mandag 30. desember 2019

Nr. 2634: Jeg tror ikke Norsk presse om det er i TV, aviser eller på nettet dekker saker så godt som de skulle da hovedvekten burde og skal ligge på å ikke dekke hva de sterke mener – men de svake!

Nr. 2634:
Jeg tror ikke Norsk presse om det er i TV, aviser eller på nettet dekker saker så godt som de skulle da hovedvekten burde og skal ligge på å ikke dekke hva de sterke mener – men de svake!

Kim Larsen som døde i samme by som H.C. Andersen ble født, i Odense Danmark, sa følgende som er veldig viktig, sant og rett:
«Jeg kan ikke forstå, hvad en regering skal gøre godt for, hvis det ikke er for at hjælpe de svage. De stærke skal s’gu nok klare sig.»
Bilde av Dansken, sangeren og poeten Kim Larsen fra Odense på Fyn.
 


Oversat til Norsk:
«Jeg kan ikke forstå hva en regjering skal ha som arbeidsoppgave hvis det ikke er for å hjelpe de svake. De sterke vil alltid klare seg.»

Alle de skandaler og urett som er blitt begått av det offentlige Norge, har i det store og hele vært imot de som ikke hadde de ressurser og muligheter å si ifra om den store uretten som har vært begått imot dem.

Tenk, NAV skandalen, Barnevern skandalen og andre skandaler har egentlig vært Davids kamp imot Goliat. Den «lille» mann imot overmakten!

Når det gjelder økenomisk ressurser og annet, så er selvfølgelig myndighetene alle overlegne.
Av alle som har kjempet imot det offentlige her i Norge, er det kun noen få som egentlig har kjempet tilbake. De aller fleste har latt seg bli overkjørt og diktert. Derfor er egentlig denne skandalen mye, mye verre enn det som media bringer til «torgs!»
Det er som mye som har kommet frem, er at det er blitt så ille, at det nå stinker av den Norske stat og det offentlige Norge!
Sakene og overgrepene er blitt for mange, det kan ikke skjules lengre!

Folk generelt forstår ikke – eller vil ikke forstå at det offentlige Norge fremstår som en ondskapens akse i å behandle mennesker – da i forhold til menneskerettighetene og det å være et sant og godt medmenneske som er det viktigste vi skal og kan være!

Nå skal jeg ikke gå inn og nevne alle saker. Det er skrevet såpass mye allerede om dette både på den Himmelske blogg og ellers av andre.

Men det som jeg vil påpeke, det er at i disse sakene har faktisk absolutt alle sviktet.

1.)  Alle saksbehandlere har sviktet.

2.)  De overordnede og lederne over der igjen.

3.)  Kommune som orginasjon.

4.)  Den Norske stat og embetsverket.

5.)  Når sakene har gått videre i rettssystemet har de sviktet.

6.)  Eneste en kan si til dels som ikke har sviktet de svakeste her i Norge er menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike. De kan få stå karakter om de egentlig skulle vært enda klarere og fått med seg for lenge siden at Norge er virkelig annerledes landet der det meste ikke er på stell.

7.)  Statsrådene har også sviktet i ettertid, med å ikke tatt ansvar. Bedt om unnskyld og fått straffetid ihvertfall noen av de som har vært med på disse ugjerningene imot Norske borgere og andre som har hatt tilknytning til Norge.

8.)  Så er det pressen som har sviktet til de grader. De har hverken vært et «vaktbikkje». De har ikke vært i forkant å skrive om dette i den utstrekning som de skulle. Samt de ikke evner å se f.eks. at disse dommene innen BV og trygdemottakere som er blitt helt imot sin vilje kriminelle. At det er de samme dommerne som har dømt i andre saker.

9.)  Pressen har ikke gjort jobben sin, som er å verne om alle landets borgere, med de svakeste og fattigste øverst på «lista!». Noe de åpenbart ikke har hatt overhode.

10.)                     For min del, eller vår del, så er vi også en del av det store bildet da vi er utsatt for justismord, og makt- og myndighetsmisbruk av de offentlige instanser og personer.

Sluttkommentar:

Tenk, slik som oss som både ringte ned til PBE og vår saksbehandler Kaja Aubert Lange gav oss klarsignal. Samt at vår nærmeste nabo Roar Telje skrev under at det var greit for oss å bygge bod etc.
Kaja Aubert Lange lyver åpenbart at hun ikke husker, mens nærmeste nabo Roar Telje har skiftet mening helt og har lagt oss for hat.

Andre naboer får bygge opptil 57 ganger mer der de får utnyttet tomten sin slik at forskjellige tomtene ser ut som store byggeklosser.
Nærmeste nabo må sette opp ulovlige skilter for å kunne komme ut med bilene sine.
Slik kunne jeg ha fortsatt, men det viser at den behandlingen vi har fått er så dårlig, at en må bare si at det er et makt og myndighetsmisbruk av de sjeldne!

Det er trist at Norsk presse ikke dekker disse sakene, de gjør ikke jobben siIngen kommentarer: