torsdag 23. januar 2020

Nr. 2656: Vi måtte sende klage på en saksbehandler Tommy Monge, men i realiteten burde ha sendt angående langt flere da de alle opptrer uriktig, uprofesjonelt og behandler oss på verst tenkelig måte av grunner vi ikke forstår!


Nr. 2656:
Vi måtte sende klage på en saksbehandler Tommy Monge, men i realiteten burde ha sendt angående langt flere da de alle opptrer uriktig, uprofesjonelt og behandler oss på verst tenkelig måte av grunner vi ikke forstår!

Har en lignet situasjon omtalt her:


Tommy Monge og flere på plan- og bygningsetaten har oppført seg så dårlig ovenfor oss, at ord ikke strekker til. Her er noen eksempler.Her er bilde av ei slik dame som vi har truffet på her i PBE her i Oslo, Lena Catrine Amdal. Hvordan slike mennesker skal jobbe med slike saker, er meg ubegripelig. De er «farlige» i sine stillinger. De skulle stått ved et samlebånd, aldri jobbet med mennesker. Å ha med mennesker å gjøre, kreves noe helt annet enn hva disse arrogante og vriene mennesker legger for dagen.
Her er mailen sendt til PBE her i Oslo.

Saksnummer           201908605 – Byggesak                            Oslo 23/1-2020
Til Jon Erik Reite Bang

Vi har en saksbehandler i vår sak som heter Tommy Monge.

Han opptrer uprofesjonelt, er aggressiv og kleiser på telefonen når han blir oppringt.
Er ufin, usaklig og svarer ikke på relevante spørsmål.

Når vi sender Word dokumenter legger han det ikke ut, men er inne på vår blogg og henter ut ting derifra og legger det ut.
Se her for eksempel:Er dette en god og rett fremgangsmåte?

Videre legger han ut kun navn av den ene av oss, selv når vi er to om denne saken. Ekteparet Berit og Jan Kåre Christensen.

Videre legger han ikke alltid ut hele navn heller, men f.eks. Berit N Christensen, det blir Berit Nyland.

Slik er ufint og feil.

Berit N og Jan Kåre Christensen


Ingen kommentarer: