tirsdag 5. mars 2019

Nr. 2419: Marius Vamnes som representerte Fylkesmannen i Oslo, vil at vi skal rive mur, trapp og bod på vår eiendom, men han godkjente alt som Kjell Inge Røkke har bygget om det var tusen ganger mer «overskridelser» enn våre!


Nr. 2419:
Marius Vamnes som representerte Fylkesmannen i Oslo, vil at vi skal rive mur, trapp og bod på vår eiendom, men han godkjente alt som Kjell Inge Røkke har bygget om det var tusen ganger mer «overskridelser» enn våre!
Se f.eks. på eiendommen til Kjell Inge Røkke der han antagelsesvis har hentet seg «gratis» stein andre plasser i Norge?

Plassert de utskårne steinblokkene på mange tonn inn på sin egen eiendom.
Hvis det lille vi har gjort, å bygge en bod noen kvm2 for stort og skal rives. Røkke har hentet store steinblokker på mange tonn, og det er lov. Dette godkjenner Marius Vamnes som representerte 

Fylkesmannen i Oslo. Men han skriver med den samme «pennen» at alt vårt skal rives, snakk om å være «kjeltring» i mine og manges andres øyne. Det naturlige er å godkjenne alt som er bygget og plassert på vår egen eiendom. De steinblokkene som ligger på Røkkes eiendom er nok hentet «gratis» fra naturen en eller annen plass (visstnok steinbrudd i Larvik), og aldri kjøpt av noen og skattet av til den reelle verdien, vær du sikker. De rike har et «sett» med regler. Vi fattige og allmuen et annet «sett» med regler.

De skal forsvares, vi «andre» spiller de bingo med.
Det er helt utrolig hva Fylkesmannen gjør, uten å ha vært på befaring utaler de seg som de vet alt. Guds ord sier at hovmod står for fall.

Det var den vise Kong Salomo som sa det.

Ord. 29. 23 Et menneskes stolthet fører ham til fall, men den ydmyke vinner ære.

Marius Vamnes som avviste dette, gav f.eks. Kjell Inge Røkke medhold og dispensasjon å bygge sin gedigne villa. Men han hadde penger og innflytelse, noe vi ikke har.

Det er forskjell på folk, noen får alt. Andre blir fratatt selv det en har, men en dag skal disse menneskene også stå innforbi Gud med sine liv, hva da?

I realiteten er rettsvesenet så korrupt og de beskytter hverandre.
Der Fylkesmannen beskytter PBE her i Oslo.
Igjen så beskytter Sivilombudsmannen Fylkesmannen og PBE her i Oslo.
Tar en sak til retten, så forsvarer/beskytter rettsvesen absolutt alt og alle, selv her i vår sak lyver de t.o.m. i dommen flere plasser.

Men gjennom de troendes bønner og et godt arbeid skal og vil vi vinne denne saken. Skulle vi tape, så vet vi at dette er atter et justismord!
Bilde av Kjell Inge Røkkes eiendom med store steinblokker oppe på egen eiendom og ut i havet, hva vi har på vår eiendom er som små «kinaputter» imot hva Røkke har. Alt det han har er greit mener rådgiver hos fylkesmannen i Oslo og Akershus Marius Vamnes. Det vi har riv det så fort som mulig mener den samme Vamnes. Vi lever i en totalt forskrudd verden når slike personer kan ta slike avgjørelser og de får lov å holde på videre også.
Hvem skal en klage til hvis en ikke vinner frem? I realiteten er systemet, menneskene og alt så til de grader innvevd i hverandre. Det er svært vanskelig, derfor be kjære troende Jesus venner, eneste muligheten!

Kunstig svaberg

I strandkanten finner vi også et lite hvitt badehus, og en liten brygge.
Brygga er tilsynelatende laget av naturstein. Men synet bedrar.

Røkke har nemlig anlagt kunstige svaberg. Her kan familien rusle ut fra badehuset og stupe uti fra den kunstige bryggen, som ser ganske så naturlig ut på avstand

Brygga er laget av steinblokker fra et steinbrudd i Larvik. Steinblokkene er «kledd» med et materiale slik at det hele ser ganske så ekte ut.

Se her: 
Sluttkommentar:

Hentet i fra avisen VG:

Villaen som blir bygget på Konglungen i Asker vil bli på hele 750 kvadratmeter.

- Vi setter pris på at vi nå har fått medhold i det vi selv mener har vært rett og viktig, sier Røkke til VG Nett via sin pressetalsmann.

- Nå ser vi frem til å flytte inn, sier en fornøyd Røkke.

Saken ble avsluttet i ettermiddag.

- Vi vurderte Asker kommunes beslutning som riktig. Lovvilkårene for grunnen til dispensasjon er oppfylte, sier rådgiver hos fylkesmannen i Akershus Marius Vamnes til VG Nett.

Røkkevillaen ble først vurdert av Asker kommune som godkjente planene, men etter klager fra fylkeskommunen og naboer ble saken tatt opp til ny vurdering hos fylkesmannen i Oslo og Akershus.
(Sitat slutt).

Røkke har hentet tonnevis med store steinblokker, bygget det meste som han har villet og får lov til alt stort sett. Alt godkjent av Marius Vamnes, mens den samme mannen skriver om våre bagatellmessige forhold der en steinblokk som Røkke har hentet inn og skåret tilpasset og fraktet inn på sin eiendom og alt annet er fullt ut tillatt etter samme mannens begreper. Snakk om å gjøre forskjell på folk.
Men greit, jeg mener at det Røkke har gjort er helt greit for meg og oss.
Det jeg ikke er enig i og ikke skjønner, det er at det vi har gjort og bygget en nødvendig trapp, en nødvendig mur og en nødvendig bod skal rives.

Se her for avslag vi har fått, gidder ikke ta med hele begrunnelsen da den er helt løgnaktig fremstilt, og har tatt dette opp andre steder.


Ingen kommentarer: