lørdag 8. desember 2018

Nr. 2355: Ikke et eneste «sitat» som jeg ble dømt for i Oslo tingrett ble dokumentert, dette bare stadfester at det er et klassisk justismord imot meg og den Himmelske blogg!


Nr. 2355:
Ikke et eneste «sitat» som jeg ble dømt for i Oslo tingrett ble dokumentert, dette bare stadfester at det er et klassisk justismord imot meg og den Himmelske blogg!

Jeg har ikke skrevet om denne saken på veldig lenge, men siden det var et års «markering» for dommen siden den ble avvist i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike. Så skrev jeg litt om dette, og reaksjonene har ikke uteblitt!

Jeg beklager ikke at dette setter narreapostel Jan Aage Torp i forlegenhet når sannheten kommer mer og mer frem!

Narreapostel Jan Aage Torp la frem ei «smørbrødliste» for Oslo tingrett tatt ut i været, udokumentert og full av løgn og atter løgn. Bl.a. sa narrepostelen dette:
Torp har foretatt en opptelling av innleggene om ham og kommet til at han er nevnt i bloggen over 3 000 ganger. Hans kone er nevnt rundt 900 ganger, herunder er hun omtalt som en “hore” 167 ganger. Videre er Torp omtalt som en “gammel gris” over 30 ganger, “horebukk” over 110 ganger, “narcsissist/narresist” over 30 ganger, “psykopat” over 200 ganger og “falsk pastor/profet/apostel” over 400 ganger. Antallene er ikke bestridt, og retten legger dem til grunn som bevist.

Hvorfor ble ikke dette bestridt, og ikke dokumentert?

Av den enkle grunn av det ikke var i siktelsen og at dommer i Oslo Tingrett Malin Strømberg Amble (bilde) aldri konfronterte hverken meg eller min advokat med dette. Med andre ord, det var Hat-Pastor Jan Aage Torps løgner som hele dommen bygger på. Ikke en eneste påstand han kom med, var dokumentert, ikke en!Brynjar Meling var egentlig opptatt med kun en ting, det var at det var brukt feil lovanvendelse imot meg og den Himmelske blogg.

Hør her hans innlegg i Borgarting Lagmannsrett.
Hør her der jeg bestrider de tallene som «løgn-Apostelen» løy om og ikke dokumenterte et eneste tall i Oslo Tingrett.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor krevde ikke du eller din advokat å se dokumentasjonen? Sov dere begge eller var dere fyllesjuke etter en kveld på byen?
Du kan ikke klandre retten eller Torp fordi dere ikke var mentalt oppadgående til å be om at bevisførsel ble dokumentert.
Dette viser jo at dere ikke kom forberedt til rettssaken.

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du skriver:
Hvorfor krevde ikke du eller din advokat å se dokumentasjonen? Sov dere begge eller var dere fyllesjuke etter en kveld på byen?
Du kan ikke klandre retten eller Torp fordi dere ikke var mentalt oppadgående til å be om at bevisførsel ble dokumentert.
Dette viser jo at dere ikke kom forberedt til rettssaken.
(sitat slutt).

Du var ikke til stede i retten og skriver som en tåpe!

Det jeg ble dømt for var ikke med i siktelsen og ble aldri debattert i retten.

Da skulle dommeren som må ha ment at dette som var viktig ha grepet ordet. Spurt meg ut og Torp ut om han kunne dokumentere dette.
Hvorfor ble det ikke gjort? Hele rettsaken var i bunn og grunn en farse, jeg skulle tas uansett.