Sider

tirsdag 12. april 2016

Nr. 1437: Jeg tror at det er ikke en eneste ting som det er mulig å si ikke er blitt skrevet imot meg og min familie de siste 3 årene av sjikane, dritt og negativitet!

Nr. 1437:
Jeg tror at det er ikke en eneste ting som det er mulig å si ikke er blitt skrevet imot meg og min familie de siste 3 årene av sjikane, dritt og negativitet!

De skriver om meg at jeg både driver med incest og støtter de som driver med dette svineriet og politiet mener jeg får bare igjen for hva jeg selv har skrevet og sagt.

Her er den gruppa som jobber for den falske Smyrna bloggen, Søkelys og Jan Aage Torp.

Fra v. førstebetjent Monica Lillebakken, politibetjentene Stian Barmo og Lena Fjalestad og politiadvokat Oda Karterud.


Jeg er rimelig tykkhudet, og hadde nok tålte det meste om det ikke hadde vært for to forhold. Som på hver sin måte har forsterket denne saken mellom meg og Jan Aage Torp.

Ser på Jan Aage Torps anmeldelse og den dommen som jeg fikk i tingretten som fiktiv og oppkonstruert.
For å si det kort, at det er min forkynnelse imot gjengifte som ligger til grunn for alt her. Dernest når det gjelder «mengde» av stoff som en er så opptatt og som hele dommen fra tingretten bygger på, så er 99 % av det som er skrevet på den Himmelske blogg om Jan Aage Torp er skrevet etter hans fiktive anmeldelse. Derfor er dommen også fabrikkert når en ikke tar med at det er over 10.000 hatmeldinger imot meg og min familie som jeg har svart på ved å skrive på den Himmelske blogg. Med andre ord, dommen er et regelrett justismord.

Det er som sagt to forhold som har forsterket denne saken som gjør denne saken som et vondt verkende sår.
Det er at politiet blandet seg inn, som bare har forkludret alt i sammen. Hadde de ikke blandet seg inn, så hadde denne saken vært ute av verden for lenge siden.

Dernest er det at min familie er blitt så til de grader angrepet på de mest finurlige og styggeste måter av Jan Aage Torps lakeier og pudler.

Jeg er blitt kalt gjentatte ganger da det et sted opp imot 20.000 hatmeldinger imot meg og min familie. Jeg driver bare med et anslag, da tallet er egentlig så stort å telle det har ingen hensikt.

Jeg er blitt beskyldt for å ha to bonusunger, drive incest på mine to døtre. Sønnen min er homofil, jeg er en gris. Men andre ord, forgripe seg på sine egen barn er «normalen» da kona mi er gammeldags og lite attraktiv som de skriver. Hun er underkuet og stilltiende følger meg. Jeg er også det siste ikke bare ABB sympatisør, tilhenger og etterfølger. Men jeg er transseksuell, med at jeg elsker å kle meg i dameklær og ellers gjøre det meste som jeg ikke gidder å brodere ut da beskyldningene er så hinsides det er mulig å forblitt.

Jeg kan skrive om dette så underlig mye mer, sikkert 1 uke til. Men jeg bare stopper opp for den siste artikkelen på den falske Smyrna Bloggen.


Voldsom mer trafikk for vår blogg – Livredde Unibuss passasjerer vil ikke ta buss med denne mannen


Vi har opplevd en stor trafikk økning etter at Unibuss passasjerer ble klar over at deres sjåfør kanskje ikke er ved sine fulle fem.
Mellom 30. mars og 3. april fikk vi besøk av 2500 unike brukere som besøkte våre artikler om Unibuss sjåføren Jan Kåre Christensen. Og de bare besøkte artikkelene Unibuss + Jan Kåre Christensen.
Vi har også mottatt ti spørsmål fra redde og engstelige Unibuss kunder. De stilte alle spørsmål om hvor trygt det var å befinne seg i en buss med Jan Kåre som sjåfør.
Nå er det i mot Guds vilje å bruke buss som transport middel. Jesus selv viste hvordan man skal befordres da han brukte et esel. Han gikk også veldig mye. Noe som viste at det er synd og evig fortapelse hvis man bruker buss, fly, passasjerferge/båt, tog og en flerseters bil. Vi kristne bruker derfor enten våre egne bein, moped, motorsykkel, sportsbil, esel eller hest når vi beveger oss.
Når det er sagt, og vi har sagt dette til de ti som har henvendt seg direkte til oss, er vi skeptisk til å befinne oss i samme lukkede bevegelige konstruksjon der Jan Kåre har kontroll. Kontroll over vår helse og liv. De av oss som av og til leser hans private blogg blir titt og ofte sjokkert over hans mangel på dømmekraft. En type dømmekraft han også må bruke i trafikken som bussjåfør i Unibuss.
Da det har vært dødsulykker med busser i Oslo i de siste ti årene, ville jeg derfor ha sjekket om bussjåføren var Jan Kåre før jeg lot meg transportere av den bussen og hans dømmekraft.
Det er slik at det å vente til neste buss av og til kan redde liv. Ditt liv.
Men man må selv avveie om hvor mange risikoer man tar i sitt liv. Vi forstår godt at de som har små barn og mye ansvar heller vil vente til neste buss når de blir konfrontert med Jan Kåre ved rattet. Og vi har forstått det dithen at det er de som har valgt å vente på neste buss når de har sett Jan Kåre ved rattet.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
(sitat slutt).

1.)  Livredde Unibuss passasjerer vil ikke ta buss med denne mannen.

Svar: Dette er selvfølgelig ikke sant, hadde jeg ikke vært en trygg og god sjåfør. Så hadde jeg ikke hatt noen jobb.

2.)  De stjeler et bilde fra bloggen uten først å ha spurt meg. Dette er også noe som de skulle ha spurt om lov først. Men her tar de seg til rette. Jeg deler gratis ut bilder, men ikke til den falske Smyrna bloggen.

3.)  Og de bare besøkte artikkelene Unibuss + Jan Kåre Christensen.
Svar: Her er sakens kjerne og det vanskeligste med hva Jan Aage Torp og hans lakeier gjør. De angriper alltid en tredje part helt bevist. Dette begynte Jan Aage Torp med å angripe min arbeidsgiver, det fortsetter hans pudler og lakeier med å gjøre.
4.)  Da det har vært dødsulykker med busser i Oslo i de siste ti årene, ville jeg derfor ha sjekket om bussjåføren var Jan Kåre før jeg lot meg transportere av den bussen og hans dømmekraft.
Svar: Her mener de det er forbundet med en dødelig utgang å kjøre buss med meg. De ønsket at jeg skulle ta mitt eget liv ved henging. De bruker så sterke ord og utrykk, at politiet ikke griper inn og stopper dem fatter og forstår jeg bare ikke!

5.)  Og vi har forstatte det dithen at det er de som har valgt å vente på neste buss når de har sett Jan Kåre ved rattet.
Svar: Smyrna bloggen er ikke en satire blogg, men ondskapens blogg. Der en stjeler et bilde av meg, skriver masse dritt. Og konklusjonen er at en kan forvente å bli drept ved å kjøre med meg. At det selskapet som jeg jobber I skal rammes og dette gjør at det hele tiden er en tredje part som lider under Torodd Fuglesteg, Jan Aage Torp, Kjell Andersen og Ansgar Brauts lyving og herjinger imot meg, min familie og støttespillere.

Sluttkommentar:

Det aller største problemet har  vært at politiet har blandet seg inn og tok psykopaten og narreApostelen Jan Aage Torps sitt parti selv om hans anmeldelse var for å ramme meg og den Himmelske blogg for vår forkynnelse. Da først og fremst med hensyn til ekteskapet.

Samt at det som har vært virkelig vondt og vanskelig å forholde seg til. Det er at disse folkene helt fritt har fått boltre seg uten politiet har tatt noe til følge. Det har vært og er fritt frem å angripe meg og min familie. Politiet sier det åpent og kjeltringsaktivt: “Du får bare som fortjent!”
Det er en måte å si det på, når en står på feil side av loven og det som er vanlig sunn praksis og oppfattelse.

Tror nok at VGTV, Anders Torp, mange andre og jeg har rett i denne saken.
Jan Aage Torp, politiet på Manglerud, Søkelys ved Kjell Andersen og den falske Smyrna bloggen er helt ute på jordet I denne saken!

Det er ikke tvil om at vår virkelighetsforståelse er totalt forskjellig, at det er straffbart miner meg om at vi ikke bor I Norge. Men skulle trodd at vi bodde I Nord Korea eller Saudi Arabia. Kanskje vi gjør det snart? Da tenker jeg på angående tros- og ytringsfriheten.

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1375-her-er-de-10000-hatmeldinger.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1375-her-er-de-10000-hatmeldinger.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1377-her-er-de-10000-hatmeldinger.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1382-en-kort-dokumentasjon-pa-jan.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1343-jan-aage-torp-skriver-akkurat.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1333-for-politiet-pa-manglerud-sa.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1278-snart-blir-du-lagt-ut-pa-den.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1284-torodd-fuglesteg-norges.html
                  
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-900-jan-aage-torp-haper-jeg-er.html4 kommentarer:

Anonym sa...

En løgn blir ikke til sannhet om du gjentar den hundrevis av ganger? Og i ditt tilfellet er det hundre løgner du gjentar tusen ganger:

DU ER EN LØGNER OG EN MANIPULATOR! En sosiopat av rang!

Anonym sa...

Å lese at du inntar en offerrolle, er omtrent like absurd og psykopatisk som om Hitler skulle gitt de 6 millioner drepte jøder skylden for at han tapte krigen😯


Jan Kåre Christensen sa...

Sosiopat skriver du jeg er, faktisk så er jeg så langt bort fra den diagnosen det er mulig å komme da jeg er hverken voldelig eller har lav terskel for å bli sint eller noe slikt!

Du vet ikke hva du skriver!

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du skriver: Å lese at du inntar en offerrolle, er omtrent like absurd og psykopatisk som om Hitler skulle gitt de 6 millioner drepte jøder skylden for at han tapte krigen😯

Det er for du ikke har lest eller forstått hva jeg skriver.
Det er akkurat motsatt enn det du hevder.
Jeg tåler det meste, men det er at dere som står på den Onde og Jan Aage Torp sin side har ikke bare angrepet meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Men min familie, min arbeidsgiver og min kones arbeidsgivere.
Ja, også mine støttespillere som Randi Ingwersen, Eva Nilsson og andre. Ingen vil i dag stå frem med navn eller noe, da de vet de blir hengt ut på Søkelys og den falske Smyrna bloggen.

Råtne mennesker er dere, ferdig arbeid!