fredag 22. mars 2019

Nr. 2431: Vanskelige naboer har gjort at saken vår som i utgangspunktet burde og er enkel, vanskelig da kommunen har lyttet på dem, og regelrett drevet en kamp imot oss!


Nr. 2431:
Vanskelige naboer har gjort at saken vår som i utgangspunktet burde og er enkel, vanskelig da kommunen har lyttet på dem, og regelrett drevet en kamp imot oss!

Naboen vår, nærmeste nabo Roar Telje (bildet) skrev under på at det var kjempegreit for ham at vi bygget boden vår i flykt med gjerde mellom oss som er på ca. 220 cm.


Men etterpå så gikk han til flere andre naboer og lagde en underskriftskampanje imot oss. Som han videresendte til Oslo kommune som en klage på hva vi hadde bygget.
De som ble med på hans hat-kampanje imot oss var Randi Lavik i Stormyrveien 4, og Ragnhild Skramstad i Stormyrveien 6, der ble ikke hennes mann med på denne hat-kampanjen mellom naboer. Som er totalt unyttig og stygg.

Her sitter de i hus som er verd minst 10 Millioner, god pensjon og har det ellers veldig så godt.

Hva gjør de med en gang de kan? Hygge seg og være glad over at de har god helse og ellers det meste på «stell» i livet? Nei, de går til frontalangrep på oss, og innrapporterer oss til PBE her i Oslo.

Sure naboer!

Vi har ikke hatt noen problemer med naboene, til og med fått godkjenning da trapp og bod ble satt opp, alt var greit. Plutselig finner samme nabo ut at nei, han ville heller klage på dette til kommunen og fikk med seg et par koner i nabolaget som gikk sammen med han om dette. Ingen tvil om at fordi naboer har satt seg imot dette, etter først å ha være positive, har gjort at PBE har vært så lite forstelsfulle og urimelige overfor oss. Det er feil og lite profesjonelt av PBE at de lar naboer styre sine rigide og meningsløse avgjørelser.
Hvor stor seriøsitet og etter hvilket mønster jobber PBE her i Oslo? Slik det fremstår så virker det på den måten at hvis ingen kommer med innsigelser, så kan tomten utnyttes om så til 61,3 %. Med innsigelser, så er 0,1 % overskridelse mer enn nok til at PBE gjør det til sin kampsak nr. 1. Her finnes ikke likhet for loven, men for synsing, meninger, følelser og prestisje.Motsvar til Roar Telje! 
16.11.2016 Kommentarer til klage på avslag fra Roar Telje med flere   

Dette skriver Telje:

En Husform som ikke passet inn i bygningsmiljøet i området!
Dette er da hans egentlige problem, stakkars mann! Men nå har han selv skrevet det!
Nå har Oslo kommune godkjent disse husene, selv om Roar Telje åpenbart ikke liker disse husene.

Kommer med en triade av usannheter der han dikter opp hva jeg skulle ha sagt. Hva som er lov og hvorfor vi har bygget, alt er som tatt ut av løse luften ispedd noen halvsannheter! 

Vi bygget en bod som vi trodde var lovlig da den var under 15 kvm. 

Fikk nabo underskrift da den var nærmeste nabo, og det for å sette opp en frittstående bod. Vi handlet i god tro at bod var allright å sette opp vare den var under 15 kvm. Underskrift trengte vi fordi det var helt inntil nabo. Var litt for snar å bygge boden, men den er både estetisk pen og ikke til sjenanse for noen.

Vi snakket med nærmeste bod, ikke om trapp eller mur som han drar frem nå. Det er aldri blitt snakket om trapp eller mur til naboer da vi har snakket med kommunen om dette. Som sa det var greit å bygge oppå gammel mur (se dokumentasjon).

Da Telje skrev under på dette med boden, hadde vi et tau ned som vi klatret i. 
Det kommenterte han som trafikkfarlig, og når en trapp er kommet som gjør ting trafikksikkert og det er funksjonelt, så er det enda verre enn et tau? Hvor gærnt kan man bli på sine gamle dager? Dette er ille å skrive så mye som ikke er riktig som Roar Telje gjør! 

Dette med trapp som Telje skriver om, har jeg aldri snakket med ham om, kun bod. 
mur heller, kun bod. At han nå synes og mener, skrive usant og dikter opp ting skjønner jeg ikke at han vil synke så lavt?!

Ellers er det bare å si at hva Roar Telje hoster opp, så er det fri diktning bortsett fra dette med boden, om han fremstiller dette også til dels usant.
Eneste Telje var opptatt med for noen år siden var at boden ikke var høyere enn gjerdet. Alt annet han skriver er usant!

Det var han som sa at boden skulle bygges i flykt med gjerde, og hva jeg ellers gjorde. Det var noe han ikke brydde seg om.

At han nå har skriftet mening helt skjønner jeg ikke? Her er han like ustadig som Vestlandværet, og det forteller sitt! 
Her skriver han under på bod, så vil han at jeg skal rive den, samt alt annet! 
Her går han i fra en ytterlighet til en annen, svært lite troverdig som alt annet han kommer med! Det er ikke sant mesteparten av hva han skriver!

At f.eks. ekteparet Skramstad også er med på dette virker underlig, da vi bygget muren og annet. Så har vi fått låne ting og fått høre at alt er veldig bra!
Nå vil de at alt skal rives, selv om de til oss har gitt utrykk for at dette var bra?!


Ellers så vil jeg ikke kommentere mer av hva som blir skrevet av Telje da det meste er egentlig fri diktning. 
Boden som er satt opp er det noe vi deler mellom oss og utleieleiligheten, og som er til glede og nytte for oss alle. 
Den ligger på skyggesiden, og vi «mister» ikke noe uteareal egentlig da dette er «dødt» område.

Ikke noe av hva har bygget er til sjenanser eller merker seg ut som noe spesielt som både Telje og kommunen prøver å fremstille dette som. 
Vi har bygget en bod som det finnes både større og mindre boder enn. Vi har bygget en mur som ikke er dominerende og der det er veldig god plass til å kjøre inn snø på vår eiendom om vinteren.

Og vi har ellers skrevet hva vi mener i andre mailer og ferdigattest byggesak har skrevet utførlig!
Det er mer enn nok dokumentasjon på at det Telje og andre kommer med er det ikke reel hold i.

Og jeg kan ta med de som vil befaring langt stormyrveien for å tilbakevise alt det han kommer med ikke stemmer. Det er rett og slett usant!

Her skyter egentlig disse naboene seg selv i «foten» da de selv har mur 20 cm fra faktisk vei og vi 1 meter. Ulovlige skilt og annet, her har en åpenbart glemt å feie for egen dør!

Ikke rart det er krig i verden med slike naboer som dette, som lager storm i et vannglass. 


Får bare håpe at det er noen fornuftige mennesker som skjønner at å rive det vi har bygget er både urettferdig, ødeleggende og primitivt!

Av alt som er bygget her på Hellerudtoppen, og ellers. Så er ikke noe av hva vi har bygget på noen områder spesielt eller klanderverdig!
Det er bare komme på befaring og jeg skal vise at det i Stormyrveien er murer som er sikkert fem meter høye og lengre enn vår. Ja, hele saken er slik vi ser det en veldig overdrivelse imot oss. 

Alt bør kunne stå som det gjør, det er ikke til sjenanse for noen normale mennesker. Og det er både estetisk pent, funksjonelt og passer inn både i terrenget og i forhold til andre bygninger. Ikke minst vårt hus der alt har samme farge og står i forhold til annen bygningsmasse.


Mvh
Berit og Jan Kåre Christensen

Sluttkommentar:

Dette er i mine øyne ren og skjer ondskap å gå til kommunen med oppdiktet dritt.
Ikke noe av de anklagene de kommer med finnes det substans, mening og innhold i.
Det er sikkert, har en sak med kommunen, og naboer gjør seg vanskelige. Da kan det fort bli at en har alle imot seg!
Det blir da alle mot en!

Det er underlig at jeg har rint til myndigheten som sa at det var kjempefint å leie ut og på den måten avlede boligmangelen her i Oslo. Samt at samtlige hus, også de som har klaget har adkomst ned til Stormyrveien. Da de husene som vårt som ligger ned imot Stormyrveien. Anklagene imot meg og min familie er ubegrunnede, tåpelige og stygge.


2 kommentarer:

Birgir sa...

Det er bare andre som gjør noe galt, og ikke DU?

Jan Kåre Christensen sa...

Birgir, er det ikke urimelig da at naboen får lov til hva han vil. Men vi blir straffet for minimalt?
Du er dessverre så negativ til meg, at jeg vil si det grenser til hat!