fredag 3. mars 2017

Nr. 1869: Stygg Kampanje imot Donald Trump og hans medarbeidere for å hatt kontakt med Russerne, som er ikke noe annet enn overdrivelser og fabrikkerte løgner!

Nr. 1869:
Stygg Kampanje imot Donald Trump og hans medarbeidere for å hatt kontakt med Russerne, som er ikke noe annet enn overdrivelser og fabrikkerte løgner!

Bilde av Jeff Session med sitt barnebarn på fange. USA sin utenriksminister som før han ble det, hadde møtt noen Russere. Dette blir sett på som han samarbeidet med dem. Snakk om å koke suppe på en spiker. Alt er ikke noe annet enn et tarvelig angrep fra mennesker som åpenbart er ute etter strid!
Jeg har også møtt Russere, og andre.

Det skulle da bare mangle, men en samarbeider da ikke med dem av den grunn. Hele påstanden virker til å være latterlig, absurd og storm i et vannglass.


Ser en her gjør er å grave opp kontakttilfeller av en type absolutt alle toppolitikere involverer seg i og fremstiller det en finner i maksimalt dårlig lys. Noe av det en finner er kanskje brudd på sovende lover som helt rutinemessig brytes av politikere uansett fløy og aktiviserer disse lovene igjen. Dette er klare symptomer på en brutal maktkamp som utspiller seg bak kulissene og hvor et omfattende skjult broderskap har som formål å avspore den nye administrasjonen. Og maktkampen utspiller seg internasjonalt også, blant annet i Norge, hvor media og autoriteter oppfører seg som om Obama eller Clinton var president, og ikke Trump. Norske politikere har alltid vært USAs mest lydige lakeier. Så også nå, bare at det er Obama og Clinton de nå lystrer.

Det blir nesten pinlig å se hele media-Norge gjøre det de kan for å spre usikkerhet.
Trump er og blir presidenten i USA, kanskje på tide dere forholder dere til det på en voksen måte??

Om Trump og hans folk har samtaler med Russland bør vel det være positivt?
Om de to landa kunne normalisert forholdet ville vel det bare være bra??
Men nei, hva gjorde Obama? Her er det mye som en kunne tatt ham på og stilt ham til riksrett for, hvis en skal stille Trump for det samme. Noe som hadde være nonsens, Trump sine Russland kontakter er bare posetivt hvis verdens 2 store makter kan forenes tross sine ulikheter og annerledes oppfattinger og styresett!

Det er mer enn nok å stille Obama til riksrett for, tusen ganger mer enn Donald Trump.
Begynner vi i å sjekke skapet til forrige president, for der er det mer enn nok til å få Obama dømt for forbrytelser mot menneskeheten. Jfr. støtte til terrorgrupper, angrep på Libya på falske premisser, Jemen m.m. Listen er lang.

Ja, han fikk også Nobels fredspris før han hadde nesten fått sittet i presidentstolen. Det er vel ikke noen siden Yasir Arafat som har fått en så ufortjent fredspris?
Dette komplottet imot Donald Trump som alt for mange i Norge er med i, er ikke noe annet en tarvelig, primitivt og mørkt!

Sluttkommentar:

I Norge så skal alle være «like»! Men i den virkelige verden så er det ulikheten som skaper balanse og mangfold. Det er underlig å se de som skriker mest om toleranse og samhold, er det som er som regel mest intolerante og minst tenker på felleskapet. Men setter seg selv i sentrum, og alle får takk godta det!
 

Slik kan jeg fortsette, men jeg er gald for Donald Trump. Han er en virkelig fargeklatt og har meningers mot som er veldig, veldig bra. Og forhåpentligvis, USA og Russland får igjen et godt forhold. Det vil uten tvil komme hele verden og ikke minst oss i Norge til gode!

Relaterte linker:  

http://blog.janchristensen.net/2017/02/nr-1856-en-skitten-kamp-imot-donald.html
http://blog.janchristensen.net/2016/12/nr-1798-flg-president-donald-trump-pa.html
http://blog.janchristensen.net/2016/11/nr-1768-herlig-storartet-tydelig.html


http://blog.janchristensen.net/2016/11/nr-1758-donald-trump-kommende-usa.html
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=artiklerrmenyhoved http://janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/2012/11/nr-507-paulus-reise-til-spania.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-576-apostelen-peter-grav-er-aldri.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-557-paulus-avsluttet-sin-tjeneste.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-421-1-uke-i-roma.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-422-apostelen-peter-vis-vis.html http://blog.janchristensen.net/2016/11/nr-1757-det-er-foruroligende-at-nar.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1288-kong-david-jeg-har-syndet-jan.html
 
 

Ingen kommentarer: