torsdag 21. mai 2015

Nr. 1127: Joyce Meyer – en salvet vitne fra Gud eller en moderne Jesabel?Nr. 1127:
Joyce Meyer – en salvet vitne fra Gud eller en moderne Jesabel?

Det er for meg så underlig hvordan Guds folk går på limpinnen, gang etter gang!
Evner en å tale på en spesiell måte, så biter en på. Denne Joyce Mayer tror jeg egentlig ikke er noe annet enn en trosforkynner, og da blir fruktene og læren deretter.
Bilde av Joyce Meyer

 Joyce meyer at hillsong conference kiev 2007 Oct04.jpg

Hun er gjengiftet – som troende!
Da hun var 9 år gammel ble hun frelst. Senere gift, og skilt etter fem år. Dette ligger åpent ute på Wikipedia. Dernest gift igjen. Alt som en kristen. Med andre ord, hun lever etter Guds ord i hor. Hva sier skriften?

Rom. 7. 2 En gift kvinne er etter loven bundet til mannen sin så lenge han lever. Men dersom mannen dør, er hun løst fra loven som bandt henne til mannen.  3 Derfor gjelder hun som ekteskapsbryter hvis hun gifter seg med en annen så lenge mannen lever. Men dersom mannen dør, er hun fri fra loven og bryter ikke ekteskapet om hun gifter seg med en annen.

Vi kan ikke unnskylde oss og si at vi har hatt en så traumatisk barndom/oppvekst og tror at Gud ser igjennom med synd i våre liv. Ikke minst da her er det snakk om en forkynner. Gjengifede er synd. At hun ble skilt, greit. Men Guds ord tillater ikke under noen omstendigheter gjengifte for troende. Gjør en det, så kommer en ut i mørke med sitt liv. Dernest skal en forkynner være uklanderlig og et forbilde for de andre troende, noe hun åpenbart ikke er!

Tror du på Kenneth Copeland og de andre trosforkynnerne, så går du også god for Joyce Meyer. Tar du avstand i fra Kenneth Copeland, så tar du også avstand i fra de andre trosforkynnerne som Joyce Meyer og alle de andre som har fremmed lære!

Hennes nære medarbeider tok livet av sin kone og to barn.

For noen år siden så tok hennes bodygard livet av sin kone og deres to felles barn. To gutter som de hadde i sammen. Denne bodygarden sto i med sin kones venninne, bak ryggen på sin familie. Ville ikke si opp jobben hos Joyce Meyer, da det var godt lønnet. Gjorde da kort prosess og drepte sin kone og deres felles barn. Noe han er dømt for. Joyce Meyer kan selvfølgelig ikke lastet direkte for dette. Jeg har sett flere program av dette fra USA også på profan TV. Vil ikke si så mye mer da dette er en såpass alvorlig sak og jeg sitter her i Norge og dette skjedde i USA at oversikten over dette føler jeg ikke har da.

Sluttkommentar:
Hun lever hvis i overflod på det materielle. Og det til gangs. For å si til hennes forsvar der, så har hun skapt seg denne rikdommen selv. Selv om det er etter min oppfatning gjennom manipulasjon og hun forkynner et budskap som klør menneskene i øret ved å love dem gull og grønne skoger – her på jorden!
Så er alt allikvel noe hun har evnet å karre til seg her. Men jeg er først og fremst imot henne fordi hun er gjengiftet som en troende og er en vranglærer med å være en trosforkynner! Denne koblingen med andre trosforkynnere burde vært mer enn god grunn nok til å ta avstand i fra henne og hennes forkynnelse. Høre på en slik såkalt forkynner som selv fører og farer vill! Vil bare bringe deg selv inn på den samme vei og det samme livet!13 kommentarer:

Anonym sa...

Nå tror jeg du tråkker din venninne Randi Ingwersen på hennes syndige brune tær? Hun har tidligere vært en varm tilhenger av Joyce Meyer.

Selv er jeg svært skeptisk til alle trosforkynnere, uavhengig av om de er gjengiftet eller ikke!

Jan Kåre Christensen sa...

Hva andre mennesker mener kan jeg ikke ta hensyn til.
Er enig med deg at jeg er også utelukkende skeptisk til forkynnere som tilhører trosforkynnelsen uansett om de er gjengiftet eller ikke.

Jan Kåre Christensen sa...

Dette er så feil det kan forblitt. Jeg tar det uoverstemmelsene med en gang, og sier i fra. Jeg tror ikke på noen trosforkynnere, uansett!
Jeg har ikke vært klar over alt, og det er mye bedre å eventuelt være saklig uenig enn enige usaklig. Den satt den!

Jan Kåre Christensen sa...

Og det jeg formidler, det formidler jeg ut i fra Guds ord.
At andre mener det samme som meg, hallulujahj!
At andre ikke mener det samme som meg, trist!
Før så unnlot jeg å si fra, og så kom det for dagen hva jeg sto for.
Det skapte virkelige problemer i relasjonene.
Til tidligere enn kan snakket og ta eventuelt uoverstemmelser, til desto bedre!
Anonym, det du skriver er så misvisende, løgnaktig og usant det kan ha forblitt.
Gode relasjoner bygger en fremfor alt med Å VÆRE HELKT ÅPEN OM ABSOLUTT ALT!
Johnny Ingwersen sa...

anonym ...Hva i alle dager er galt med deg ??
Hvorfor driver du å skriver mitt navn stadig vekk på flere blogger ? Brukt dit egent navn om du tør ?
Hva jeg mener har du ikke noe med !! og ikke ønsker jeg å dele det med deg helle !
Min siste advarsel til deg....hold deg til blogginnlegget og slutt å harseler med mitt navn i utide, rett og slett kvalmt ! ....Jeg kommer nå til å følge det opp for har fått så nok av slike som deg !!P:S Det fremstår som om du er sykelig opptatt av meg ?? Grøss..... Mvh Randi

Johnny Ingwersen sa...

Skulle jeg skrive som deg anonym...alt hva jeg trodde og antok....men ikke viste...kunne jeg skrevet en helt bok !Ser du hvor dumt du ordlegger deg ? Blir skikkelig kvalm av å lese hva du skriver... garantert er du en fra Søkelys....men jeg finner fort ut hvem du er...nok er nok....jeg vil komme til å anmelde deg for slik du holde på mot meg lenge...jeg begynner å få endel utskrifter....også fra andre som følger med....Så snakk for deg selv heretter....og har du ikke noe å si så la vær å late som om du vet ting du ikke vet en døyt om....Mvh Randi

Johnny Ingwersen sa...

Jan Kåre ....du bør virkelig ikke la folk bare kommentere for å lire av seg dritt mot folk de overhodet ikke kjenner.......og anonyme kommentarer burde heller ikke være tillatt...er folk så feige at de må gjemme seg hver eneste gang de sier noe ,så sier dette meg mye om denne personen....Folk bør jo kunne skrive navnet sitt?
- men igjen kommer kommentarer med antagelser og synsing....det holder ikke mål ! Jeg lar meg ikke tråkke på tærne av en tulling som kommer med antagelser og videre påstår at dette er en kristne person, ...det kjenner jeg lang vei at det ikke er...og har jeg noe usnakka med en eller annen person så gjør jeg det opp, enkelt og greit...kanskje det kunne være en rettesnor for flere ? Å ja, konstruktiv tilbakemeldinger og en diskusjon tåler jeg....og ville aldri skjult mitt navn, hvor barnslig er ikke det ? ...men er en tydligvis en person som ikke tør det ? Kjenner bare ondskap med kommentaren fra anonym.....ekkelt...Flere som kjenner det samme ?
Mvh Randi

Jan Kåre Christensen sa...

Det har kommet så utrolig mange kommentarer angående dette emne som har engasjert veldig mange?

Vedkommende bruker ikke ukvemsord, da tillater jeg også anonyme kommentarer en gang innimellom.

Regner med at av de kommentarene som er kommet, er kun en brøkdel publisert Randi!

Jan Kåre Christensen sa...

Randi du må ha klart for deg at dette er onde arbeidere som bare vil andre en ting, ondt.

Men for å få vite hva de står for, så tillater jeg av og til at de får skrive, også som anonyme. Og det er bare en brøkdel av hva de skriver på bloggen som jeg slipper inn!

Og det blir mindre og mindre!

Mvh
Jan K

Anonym sa...

Hei Randi; jeg mener at du tidligere har uttrykt varm støtte til Joyce Meyer, og i og med at du er Jan Kåres vikigste støttespiller, så er det vel betimelig å kunne stille spørsmål ved om han ikke er redd for å støte deg fra deg?
Det som ofte kjennetegner mennesker i trosbevegelsen, er at de blir veldig hissige og svært forsvarende, når noen stiller kritiske spørsmål til trosforkynnere/menigheter. Det har jeg selv opplevd. Det var en gang jeg sa til ei dame i en trosmenighet, at jeg opplevde praksisen med tiende, som en gammeltestamentlig ordning, som ikke gjelder for mennesker i dag. Vi skal gi av hjertet, sier Jesus i NT. Hun var så sint, at hun stod og skalv og stammet...Jeg opplever noe av den samme hissigheten og fiendligheten i mye av det du skriver, Randi?
Tror du skal være litt forsiktig med å la temparamentet ta helt overhånd, og kommet med tåpelige trusler om politianmeldelser. Hvordan går det forresten med saken mot den som etablerte smyrnamenighet@wordpress.com?

Vennlig hilsen
Anonym sørlending

Grunnen til at jeg, som så mange andre ønsker å være anonym, er at dersom jeg brukte mitt eget navn, så ville det etter en stund poppet opp sammen med Jan Kåre sitt i flere titalls saker, noe jeg ikke ønsker. Du vet jo selv hvor vemmelig det er, og belastende med din tilknytning til partiet Norges Kristne, som fortsatt dukker opp når man googler navnet ditt.

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym tror du virkelig at alle mine såkalte støttespillere skriver på bloggen? ?
Mange eldre mennesker som støtter meg er ikke engang nesten på nettet hvis de i det hele tatt er der!!!!!!!!!

Johnny Ingwersen sa...

Opplevd det sammen jeg ,Jan Kåre ,flere kristne som leser her ,men aldri gir kommentarer,likevel så har flere ringt, vært støttende og virkelig vært til oppmuntring i hverdagen , så det gjør virkelig godt :) Fått flere takk av folk jeg ikke engang kjenner ang.ærlige innlegg :) Så glad for det :) Så kan bringe det videre til deg også :) Mvh Randi

Jan Kåre Christensen sa...

Takk Randi, det varmer!