Sider

lørdag 3. mars 2018

Nr. 2180: Jeg lever godt med at det er «manglende» støtte i dag til Den Himmelske blogg og forståelsen for at vi er blitt utsatt for tidenes justismord er minimal og viktigheten av å poengtere bl.a. at gjengifte er hor etter Guds ord!

Nr. 2180:
Jeg lever godt med at det er «manglende» støtte i dag til Den Himmelske blogg og forståelsen for at vi er blitt utsatt for tidenes justismord er minimal og viktigheten av å poengtere bl.a. at gjengifte er hor etter Guds ord!

Bilde av min meget dyktige og redelige advokat Brynjar Meling som har fått mye uriktig kritikk på seg da vi tapte saken. Men sannheten er det er at hele saken imot oss er tidenes justismord.


Foto: Jan Kåre Christensen

Den motstanden som det er blitt reist imot meg og Den Himmelske blogg er dypest sett ikke imot meg.

Men imot det budskapet og de ord jeg har formidlet gjennom denne bloggen!

Samt, motstanden imot meg og Den Himmelske blogg forteller at ytringsfriheten som er absolutt. Den er ikke absolutt!

De tårene og smerten jeg har, de er først og fremst at så mange ikke får mulighet og har anledning å høre hva Guds ord sier om de forskjellige viktige læremessige utglidninger lengre. Rett og slett hva Guds ord sier, og at nødvendigheten og storheten med å forkynne hele Guds råd til frelse er blitt satt under sterkt press her i Norge!

En prøvet tro, er mer dyrebar og kostelig enn gull og all verdens materielle rikdommer!

Det at Den Himmelske blogg blir eventuelt lagt ned, det er ikke noe nederlag for meg! Det er heller et nederlag for kristen Norge og ytringsfriheten kår her i Norge. Som gjennom den fellende dommen imot meg og Den Himmelske blogg forteller og viser at tros- og ytringsfriheten i Norge er ikke lengre absolutt!

Da jeg er blitt dømt for å skrive «for mye» av ting som er innforbi tros- og ytringsfriheten!!!!!

Selvfølgelig er dette kjeltringstrekker av de domstolene imot meg og Den Himmelske blogg.

Personlig tror jeg at det er det aller beste for meg at jeg legger ned den Himmelske blogg for en tid.

Ser hva som skjer, og lar den heller oppstå senere.

Vi snakker da om en tid fremover, om det blir 1, 2 eller 10 år, jeg vet ikke!

Det er nå alt for mye negativt, uriktig og villedende som henger med Den Himmelske blogg etter det justismordet vi er blitt utsatt for.

1.)  Ytringsfriheten er absolutt!

2.)  Hva den onde treenighet, Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har skrevet imot meg og min familie overgår meg mange, mange ganger. Det som jeg og Den Himmelske blogg er blitt utsatt for er tidenes justismord.

Se her for YouTube:Sluttkommentar:

Jeg lever godt med at det er «manglende» støtte i dag til Den Himmelske blogg og forståelsen for at vi er blitt utsatt for tidenes justismord er minimal og viktigheten av å poengtere bl.a. at gjengifte er hor etter Guds ord!

Men det er Norges befolkning, og de troende som ikke lengre får høre en motrøst til alle de dårende, forførende og villende røster i tiden!

Det er dypt tragisk, samt for de kommende generasjoner er nå ytringsfriheten satt langt, langt tilbake alt p.g.a. av narreapostelen Jan Aage Torp renkespill!

Her er alle blitt lurt og villedet. Ytringsfriheten er ikke noe selvfølgelig lengre. Jeg er blitt dømt for å ha skrevet «for mye», hva blir det neste?

Slik som dette kan en ikke holde på.

Går en inn i butikken og kjøper en Cola er greit, kanskje to eller tre?

Men alt over fire er straffbart, slik som dette er dommen imot meg og den Himmelske blogg.

Tragisk, stygt og verre enn det en finner i land som Nord Korea, Saudi Arabia og Kongo!

1 kommentar:

Birgir sa...

MAMMA. MAMMA. VRÆÆÆL. VRÆÆÆÆL. VRÆÆÆÆÆÆÆÆL.