mandag 11. november 2019

Nr. 2604: Mobbing og hetsing av bussfører som skjer gjennom Ruters klageinstans.


Nr. 2604:
Mobbing og hetsing av bussfører som skjer gjennom Ruters klageinstans.

Det er ille når Ruter blir en instans for mobbing og hetsing av bussfører, dette skjer gjennom Ruters klageinstans.
Samt som med meg, her er det også kristendomsforfølgelse.

Her er tjenestepåtalen jeg fikk.Her er de 5 hatmeldingene Ruter fikk og som de går videre til med hos min arbeidsgiver Unibuss. Trist, dette hadde aldri skjedd hvis jeg var Muslim, men mot kristne er al tillatt.
Jeg har aldri spilt høy musikk. Selvfølgelig aldri hetset jøder, muslimer eller andre.

Kun på vanlig nivå har jeg brukt volumet.
Dette er hetsing, mobbing og lyving imot meg.

Tenk, så langt går i dag kristendomsforfølgelse, det skjer gjennom Ruters klageinstans. 

Se her: https://ruter.no/fa-hjelp/kontakt-oss/

Vil også presisere at jeg har aldri spilt noe annet enn vanlig radio med de kanalene som er her lovlig godkjent på eteren her i Oslo. Med andre ord, dette er hetsing av kristne, det hadde aldri skjedd med noen muslimer eller andre.

Ingen kommentarer: