mandag 11. mai 2015

Nr. 1094: Når kona spør om vi kan kjøpe en revolver etter å fått en fleng av mailer med trusler og truing og annet, men politiet tar de kriminelles side så står vi overfor et politi som egentlig står på lovbryternes side!

Nr. 1094:
Når kona spør om vi kan kjøpe en revolver etter å fått en fleng av mailer med trusler og truing og annet, men politiet tar de kriminelles side så står vi overfor et politi som egentlig står på lovbryternes side!

Slik jeg ser det, så står vi overfor et politi på Manglerud politikammer som er rett og slett onde og farlige! Slik har vi erfart det, og det synes jeg er ille, horribelt og gjør vondt. Men samtidig så kjenner en hvilken styrke det er i troen på Gud og Jesus, og samholdet oss imellom i familien og som står med oss!

Bilde av familien Christensen på min femti årsdag i fjor, det er denne familien og den Himmelske blogg som Ansgar Braut har satt alle ting inn på å knekke og skape frykt, samt alle andre som står isammen med oss og Smyrna Oslo.
(Sensurerte bort det bilde da alle personer i familien Christensen har krav på anonymitet bortsett fra meg. At politiet er totalt respektløse for dette, forteller om deres mål. At de tar kriminelles side slik de egentlig står på lovbryternes side! Alt dette hadde gått over i det likeste laget hadde de oversett Torps falske anklager imot meg!)

MegDenne «Ansgar Braut» har nærmest terrorisert oss og skapt frykt!

Dette som denne personen som skriver under psynonym navnet Ansgar Braut har gjort, er å skape frykt og indre spenninger og konflikter, noe Torp overhode ikke har klart. Derfor er egentlig det som denne AB har gjort, det som har skadet og gjort mest ondt. 
At politiet totalt overser dette viser bare at den såkalte hatgruppa på Manglerud har også andre agenda en å stange hat, men la det får fritt utløp. 

Og hvorfor? Selvfølge, det er et ledd i å knekke meg og den Himmelske blogg. Snakk om råttenskap og å overse det som er virkelig straffbart og som er vanskelig å takle. At jeg har sagt et eller annet er til å leve med, ikke minst for en offentlig person. At Torp har kalt meg både for Demon, nedrige blogger, hetseren og mye annet, det er selvfølge ikke bra. Men allikvel, han har ikke skapt frykt og drevet med udreven trussel. Men denne AB har gjort dette.

Kona min ønsket seg en revolver, det er dessverre underbevisheten som kommer frem. Vi så på TV og slike ting som AB har holdt på med, og da ønsket hun seg en revolver for å beskytte seg. Dette er første gang hun har nevnt noe slikt. Vi har aldri hatt skytevåpen i hus, før hun plutselig ønsket seg, og dette er uten tvil i bakgrunn i at politiet totalt har helt bevist oversett oss og hvordan vi har det. For å straffe og få radert meg og den Himmelske blogg ut av verden.

Kunne ha fortsatt å skrevet om dette. Men stopper her, men vi får nå etter politiet etter vår oppfatning helt bevist har lagt opp en strategi for å kneble meg, får også inn mye mer drittmailer, lyve mailer og annet. Her er et eksempel på hva kona mi fikk på jobb mailen sin:

Åpent brev til Jan Kåre Christensen‏

Sendt: 8. april 2015 09:03

-----Opprinnelig melding-----
Fra: Jens B Jensen [mailto:jensbjensen@fastmail.com]

Sendt: 6. april 2015 10:23
Til: Berit Christensen
Emne: Åpent brev til Jan Kåre Christensen

Nei og nei, Jan Kåre. Hva har du rota deg borti nå?

Du har anmeldt pastor Torp og du har skrevet stygt om de aller fleste
kristne ledere som Gud har satt til å styre våre menigheter, Jeg visste om
din blogg som pastor Torp har anmeldt, Men jeg fikk ikke lest den før i
forrige uke da du ba meg om å vitne falsk for deg.

Vi møttes i Lillestrøm og det var ikke den glade og vittige Jan Kåre jeg
ble kjent med for så mange år siden. En glad gutt som gjorde sitt beste for
sin familie og sine venner. En gutt jeg ble glad i som et menneske. Dette
til tross for de seneste problemer i ditt ekteskap der jeg har måtte megle
mellom deg og din kone Berit som vil forlate deg for en annen mann, den
fraskilte læreren Svein med sin Toyota og to hunder. En mann som Berit
ville ha giftet seg med hvis ikke jeg og kona mi hadde overtalt henne til å
ikke forlate deg.

Jeg ga deg min støtte da du gjorde din siste elskerinne Marcia gravid og du
insisterte på at sønnen ble gitt det katolske navnet Jesus Maria. Jeg hjalp
deg da hun meldte deg til politiet for manglende barnebidrag. Jeg betalte
reisen for Marcia og din sønn tilbake til Spania. Jeg betalte ett år leie
for deres hus i en god landsby utenfor Salamanca. Du hadde hverken råd eller
lyst til å fortelle Berit og ungene dine om din sønn.
De vet ingenting da det var jeg som ryddet opp i dette for deg.

At du ville ha en ny sønn som kunne gjøre deg litt glad forstår jeg godt.
Dine tre barn lever et meget verdslige liv. Det er ikke få ganger jeg har
unnskyldt dine unger ovenfor våre venner. Jeg har også hjulpet dere når
dine barn har blitt tatt av politiet for butikk tyverier.

Og nå vil du at jeg skal hjelpe deg igjen. At du er hardt presset forstår
jeg. Dette Smyrna menighets prosjektet ditt gikk ikke helt etter planen. Du
har mottatt mange hundre tusener kroner, kanskje millioner av kroner fra
bl.a. eldre enslige pensjonister som ikke har kunnet si nei til dine
overtalelses evner. De vil aldri se denne menigheten de ga sine penger til.
Du har ingen menighet. Pengene som ble gitt til Smyrna Menighet har blitt
brukt på deg selv og din familie. Selv Berit har ikke oversikt over hvor mye
du har mottatt da flere av bidragene har gått gjennom meg med streng
formaning om at Berit ikke skal vite noe om disse pengene.

I det siste møtet med meg snakket du over deg om at du skulle ta Aina Torp
som elskerinne etter at du hadde knust hennes mann pastor Torp i rettssaken
mot han. Du skulle også overta Oslokirken fra han mens han satt i fengsel sa
du.

Jeg ble sjokkert over at du innrømmet at du har skrevet og sendt sjofle
brev i hans navn i din kamp mot han før rettssaken begynner. Den Jan Kåre
jeg engang kjente gjorde ikke sånne ting.

Du vil at jeg skal vitne falsk mot pastor Torp. Du vil at jeg også skal
sende sjofle brev i hans navn for å snu hans venner i mot han. Du ber meg
om å gå i fengsel for deg.

Det kan jeg bare ikke !

Jeg har alltid støttet deg og din familie. Jeg har lånt deg penger som jeg
vet at jeg aldri får igjen. Det aksepterer jeg. Jeg har også mitt eget liv,
egen familie og en jobb. Jeg vil ikke kaste vekk alt dette for deg, uansett
hvor gode venner vi er.

Jeg tror faktisk at vårt vennskap er over nå. Jeg vil ikke være venner med
deg som tror at dine venner skal ofre alt for deg. Det spesielt for en sak
der du er dømt til å tape alt som du har kjært. Din jobb, ditt hus, ditt
rykte og din familie.

Du trenger hjelp og det er ikke den type hjelp jeg kan gi deg. Derfor sier jeg nei og sender ut mitt nei til det du ba meg om som et åpent brev slik at du våkner opp fra den blodrusen du nå befinner deg i.

Kopi: Andre

Jens B Jensen

Sluttkommentar: 
Hva mer å si? Alt dette holder egentlig politiet liv i med å la den fiktive anmeldelsen som Torp kom med vedvare. Men alt det andre, at jeg har anmeldt Torp og Braut, har de bevist valgt å henlegge. Selv om det er åpenbart at de har tatt feil, og ikke minst at det som denne Ansgar Braut har holdt på, har skadet mange. Og ikke bare skadet, det har skadet helt uskyldige mennesker, ikke minst kona mi og Randi Ingwersen som også er blitt utsatt for «Ansgar Braut» sine kjeltrings streker.

Du som er troende, be for oss alle, og at politiet må ta til vet og legge bort alle falske anklager imot meg og det som virkelig er noe å gripe tak i. Torps fiktive anmeldelse og «Ansgar Braut» som har over lengre tid drevet med trusler, manipulering og skape frykt, må få den bot og den straff de fortjener og skal ha!

Relaterte linker:
    

Ingen kommentarer: