onsdag 14. oktober 2020

Nr. 2768: Når ledelsen prøver å bygge et narrativ at jeg er en dårlig sjåfør som de nå prøver å si opp! Men de selv er så langt unna selv. Da skjønner en at skatten i Norge er skyhøy!

Nr. 2768:

Når ledelsen prøver å bygge et narrativ at jeg er en dårlig sjåfør som de nå prøver å si opp!

Men de selv er så langt unna selv.

Da skjønner en at skatten i Norge er skyhøy!

 

Unibuss blir egentlig som alle andre busselskap dekket av fellesskapet.

Når ledelsen prøver å bygge et narrativ at jeg er en dårlig sjåfør som de nå prøver å si opp!

Men de selv er så langt unna selv.

Da skjønner en at skatten i Norge er skyhøy!

 

Det som Unibuss holder på med er et narrativ der de prøver å få det til at jeg hører på høy lyd på kristen radio, dette er ikke noe annet enn løgn.

Hvis det er slik at jeg hører på høy lyd, når de har vært ute på bussen og kontrollert både uanmeldt og anmeldt, har de aldri nevnt dette.

Nå prøver de å få det til at jeg spiller høy lyd, hvilket bedrag, hvilken løgn!

Hvem står bak løgnen? Gud eller Satan? Det er selvfølgelig Satan, og hvem styrer da dette narrativer som Unibuss holder på med?

Ja, helt riktig, det er selvfølgelig den Onde. 

Per Christian Bing skriver følgende:

«Etter administrasjonens mening evner ikke, eller ønsker ikke Jan Kåre Christensen og endre adferd.»

 

Når jeg har en fra ledelsen med meg ut på bussen, Andreja Peric.

Vi blir enig om hva som er «normalt» lydnivå.

Dette lydnivået var ikke «nytt» for meg, det var på det nivået jeg har spilt og spiller radio alltid.

Da får jeg høre at jeg ikke evner å endre adferd, dette viser bare hvordan løgnene og de falske anklager opprettholdes imot meg!

 

Ser at mange kristne støtter meg, det er jeg glad for.

Se her:

https://www.sokelys.com/mot-oppsigelse-for-christensen-etter-ny-kundeklage-som-gar-pa-hoy-spilling-av-kristen-radio-unibuss-mener-christensen-ikke-evner-a-ville-endre-adferd/

 

Dette er noe av hva andre skriver, først utdrag fra artikkelen her:

“Det kan det umulig være da jeg har en utmerket hørsel og liker ikke høy lyd over tid. Kundeklagene er utspekulerte og løgnaktige for å ramme meg for å spille kristne radioprogrammer. Det som dere driver med er mobbing og trakassering fordi jeg liker kristen radioprogrammer, ikke av noen annen grunn da jeg ikke spiller høyere enn andre bussførere, helst lavere! Ta på munnbind klarer selv en instruktør. Kom på bussen og veiled meg, og korriger meg. Jeg har meget lett for å høre, og endre adferd! 33 års ekteskap taler sitt, uten at jeg hadde hatt lett for å justere meg, hadde jeg selvfølgelig vært skilt for lenge siden. Kom på bussen anmeldt eller uanmeldt. Det går kjempebra! Hvis noen mener jeg spiller høyt, så har jeg ikke vanskelig for å justere meg. At jeg ikke vil endre adferd er løgn,” skriver Christensen som avslutter med at “Jeg holder meg på det lydnivået som Andreja veiledet meg den 8.6.2020.”

 

12/10/2020, kl. 19:50 sa Birgir Hermansen:

Bare det at klager er ANONYM, sier mer enn nokk. Kristendoms/personsforfølgelse delux. Det må være flaut for visse personer i Unibuss å ta en slik klage på alvor. Jeg kan tro på mye om Christensen, men IKKE at han spiller for høy musikk i bussen. Det får de meg ikke til å tro på.

12/10/2020, kl. 22:09 sa Anonyn:

Tull Birger. Christensen har innrømmet at han har spilt salmer på bussen. Da må lyden vært såpass høy at klager har hørt det ble spilt salmer.

13/10/2020, kl. 03:55 sa Birgir Hermansen:

Du skjønner like lite som ledelsen i Unibuss, stakkar.

14/10/2020, kl. 14:22 sa Anonym anonymusen:

Tror det også ligger en form for kristendomsforbi og hersker trang hos ledelsen i Unibuss?

De er under pari, og er ikke skikket til den jobben de har de fleste i ledelsen.
Mens jeg kan jobben min til fingerspissene.
Ikke rart at de føler slik trang til å lyve og herske med meg.

De sier jeg ikke vil forandre meg, men jeg gjør jobben min perfekt.
Mens de kan knapt kjøre buss.
Em som er nå i ledelsen kjørte buss på en garasje jeg kjørte her i Oslo.
Vet du hva de sa?
Han var den verste og lateste mann de hadde hatt til å kjøre buss.
Umulig å lære opp til nye ruter og ville innrette seg.
Han er i ledelsen i dag!
Det forteller sitt!

Svar: Hehe. Det sier sitt ja. Jeg får et inntrykk av veldig dårlig arbeidsmoral i hvert fall.

 

14/10/2020, kl. 17:23 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Unibuss blir egentlig som alle andre busselskap dekket av fellesskapet.
Når ledelsen prøver å bygge et narrativ at jeg er en dårlig sjåfør som de nå prøver å si opp!
Men de selv er så langt unna selv.
Da skjønner en at skatten i Norge er skyhøy!

 

13/10/2020, kl. 17:57 sa Anders Helge Myhren:

Da jeg ble bussjåfør i 1975, var bussyrket er drøm for meg. Lite jobbing i skiftene, men også det negative, lite betalt. Vi pleide å si, at vi jobbet som vi fikk betalt.
Men på 1990 tallet snudde alt, og det eneste som minner om de gode gamle dagene, er den dårlige betalingen.
I alle år ble vi lovet, at vår lønn skulle bli like bra som en industri-arbeider-lønn. Men 40 år senere hører jeg, at de samme tomme løftene gjelder enda. Lønna er like dårlig og sjåførene jobber for to.
Nå er det lenge siden jeg sluttet med busskjøringen, og har siden aldri sett meg tilbake. Som en sjåfør sa det så treffende: “Jeg blir kvalm bare jeg ser et buss-ratt!”
Derfor har jeg ikke så veldig vondt av den godeste Christenen. Den jobben i den fryktelig Oslo-trafikken, er jo ikke så mye å miste. Vær heller glad for at marerittet snart er over. Nyt heller årene framover som en trofast NAV-kunde, og hver morgen kan du rope et høyt halleluja, for nye muligheter. Trøst deg da med disse ord…www.evangeliekirken-arendal.no

 

13/10/2020, kl. 21:44 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Kjekt å høre fra deg igjen broder Anders Helge Myhren.

Du skriver: Derfor har jeg ikke så veldig vondt av den godeste Christensen. Den jobben i den fryktelig Oslo-trafikken, er jo ikke så mye å miste. Vær heller glad for at marerittet snart er over. Nyt heller årene framover som en trofast NAV-kunde, og hver morgen kan du rope et høyt halleluja, for nye muligheter.

Svar:

Tror det også ligger en form for kristendomsforbi og hersker trang hos ledelsen i Unibuss?

De er under pari, og er ikke skikket til den jobben de har de fleste i ledelsen.
Mens jeg kan jobben min til fingerspissene.
Ikke rart at de føler slik trang til å lyve og herske med meg.

De sier jeg ikke vil forandre meg, men jeg gjør jobben min perfekt.
Mens de kan knapt kjøre buss.
Em som er nå i ledelsen kjørte buss på en garasje jeg kjørte her i Oslo.
Vet du hva de sa?
Han var den verste og lateste mann de hadde hatt til å kjøre buss.
Umulig å lære opp til nyre ruter og ville innrette seg.
Han er i ledelsen i dag!
Det forteller sitt!

 

13/10/2020, kl. 11:08 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Jeg spilte da Fadervår. som blir regnet som en salme?

Med andre ord, jeg mister jobben kanskje for å ha hørt Fadervår lest opp.
Jeg må innrømme at jeg ba med, det må da være lov?

Det må da være lov å be Fadervår når det er på andakt på morgenen?

Legg merke til klokken på kundeklagen.
8.26 er andakt. Den begynner som regel ca. 8.20 og er ferdig ca. kl. 8.27.
På slutten ber en alltid Fadervår, og noen sier også den aronittiske velsignelsen!

 

13/10/2020, kl. 12:17 sa Anonym anonymusen:

Det burde du selvfølgelig få lov til. Forstyrrer langt mindre enn en teppebønn som stopper reisen og forsinker folk. Men å få ligge på et bønneteppe,og be til en gud som ikke finnes, det skal de få lov til. Ja, jeg sier at allah ikke finnes, for det er ikke Gud som vi hører om i bibelen.

 

13/10/2020, kl. 08:32 sa Anonym anonymusen:

Hadde han vært muslim, og rullet ut et bønneteppe og tatt seg noen minutters pause i arbeidstiden, hadde ingen turt å si noe. Da hadde man vært rasist må vite. Kan ikke diskriminere muslimer må vite, men kristen bønn og forkynnelse, tåler ikke verden.

 

13/10/2020, kl. 09:55 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Dette skjer også, trist at Unibuss egentlig hater kristne og driver med ren kristendomsforfølgelse.
Dette er selvfølgelig ikke tillatt etter Norsk lov det Unibuss gjør.

 

12/10/2020, kl. 15:27 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Kristendomsforfølgelse mer enn noe annet.
Be, takk!

Poenget er at Unibuss diskriminerer. Ingen klager på muslimer som tar pause på bønnetepper, i bønn til en avgud som ikke finnes, midt i arbeidstida. Noe som faktisk forstyrrer og forsinker turen. Mens kristen fokynnelse ikke tolereres.

Kan være enig i at det hadde vært lettere å ha på radioen i en trailer enn en buss. Men skal Christensen være nødt til å tilpasse seg arbeidsplassen, skal jammen muslimene det også. Hvis ikke, får de finne seg en annen jobb.

Jeg støtter Christensen fullt og helt i denne saken, da han blir mobbet og trakassert for sin tro.

Ingen kommentarer: