torsdag 2. januar 2020

Nr. 2637: Plan- og bygningsetaten i Oslo bruker nå Oslo Kemnerkontor imot oss, som i alle andre diktaturer prøver enn å knekke de innbyggerne som ikke følger ordrer, selv om det offentlige fremstår som korrupte, arrogante og ikke skikket!


Nr. 2637:
Plan- og bygningsetaten i Oslo bruker nå Oslo Kemnerkontor imot oss, som i alle andre diktaturer prøver enn å knekke de innbyggerne som ikke følger ordrer, selv om det offentlige fremstår som korrupte, arrogante og ikke skikket!


Bilde fra Røde Khmer (khmer: Khmer Krahom) (offisielt Campucheas kommunistiske parti, senere Partiet for Demokratisk Kampuchea) var det kommunistiske parti som styrte Kambodsja på despotisk måte fra 1975 til 1979. Lederen av partiet var Pol Pot. Nå blir ikke vi tatt livet av, men de prøver å knekke oss med å trekke oss i lønnene våre.
Hensikten var å utrydde alle «fiender av revolusjonen», noe vi åpenbart er når andre får lov å bl.a. å utnytte tomtene sine 57 ganger mer enn oss.
Bilde av Pol Pot som var grusom.
Men jeg skjønner ikke heller at en kan bli så grusomme og onde som Iver Helmo, Marius Vamnes, Lena Catrine Amdal, Lisbeth Nordli, Astrid Myhra og Regjeringsadvokat Elisabeth Sawkins Eikeland.
 


Dette fikk vi fra Oslo Kemnerkontor i dag:

Oslo kemnerkontor, Kommunal inkasso, tar til etterretning at du ikke ønsker betalingsavtale med oss. Vi har ikke særnamsmannsmyndighet og kan ikke besluttet utleggstrekk med kr 2000 pr måned.

Kravet gjelder tvangsmulkt. Inkassovarsel vil bli sendt 06.01.2020. Senere vil vi sende utleggsbegjæring til Namsfogden i Oslo

Med vennlig hilsen
Iver Helmo
fagkonsulent
902 80 758

Oslo kemnerkontor
Kommunal inkasso
oslo.kommune.no/kem
Kundesenter: 23 00 80 00
(sitat slutt.)

Dette svarte vi:

Hei Iver Helmo                                                    Oslo 2 januar 2020

Det er klart at vi ikke vil ha noen betalingsplan, ikke en krone kommer vi til å betale frivillig.

Hvorfor?
Fordi PBE oppfører seg vulgært, lyver, svarer ikke på henvendelser.
Skriver kun sine egne vedlegg som er proppa full av løgn, urettferdighet og de er dirkete ufine!

De opptrer som vi er skurker, men det er de som er det!

Her blir alt snudd på hodet, der vi skulle få oppreisning!

Slik som det offentlige oppfører seg imot oss er ikke noe annet enn en leser om at en oppfører seg i diktator stater.

Dette er ikke første gang vi opplever.

Da NAV innkreving skulle ha penger av min søster gikk de inn på min konto med deres hjelp. De pengene fikk vi tilbake, det samme komme til å skje i denne saken da vi har ryggen fri og har ikke gjort noe kriminelt eller løyet.
Men det har PBE, Sivilombudsmannen og Fylkesmannen, da de prøver å tvinge oss til å rive mur, trapp og bod og er overhode ikke interessert i noen løsning.

De oppfører seg imot oss med hat, og er helt urasjonelle i sin væremåte.
Denne saken her er kommet helt ute av sine proporsjoner, men de har ikke vett og forstand til å summe seg og vil ha en samtale engang med oss!

Mvh
Berit og Jan Kåre Christensen
Krokstien 2 c
0672 Oslo

Ingen kommentarer: