tirsdag 2. januar 2024

Nr. 3322: Det er lovløshet, undertrykkelse, hykleri og løgner av orwellske proporsjoner over Plan og Bygningsetaten her i Oslo, Statsforvalteren og hele myndighetsaperattet imot meg og min kone!

 Nr. 3322:

Det er lovløshet, undertrykkelse, hykleri og løgner av orwellske proporsjoner over Plan og Bygningsetaten her i Oslo, Statsforvalteren og hele myndighetsaperattet imot meg og min kone!

 

Jesus sa vi skulle be i Fadervår, fri oss ifra den Onde.

Hvorfor det?

Selvsagt at den Onde som operer i det usynlige og åndelig sfæren. Bruker MENNESKER OG I NOEN TILFELLER OGSÅ DYR TIL Å UTFØRE SIN GJERNING!

Imot oss bruker han myndighetene med Plan og Bygningsetaten her i Oslo.

Samt Statsforvalteren og hele den offentlige etat der de prøver nå å ta oss på det økenomisk område.

Da vi ikke vil bøye oss for deres overgrep, løgner og narcissisme!

 


Israels barn har gått rundt Jerikos murer, og da blir disse murene jevnet med jorden. Alt skjedde ved Israels barn tro og lydighet imot Gud og hans tiltale

 

Satan og hans demoner har ikke glemt Jerikos mur åpenbart, derfor gjør han alt for å ødelegge vår mur som er lovlig oppsatt etter Norsk lov!

 

Hva er det med det Norske folk og myndighetene?

Det minner meg om hvordan Indianerne har til amuletter og totempæler etc.

Det er selvsagt rene dårskap å tro på slike ting, at det skal hjelpe.

Hva gjør Norske folk ovenfor myndighetene.

Når de lyver, driver med overgrep og oppfører seg helt utenfor god og normal oppførsel. Så skal en godta deres oppførsel og deres narrativ.

Kan ikke se hverken å tro på totempæler og løgnere er av det gode.

Indianerhøvdingene hadde makt, og holdt egen befolkning nede.

Slik er det også med PBE, Statsforvalteren og myndighetene.

Galne mennesker med makt er og forblir alltid farlig, destruktivt og som her.

Styrt av Satan og hans demoner gjennom et narrativt. Der en ikke engang vil høre på noen motargumenter, men kjører fullstendig over med oss.

Der bøtene er snart oppe i 300.000, - kr. Det er kun en person som står bak dette, det er den Onde!

I vår sak er dessverre de offentlige etatene og myndighetene med Plan og bygningsetaten og Statsforvalteren helt styrt av løgn, manipulering og «juks!»

 

 

 

 

Jeriko holder sine porter lukket av frykt for Israel; på Herrens befaling lar Josva syv prester blåse i basuner og gå med arken og alt krigsfolket omkring byen i syv dager, 1-14. Den syvende dag går de syv ganger omkring byen; da styrter murene ned, byen inntas, og alt levende der slåes ihjel undtagen Rahab og hennes slekt, 15-23. Byen brennes, og Josva lyser forbannelse over den som vil bygge den op igjen, 24-27.

 

Josva 6. Jeriko holdt sine porter stengt og var fast tillukket for Israels barns skyld; ingen gikk ut, og ingen kom inn.

Da sa Herren til Josva: Se, jeg har gitt Jeriko med kongen og de djerve stridsmenn i din hånd.

La nå alle krigsmennene gå omkring byen, rundt om den én gang! Således skal du gjøre i seks dager;

og syv prester skal bære syv larmbasuner foran arken; men den syvende dag skal I gå syv ganger omkring byen, og prestene skal støte i basunene.

Og når de blåser i larmhornet med lange toner, og I hører basunklangen, skal hele folket sette i et stort skrik; da skal byens mur falle ned der hvor den står, så folket kan stige inn over den, enhver rett frem for sig.

Da kalte Josva, Nuns sønn, prestene til sig og sa til dem: I skal bære paktens ark, og syv prester skal bære syv larmbasuner foran Herrens ark.

Og til folket sa han: Dra frem og gå omkring byen, og de væbnede menn skal dra frem foran Herrens ark.

Da Josva hadde sagt dette til folket, gikk de frem de syv prester som bar de syv larmbasuner for Herrens åsyn; de støtte i basunene, og Herrens pakts-ark fulgte efter dem.

Og de væbnede menn gikk foran prestene som støtte i basunene, og de som endte toget, gikk efter arken, mens der ustanselig støttes i basunene.

10 Og Josva bød folket og sa: I skal ikke opløfte hærrop og ikke la eders røst høre; det skal ikke gå et ord ut av eders munn før den dag jeg sier til eder: Rop nå! Da skal I rope.

11 Så gikk Herrens ark omkring byen, rundt om den, én gang; derefter drog de inn i leiren og blev der natten over.

12 Morgenen efter stod Josva tidlig op, og prestene bar Herrens ark.

13 Og de syv prester som bar de syv larmbasuner foran Herrens ark, gikk og støtte ustanselig i basunene, og de væbnede menn gikk foran dem, og de som endte toget, gikk efter Herrens ark, mens der ustanselig støttes i basunene.

14 Således gikk de den annen dag én gang omkring byen og vendte så tilbake til leiren; dette gjorde de i seks dager.

15 Den syvende dag stod de tidlig op, med det samme det tok til å dages, og gikk syv ganger omkring byen; de bar sig at på samme vis som før, bare at de denne dag gikk syv ganger omkring byen.

16 Og da prestene den syvende gang støtte i basunene, da sa Josva til folket: Rop nå! For Herren har gitt eder byen.

17 Og byen med alt det som i den er, skal være vidd til Herren og bannlyst, bare skjøgen Rahab skal få leve, med alle som er i huset hos henne, fordi hun skjulte de menn vi hadde utsendt.  Jos 2,12-13 

18 Men ta eder vel i vare for det som er bannlyst, at I ikke først slår med bann og så tar av det som er bannlyst, og således legger Israels leir under bann og fører den i ulykke.

19 Men alt sølv og gull og alle ting som er av kobber og jern, skal være helliget til Herren og komme i Herrens skattkammer.

20 Så ropte folket, og de støtte i basunene; og det skjedde da folket hørte basunklangen, og de satte i et stort skrik, da falt muren helt sammen, og folket steg bent inn i byen og inntok den.  Hebr 11,30 

21 Og de slo alt det som var i byen, med bann; både menn og kvinner, både unge og gamle, storfe og småfe og asener slo de med sverdets egg.

22 Men til de to menn som hadde utspeidet landet, sa Josva: Gå inn i skjøgens hus og før kvinnen og alle dem som hører henne til, ut derfra, således som I har tilsvoret henne.  Jos 2,12-13 

23 De unge menn som hadde vært speidere, gikk da inn og førte Rahab ut av huset og likeså hennes far og mor og brødre og alle som hørte henne til; hele hennes slekt førte de ut og lot dem få opholde sig et sted utenfor Israels leir.  Hebr 11,31 

24 Men byen med alt det som i den var, brente de op med ild; bare sølvet og gullet og alle ting som var av kobber og jern, la de ned i skattkammeret i Herrens hus.

25 Men skjøgen Rahab og hennes fars slekt og alle dem som hørte henne til, lot Josva leve; hun blev boende blandt Israels folk inntil denne dag, fordi hun skjulte de menn som Josva hadde sendt for å utspeide Jeriko.  Dom 1,25 

26 Dengang lot Josva folket sverge denne ed: Forbannet for Herrens åsyn være den mann som tar seg fore å bygge op igjen denne by Jeriko! Når han legger dens grunnvoll, skal det koste ham hans førstefødte sønn, og når han setter op dens porter, skal det koste ham hans yngste.  1 Kong 16,34 

27 Og Herren var med Josva, og ryktet om ham kom ut over hele landet.

 

Jerikos innbyggere hadde satt sin lit til at muren var deres sikre verne imot fiender!

 

Vi leser hvor selvsikre de var. De satt sin fulle og hele tillitt og fortrøstning til denne muren!

 

«Jeriko holdt sine porter stengt og var fast tillukket for Israels barns skyld; ingen gikk ut, og ingen kom inn.»

 

Ingen kunne bevege seg hverken ut eller inn. Den var og ble stengt.

 

Den mest imponerende av disse strukturene var en enorm mur som omringet hele byen. Den var 5 meter høy og 3 meter bred, og rundt 10.000 9.070 tonn (XNUMX XNUMX tonn) byggematerialer var nødvendig for å løfte den.

Источник: https://alsina-sa.com/biblia/cuanto-median-los-muros-de-jerico-segun-la-biblia.html

 

Med andre ord, ingen mennesker kunne da bryte ned, løfte denne muren.

Den var rett og slett uinntagelig for noen mennesker.

Ikke for Gud, og hans usynlige og mektige hær!

 

Hvordan da innta denne byen og bryte igjennom?

 

Vi leser at de fikk klar befaling i fra Gud. At de skulle gå rundt byen.

 

«La nå alle krigsmennene gå omkring byen, rundt om den én gang! Således skal du gjøre i seks dager.»

 

Seks dager skulle de gå rundt byen, en gang.

Men på den syvende dagen, skulle de gjøre noe nytt.

Vi leser:

 

«Den syvende dag stod de tidlig op, med det samme det tok til å dages, og gikk syv ganger omkring byen; de bar sig at på samme vis som før, bare at de denne dag gikk syv ganger omkring byen.»

 

Etter de hadde gått syv ganger rundt Jeriko, skulle de rope.

Vi leser:

 

«Rop nå! For Herren har gitt eder byen.»

 

Så ble byens murer presset ned av Herren.

 

«da falt muren helt sammen, og folket steg bent inn i byen og inntok den.»

 

Samme står i Hebreerbrevet 11. 30 Ved tro falt Jerikos murer etter at de hadde gått rundt dem i sju dager.

 

Her fra en artikkel fra bladet mens vi Venter.

http://www.mensviventer.no/mvv54/jeriko.html

 

Israelittene marsjerte rundt Jeriko da de inntok Kanaan etter 40 års ørkenvandring. De vandret rundt byen, mens de bar på 7 trompeter. Hver dag i 6 dager gikk de en runde, men den syvende dagen gikk de 7 ganger mens de blåste i basunene. Ved den siste basun skulle de rope høyt og deretter falt murene ned og de kunne innta byen

Arkeologene som har gravd der er uenige om mange ting. Noen av dem hevder at byen har ligget øde fra år 1550 f.Kr. til etter 1000 f.Kr., og at det derfor ikke var noen hjemme da Israel invaderte i år 1200 f.Kr.  (Bibelsk kronologi sier at de inntok Jeriko ca. 1407).
I en artikkel i Biblicalarc.org retter Ronald S. Hendel søkelyset på murene som er avdekket og bibelens historie nok en gang, og kommer fram til interessante ting.

De siste kartusjer fra Egypt som er funnet om handelsforbindelsen til Jeriko er fra 18 dynasti (Hatsjepsut og Totmose III).  Murene som på en merkelig måte er falt utover og ikke innover er til allmenn beskuelse i dag.

Er Bibelen korrekt når den beskriver murene i Jeriko?
De store cyclopediske murene ble ødelagt ved et mirakel. Den første store utgravning av det gamle Jeriko skjedde mellom 1907 og 1909 av et tysk arkeologisk team. De fant klynger av murstein av leire rundt høyden som byen ble bygget på, som kan tyde på at muren falt utover.

Det var ikke før den britiske arkeologen Kathleen Kenyon undersøkte dette nærmere i 50 årene, at det ble fullstendig forstått hva disse mursteinene var. Det var murstein fra muren som kollapset da byen ble ødelagt!
Bibelen forteller videre at da muren kollapset stormet de byen og satte fyr på den. Arkeologene fant bevis for at det hadde skjedd, en massiv ødeleggelse av byen og at den var satt i brann. Et 3 fot lag med aske av bl.a. tømmer bekrefter dette. Sitat fra arkeologene:

“Ødeleggelsen var fullstendig. Vegger og gulv var svarte eller rødlige etter brann, og alle rom var fylt opp av murstein som var falt ned. Tømmer og husholdningsgjenstander som var falt ned i de fleste rom, var skikkelig brent.

Arkeologiske utgravninger viser at det nylig hadde skjedd en innhøstning, men alt lå igjen, ingenting var rørt. Krukker med korn var fylt opp.  Josva 6,21.    

Dette stemmer med at israelittene fikk beskjed om å ikke plyndre byen.
Forskere sier at det kan se ut som om et jordskjelv har rammet byen.

Men et slikt jordskjelv må ha vært veldig spesielt.

Kun muren på nordsiden av byen er blitt stående, mens alle de andre sidene falt ut.

(sitat slutt.)

 

Spørsmålet er da – er noe som er for vanskelig for Gud?

 

Selv denne massive muren som ville tatt mange år å fjerne, ble fjernet av Gud i løpet av noen strakser.

Slik gjør Gud det. For sine barn – når vi er lydig og tro. Alltid!

 

I vår sak – har Gud gjentatte ganger vist at han er med – det tror jeg også han vil fullføre i vår sak!

 

Fil. 1. Jeg er overbevist om at han selv som har begynt sin gode gjerning med dere, vil fortsette med det frem til Jesu Kristi dag.

 

Er overbevist, at til har Gud vært med på en god og mektig måte. Da vil han være det i fortsettelsen også, Amen!

 

Dommerne 13. 15 Da sa Manoah til Herrens engel: «Vil du ikke bli en stund så vi kan gjøre i stand et kje for deg?» 16 Herrens engel sa til Manoah: «Om du får meg til å bli, spiser jeg likevel ikke av maten din. Men vil du gjøre i stand et brennoffer, skal du ofre det til Herren!» Manoah visste ikke at det var Herrens engel. 17 Derfor spurte han Herrens engel: «Hva er navnet ditt, så vi kan ære deg når det går som du har sagt?»

18 Da sa Herrens engel: «Hvorfor spør du etter navnet mitt? Det er et underfullt navn!»

19 Manoah tok nå kjeet og grødeofferet og ofret det der på berget til Herren, han som gjør under. Mens Manoah og hans kone sto og så på, 20 hendte det noe. Da flammen steg opp fra alteret mot himmelen, steg Herrens engel opp i flammen fra alteret. Da Manoah og hans kone så det, kastet de seg ned med ansiktet mot jorden.

21 Herrens engel viste seg ikke flere ganger for Manoah og hans kone. Da skjønte Manoah at det var Herrens engel, 22 og han sa til sin kone: «Nå må vi dø, for vi har sett Gud.» 23 Men hun svarte: «Om Herren ville drepe oss, hadde han ikke tatt imot brennoffer og grødeoffer av oss. Han hadde ikke latt oss se alt dette og ikke latt oss høre slike ting som vi har hørt.»

 

Vi leser at Manoah var utrygg på om Gud ville straffe han og kona, med døden!

 

Vi leser at kona hans parerte hans bekymring. Men følgende uttalelse:

«Om Herren ville drepe oss, hadde han ikke tatt imot brennoffer og grødeoffer av oss. Han hadde ikke latt oss se alt dette og ikke latt oss høre slike ting som vi har hørt.»

 

Når jeg ser tilbake på hva som har skjedd mellom oss og hendelsene knyttet til mur, trapp og bod som vi har bygget. Så er det på lignende sett.

For å nevne noen hendelser.

Der jeg ikke tar med alle.

For det er langt flere enn jeg her nevner!

 

1.)  Da Innkrevingsetaten sendte trekket over til Namsmannen, første gang i 2020. Så viste det seg at kravet var foreldet. Dermed falt alt i fist for disse onde menneskene som bare er yte etter å lage kvalme og trøbbel.

https://blog.janchristensen.net/2020/08/nr-2743-game-over-for-plan-og.html

https://blog.janchristensen.net/2019/05/nr-2469-hver-gang-vi-har-vrt-i-klammeri.html

 

2.)  En tidligere ansatt, Tommy Monge anmeldte meg. Saken ble henlagt. Full seier her, hallelujah!

https://blog.janchristensen.net/2021/12/nr-2961-full-seier-over-tommy-monge-og.html

 

3.)  Namsmannen gikk til angrep på oss igjen. Uten å ha gjort jobben sin da de begynte å trekke meg før de hadde lagt til grunn mine utgifter. Selvsagt var dette den Onde som sto bak. Slikt arbeid er ulovlig og kriminelt. Men akkurat i det momanget, så hadde jeg skiftet arbeidsgiver. Og alt falt i fisk for Namsmannen og hans opplegg imot meg.

https://blog.janchristensen.net/2022/11/nr-3112-for-2-gang-aviste-namsmannen.html

https://www.sokelys.com/namsmannen-har-tatt-christensens-bmw-tar-ikke-hensyn-til-at-christensens-kone-er-avhengig-av-bil-pga-ankelbrudd-vil-tvangsselge-bilen/

 

1.)  Vi ble veiledet hvordan bygge muren av plan og bygningsetaten gjennom vår daværende saksbehandler. Kaja Aubert Lange som sa at så lenge vi bygget en mur under 2 meter. Oppå gammel mur slapp vi å søke. Da vi ikke kom høyere enn naboene. Med et gjerde på 1 meter oppå. Som vi har gjort!

https://blog.janchristensen.net/2022/10/nr-3098-jan-helge-andersen-dro-viggo.html

 

2.)  Fallet på vå eiendom, er ikke det PBE hevder den er. Det gjør PBE til noen løgnere og overgripere som ikke snakker sant. Alle vedtak er bygget på at PBE hevder at vår skrånede tomt er flat, paddeflat. Den er stupbratt og har et fall som gjør PBE til noen løgnere, som de også er.

https://blog.janchristensen.net/2023/11/nr-3308-vi-har-vrt-i-kontakt-med.html

 

3.)  Andre får dispensasjoner og godkjennelser som vi kan bare drømme om. Opptil 60 ganger hva vi trenger. PBE hevder de bygger under tak, terrasser etc. Går en de nærmere i sømmene, er alt løgn og kun en del av sannheten. De har bygget under tak, men kun en minimal del av det som er bygget.

https://blog.janchristensen.net/2023/03/nr-3192-vi-har-na-klaget.html

 

https://blog.janchristensen.net/2023/06/nr-3231-statsforvalteren-fortsatte-med.html

 

Hele den offentlige etat er som en stor, stor kloakk!

https://blog.janchristensen.net/2023/12/nr-3311-mte-med-plan-og-bygningsetaten.html

 

Satan og demonene har kun en hensikt.


Det er å spre løgn, halvsannheter, splid, strid og elendighet.

Jesus sa det at Tyven, er for å stjele, drepe og ødelegge.

Her vil Satan gjennom myndighetene og PBE stjele vår økonomi og eiendom. Drepe gleden av å ha oppgradert vår eiendom.

Ødelegge alt det funksjonelle, lovlige og pene vi har bygget!

Sluttkommentar:

Snakker ikke om heksedoktorene i Afrika.

Eller Hinduprester i India, som åpenbart er styrt av den onde.

Men Norske myndigheter som er styrt av den samme Satan.

Der løgn, manipulering, død, ødeleggelse og undertrykkelse er det samme sikre kjennetegnene.

Slik myndighetene med Plan og bygningsetaten og Statsforvalteren i spissen holder på med oss.

Er ikke noe annet enn Satan og hans demoner som virker gjennom disse onde og løgnaktige menneskene!

Hele saken imot oss er ikke noe annet enn et gedigent makt- og myndighetsovergrep. For ingen verdens ting!

Som PBE, Statsforvalteren og menighetene har det fulle og hele ansvaret for!

Det er et stort, stort mørke over PBE, Statsforvalteren og alle som har være delaktige i denne prosessen imot oss, som er direkte fra Satan!

https://blog.janchristensen.net/2019/05/nr-2467-det-er-selvflgelig-et-stort.html

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis jeg har forstått deg riktig så har de fortsatt ikke trukket deg en krone så langt? Og muren,trapp og bod består fortsatt? For meg ser det ut som Guds finger i det hele for å teste deg og se om du består prøven. Og så langt har du bestått med glans! Dette ender i seier - full seier!

Jan Kåre Christensen sa...

I denne saken, så forstår de ikke at de egentlig kjemper en kamp de ikke kan vinne!
Helt riktig det, vi er ikke trukket noe som helst!