den vei som fører til himmelen. Vi må oppgi alt det vi eier og har, for å følge Gud og Lammet hvor han går. Guds vilje er åpenbart at vi skal omvende oss, og søke ham – ikke Satan – av hele vårt hjerte!


3 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Jan Kåre Christensen sa...

Anonym jeg er enig med deg men kan du skrive en gang til da kommentaren ble fjernet ved en feiltagelse.

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du skrev dette, jeg er enig:
"De som går på slike konserter vet ikke hva slags krefter de kommer i kontakt med, og det er tvilsomt om de forstår det etter det fryktelige som skjedde. Djevelen er dessverre en realitet og hans mål er å ødelegge alle."