torsdag 19. juni 2014

Nr. 820: Pastor Jan Hanvold forbannet meg på Søkelys.com og kalte meg for følgende: «Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ».

Nr. 820:
Pastor Jan Hanvold forbannet meg på http://www.sokelys.com/ og kalte meg for følgende: «Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ».

Vil også si at alle forbannelser som Hanvold og andre utaler over meg er dekket av Jesu Kristi Guds Sønns blod, det beskytter meg og min familie fra alt og alle!

Jesaja 54. 17 Hvert våpen som er smidd mot deg, skal mislykkes. Hver tunge som taler mot deg i retten, skal du kjenne skyldig. Dette er arven Herrens tjenere får, rettferdigheten jeg gir dem, sier Herren.

Dette sa bl.a. sa Jan Hanvold om meg: «Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ».

Har nettopp hatt en stor diskusjon med Pastor Jan Hanvold og hans medsammensvorne på http://www.sokelys.com/. Bilde av den falske profeten Jan Hanvold og hans elskerinne Inger.Her er Jan Hanvolds famøse uttalelse og enda kraftigere forbannelse utalte over meg: MANNEN TOTALT ER BLOTTET FOR NATURLIGE SOSIALE ANTENNER. DET MEST BIBELSKE ER DERFOR Å VENDE RYGGEN TIL ET SLIKT FORKVAKLET INDIVID!

Skriften sier: Matt. 5. 21 Dere har hørt det er sagt til forfedrene: ‘ Du skal ikke slå i hjel. Den som slår i hjel, skal være skyldig for domstolen.’ 22 Men jeg sier dere: Den som blir sint på sin bror, skal være skyldig for domstolen, og den som sier til sin bror: ‘Din idiot!’ skal være skyldig for Det høye råd, og den som sier: ‘Din ugudelige narr!’ skal være skyldig til helvetes ild.

Jan Hanvolds forbannelse og famøse uttalelser er klart langt inn forbi her. Det igjen viser at han er skyldig til helvetes ild – tilintetgjørelse!

Her følger en del av hva jeg skrev og hva Hanvold skrev:

Jan Hanvold on 14/06/2014 at 23:23 said:

Kan du herr Christensen fortelle meg hvorfor du er så opptatt av mitt liv og ekteskap? Er det fordi du er misunnelig på min tjeneste? Må Gud velsigne deg. Jan Hanvold

Svar av meg: Jan kåre Christensen on 15/06/2014 at 00:20 said:

Takk for henvendelse.

1.) Jeg er overhode ikke misunnelig på deg, så langt det går an å komme.

2.) Du lever etter Guds ord i åpenbar synd eller hor da du er gift fra før, og har ikke bibelsk aksept for å gifte deg på nytt.

3.) Du er en offentlig person, et forbilde som svikter med ditt forfallende moralske liv etter hva Guds ord sier og lærer.

4.) Dette går ikke på det personlige plan, men ved at du ikke lever etter hva skriften sier, så åpner du opp for alt annet en Guds rike.

5.) Skriften sier veldig klart at du enten skulle ha forlikt deg med sin første og riktige kone, eller levd alene.

6.) Etter Guds ord er du diskvalifisert til å være en Ordets forkynner, da en tilsynsmann skal være èn kvinnes mann.

7.) Vil anbefale deg å fratre alt som har med forkynner oppdrag, leder ansvar og alt annet hvis du ikke omvender deg.

8.) Men omvender du deg, med det vil si at du forlater din «kone» Inger som ikke er din rette kone. Da er det selvfølgelig muligheter også for deg å tjene Gud i en offentlig posisjon.

9.) Dette er ikke noe personlig, men hva Guds ord sier.

10.) Vil i all vennlighet anbefale deg å lese Guds ord på nytt, med det for øye hva Guds ord sier. Og det er kommet ut en bok som jeg vil anbefale. Den store fallgruven av Øyvind Olav Sydow Kleiveland som er etter min oppfatning den beste boken gitt ut her i Norge som jeg vet om. Problematikken ekteskap – skilsmisse og gjengifte. https://www.facebook.com/DenStoreFallgruven

Håper du ser ikke dette som noe fra Jan Kåre Christensen, men fra hva Guds ord og hva Gud og Jesus sier om dette meget viktige og følsomme emne og tema!

Jan K Christensen

Svar av Jan Hanvold: Jan Hanvold on 15/06/2014 at 15:33 said:

Til herr Christensen: Du har intet å si meg og har slett ingen rett til å utlegge mitt privatliv noe sted. Jeg har intet i mot deg som person, men du burde i stedet konsentrere deg om å vinne mennesker for Jesus. Jeg har herlige dager og er takknemmelig for at Herren kan bruke meg slik han gjør. Jeg brenner for å nå ut med evangeliet samt å vinne mennesker for Herren. Jeg er klar over Christensens blogg og skriverier men i Kristi ånd velger jeg å neglisjere det hele. Det er knapt noen som tar Christensen alvorlig. Må Gud velsigne dere

Svar av meg: Jan kåre Christensen on 15/06/2014 at 16:29 said:

Jan Hanvold du neglisjerer overhode ikke meg! Men Guds ord! Du skriver: Jeg er klar over Christensens blogg og skriverier men i Kristi ånd velger jeg å neglisjere det hele. Dette er direkte trolldomsynd du driver med her, du kan ikke forkaste noe av Guds ord i Kristi Ånd, vær klar over det Hanvold! Videre skriver du: Det er knapt noen som tar Christensen alvorlig.

Det opplever jeg som lite sant, hele den himmelske åndeverden skjelver for det budskap jeg har, men de spiller på lag med ditt. Derfor har du tilsynelatende framgang, da din motstand er lik null i den åndelige og demoniske verden! Vil også komme med et velmenende råd til slutt, som egentlig alle trenger hvis det gjelder et lærespørsmål. TA DEG TID TIL Å STUDERE GUDS ORD, historien og den boka til Øyvind Kleveland. Dette var budskapet til Saul og jeg tror det er det samme Herren taler til deg hvis du ikke omvender deg:

1 Samuels 15:23 For gjenstridighet er ikke bedre enn trolldoms-synd, og trossighet er som avgudsdyrkelse. Fordi du har forkastet Herrens ord, har han forkastet dig, så du ikke skal være konge.

Dette er hva Guds ord sier, ikke hva jeg synser og mener!

Med vennlig hilsen Jan K Christensen

Svar av Jan Hanvold: Det uteble.

Spørsmål fra meg: Jan kåre on 16/06/2014 at 09:20 said:

Herr Hanvold. Har du tenkt hvorfor du som selv ikke lever etter det kristne budskapet og lære har klart å bygge opp og få istand en såkalt kristen tv kanal? Det er selvmotsigende er det ikke det? Jan Kåre Christensen

jan kåre on 16/06/2014 at 13:53 said: Hanvold er en tro kopi av Bileam Beors Sønn. Er på vei ditt og leder andre ditt. Bileam var positiv til Israel men var pengekjær og fikk Israel barn til å drive hor. Hanvold er selve proto typen på en falsk profet som Bileam!

Så kommer Jan Hanvolds famøse uttalelser om meg og forbannelse:

Jan Hanvold on 16/06/2014 at 19:04 said:

Dette er egentlig en kommentar til den/dem som står bak Søkelys. Det er veldig bra at dere avdekker sannheten om Jan Kåre Christensen. Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ.

Legg merke til hva PASTOR JAN HANVOLD SIER OM MEG: MANNEN TOTALT ER BLOTTET FOR NATURLIGE SOSIALE ANTENNER. DET MEST BIBELSKE ER DERFOR Å VENDE RYGGEN TIL ET SLIKT FORKVAKLET INDIVID!

Svar fra meg: Jan kåre Christensen on 16/06/2014 at 22:05 said:

Drammensgutten Jan Hanvold, mener tydligvis han står over selveste Gud og hans ord med hensyn til ekteskap, skilsmisse og gjengifte. Håper boka til Kleiveland kan opplyse mannen, og det er ikke for seint å omvende seg og søke Gud på nytt om det selvsagt koster. Men det taler da også Guds ord om at vi må være villig til å oppgi alt for Herren. Det kristne livet passer ikke for det kjødelige menneske! Det er som fuglen lever i vann, eller fisken i luften.

En skam er det at han må tigge etter penger hver dag, hvorfor ikke heller ta Paulus som forbilde og ta seg en jobb dersom de trenger så mye penger.

Er «spesialist» i å fordømme andre, men lever selv under fordømmelse med sitt liv. Sosiale antenner med hensyn til å godta horeri og brudd mot Guds eget ord er jeg ikke interessert i. Men jeg har ikke sosiale antenner? Møter i hvert fall tusenvis av mennesker gjennom en arbeidsuke, og alle evner jeg å behandle godt! Da for å tjene mine egne penger, og for å ikke tigge og manipulere andre for å berike meg som du gjør, hver dag!

Men forkynnere som har en hang til å bytte på koner etter hvert som de ikke faller i smak er faktisk uskikket og diskvalifisert som forkynnere i følge Guds ord, da blir de til åpenbare falske forkynnere og profeter som Jesus selv sa det skulle komme mange av i endetiden!

Jeg vil allikevel gi deg et godt og velmenende råd, les den boka til Øyvind Kleiveland og les deg opp på bloggen og hjemmeside vår. Og ta deg tid til å studere Guds ord om ekteskap – skilsmisse og gjengifte.

Du kan avfeie meg, men aldri Gud og hans ord som taler klart om at du lever i hor!

Du sier at jeg er forkvaklet individ. Ok, fullkommen er jeg ikke, men jeg satser alt på å lykkes på alle plan i mitt liv, på hvilken måte, jo det som må til i alle sanne kristnes liv; disiplin, moral og selvtukt og selvdisiplin, dette skal du og alle som står som ledere være forbilder i. Du er ingen kristen etter bibelsk målestokk! Du velger selv med ditt liv å fortsette i ulydighet mot Herren og bibelens lære!

Matteus 25:41 Da skal han også si til dem ved den venstre side: Gå bort fra mig, I forbannede, i den evige ild, som er beredt djevelen og hans engler!

Johannes 12:48 den som forkaster mig og ikke tar imot mine ord, har den som dømmer ham: det ord jeg har talt, det skal dømme ham på den ytterste dag.

jan kåre on 17/06/2014 at 22:25 said:

JAN HANVOLD ER EN FALSK PROFET!

Sluttkommentar: Jan Hanvold kaller meg følgende:

«Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ.»

Tenk å kalle meg som lever 100 % i overenstemmelse med Guds ord og helt motsatt enn Hanvold. Hva er det som gjør Hanvold til en slik ekkel mann? Hovmod! Og atter hovmod! Kunne sagt og skrevet så uendelig mye mer, men får stoppe her. Det er mer enn nok til å fordøye og studere her.

Relaterte linker: http://www.sokelys.com/?p=3881 http://blog.janchristensen.net/ http://janchristensen.net/ http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/

18 kommentarer:

bjørn sa...

"Jeg som lever i 100% overensstemmelse med Guds ord" sier du om deg selv..Der har vi nok et bevis på din fortapte stilling. Minner litt om fariseeren i templet? "Jeg takker deg Gud for at jeg ikke er som alle andre"..tatt med buksa nede igjen :) Ha ha ha :)

Jan Kåre Christensen sa...

Bjørn forklar dette bibelverset: Matt. 23. 9 Og dere skal ikke kalle noen her på jorden far, for én er deres Far, han som er i himmelen.

Unknown sa...

Dette på Søkelys er noe av det verste jeg har lest fra "kristne" mennesker..jeg kom utenfra, var ikke enig og de gikk i strupen på meg !! Dette er noe som jeg skal belyse så flere kristne kan våkne !!
"Det" raste mot beskyldninger mot deg og løgnene haglet...Søkelys sa det var sterke ord fra begge kanter ,men det er løgn!! Jan Kåre...du stod hvertfall fast på Guds ord og hva bibelen sier...påtross av den "heksejakten" de brukte mot deg som var så usaklig som bare det. Jeg tror...men det er hva jeg tror..at "dem" er nær med å bli "avkledd" sitt hykleri...Mvh Randi og johnny

Unknown sa...

Bare ser hvordan mange svarer ink.Bjørn...frekt, sarkastisk...og jeg blir uvell ...noe han sikkert ikke bryr seg om...men det er så mye urene ånder blant kristne at det er helt forferdelig..den onde har en lett jobb idag !!

Hans sa...

Støtter deg fullt ut i den debatten Jan Kåre. Du tør virkelig å stå for sannheten, er ikke redd og søker ikke etter å ta ære av mennesker.

Jan Kåre Christensen sa...

Takk for støtte, det varmer og bygger opp!

Føler meg ikke alltid så mye bedre enn noen. Men noen ting gjør jeg for å unngå.

Jeg angriper og tar for meg kun offentlige personer.

Prøver så langt som mulig alltid å unngå hans familie og først og fremst barna.

Men hva gjør de på Søkelys.com de som debatterer der? Akkurat motsatt!

Mvh
Jan K

bjørn sa...

Randi, Johnny og Hans, Jan Kåre er ingen kristen. Kristne tror på den treenige Gud, Fader, Sønn og Ånd. Kristne tror på evig himmel og evig fortapelse. Kristne bekjenner Jesus som Gud og Den Hellige Ånd som Gud. Nå må dere våkne. Jan kåre er ingen forkjemper for sannheten, han er en forfører. Han har rett i alt det han skriver om gjengifte osv, men hans lære om hvem Gud er, er falsk. Da kollapser alt annet. Synes dere ikke det er litt rart at han ALDRI skriver noe om Jesus som verdens frelser eller opphøyende tilbedende artikler? Det er jo bare negativt ladet språk hele tiden? Hvis dere følger lære og praksis som Christensen står for så går dere fortapt. Christensen forkynner en annen Gud enn hva kristne tror på. Det er hovedpoenget. Ikke hans kritikk av gjengifte osv. Måtte Gud åpne øynene deres.

bjørn sa...

Svar på spørsmålet..

Fordi Gud er 1 Gud i 3 personer. Jesus er ikke Faderen og Faderen er ikke Jesus, men de er alikevel ett..”Den som har sett meg har sett Faderen” sier Jesus. Det er kun Faderen som skal kalles Far, men det forandrer ikke at Jesus er Gud og Ånden er Gud. Altså Fader, Sønn og Ånd er en Gud, Jahve. Jesus kaller Faderen for “Far” akkurat som Faderen kaller Jesus for “sønn”. Begge kaller hverandre også Gud. Å kalle Jesus for “Far” blir selvfølgelig feil, akkurat som å kalle Faderen for “sønn”. Men skriften viser og sier klart at begge er skaper og evig Gud. Altså en Gud. Når Jesus sier at Faderen er den ene sanne Gud så viser det Hvordan Sønnen underordnet seg Faderen når han var menneske. “Min mat er å gjøre Faderens vilje”..Når til slutt Sønnen vil underlegge seg Faderen for at Gud skal være alt i alle, betyr det at de individuelle oppgavene til Fader, Sønn og Ånd er ferdige og de vil være den ene sanne Gud i evighet med Guds folk. Grunnteksten viser gang på gang hvordan Guds navn blir brukt på både Fader og Sønn. Derfor sier Gud “oss” i skapelsen av mennesket, derfor sier Jesus at “Jeg og Faderen er ett”, og “Tror dere ikke at Jeg er i Faderen og Faderen er i meg”..Du må ikke plukke enkeltvers og lage lære, men se summen av alt skriften sier. Bibelens vitnesbyrd om 1 Gud i 3 personer er helt klar.

Unknown sa...

Ja, Bjørn, jeg er takknemmelig for at min og min manns øyne er åpnet for mange år siden...og det ble stadig mer velsignelse når vi forlot flere av de "pinskristne" hvor vi gikk.de som vi trodde være og levde så nært opp til Gud.....de som er så gode i ord og hadde gjort seg som selgere, men gjerninger er fraværende !!
"Hele kristen Norge " skriver om kjærlighet og nåde ...omvendelse og anger er utelatt...Hadde du ,Bjørn vist hva og vi hadde opplevd blant kristne som er svært "populære " idag, så ville du nok også sett med andre øyne ! Hyklerie...si en ting og leve noe annet.....En ånd er ikke en person....det er en ånd....en veileder....som flere og flere ignorerer idag...de hører ikke røsten lenger..eller hvertfral svært få gjør det...
Jatter man med er man "inne", men prøv å si imot eller vært uenig...da raser de tilbake...og er det Gud da ? Nei, "dem " har vist oss for mange år siden hvem de er...trist, ja, men smatidig glad for å vite om. Mvh Randi

bjørn sa...

Randi, der det ikke forkynnes omvendelse; synd, dom og Jesus som stedfortreder på Golgata kors og oppstanden på den 3.dag, har du ikke en sann forsamling. Det er jeg helt enig i. Jan Kåre forkynner en annen Gud. Det er poenget. At du ikke ser at Christensen forkynner en annen Jesus viser at du fortsatt er villfaren. Jesus er fullt Gud. Jesus er Jahve. Gud er treenig. Fader, Sønn og Ånd. Der du ikke formidler treenigheten har du ikke sann kristendom. Jan Kåre Christensen er en falsk profet som kun kritiserer og skriver ingenting oppbyggende til ære for Gud. Ser du ikke dette ? Kom dere vekk fra den mannen.

Unknown sa...

Bjørn..det er akkurat våre øyne som ble åpnet..kan eks. 5000 mennesker ta feil ? Ja, dessverre.....Jeg syntes det er like trist at du som er en kristne, heller ikke ser....jeg har nådegaven å skille på¨ånder...og erfaring med de "pinsekarismatiske" er en stor sorg....Jeg skal fortelle deg litt...jeg og min mann var på et stort teltstevne....ca 1200-1500 mennesker...her i Norge...Da taler Herren til min mann : "Det står en iblant som de ikke kjenner "....og det var Jesus....for oss ble dette møte så trist og som i en begravelse...men ingen av oss snakket om noe før i bilen på vei hjem....vi kjente det samme.....ja, det er høy halleuja faktor og stemning...driv i musikken!!...men det hjelper dessverre ikke...men et stor folkemasse blir bedradd !! Jeg har ikke et svar på alt , men jeg er evig takknemmelig for alle de velsignelsene jeg møter på min vei hver eneste dag...etter at vi trakk oss stille og ro tilbake fra der vi ikke......gode i ord, men det er mange selgere også. Mvh

Unknown sa...

Jeg er glad vi kom oss vekk fra de som faktisk vi med noen år, som ønsker å være "kjendiser" av kristne og har spotlighten på "seg selv og sitt" og stadig nytt og bedre utstyr, større av alt og aldri blir fornøye, stadig på jakt etter enda mer materialisme....mange fornekter det...men folk må jo være blinde for å se hva som foregår mange ganger....Kanskje jeg skal skrive en bok om dette...til skrekk og advarsel.....så flere ikke opplever det vonde med kristen som sier de bryr seg om men kun i ord...gjerninger er fraværende om andre ikke kan "velsigne" dem med noe....jeg og min mann er helt enig i det som legges ut...så det er sagt...

bjørn sa...

Det er fascinerende å se hvordan du totalt ignorerer det jeg skriver. Du skriver om helt andre ting og det virker ikke som du ser i det hele tatt hva jeg advarer deg imot eller hvorfor jeg gjør det. Ønsker deg Guds velsignelse videre. Se gjerne på min webside. Www.jesuserherre.com Der finner du mye sunn og god bibelsk lære, samtidig advarsler mot mye falsk lære.

Unknown sa...

Godt du leser noe av det jeg skriver som fasinerende da. Jeg skal lese på den linken du skrev, men jeg tror likevel en ganske stor del i kristne Norge er forblindet og forført.
Jeg kan jo heller ikke legge skjul på at jeg syntes flere av dine komentarer på sokelys.com heller ikke var særlig "gode"og for min del fremstod flere av dem som sarkastiske....sarkasme er ikke fra Gud.
Mange kristne driver rett og slett med ansvarsfraskrivelse, da en frelst gjennom flere ti-år sa ": Jesus har tatt all min synd også det jeg vet også den jeg måtte finne på å gjøre i ettertid !! Det er en livsfarlig vei å begi seg ut på. "Pinsekristen" det også...og du verden så trøtt jeg er av at alt blir tatt så lett på...vi har en vei å gå, den er smal....Jeg ønsker deg alt godt ,Bjørn , sier ikke stygge ord, men hva om du bare ville prøve åndene? kjenne etter i ditt indre...hva kjenner du, kommer de med fred eller uro.Takk for meg så langt :) Mvh Randi

Unknown sa...

Nei , vet du hva,Bjørn , i min Bibel står det at Jesus er Guds sønn, da kan ikke Jesus være Gud, men Han har Guds ånd i seg ...Det er annerledes !En ånd er en veileder, ikke en person, en som også skulle være til hjelp for oss kristne daglig.Mvh Randi

bjørn sa...

Kjære Randi, jeg sier dette i kjærlighet. Du er forført bort fra Jesus. Å fornekte han som Gud er å fornekte den han er og stå utenfor det kristne felleskapet. Les Joh.1:1, Heb.1:8, Rom.9:5, Joh.8:58, Jes.9:6, Og mange fler vers. Jesus er skaper, Frelser og Gud. Bibelens ord er at Gud ble menneske. Les Kol.2:9..Du virker totalt uvitende om hva bibelen sier og er blitt opptatt av alt det gale som Christensen formidler om alle. Les bibelen så vil du se at Gud er en i tre personer. Fader, Sønn og Ånd. Hvorfor tror du forresten Gud sa la OSS skape mennesket i VÅRT bilde?

Jan Kåre Christensen sa...

Den største falske profeten er deg selv Bjørn, men du er så hovmodig og egen rettferdig at du ikke ser det selv. Men det er noe med disse tidligere rusmisbrukere, de går fra en grøft til neste grøft fortere og lengre enn folk flest!

Jan Kåre Christensen sa...

Agner Jensen synes dine påstander her er som tatt ut av luften.

Så jeg har ikke feiet for min egen dør? Hvordan kan du påstå noe slikt? Du man da kunne forklare dette ligg bedre, eller så er det du skrev av null verdi!