torsdag 24. mai 2012

Nr. 425: Studietur\ferietur 14 dager til Egypt og 14 dager til Israel!

Nr. 425: Studietur\ferietur 14 dager til Egypt og 14 dager til Israel!

2. Mosebok 20. 2 Jeg er Herren din Gud, som førte dig ut av Egyptens land, av trælehuset. 3 Du skal ikke ha andre guder foruten mig. 4 Du skal ikke gjøre dig noget utskåret billede eller nogen avbildning av det som er oppe i himmelen, eller av det som er nede på jorden, eller av det som er i vannet nedenfor jorden. 5. Mosebok 6. 4 Hør, Israel! Herren vår Gud, Herren er en. 5 Og du skal elske Herren din Gud av alt ditt hjerte og av all din sjel og av all din makt. 6 Og disse ord som jeg byder dig idag, skal du gjemme i ditt hjerte. 7 Og du skal innprente dine barn dem, og du skal tale om dem når du sitter i ditt hus, og når du går på veien, og når du legger dig, og når du står op. 8 Og du skal binde dem som et tegn på din hånd, og de skal være som en minneseddel på din panne. 9 Og du skal skrive dem på dørstolpene i ditt hus og på dine porter.

De siste åra har vi vært på flere turer der vi har fått studert og sett ting på egenhånd der sivilisasjonens vugge har stått. Det har vært lærerikt og interessant. Det gjør at jeg også har fått sett og erfart at mange av de såkalte «kristne» lærer som både protestanter og katolikker tror på som en triade gud, sjelens udødelighet og at Gud skal pine mennesker i all evighet egentlig ikke er kristen lærer med hedenske filosofier og gammel gudelære. Faktisk så tror både muslimer og jøder på en Gud, ikke tre guder som dessverre de aller fleste troende blir opplært til å tro selv om den ikke har noen bibelsk substans!

Her fra noen bilder fra Egypt da vi var der og hadde en rundreise. Vi har vært på rundreise også i Israel. Fra Hermon fjellet til Negev ørkenen. Og i Egypt fra Alexandria til Aswan. Israel-turen ligger på hjemmesiden vår under video undervisning og det er den første i rekken. Her kommer en bilde kavalkade fra Egypt:Relaterte linker: http://janchristensen.net/index2.php?side=video http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-421-1-uke-i-roma.html

Ingen kommentarer: