Sider

tirsdag 10. januar 2017

Nr. 1812: Saken kommer opp mellom meg og Oslo politiet da de har brukt den såkalte «telefonsjikane» loven for å fabrikkere en sak imot meg!

Nr. 1812:
Saken kommer opp mellom meg og Oslo politiet da de har brukt den såkalte «telefonsjikane» loven for å fabrikkere en sak imot meg!

Bilde av Torodd Fuglesteg som aktivt har forfulgt meg som den «stallkaren» han er.
Og Ansgar Braut, men utallige mailer til meg, min hustru og familie!

Bilde av Torodd Fuglesteg på første siden på VG etter han rundlurte hele VG +++ mange andre!

Den loven som politiet brukte imot meg, er et misbruk av loven. Som er laget for der en aktivt gjennom telefon og på andre måter oppsøker en person.

Hva er det som har skjedd her? Det stikk motsatte!

Jeg har aldri noen gang oppsøkt Jan Aage Torp, men han har aktivt oppsøkt meg flere ganger. Og det er hans andre «pudler» og «stråmenn» som har oppsøkt meg aktivt, ikke minst Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg, Norges 2 største og verste nettroll. De har aktivt send drøssevis med mailer til meg, min kone, våre arbeidsgivere og barn.

Her er noen eksempler hva Torodd Fuglesteg som aktivt har forfulgt meg som den «stallkaren» han er.
Og Ansgar Braut, men utallige mailer til meg, min hustru og familie!

Her noen mailer mellom min hustru og Ansgar Braut som er stalking og virkelig å bryte den paragrafen som politiet sier jeg har bryt uten å gjøre det.

From: beritch-0803@hotmail.com
To: braut@hotmail.no
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Sat, 1 Nov 2014 22:59:27 +0100

Konstanterer at du omgir deg med ord, og sier en ting som du ikke kan dokumuntere. Du bare dikter opp! Du er laterlig!

Jan K


From: braut@hotmail.no
To: beritch-0803@hotmail.com
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Sat, 1 Nov 2014 12:59:34 +0100
Det er tydelig at du ikke tar din egen integritet så nøye, men du skal ikke frata meg min. For meg er det faktisk
viktig å holde et løfte. Ellers blir det jo å lyve.
Det står jo i mailen fra Unibuss" diverse meldinger", så da VET du jo at det er sendt flere.....(hvilken interesse skulle
jeg ha av å si at jeg sitter på kopi av andre klager, som andre uoppfordret har sendt meg kopi av?). Du har jo beviset i 
mail fra Unibuss, at det er "diverse meldinger"....

Dersom du virkelig var kristen, ville du aldri oppfordret noen til å bryte et løfte/lyve, noe du gjør nå.

Du har gjentatte ganger vist at du ikke er kristen, men styrt av satan. Da jeg leste hva du skriver om Hanvold, kjente jeg
at jeg holdt på å kaste opp. Du er rett og slett ondskapen selv!!!

Er kona de like fylt av satan som du er? Siden hun ikke får stanset deg, sørget for hjelp til deg???

Det finnes ikke et eneste menneske i dette landet som støtter deg. Disse Ingwersen som du hevder støtter deg; jeg har
ikke sett en eneste kommentar de har skrevet til støtte for deg....
From: beritch-0803@hotmail.com
To: braut@hotmail.no
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Sat, 1 Nov 2014 12:41:35 +0100
så du kan ikke dokumuntere noe nei? He-he! Snakk om lyve!


From: braut@hotmail.no
To: beritch-0803@hotmail.com
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 19:43:39 +0100
Jeg forstår ikke at du har en så barnslig tankegang, at du virkelig tror at du klarer å
provosere meg til å bryte et løfte jeg har gitt, på å ikke avsløre dette!:-)


From: beritch-0803@hotmail.com
To: braut@hotmail.no
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 19:37:02 +0100
Du har ikke mottat noe!


From: braut@hotmail.no
To: beritch-0803@hotmail.com
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 19:27:25 +0100
Tror du jeg ble født i går?:-) Jeg bryr meg ikke om hva du tror og ikke tror....Har jeg løyet om 
noe for deg før?
Du ser jo selv at Unibuss skriver "diverse meldinger", og da må de jo nødvendigvis være mer enn en!From: beritch-0803@hotmail.com
To: braut@hotmail.no
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 18:49:33 +0100
Det tror jeg ikke hvis du ikke sender dem det til meg!

Jan K


From: braut@hotmail.no
To: beritch-0803@hotmail.com
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 18:42:14 +0100
Det kan jeg dessverre ikke gjøre, da jeg har lovet dem konfidensialitet.
From: beritch-0803@hotmail.com
To: braut@hotmail.no
Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 18:34:26 +0100
kunne jeg fått dem? Fint å se på og lære!

Jan K


From: braut@hotmail.no
To: beritch-0803@hotmail.com
Subject: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
Date: Fri, 31 Oct 2014 17:51:42 +0100
Jeg har også fått kopi av klager som andre har sendt Uni-Buss....


From: post@unibuss.no
To: braut@hotmail.no
Subject: SV: Advarsel - mulig psykisk syk bussjåfør!
Date: Thu, 30 Oct 2014 07:57:32 +0000
Unibuss bekrefter å  ha mottatt diverse meldinger om en av våre bussførere.

Vennlig hilsen
Unibuss AS

Og Torodd Fuglesteg stalking av meg:

Stakkars, stakkars lille mann......
--
Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 27/10/2016 09:19, Jan Kåre Christensen wrote:
Det har jeg så absolutt ikke!
Men vi fortsetter å sende til poltiet alt dritten du legger ut på nettet!

Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 26. oktober 2016 21:01
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: Søkelys; Ansgar Braut
Emne: Re: SV: http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1728-torodd-fuglesteg-nsket-at-jeg.html

Stakkars mann.
Du har min fulle sympati.
Mvh,

--
Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats

On 26/10/2016 19:35, Jan Kåre Christensen wrote:
Dette er sendt til politiet!


Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 26. oktober 2016 18:43
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: Søkelys; Ansgar Braut
Emne: http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1728-torodd-fuglesteg-nsket-at-jeg.html

Stakkars, stakkars, stakkars deg, Jan Kåre.
Det er ikke lett å være mentalt tilbakestående blandt voksne mentalt friske mennesker.
Du burde nok søke behandling hos de som forstår livene til dere mentalt tilbakestående mennesker. Det er ikke enkle liv der selv de enkleste ting blir for vanskelig å forstå. Slik du ikke har forstått meg.
Men nå vet jeg at du ikke forstår så mye som en eneste ting av livet.
Søk hjelp. Permanent hjelp og behandling.

Mvh,

--
Torodd Fuglesteg

Jan Kåre.
Jeg ser fra http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html at du gir en absolutt garanti om god helse, godt ekteskap og nådegaver til de som gir deg minst en hundrelapp.
Ditt løfte om god helse for en hundrelapp er noe som jeg finner meget attraktivt da mitt forsikringsselskap nå tar 12 000 kroner i influensa og forkjølelses sesongen i høst. Og den dekker inntil ti dager med hosting, harking og feber i senga. Men slik jeg og min advokat forstår det får jeg god helse og null dager til sengs for resten av livet.
Din garanti og tilbud finner jeg meget attraktivt da det vil gi meg en årlig besparelse på 10 000 kroner. For ikke å snakke om at jeg blir like frisk som en hoppende laks mens de andre på kontoret og her i Belfast forblir syke !!
Jeg har også en venn av meg med en skrantende helse og ekteskap etter tyve år i fengsel og sykehus etter at han gjorde hva han trodde var riktig. Kona er ikke blid og legene har litt problemer med å lappe sammen hans kropp.  Noe som har gitt han et impulsivt temperament. Det er ingen som vil forsikre han heller mot diverse sykdommer. Kan en hundrelapp her gi han god helse og ekteskap for resten av hans lange liv ? Spesielt hans psykiske helse er ikke bra da han er noe paranoid.     
Vil en slik hundrelapp også gi Kjell Andersen en perfekt helse mellom sjalu kyr, løpske traktorer, sleipe jorder og sinte værer ? Da synes jeg også at Kjell burde droppe hans meget dyre landbruksforsikring og heller gå for din absolutte garanti om god helse og ekteskap.
Du har gitt garantier i http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html Jeg vil gi deg noen hundrelapper for Kjell, meg selv og noen venner fra Belfast. Det er best for alle at du holder hva du lover da jeg ikke vil stå der med tap av  penger og ære fordi du ikke holder hva du lover. For ikke å snakke om hva mine venner i Belfast samt ikke minst Kjell vil gjøre med et slikt lovbrudd. Bønder er farlige når de blir lurt.

Da gjenstår det bare å overføre penger til deg.
--
Torodd Fuglesteg

OK.... Hyggelig tale fra en "kristen" forkynner. Hat og ildsjø. Jeg har vært i meget hissig munngemeng (nesten slåsskamp) med Jan Aage Torp. Men han har til gode å invitere meg til et bad i en ildsjø. Du vet.... klasse og dannelse.
Men bra at du i det minste bekrefter at din virksomhet er kriminell.
Vi i samfunet er alle ofre for enhver kriminell virksomhet. Det er derfor vi har politi. Så du tar feil og mangler enhver kunnskap når du sier at jeg ikke er et av de mange ofrene for din kriminalitet. Alle de av oss som gir penger til ekte, lovlig kristen forkynnelse er ofre for din krimnalitet. Og ikke minst er kristen misjon og forkynnelse offer for din kriminalitet.
Og det er noe du burde tenke på nå som du en gang i livet, om 50 år eller der omkring, skal opp til Guds dom.
Dette hvis du har noe å tenke med utover det å klekke ut din neste kriminelle "masterplan". Det skal sies at din "masterplan" er noe smartere enn å rane banker. Du har sluppet unna......... enn så lenge.
--
Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 29/09/2016 15:10, Jan Kåre Christensen wrote:
Må ildsjøen bli opphetet til det varmeste når du kommer ditt Torodd, du har da ikke noe med dette i det hele tatt å gjøre!

Daniel 3.
20 Og han bød nogen sterke menn i hans hær å binde Sadrak, Mesak og Abed-Nego og kaste dem i den brennende ildovn. 21 Da blev disse menn med sine skjorter, kjortler og kapper og sine andre klær bundet og kastet i den brennende ildovn. 22 Såsom nu kongens ord var så strengt, og ovnen var blitt så overmåte sterkt ophetet, drepte ildsluen de menn som hadde ført Sadrak, Mesak og Abed-Nego dit op.

Ovnen ble brennhet, når du kommer til ildsjøen, hva da? I sammen med Ansgar Braut og Jan Aage Torp, den onde treenighet som dere er!


Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 29. september 2016 13:44
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: Søkelys; smyrnamenighetoslo@gmail.com; Ansgar Braut
Emne: Vedr din kriminelle innsamling av penger til ditt eget forbruk (kriminalitet)

Hei.
Midt oppe i min ferie der jeg gjør ferdig en roman om en noksagt som ligner på deg, har jeg notert meg at du har skrevet noe som virkelig må besvares. I https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5559615402862216761&postID=4475196632226333963 skriver du "De går til å lage ting på internett. Jeg har bl.a. en webmaster, det koster ca. tusen kroner å ha Web domene og så mye som vi har av stoff på sidene hvert år. Leie av lokale, annonsering. Vi driver med evangelisering, det koster både med utstyr og kjøre frem og tilbake. Det er enda mer!"
Løgn alt sammen. Din blogg er gratis (jeg bruker samme blogg-plattform for http://thesoundoffightingcats.blogspot.co.uk/) , din webside koster rundt 600 kroner og andre utgifter har du ikke. Ikke annonserer du heller. Det er ingen i Oslo som har sett en eneste av dine plakater eller annonser. Det fordi de ikke finnes. Ei har du leid lokale. Ja, jeg og andre har gjort vår hjemmelekse. Vi vet. 
Fakta er at alle de angivelige summene du samler inn, minus 600 kroner, går rett i din egen lomme. Og hvis du ikke vil avse 600 kroner av din busskjører lønn til evangelisk arbeide, er du en smålig og grerrig mann som ikke tjener Guds rike. Kjell Andersen har sannsynligvis større utgifter på www.sokelys.com enn deg på en mye lavere lønn (bonde yrket er verdens utakk der takken kun finnes i Himmelen) og han samler ikke inn penger. Smålig og penge begjærlig. Jesus sa mye lite pent om dette, Jan Kåre.
Uansett må du levere regnskap, revidert regnskap for det du samler inn. Og da du ikke har levert inn revidert regnskap for ca. 10 års innsamlinger, er dette å regne for ren svindel og kriminalitet. En kriminalitet du har begynt med igjen i http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html
Og for ordens skyld: Jeg nekter å ta i mot gratis CDs og digital downloads til min egen blogg da jeg synes at jeg som lønnsmottaker godt kan betale for musikk, en av mine hobbyer. Og jeg donerer langt mer enn 600 kroner til kristelige veldedelige formål fra min lønningspose. Noe jeg ikke tviler på at de som er cc her også gjør. Det er bare du som grafser penger her og det ut av penger som egentlig tilhører evangelisering for Jesus.
Skam deg !!!

--
Torodd Fuglesteg

Jan Kåre.
Du har her drapstruet meg. Dette på tross av at jeg har aldri truet deg med noe som helst.
Da har du tapt, når du drapstruer meg.
Du har overhodt intet å fare med av argumenter og intellekt. Da er det at slike som deg tyr til drapstrusler, vold og drap. Dere tapere.
Og det er her hunden ligger begravet i alt det du gjør. Du hater Jan Aage Torp fordi han har lykkes der du har mislykkes i alt. Ergo dette hatet mot han.
Og nå tyr du til drapstrusler. Du som er en taper, helt ute av stand til å uttrykke deg forstålig og fornuftig med ord. Da er vold det eneste du har igjen. Vold.
Mvh,

Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 02/09/2016 17:44, Jan Kåre Christensen wrote:
Jeg har ikke erkjent noe i tingretten bortsett fra at saken imot meg er kristendomsforfølgelse de lux!


En dag skal du svare for deg Torodd, selv om Manglerud politiet lar du holde på med alt denne dritten, så skal du svare for deg, før eller siden!

Jan K

Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 2. september 2016 18:26
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: 'Dag Paulsen'; 'Ansgar Braut'; 'Søkelys'; smyrnamenighetoslo@gmail.com; redaksjonen@idag.no; kontor@restoration-oslokirken.no; Søkelys
Emne: Re: SV: SV: SV: SV: Tusen takk for god og smertelig latter, Jan Kåre Christensen. Jeg måtte ha legehjelp.

Jan Kåre.
Du leter etter bevis for det jeg skriver.
Her kommer en håndfull av de mange bevisene jeg har for at du er en kriminell. Jeg har langt flere beviser enn dette. Men jeg har ikke hele kvelden på meg.
1. I http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1646-samrre-mellom-finn-jarle-sle.html , http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1637-avisen-norge-i-dag-krever.html, http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1647-jan-aage-torp-fremstar-som-en.html og http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1645-jan-aage-torp-krever-betaling.html har du hevdet din rett til å stjele andres eiendom uten at dette skal få følger for deg. Stjeling er lik kriminalitet, jfr norsk lov. Når du i tillegg har stjålet eiendom og forsvart stjelingen et titalls andre ganger i din blogg, utgir du deg derfor som et kriminelt menneske. Og det kan legges frem et titalls andre bevis for dette. 
2. I Tingretten har du selv erkjent å ha skrevet innlegg og ord som bryter norsk lov og Jan Aage Torp sin rett til privatlivets fred. Dette har du erkjent og dette står svart på hvitt i den delen av dommen som fremdeles er rettskraftig. På tross av dette, har du fortsatt din kriminelle adferd i et hundretalls innlegg. Innlegg som f.eks http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1635-kritisere-anders-torp-er-bade.html. Ergo er du da en kriminell ettersom du bevisst bryter norsk lov. 
3. I http://blog.janchristensen.net/ og på http://janchristensen.net/ har du drevet innsamlinger av penger til virksomheter du veldig godt vet selv at ikke vil bli utført. Det er ikke snakk om hvor mye penger det dreier seg om. Dette dreier seg om intensjonen til å begå lovbrudd. Noe som omtales som kriminalitet og kriminelle hensikter. Det er også klart at du ikke har regnskap for disse innsamlede pengene og din virksomhet. Noe som i seg selv er kriminalitet.
4. At du har samlet inn betydelig penger og bedratt mennesker vitner denne linken om. http://www.ripoffreport.com/r/jan-kre-christensen/oslo-select-stateprovince-0672/jan-kre-christensen-smyrna-menighet-utpressing-svindel-oslo-norway-1166757

Jeg har langt, langt flere bevis enn dette. Deriblandt kan Søkelys bevise at du har drevet med omfattende moms betaling unnlatelser og trygde svindel. Dette jfr denne bloggen og bevisene er der.
Dog er det gud og myndighetene som skal dømme deg. Ikke jeg. Dog tror jeg min straff mot deg ville være betydelig mildere enn den straffen du står foran nu.
Mvh,

Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 02/09/2016 15:06, Jan Kåre Christensen wrote:
Før du sier jeg er kriminell, så må du kunne bevise at jeg har fått inn penger og hvor mye, eller så er alt du kommer med et luftslott og tankespinn!

Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 1. september 2016 20:49
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: 'Dag Paulsen'; 'Ansgar Braut'; 'Søkelys'; smyrnamenighetoslo@gmail.com; redaksjonen@idag.no; kontor@restoration-oslokirken.no; Søkelys; redaksjonen@idag.no
Emne: Re: SV: SV: SV: Tusen takk for god og smertelig latter, Jan Kåre Christensen. Jeg måtte ha legehjelp.

Jan Kåre.
Nei, det er ikke legitimt å samle inn penger til ting du veldig godt vet at du ikke klarer å gjennomføre. Hvis du samler inn penger slik, og det har du gjort, begår du svindel og bedrageri. Og det rent lovmessig.
Når det gjelder bibeloversettelsen som du PERSONLIG lovde å gjennomføre, vet du veldig godt selv at en slik bibeloversettelse krever grundige kunnskaper i alle de språkene det oversettes fra (de såkalte grunnspråkene) til de språkene det oversettes til.
Du har selv erkjent at du personlig ikke snakker noen av de språkene det oversettes fra. På tross av det har du fortsatt innsamlingen av penger til dette prosjektet. Dette du har gjort her er stjeling jfr de ti bud. Det er svindel og bedrageri jfr norsk lov. Og det er lyving fra din side jfr det åttende bud.
Og det er dypt umoralsk å samle inn til noe som man ikke vet at man kan levere. Umoralsk !
Nei, det er ikke legitimt å stjele penger fra folk du har gjort slik. Og norsk lov sier også at du har regnskapsplikt, du som samler inn penger.
Det er ikke legitimt å bryte norsk lov slik du så ofte gjør. Og hvis du mener at det å forsvar lov og orden er galt, lever du et liv som en kriminell mann.
Og faktisk skriver du at det er galt å forsvare samt leve etter norsk lov.
Da har du selv definert deg selv som et kriminelt menneske som driver et kriminelt liv der deler av dine inntekter er fra kriminell virksomhet.
Da er du kriminell.
Og helt avkledd.
Mvh,

Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 01/09/2016 19:33, Jan Kåre Christensen wrote:
Torodd du påstår at jeg har fått penger til et bibeloversettelse prosjekt og andre ting.

Det er helt legitimt, men når du går offentlig ut med det igjen og igjen, og skriver også om det på nettet uten å kunne dokumentere det.

Hva er det da du gjør?

SPRER FALSKE RYKTER, OG DET GJØR KUN ONDE MENNESKE ALA DEG, ANSGAR BRAUT OG JAN AAGE TORP, DEN ONDE TREENIGHET SOM DERE ER!
Dette er å spre falske rykter Torodd, men du som Torp har ingen samvittighet, da er alt lov!

Jan Kåre

Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 1. september 2016 20:22
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: 'Dag Paulsen'; 'Ansgar Braut'; 'Søkelys'; smyrnamenighetoslo@gmail.com; redaksjonen@idag.no; kontor@restoration-oslokirken.no
Emne: Re: SV: SV: Tusen takk for god og smertelig latter, Jan Kåre Christensen. Jeg måtte ha legehjelp.

Jan Kåre.
Jeg skriver aldri noe uten at jeg har skikkelig mengde bevis for dette. Ikke bare ett bevis for hver påstand, men mange beviser for hver påstand.
Og jeg har bevis for alt jeg har skrevet her. Mange av dem ligger ute på din egen blogg. Ting du selv har skrevet. Ting som andre har skrevet og som du har lagt ut på din egen blogg. Korrespondanse mellom oss to der du erkjenner at du har stjålet noen av mine eiendeler.
Og viktigst av alt: Du vet selv at jeg snakker sant. Ikke sant, Jan Kåre ?
Legg merke til at din lyving også omtales i de ti bud som en dødssynd. Og du lyver igjen slik du alltid har gjort, du tyv og bedrager.
Men kanskje du vil legge frem de regnskapene for de innsamlingene du har svindlet folk i. Penger som har gått til ditt private forbruk. Mange, mange år med innsamlinger. Mange år med stjeling. 
Kanskje du vil bevise at du har de språkkunnskaper du må ha for at din innsamling til bibeloversettelsen din ikke blir noe annet enn ren svindel og kriminelt bedrag. Snakker og skriver du virkelig alle disse språkene ?
Men de ti bud, det syvende bud er kanskje ikke endel av bibelen, min godeste kjære "bibellærer" ?
Jeg har beviser godt nok for at du er en svindler, tyv, bedrager og har det samme synet på gjengifte som Jan Aage Torp har. Og du har svindlet til deg penger fordi du hevder at du har et annet syn på gjengifte en Jan Aage Torp sitt syn.
Stolt av deg selv ? Dine barn er IKKE det.  
--
Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 01/09/2016 19:06, Jan Kåre Christensen wrote:
Du er totalt forskrudd!

Det er ikke hold i noe av det du kommer med, det er stalking det du holder på med, ikke noe annet, stakkars menneske!


Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 1. september 2016 18:50
Til: Jan Kåre Christensen
Kopi: 'Dag Paulsen'; Ansgar Braut; Søkelys; smyrnamenighetoslo@gmail.com; redaksjonen@idag.no; kontor@restoration-oslokirken.no
Emne: Re: SV: Tusen takk for god og smertelig latter, Jan Kåre Christensen. Jeg måtte ha legehjelp.

Jan Kåre.
Jeg er det, da ? Ond og forvirret.
Ettersom du la inn politimannen Dag Paulsen som CC i ditt poengløse pjatt-pjatt svar, kan du forklare han hvor du har gjort av de pengene du har mottatt gjennom dine innsamlinger av penger til formål som ikke eksisterer ? For det finnes ingen regnskap over disse pengene. Noe som er et lovbrudd.
Du som sier at du er "kristen" og en "bibellærer"; kanskje du vil forklare oss hvorfor du ikke kan de ti bud. Du kan de ti bud, sier du ? Hva med det 7. bud. Det heter "Du skal ikke stjele". Hvorfor har du da som "bibellærer" bedratt og stjålet eiendelene til så mange mennesker fra Grense Jacobselv til Halden, fra Karmøy til Ørje ? For de av oss som vil beskytte våre eiendeler mot tyver som deg selv beskylder du for kristendomsforfølgelse.
Kanskje du vil forklare Dag Paulsen og hans kollegaer at de er kristendomsforfølgere ? Eller vil du heller forklare hvor det har blitt av de mange eiendelene og pengene du har stjålet fra meg og andre ? Du vet, du som er "bibellærer" at stjelingen du driver på med er en dødssynd. Det og at det er kriminelle handlinger.
I stedet for bare å CC Dag Paulsen kan du tilstå det du har gjort. De du svindlet. De du har stjålet penger og eiendeler fra. Kanskje blir straffen mindre da og kanskje blir din straff fra gud også mindre. Jeg forstår veldig godt dine barn som tar avstand fra deg, en simpel tyv og bedrager.
Kanskje du vil fortelle Dag Paulsen noe det vi alle vet, nemlig at du løy han og retten rett opp i ansiktet i den Tingrett rettssaken. For sannheten er at du og Jan Aage Torp har et identisk syn på gjengifte. Noe som forklarer din ubetingede støtte til ekteparet Ingwersen. Du begynte å hate, terrorisere og sjikanere Jan Aage Torp lenge før han ble skilt. Hvorfor lyver du da politiet og en rettssal rett inn i ansiktet ?
Så får det stå seg at du mener at vi som står på bibelens grunn og irettesetter ukristelige syndere, slike som deg, blir kalt ond og forvirret av deg. I en kriminells verden er lys mørke og mørke er lys.
Mvh,
--
Torodd Fuglesteg
Personal websiteTorodd's Den
Debut novel The Final Ride
2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern's Saga
Music reviews The Sounds Of Fighting Cats


On 01/09/2016 10:06, Jan Kåre Christensen wrote:
Torodd, du er bare ond og forvridd!


Fra: torodd [mailto:torodd@toroddfuglesteg.com]
Sendt: 31. august 2016 19:57
Til: jk.chris@online.no
Kopi: Ansgar Braut; Søkelys; smyrnamenighetoslo@gmail.com; redaksjonen@idag; kontor@restoration-oslokirken.no
Emne: Tusen takk for god og smertelig latter, Jan Kåre Christensen. Jeg måtte ha legehjelp.

Hei Jan Kåre.
Tusen takk for hjertelig god latter i går. Jeg lo så godt av http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1645-jan-aage-torp-krever-betaling.html og http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1647-jan-aage-torp-fremstar-som-en.html at min sjef måtte tilkalle lege da jeg mistet pusten og bevisstheten. Latteren over disse komiske gullkorn innleggene dine hadde forstrukket en magemuskel. En godt trent magemuskel skal det sies. Jeg er både i gymmen tre ganger i uka og leser dine innlegg tre - fire ganger i uka. Det førstnevnte trener opp magemusklene og de sistnevnte får meg til å le meg halvt fordervet.
Og jeg distribuerer selvsagt dine komiske gull innlegg til andre som også ler seg fillete av dem. Jeg skal derfor begynne å inkludere et helsevarsel når jeg distribuerer dine innlegg. Jan Kåre Christiansen sine meninger kan drepe folk der de og leser dine komiske innlegg.
Dagens http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1646-samrre-mellom-finn-jarle-sle.html er også komisk gull som har gitt meg en meget god latter.
I mitt tilfelle er jeg nu på kortison salve og sterke smertestillende i de neste syv dagene. Og ingen gym.
Jeg har CC noen og gitt innlegget til noen andre.
Jeg vet at du alltid klipper og limer i brev du publiserer. Derfor kan jeg garantere deg at minst en blogg vil publisere denne korrekte eposten og ordlyden i dette hvis du publiserer denne i en sterkt redigert utgave. Dette som nok et bevis for at du er en bedrager og et uærlig menneske.
La oss komme litt inn på dette med din uærlighet. Jeg ser at du fremdeles hevder at du er i mot Jan Aage Torp fordi han er gjengift.
Du, jeg og alle andre som leser Søkelys vet at her lyver du så det renner av deg.
La oss ta to gjengiftede ektepar: Ekteparet Torp og ekteparet Ingwersen. Begge to var og er i nøyaktig samme gjengifte situasjon. Du grovt hatangriper ekteparet Torp for deres gjengifte mens du grovt hetser og politianmelder de som hevder at ekteparet Ingwersen lever i samme synd som ekteparet Torp. Er du da en motstander av gjengifte ? Selvsagt ikke.

Fakta er at bibelen ikke gjør noen forskjell mellom ekteparene Torp og Ingwersen. Kun du gjør det og da er det sant at du driver med vranglære, svindel og bedrageri. Og i dette bedrageriet samler du inn penger som utelukkende går til din egen private økonomi og forbruk.
For din innsamling har intet regnskap og ingen revisjon slik loven sier at den skal ha. Du har samlet inn til bibeloversettelse der du ikke snakker et eneste ett av de språkene du oversetter fra og til. Du må ha visst at dette er tilfelle når du samlet inn disse pengene. Dette er svindel og tyveri. En kriminell handling.

Dette er rent tyveri, den innsamlingen du driver med på din blogg. Og det burde ikke overraske pastor Torp, Finn Jarle Sæle og andre at du stjeler andres eiendeler, herunder deres eiendeler. 
Du har stjålet eiendeler fra meg og du har stjålet eiendeler fra andre. Hver gang du blir tatt i tyveri, hevder du at du er utsatt for kristendomsforfølgelse. Noe som er ren løgn. I Norge må man faktisk forholde seg til landets lover.  Det er på tide at du begynner med dette, Jan Kåre Christensen. Eller er det slik at du mener at andre vilt fremmede mennesker fritt kan bosette seg i ditt hus samt bruke din bil ? Det kan virke som du mener dette slik du har ordlagt deg i dine meget komiske innlegg.
Jeg ser at du hetser meg i din blogg. Dette betyr at jeg faktisk kan gå til en high court i Irland, UK og USA med bevis for dette. Og det uten din viten. En dommer vil komme til den konklusjon at du har hetset meg over lang tid. Dommeren vil dermed utstede et cease and desist order til eieren av din blogg. Den vil da bli stengt og slettet. Det uten forvarsel. Det betyr også at du ikke vil få tilgang til andre blogger og bloggverktøy.
Jan Aage Torp har en slik cease and desist ordre på deg gjennom den dommen mot deg der kun mindre detaljer er sendt tilbake til tingeretten. Detaljer som ikke angår han. Det overrasker meg derfor at han ikke har gått til det skrittet å få din blogg slettet og stengt.
Jeg konkluderer derfor at Jan Aage Torp er meget fornøyd med din komiske blogg og dine enda mer komiske innlegg der. Innlegg som nå har gitt meg smertefulle helseproblemer. Og jeg tror ikke for et øyeblikk at Torp lar seg plage av din komiske blogg. Jeg tror at han faktisk har et liv, selv om jeg er rykende uenig med han i det aller meste, herunder gjengifte. Jeg er ikke hans puddel. Ei hans venn.

Og det er direkte tragisk når du angriper Jan Aage Torp for Anders Torp og hans søster. Du av alle burde ligge veldig lavt her dag ingen av dine egne unger støtter deg. Alle dine barn var geografisk i nærheten av Oslo Tingrett den dagen du fikk din dag der. De hadde alle muligheter til å støtte deg. Hva gjorde de ? De viste deg demonstrativt ryggen. Og for å si det folkelig: De viste deg fingeren. Det beviste hvor mye de forakter deg. Det er beviselig slik at Jan Aage Torp har sine problemer med familien sin. Men han er i det minste ærlig om det. Noe som ikke kan sies om deg. Og hva sier bibelen om ærlighet og ydmykhet ovenfor livets vanskeligheter ? Velsignet er de som er ærlige, sier den. Og hva tror du bibelen sier om deg og de grunnene til at dine barn ikke vil vite av deg ?

Er det ikke et tankekors for deg, hvis du i det hele tatt kan tenke, at alle de du omtaler som Jan Aage Torp sine pudler og venner er de samme som er rykende uenig med Jan Aage Torp i spørsmålet om gjengifte ? Er det noe som forener hans "pudler" er det denne fundamentale uenigheten med han. Men det ingen av oss liker er din hathetsing, din sjikane av barn og døde, din kriminalitet og ditt grove misbruk av vår kristne tro.

Så fortsett meg å sende meg og andre fallende over stoler og bord i latterkuler. Den smerten jeg har i kveld kan jeg tåle. Det ville ha vært tragisk hvis Norges morsomste og komiske blogg ble stengt ned. Men det er det kun Jan Aage Torp som avgjør.    
Lykke til og blogg mer av dine hysteriske morsomme utfall og anfall. Vitamin C, D og dine innlegg kurerer gruff og forkjølelse denne høsten. La oss håpe at Jan Aage Torp er enig i dette og ikke stenger din blogg.

Med vennlig hilsen, Stalker
Torodd Fuglesteg

Sluttkommentar:

Her ser vi veldig, veldig klart. At de 2 som er virkelige brytere av Norsk lov, med den denne såkalte sjikane paragrafen der en tar kontakt med sitt offer/ofre (vi er ofre da hele familien vår er utsatt for disse 2)!

Med andre ord, politiet på Manglerud fremstår som kriminelle som lar disse 2 gå fri.
Men vil ta meg som aldri har vært i nærheten å være kriminell og drevet med oppsøkende kriminell virksomhet, kalt stalking.

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1722-pengepredikanten-kommer-pa-nrk_23.html
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1716-trenger-ikke-jan-hanvold-bli.html
http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-149-hvem-er-de-falske-profetene-i.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-599-bibelsk-rad-og-veiledning-til.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-603-hva-jarle-haugland-daglig-leder.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-612-hvorfor-vil-ikke-kristen-norge.html http://blog.janchristensen.net/2013/01/nr-541-hva-skal-en-kristen-gjre-hvis.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-253-jan-hanvold-en-falsk-profet.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-92-menighetstukt.html http://janchristensen.net/Lewi_Pethrus_-_Bibelsk_menighetstukt_1930.pdf
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=kristne-i-norge-sover http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://blog.janchristensen.net/2010/10/nr-28.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-116-virker-andsmaktene-blant.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-122-hva-er-den-karismatiske.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-210-vart-land-30-07-2008.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1499-hvorfor-blir-ikke-norges-2.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1372-tingrettens-dom-viser-med-all.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1436-torodd-fuglesteg-lurte-vg.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html
 

Ingen kommentarer: