Sider

tirsdag 13. juni 2017

Nr. 1978: Jeg har aldri angrepet Jan Kaare Hanvold for hans to prøverørsbarn som enkelte hevder at jeg grafser i hans privatliv – det er hans mange ekteskap som kristen, som gjør ham uskikket og diskvalifisert som forkynner og hyrde!

Nr. 1978:
Jeg har aldri angrepet Jan Kaare Hanvold for hans to prøverørsbarn som enkelte hevder at jeg grafser i hans privatliv – det er hans mange ekteskap som kristen, som gjør ham uskikket og diskvalifisert som forkynner og hyrde!

Illustrasjonsbilde.
Jan Hanvold har selv åpent talt om dette både på Radio og TV her i Oslo på 107.7, at han hadde fortreffelig sex med siste kone.
Men det ble ikke barn ut av det, derfor måtte hun ha inseminering eller prøverørsbarn. Dette har aldri vært et tema på den Himmelske blogg, da det er Hanvold mange ekteskap som gjør han uskikket fremfor noe annet til å være en forkynner og hyrde i Guds menighet.
 Jan Hanvold er temmelig slesk, frekk og går på verbalt angrep på absolutt alle som han ikke liker, eller står i veien for ham på en eller annen måte. Eksemplene er mange.
Her er det Ulf Ekman som får unngjelde som får denne triaden av Jan Hanvold på hans meget «populære» Facebook side, som er vel i mine øyne dem slemmeste Facebook siden i Norge.

Sitat Jan Hanvold:

Det er vondt å se hvordan pressen utnytter en syk mann. Alle burde forstå at Ulf Ekman er syk! Og derfor ikke henge han ut. Når en leder som Ulf Ekman forteller om Jomfru Maria og at han nå har pave Johannes Paul II som sin skytsengel. Som han ber til. Burde klokka ringe hos de fleste


Har fått en del stygge beskyldninger i det siste at jeg baktaler og skriver stygt om Jan Kaare Hanvold. Jeg har ikke skrevet noe særlig om hans private liv, selv om han har brodert det hele ut både på TV og Radio.
Han har selv åpent fortelt at han har fire barn. To i fra det første ekteskapet, ingen fra det andre ekteskapet. Hun ville kun ha sex og penger ifølge Jan Hanvold, hva han ville ha vet jeg ikke i ekteskap nr. 2.

Men det siste ekteksapet kunne de ikke få barn da Hanvold selv sa at han ikke hadde sterk nok spermie til å gjøre sin tredje kone gravid.
Hanvold fikk ordnet sa han med inseminasjon og hun fikk da to barn med ham, og selv om han selv sa at han hadde Himmelsk sex nå. Så måte det en hjelpende hånd i fra legen til at hans siste kone Inger skulle bli gravid. Da han levde med sin første og rette kone, så tok naturen seg av dette. Tenk, så mye bedre Hanvold hadde det da han levde med sin første og rette kone. Enn han har det nå når han lever i hor?

Mitt anliggende har ikke vært å angripe en eneste person på det personlige planet, men å fokusere på at forkynnere og hyrder av Guds menighet er et forbilde.
De er i et embete og en funksjon som gjør dem til noe som ingen andre er.
De er på en spesiell måte satt til å formidle Guds ord til alle andre mennesker, da må de også ha en standard som gjør dem både verdige og er et forbilde for de andre. Som apostelen Peter sier det, de er et mønster for de andre – hjorden til Gud!

1 Pet. 3 heller ikke som de som vil herske over sine menigheter, men således at I blir mønster for hjorden.

Jan Kaare Hanvold har selv fortalt ved flere anledninger at han ikke kunne få barn på naturlig måte. Selv om han hadde bedre sex enn noen gang, så var det ikke nok til å få barn.

Derfor fikk han og Inger hjelp av legen til å få de 2 barna de har i sammen, at dette har jeg ikke skrevet noe om. Det har av den enkle grunn, fokuset mitt er ikke på det personlige planet.

Vi har skrevet om Hanvolds økonomi, litt. Har også skrevet om hans lære, som er herlighetsteologi lære.

Men vårt fokus er og har vært kun en ting, at han er gjengiftet.
Alt annet er underordnet det!

I mine øyne er også Jan Hanvold en kjeltring på det økenomisk selv om han sikkert er på rett siden av loven? Ikke vet jeg, men Norsk lov godtar så mangt, men skal straffe de som holder frem Guds ord, her blir alt snudd på hode!

Vi så hva som også kom frem gjennom NRK sitt program «pengepredikanten» om ham som er kun toppen av et isfjell.
Der han som styreleder og sjef leier ut og inn, frem og tilbake til seg selv en dag.
Neste dag leier han ut til seg selv, og frem og tilbake, alt bak stiftelsen Visjon Norge der han sitter på begge sider av bordet og dikterer alt.
Opponerer du imot dette, så får du høre av Jan Hanvold at du er en Judas og misbruker tillitten hans.
I mine øye er også Hanvold en typisk psykopat og farlig å ha med å gjøre.

På mange måter er Jan Hanvold selve motsatsen av det å være en åndelig og moden kristen mann, ikke minst som forkynner og apostel har han alle egenskapene som en ikke skal ha som fremtreden. De egenskapene han burde og skulle hatt, de er en totalt mangelvare.

Men samtidig, jeg har i en svært liten grad gått inn på dette, da det er hans mange ekteskap fremfor noe annet som diskvalifiserer ham som apostel og forkynner!

Sluttkommentar:

Er det så viktig å advare imot Visjon Norge og Jan Hanvold? De lever da sitt eget liv, og de som støtter dem. De kommer til å gjøre det uansett.
Enig i det, men skriften sier igjen og igjen at vi både skal passe oss for og advare imot de falske profeter. På mange måter, det er et hovedtema i skriften og skal være det i får forkynnelse.

Ap.gj. 20. 29 Jeg vet at efter min bortgang skal det komme glupende ulver inn blandt eder, som ikke skåner hjorden; 30 ja, blandt eder selv skal det fremstå menn som fører forvendt tale for å lokke disiplene efter sig. 31 Våk derfor, og kom i hu at jeg i tre år ikke holdt op, hverken natt eller dag, å formane hver eneste en med tårer!

Legg merke til at apostelen Paulus advarte imot dette i tre år, og det var tre år han virket her i Efesus.
 
Så sterkt og intenst var det for apostelen Paulus, og nødvendig å advare imot slike falske profeter som Visjon Norge og Jan Hanvold er!
 
Da å angripe meg for å være opptatt av dette, er så forkastelig det er mulig det er å forblitt. Tvert imot, støtte og oppmuntre meg for å gjøre dette, er det eneste rette og riktige!

Relaterte linker:

http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1974-apostel-jan-hanvold-horer-seg.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1975-apostel-jan-kaare-hanvold-er.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1973-shaneen-clarke-er-taler-pa-tv.html

2 kommentarer:

Birgir sa...

" Dette har aldri vært et tema på den Himmelske blogg"
Men NÅ har du gjort det til et tema. Du overgår ALT det den onde kan finne på.

Jan Kåre Christensen sa...

Løgn, tull og tøys!
Dette har Jan Hanvold pratet mange, mange ganger om på radio og TV VISJON NORGE at han er blitt velsignet med 2 herlige prøverørsbarn.
Ikke angrip meg for å sitere Jan Hanvold egne uttalelser 😎