Sider

søndag 24. september 2017

Nr. 2085: 50.000 har vi nå fått inn for å betale alt til saken min skal komme til behandling for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike, nå er det egentlig en sak mellom min Advokat og den Norske stat!

Nr. 2085:
50.000 har vi nå fått inn for å betale alt til saken min skal komme til behandling for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike, nå er det egentlig en sak mellom min Advokat og den Norske stat!

Bilde av den siste faktura til min Advokat Brynjar Meling som ved Guds hjelp og deres støtte er blitt nå betalt!Nå er alt betalt, og anken skal sendes til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike.
 
Ønsker å takke dere alle som har stått med i forbønn, støtte og økonomisk hjelp. Det varmer og gjør at dette blir mye lettere enn om du/dere ikke hadde ståtte med.
Vi står tross alt foran Norges historiens største justismord. Selve saken imot meg stinker det av.

De sikter meg for en ting, debatterer en annen ting i retten (lovanvendelsen).
Og dømmer meg for en annen ting som ikke jeg er siktet for eller er blitt behandlet i retten (mengden av skriverier).
 
Det er selvfølgelig Norges historien verste justismord i den forstand at jeg aldri har fått forsvare meg for det jeg er dømt for.
 
Min forsvarer har aldri blitt spurt om dette, hvorfor det er blitt skrevet og talt så mye om den kriminelle Jan Aage Torp som har kommet med falske anklager imot meg og den Himmelske blogg.
 
Det var hans enorme hat til min forkynnelse imot gjengifte som ligger til grunn for alt i denne saken!
Tro noe annet er å tro på løgn!

Kommer tilbake med mer stoff når anken er sendt!

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2017/09/nr-2082-det-arbeides-hardt-na-med-fa.html

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg håper du vinner frem jan Kåre.
Saken er prinsippielt viktig.
Hilsen Marit Øvretveit.

Jan Kåre Christensen sa...

Takk, men be fortsatt at saken kommer igjennom i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg og vi vinner anken.
Dypest sett er dette ikke noe annet enn kristendommsforfølgelse!