tirsdag 22. mai 2012

Nr. 421: 1 uke i Roma!

Nr. 421:

1 uke i Roma!

2. Mosebok 20. 2 Jeg er Herren din Gud, som førte dig ut av Egyptens land, av trælehuset. 3 Du skal ikke ha andre guder foruten mig. 4 Du skal ikke gjøre dig noget utskåret billede eller nogen avbildning av det som er oppe i himmelen, eller av det som er nede på jorden, eller av det som er i vannet nedenfor jorden. 5. Mosebok 6. 4 Hør, Israel! Herren vår Gud, Herren er en. 5 Og du skal elske Herren din Gud av alt ditt hjerte og av all din sjel og av all din makt. 6 Og disse ord som jeg byder dig idag, skal du gjemme i ditt hjerte. 7 Og du skal innprente dine barn dem, og du skal tale om dem når du sitter i ditt hus, og når du går på veien, og når du legger dig, og når du står op. 8 Og du skal binde dem som et tegn på din hånd, og de skal være som en minneseddel på din panne. 9 Og du skal skrive dem på dørstolpene i ditt hus og på dine porter.

Jeg og kona var på 1. ukes studie og ferietur i Roma Italia i fra lørdag 12\5-12 til lørdag 19\5-12. vi opplevet så utrolig mye og fikk så utrolig mye på 1 uka. Her er noen bilder fra ferieturen. Det er tragisk å se hvordan den katolske kirka omgir seg med slike store materielle rikdommer mens de åndelige rikdommen er minimale og på mange måter forføriske! Det er også tragisk at de protestantiske menigheter i det store og hele holder fast ved mange katolske og ubibelske læresetninger som sjelens udødelighet, de ugudelige skal brenne i helvete i all evighet, treenighetslæren m.m. Her kommer en bilde kavalkade:

Her fra det hotellet vi overnattet, hotell Waldorf ikke langt i fra Vatikanet.


Relaterte linker: http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=Katolikere-og-karismatikere http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=er-den-katolske-kirka-den-store http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-422-apostelen-peter-vis-vis.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-148-pinsevennenes-flrt-med-paven.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-74-er-paven-antikrist.html

Ingen kommentarer: