Sider

onsdag 26. oktober 2016

Nr. 1728: Torodd Fuglesteg ønsket at jeg skulle henge meg, Jan Hanvold ønsker det samme at hans medarbeider skal gjøre som har gitt kontrakter til NRK!

Nr. 1728:
Torodd Fuglesteg ønsket at jeg skulle henge meg, Jan Hanvold ønsker det samme at hans medarbeider skal gjøre som har gitt kontrakter til NRK!
 


 
Bilde av den falske profeten Jan Hanvold.
 

Varsleren hos TV Visjon Norge er ingen Judas. Tvert imot fortjener han eller hun ros. Og Jan Hanvold er i hvert fall ikke Jesus.

Vi er enig med PR–ekspert Kjell Terje Ringdal og redaktør Magne Lerø som i Dagen i dag gir uttrykk for at det samrøret mellom privat økonomi og innsamlede midler som NRK avslører, vil få liten eller begrenset innflytelse på givergleden.

Kanalen har en svært trofast og lojal tilhengerskare. Og for mange av dem vil den kritiske journalistikken fra statskanalen bare bekrefte det bildet de allerede har om at «alle» er ute etter Jan Hanvold. De vil tolke dokumentaren i et åndskamp-perspektiv og slik sett kan programmet like gjerne vise seg å øke gavestrømmen.

Da tror vi faktisk eposten som NRK har fått tak, som er sendt til TV Visjon Norges ansatte fra Jan Hanvold, har et større potensial for å skade kanalen. I den anklager han «Judaser i staben» for å ha gitt opplysninger til NRK.

Her blir Jan Hanvold intervjuet av NRK etter Brennpunkt-dokumentaren. Han får blant annet spørsmål om den interne eposten.Jan Hanvold skriver i eposten til de ansatte:

«Dette er jo dumt, men bare for å minne om at Judas gikk bort og hengte seg selv, vil også den eller de som har gjort dette, få sin fortjente lønn ifra Herren, for sitt svik imot Visjon Norge»

Uhyggelig lesning

Dette er rett og slett uhyggelig å lese. Her er Jan Hanvold i ferd med å krysse en grense vi ikke kan se at han har gått over før. Voldsgrensen. Han skriver om selvmord. Og så overlater han til mottageren å trekke sine egne slutninger.

Oppfordrer han den angivelige varsleren i TV Visjon Norge-systemet til å ta sitt eget liv? Eller er det kanskje er Gud som skal ta livet av «svikeren»? I hvert fall skal vedkommende få sin fortjente straff fra Herren. Vennlig hilsen pastor Jan Hanvold.

Slik kan ingen leder snakke til sine ansatte. Og definitivt ikke en kristen sådan.

Nevnte Kjell Terje Ringdal sammenligner i Dagen-intervjuet Jan Hanvold med Donald Trump. Den parallellen kan nok ha noe for seg. I hvert fall er det enkelte slående likheter i måten de kommuniserer offentlig på. Ikke minst når de blir sinte og skal karakterisere folk de er sinte på.

Hanvolds Judas-epost ligner en slags «åndeliggjort» utgave av «jeg skulle gjerne slått ham i ansiktet», som Trump sa om en bråkmaker på et valgmøte. Eller hentydninger hans på et annet valgkamparrangement om at USAs våpentilhengere kanskje kunne gjøre sitt til å forhindre at Hillary Clinton blir president.

Til slutt. Når man snakker om et svik i Judas-dimensjoner, hvem er det indirekte man sammenligner seg selv med da? Ingen annen enn Mesteren selv, selvfølgelig.

Varsleren hos TV Visjon Norge er ingen Judas. Tvert imot fortjener han eller hun ros.
Og Jan Hanvold er i hvert fall ikke Jesus.


Artikkel der Torodd Fuglesteg ønsker meg død, hengt i en galge! Her er artikkel om dette.

Nr. 1506:

Jeg har fått spørsmål hvem disse to lakeier og pudlene til Jan Aage Torp er. 

Nå er det flere som har svertet og hetset meg på nettet som Bjørn Storm Johansen, Kjell Andersen, Birgir Hermansen, Fri pinsevenn, Siri Haugen, Hildegunn Tangeraas Doelitzsch og mange andre.

Men de to verste i så måte, det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver sikkert under en 20-30 forskjellige navn. Alt for å henge ut meg og min familie!

Hvis det jeg har skrevet er straffbart, så må hva Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg skrevet være livstidsdommer.

Så stor forskjell er det, derfor er hele saken imot meg ikke noe annet enn et justismord det største, ikke verste i Norges historien, garantert!


Torodd Fuglesteg skrev følgende: 
«Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullfort.»

  Torodd Fuglesteg on 19/10/2014 at 22:09 said:
Okke som; det er minst to saker hos politiet mot JKC for oyeblikket. I tillegg jobber andre med sakene samt at flere planlegger personlige oppmoter hos JKC, bopel eller jobb, for aa snakke med Christensen om hans kloakkblogg. En eller flere mediehuser jobber med saker for publisering.
Jeg tror vi sier at det er det.
Ansgar: Du er ung og blond. Du vil lere aa aldri ta personlig kontakt med sinnsyke mennesker da de vil utnytte dette for alt det er verdt. Av feil blir man klok. Av trial and errors, formes meget gode mennesker. Fortsett med det.
Og hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Noe som vi har oppnaadd ser jeg. Politi, advokater og doktorer har faatt alt det de trenger. Dermed er oppdraget fullfort.

Bilde av tau som vi vet blir brukt ved med henging.
Dette skriver Jan Aage Torps lakeier og pudler er målet som skal skje med meg.
Snakk om å være kriminelle, og politiet bare overser dette som det aldri er blitt skrevet og ønsket fra demmes side.


Det finner regner jeg opp imot 20.000 hatmeldinger som er skrevet imot meg og min familie på nettet de siste tre årene?
Antallet er i hvert fall formidabelt. Dette har skjedd i all hovedsak på tre nettsteder:

Søkelys, på Torps mange fora og den falske Smyrna bloggen er de nettstedene som en finner til sammen dette antallet. Og tar en med hva som er blitt skrevet av mailer til meg, min familie og arbeidsgivere og annet. Garantert opp imot 20.000 hatmeldinger som politiet helt bevist overser, snakk om å være politiet nesten i fra Nord Korea eller Saudi Arabia.

Hva jeg har skrevet og talt, blir forstyrret og forsterket opp til det ugjenkjennelige. Hva andre skriver og taker blir totalt oversett og utelatt!

Da blir egentlig hele saken imot meg som en heksejakt!

Skal ikke skrive enda en lang artikkel, men her er dokumentasjon på at det er min død som er målet for hele prosessen.

Det forteller meg at når politiet, det såkalt forebyggende politiet på Manglerud ikke reagerer selv dette. 

Da har vi med et politi som dypeste sett er kriminelle, og forsvarer kriminell aktivitet på nettet! Ønske om andres død åpenlyst er ikke kriminelt, men å skrive at en Pastor som er skilt og gjengiftet lever i hor, det er kriminelt!
 
Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1722-pengepredikanten-kommer-pa-nrk_23.html
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1716-trenger-ikke-jan-hanvold-bli.html
http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-149-hvem-er-de-falske-profetene-i.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-599-bibelsk-rad-og-veiledning-til.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-603-hva-jarle-haugland-daglig-leder.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-612-hvorfor-vil-ikke-kristen-norge.html http://blog.janchristensen.net/2013/01/nr-541-hva-skal-en-kristen-gjre-hvis.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-253-jan-hanvold-en-falsk-profet.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-92-menighetstukt.html http://janchristensen.net/Lewi_Pethrus_-_Bibelsk_menighetstukt_1930.pdf
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=kristne-i-norge-sover http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://blog.janchristensen.net/2010/10/nr-28.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-116-virker-andsmaktene-blant.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-122-hva-er-den-karismatiske.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-210-vart-land-30-07-2008.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1499-hvorfor-blir-ikke-norges-2.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1372-tingrettens-dom-viser-med-all.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1436-torodd-fuglesteg-lurte-vg.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html

Ingen kommentarer: