mandag 8. juli 2019

Nr. 2498: Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut (Arnt Arnesen fra Stavanger) og Jan Aage Torp har jeg «motanmeldt» da Torodd Fuglesteg bare rolper med å anmelde meg!


Nr. 2498:
Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut (Arnt Arnesen fra Stavanger) og Jan Aage Torp har jeg «motanmeldt» da Torodd Fuglesteg bare rolper med å anmelde meg!

Jeg var på Grønland politikammer og fikk anmeldt Torodd Fuglesteg, og hans medsammensvorne imot meg og min familie!

Se her for min anmeldelse. Men vil sende et lengre dokument etter jeg har fått anmeldelses nummeret. Som jeg da vil legge ut også.


Be for at rettferdigheten vil seire, og at disse tre blir dømt til slutt!

3 kommentarer:

JS sa...

Det er en ganske anspent og hissig tone her på den himmelske blog. Jeg synes det er greit å være uenig med både Torp og Plan og bygg. Men å skrive så mye nedsettende om dem og i tillegg oppadanmelde oppadgiftede er vel å gå litt langt? Men du skal ha rett i en ting. Torodd er en lurendreier. Alle vet jo at han driver Smyrnabloggen.

Jan Kåre Christensen sa...

Det er overhode ikke slik du fremstiller her saken JS.

Du skriver: Det er en ganske anspent og hissig tone her på den himmelske blog. Jeg synes det er greit å være uenig med både Torp og Plan og bygg. Men å skrive så mye nedsettende om dem og i tillegg oppadanmelde oppadgiftede er vel å gå litt langt? Men du skal ha rett i en ting. Torodd er en lurendreier. Alle vet jo at han driver Smyrnabloggen.

Enig med deg at det dessverre har blitt for mye negativt, skal ta den til meg.
Men har ikke skrevet om PBE på 1 uke og har prøvd å slutte å skive om dem inntil videre.

Torp også har jeg ikke skrevet om på aldri så lenge. Men så kom denne anmeldelsen, den var jeg ikke forberedt på eller ventet.

Har aldri anmeldt noen for at de er oppadgiftede eller andre måter mennesker lever på.

Skal kommentere dette videre senere, heng med!

Jan Kåre Christensen sa...

Takk!