Sider

fredag 20. mai 2016

Nr. 1518: Hele saken mot meg bygges i dag på en fabrikkert løgn, da det jeg har skrevet om Jan Aage Torp er sant hvert ord og alt det som er skrevet er 99 % skrevet etter Torps falske anklager og fiktive anmeldelse!

Nr. 1518:
Hele saken mot meg bygges i dag på en fabrikkert løgn, da det jeg har skrevet om Jan Aage Torp er sant hvert ord og alt det som er skrevet er 99 % skrevet etter Torps falske anklager og fiktive anmeldelse!

Dette er ankeskive fra Brynjar Meling til Borgating Lagmansrett:


Bilde av Rut Helen Gjævert som også har advart imot Jan Aage Torp. (Torp vil si hatet, he-he! Vi hater ikke Torp, men han lever stikk i strid med Guds ord.)
Når det gjelder hennes omfang av advarsel, så blir hva jeg har skrevet og talt som en dråpe i havet.
Hun har nådd inn regner jeg med til millioner, jeg kun tusener!?


Skal det bli en rettferdighet over denne saken, så er det tre ting som er viktig.

1.)  Hva hadde jeg skrevet om Jan Aage Torp den dagen han anmeldte meg.

2.)  Hva har Torp og hans pudler og lakeier skrevet og talt imot meg?

3.)  Er det troverdighet i det som jeg har skrevet?

Svar spørsmål 3:
Alt som jeg har skrevet, ned til minste lille milligram er korrekt!

Svar på spørsmål 1:
99 % av hva jeg har skrevet om Jan Aage Torp er skrevet etter hans fiktive anmeldelse, da kan «mengden» av det jeg har skrevet og talt ikke nevnes!

Svar på spørsmål 2:
Det som Torp og hans lakeier og pudler har skrevet og talt imot meg overgår meg mange, mange ganger i både mengde og uttrykksform. Tar vi med at 99 % av det de har skrevet og talt ikke er sant, så står vi nå overfor Norges historiens største, ikke verste, justismord.

Sluttkommentar:

Jeg har skrevet så mye om denne saken, er lei av å skrive nå. Men det er bare å lese på den Himmelske blogg og ellers sende inn spørsmål til meg. Så skal jeg svare så godt jeg kan.
Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har hørt noe angående anken? Men hører jeg noe, så legger jeg det ut på den Himmelske blogg!

PS! Jan Aage Torps anmeldelse av meg kan sees i to deler.

1.)                   At jeg skrev imot at han var gjengiftet.

2.)                   Jeg har så utrolig høy Google ranking, det er dette Torp hater meg for fremfor alt. Spesielt på den engelske bloggen jeg har som Torp har et innbitt hatt imot! Denne bloggen her:


Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1508-pastor-og-far-jan-aage-torps.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1510-det-var-jan-aage-torp-som-fikk.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html

http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1404-narreapostel-jan-aage-torp.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1432-et-ekko-av-jan-kare-christensen_8.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1430-har-lest-ferdig-boken-av-anders.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1418-ann-christin-during-woll-og.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1468-tragedien-vi-ser-rammer-jan.html

  

Ingen kommentarer: