lørdag 1. januar 2022

Nr. 2960: Myndighetens tåkelegging, løgner, manipulering og motstridene uttalelser er et stort demokratisk problem i forbindelse med Covid-19 håndteringen!

Nr. 2960:

Myndighetens tåkelegging, løgner, manipulering og motstridene uttalelser er et stort demokratisk problem i forbindelse med Covid-19 håndteringen!

 

Myndighetens nedstigning er faktisk motsatt enn hva som burde gjørers.

F.eks. å gå i svømmebasseng, hvis enn her Corona, så tar kloren i svømmebassenget kål på viruset i mange tilfeller.Jeg vet om mange tilfeller der mennesker dør av sprøyten, og ikke corona.

Dette kommer ikke med i noen statistikker, hvorfor?

Bl.a. var det to eldre damer der den ene dama sa nei til vaksinen.

Den andre sa ja, og døde to dager etterpå.

 

Det som har vært den største feilen, og mest alvorlige her.

Det er uten tvil overdramtaseringen, samt at når myndighetene har gjort og sagt så mye motstridene. Ja også løyet.

Aldri noen innrømmelser og vedkjent seg feilsteg og løgner!

Jeg har ikke fulgt med på alt, kun noe.

Derfor er dette en til dels mangelfull artikkel, men dog opplysende nok til å lese og debatteres!

 

1.)  Da corona kom, sa myndighetene at 2.2 Millioner vil bli smittet i løpet av året. 50.000 ble smittet, myndighetene bommet med 4400 %. Det er snakk om astronomiske forhold.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0nxrOB/fhi-scenario-22-millioner-kan-bli-smittet

 

2.)  Myndighetene opplyser ikke om at corona vaksinen «tar» ut mange ting fra våre legemer. Bl.a. C og D vitaminer og andre livgivende som vi har naturlig i kroppen.

 

3.)  Corona vaksinen er en uutprøvd vaksine. Den er hastegodkjent, og ingen vet hva bivirkningene vil bli. Til nå, er det over 4.000 bivirkninger, stakkars mennesker som har tatt denne uutprøvd vaksinen.

 

4.)  Etter nå over 90 % av Norges befolkning er vaksinerte, er smitten høyere enn noen gang.

 

5.)  Dette skal være enn frivillig handling, men myndighetene har prøvd å lage corona sertifikat. Heldigvis, de har ikke lykkes!

 

6.)  “Sprøyta som skulle beskytte mot smitte, er temmelig utilstrekkelig. Fra å skulle gi nesten full beskyttelse mot sykdommen til at man nå “antar” at den beskytter mot alvorlig sykdom. Helsemyndighetene famler i blinde og har mistet styringen. Jo flere sprøyter, dess mere smitte, for sprøytene er ikke dekkende og skaper derfor nye varianter. (Eng.: “leaky vaccines”).

 

Man har havnet i en endeløs sprøytekarusell. Det har man seg selv å takke for, skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook.

 

7.)  Det er rart at noen lar seg friste (skremme) til å ta dose 1 nå når myndighetene sier at Omikron trolig vil overta snart. Ingen vet om vaksinedose 1 som var laget for originalen virker i det hele tatt på Omikron. Det var jo også I «FULLVAKSINERTE» at Omikron først ble oppdaget! Kanskje varianten oppstod I DE «FULLVAKSINERTE»?

 

8.)  SOM UVAKSINERT ER JEG 100% beskyttet mot bivirkninger, og jeg har 99.97% sjanse til å overleve Covid 19. Egentlig 100 % da jeg er frisk og ung.

 

9.)  De demokratiske rettighetene våre er også bryt noe veldig da vaksinerte har sluppet lettere fra alt. Det viser seg at de som er vaksinert smitter minst like, sikkert mer enn uvaksinerte. Det er de som har reist til utlandet og tatt med seg hjem nye varianter av corona.

 

10.)                     Nå når smitten er økende, viser det seg at bl.a. at de vaksinerte har fått reise ut av landet. Har tatt med seg smitten og andre varianter av Corona. Allerede nevnt, men vil ta det med som et eget punkt.

 

Sluttkommentar:

 

Det er også veldig rart at regjeringen har tillatt så mye og så fritt de vaksinerte å reise over landegrensene. Der de har tatt smitten med seg.

Fra andre land, til Norge.

Dette må vi uvaksinerte og friske betale en høy pris for!

Det myndighetene holder på med eg galskap, splitt og hersk!

Hadde de i det minste behandlet de vaksinerte like strengt som oss uvaksinerte, hadde mye vært bedre.

Samt at vaksinen var frivillig uten noen om og men, der corona sertifikat og testing av uvaksinerte i langt større grad enn smittebærerne som er fremfor alle, de vaksinerte!

Så hadde ting vært langt bedre!

 

Ingen kommentarer: