Sider

torsdag 11. februar 2016

Nr. 1372: Tingrettens dom viser med all tydelighet at politiet på Manglerud/Oslo legger opp til et regelrett justismord overfor meg, Norges verste!

Nr. 1372:
Tingrettens dom viser med all tydelighet at politiet på Manglerud/Oslo legger opp til et regelrett justismord overfor meg, Norges verste!

Bilde fra en boksekamp. Møter mann en manipulator og narreApostel som Jan Aage Torp er det to ting å gjøre. Enten komme seg så langt unna som mulig, og aldri se seg tilbake.
Eller gjøre som jeg har gjort her, stå opp og stå kampen og fighten ut slik at han ikke kan få ødelegge enda flere mennesker i sin grusomme og forferdelige vei.
Rett og slett: "Verden trenger å vite hvor ond han er, og ved å advare imot ham. Så advarer enn egentlig mot alle slike type mennesker!"


Hva er et justismord? Fra Store norske leksikon:
«Justismord, opprinnelig det tilfelle at en uskyldig ble domfelt og henrettet.
I nyere språkbruk brukes uttrykket tidvis om enhver avsagt og rettskraftig straffedom som rammer en som ikke skulle vært domfelt.»

I denne saken mellom meg og «Pastor» og den falske apostel Jan Aage Torp er det mange ting å gripe tak i. Men det er noen momenter jeg vil ta med her.
1.)  Hvorfor jeg mener det er falske anklager Jan Aage Torp kommer med overfor meg.
a.)  Torp skrev gjentatte ganger på Søkelys og da han ble intervjuet i avisen Vårt Land, så sa han at han anmeldte meg for å få en rettskraftig dom som han kunne gå til Google med.
b.)  Han anmeldte meg og det jeg har skrevet imot ham i ettertid er vel 98 %?
     Da å fabrikkere at jeg har skrevet imot ham så han føler dette som sjikane uten å nevne at det er først i ettertid jeg skrev imot ham, ikke før anmeldelsen. Før anmeldelsen var det kun noen få ganger, men i ettertid har det blitt mye mer da jeg har gitt et tilsvar på 10.000 hatmeldinger imot meg!
Dette er å fabrikkere en kjempe løgn! Hele anmeldelsen av meg bygger på en ting, at jeg har advart imot ham offentlig. Da først og fremst at han er gjengiftet som en troende! og skal være hyrde og Pastor
c.)   Det er over 10.000 hatmeldigner som jeg har gitt et tilsvar på som blir totalt utelatt i bevisførselen. Hele saken er et stort skuespill og narrespill av politiet og Jan Aage Torp imot meg og min familie, der Torps disipler ligger og trigger saken hele tiden som han enten oppmuntrer, eller lar de stilltiende får holde på uten han advarer imot dem slik at de om mulig hadde stoppet!

2.)  Politiet på Manglerud/Oslo legger opp til et regelrett justismord overfor meg, da de helt bevist legger til grunn bare mine uttalelser, og overser alle andres i denne saken. Selv om Torp går meg en tigang, og hans disipler meg en hundregang.
     10.000 hatmeldigner imot meg og min familie blir helt bevist utelatt, og som de ikke eksiterer i politiet og Torps falske og narraktige bevisførsel!

Her er noen artikler som forteller dette, og det finnes enda mye mer:

3.)  Jan Aage Torps disipler eier ingen hemninger, de er helt hinsides og åpenbart kriminelle. Men de blir overbeskyttet av politiet på Manglerud. Jeg skjønner ikke hvorfor? Det er helt uforståelig og politiet på Manglerud setter egentlig rettsikkerheten i Norge ikke bare i fare. Men de bryter rettsikkerhetprinsippet der vi alle er like for loven.


4.)  Hvis det jeg har sagt og skrevet er straffbart, da må vel halve Norge snart i fengsel? Hele saken er absurd, og det er bare ute etter en ting, få meg domfelt og straffet, det er motiver til politiet og Jan Aage Torp.

5.)  Brev eller mail sendt til Manglerud politiet, som understrekker kraftig at her er det et politi som kjører med to sett med lover. Les selv, og vurder:
 Til Dag Paulsen.                                                                      Oslo 10/2-16

Greit, da har du sendt alt til lagmannsretten, fint!

Men jeg har anmeldte flere forhold her, bl.a. Jan Aage Torp for falske anklager. Hvordan stiller står den anmeldelsen?

Jeg mener at det som hovedgrunnen for Torp anmeldte meg.
Det var fordi at jeg påpekte at som en hyrde og apostel som Torp titulære seg med, så skal han ikke være gjengiftet.
Skriften sier tydelig gjennom apostelen Paulus at han som en tilsynsmann skal være èn kvinnes mann.

Du må huske på at det jeg har skrevet etter anmeldelsen, det er 98 % av det som jeg har skrevet om Torp.
Da mener jeg det som dere har «vunnet» frem i tingretten med, egentlig ikke er relevant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det var som du sa i tingretten, det var mengden av det jeg hadde skrevet, som var argumentet for å få meg dømt.

Dette er det da ikke noe hold i Torps anmeldelse (da grunnen for dommen var ikke hva jeg hadde skrevet, men mengden).
Men min anmeldelse av Torp for falske anklager står seg meget sterkt etter dommen i tingretten! Faktisk dommen i tingretten opplyser at det hele var falske anklager fra Torps side imot meg.
Dette ser du også?

Men det som er aller vanskeligste er at Torps disipler, de angriper meg og min familie igjen og igjen. Her kan jeg oversende deg neste alt du vil, jeg har helt sikkert fått av Jan Aage Torps disipler over 10.000 hatmeldigner på nettet. Bare den siste uken er nok antallet 100, dette har pågått i flere år. Jeg kan skaffe deg minst 5000 av disse hvis du ønsker det, bare å si i fra!

Det ligger ute på nettet bl.a. at min sønn er homofil etc. Han er nå i Nord Norge i militæret. At han vet at når kameratene og andre søker på ham, så kommer denne dritten opp. Jeg mener uansett hva jeg har sagt om Torp og Torp om meg, som rent verbalt ikke ligger unna mitt nivå. Så er disse Torps «venner» i en klasse for seg der det ikke finnes noen hemninger. Jeg fatter og skjønner ikke at dere gjør noe med dette? Det er tross alt 10.000 hatmeldigner imot meg og min familie, minst!

Jan Aage Torp oppmuntret dem til dette, og det offentlig.

Og etterpå, så sier han at han ikke har noe med dette å gjøre. Det tror jeg ikke et sekund på.

Samtidig mener jeg at hvis han ikke har noe med dette å gjøre, hvorfor advarer han da ikke mot disse og den falske Smyrna bloggen? Det hadde jeg i hvert fall gjort. Både av hensyn til min familie, og av hensyn til sin egen troverdighet ved å først ha støttet disse menneskene.

Når denne saken med JKC har nådd sin nødvendige slutt, Kjell Andersen, da tror jeg du med visdom er i stand til å modere nødvendige ordskifter om vanskelige temaer som skilsmisse og gjengifte. Jeg skal gjerne bidra så godt jeg klarer, bare jeg slipper å moderere selv

Ellers er det interessant med Braut, Fuglesteg m.fl. som engasjerer seg tøft og nødvendig i forhold til en blogg som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom.
Den bør stenges, kort og godt.


 Sluttkommentar:

Så møtes vi i vel igjen i lagmannsretten, forhåpentligvis?!

Men samtidig, så mener jeg du bør og skal se på disse sakene. Og Kona min anmeldte denne Ansgar Braut som nesten har terrorisert henne og skoleledelsen med mange stygge beskyldninger. Der bl.a. at hun gikk med en revolver i veska etc. som gjorde at skoleledelsen holdt på å kontakte væpnet politi. Som sagt, jeg mener dere totalt overser det som er straffbart!

Her er noen av disse anmeldelse numrene:
13385811
13218387
Og saksnummer 3146985.
+ en fra kona mi som jeg ikke har nummeret på, men den ble innlevert på Majorstuen politikammer for snart 1 år siden angående det som skjedde på skolen da bevæpnet politi holdt på å bli tilkalt angående de mailene som Ansgar Braut sendte.
4 anmeldelser fra oss og 2 på Sørlandet i denne saken!

Har fått henleggelse på en p.g.a. kapasitet. Men her dere tid å holde på med hva jeg skriver på egen blogg, som er som en «kinaputt» mot hva Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut (pseudonym navn) skriver, så har det med vilje å gjøre!
Samt Søkelys og Jan Aage Torp er anmeldt i Arendal, og det er Thor Handeland og Kristiansand politiet som var på saken.

Har vært i kontakt med Telenor og Wordpress.com som sier det samme. Skal noe slettes, så må politiet gjøre det eller det må ligge en rettskraftig dom for å gjøre dette (det var derfor Jan Aage Torp anmeldte meg).
Slik at skal noe av dette slettes som står om min sønn, alt dette må dere gjøre. Enten gjennom å ta ut tiltale og får disse som driver den falske Smyrna bloggen dømt. Eller at dere tar direkte kontakt med Telenor eller Wordpress.com.

Jeg sendte IP adressen av Ansgar Braut til dere, for å få ut hvem som står bak. Så er det noe dere må gjøre, noe ikke jeg kan gjøre. Håper dere skjønner viktigheten av dette. Søker en på min sønn, så kommer den dritten med at han er homofil etc. Dette er ikke noe hyggelig for en gutt på 21 år å få når de søker etter ham på nettet.
Se her:
11. jun 2015 ... Jan Kåre Christensen har til meg klaget over at det går noen stygge rykter om at hans eldste sønn Benjamin Christensen i Nardus, ...
24. jan 2016 ... I tillegg til å være far til Sara Caroline Christensen, Jan Benjamin Christensen og Benedikte Rebekka Christensen som han har i sitt ekteskap ...
Benjamin Christensen fra Hellerud, Oslo. ... Benjamin Christensen – 991 26 379 ... Andre på samme adresse. Berit Christensen · Jan Kåre Christensen ...
8. jan 2016 ... Det er Berit, Jan Kåre, Sara Caroline, Benedikte Rebekka og Jan Benjamin Christensen. Vi trenger din og deres forbønner som aldri før.

Hører fra deg om å få gjort noe i alle de andre sakene! De har tross alt også ønsket meg døden, og de skriver nå følgende om meg: «Det vil si den fembarnsfaren som i forrige måned ble dømt for internettsjikane i tingretten. Hans barn vil nå ha han innlagt i et mental asyl etter at hans helse har blitt betydelig forverret i de siste ukene. Vi og andre menigheter har selvsagt gitt dem vår støtte i deres vanskelige situasjon.»

Her blir det påstått at jeg har 2 barn utenforbi ekteskapet og ungene og min familie vil ha meg innlagt på mental asyl. Dette er veldig så ærekrenkende det er mulig å komme med i noen uttalelser? Hvis ikke dette er straffbart og langt over hva jeg noen gang har skrevet og sagt. Så er månen en gul ost!

Mvh
Jan K Christensen

Sluttkommentar:
Det hele står og faller nå om denne saken kommer opp i lagmannsretten. Hvis den kommer opp der, så vil politiet og Jan Aage Torps løgner, bedrag og manipulering garantert aldri vinne frem og stå uimotsagt!
Jeg er overbevist at den dagen denne saken er ferdig er jeg 120 %, og Jan Aage Torps mange løgner og fabrikkerte tall og annet, noe som holdes imot ham og han er blitt avslørt som den han i virkeligheten er. Det er en falsk narreApostel med klare psykopatiske trekk som gjør ham fullstendig uskikket som Pastor og hyrde!

Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1368-sttteskrivet-fra-advokat.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1367-netthetsen-imot-min-familie.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1363-gud-har-satt-alle-sine-tjenere.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1366-to-brev-har-jeg-sendt-til.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1365-gjennom-jan-aage-torps-falske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1364-har-vi-fatt-islamittiske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1362-vebjrn-selbekk-setter-seg-over.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1360-sa-er-anken-levert-kjre.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1359-i-morgen-skal-jeg-levere-anken.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1358-jan-aage-torps-utlegning-med.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-902-har-jan-aage-torp-sine_19.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-900-jan-aage-torp-haper-jeg-er.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-897-pastor-torp-offentliggjr-et.html

http://storage.cloversites.com/norsklutherskmisjonssamband/documents/Vanskelige%20medarbeidere.pdf
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1357-kjre-troende-venner-be-om-at.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-893-pastor-torp-er-na-blitt-en.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-891-hva-konflikten-med-torp-egentlig.html
http://blog.janchristensen.net/2014/09/nr-884-pastor-jan-aage-torp-beskyter-og.html
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-jan-aage-torp
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-og-apostel-jan-aage-torp-i-oslokirken
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1349-jan-aage-torp-innrmmet-i-oslo.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1354-takk-gud-for-pastor-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1108-oslo-politiet-vil-ha-meg-til.html
http://blog.janchristensen.net/2014/11/nr-905-en-reise-innover-i-seg-selv-har.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1353-alle-som-jeg-har-vrt-i-kontakt.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1121-det-mest-positive-med-det.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html

Ingen kommentarer: