fredag 16. januar 2015

Nr. 1011: Vi som kristne er ikke forpliktet å vite noe om Islam eller andre religioner, men kun hva bibelen og fortrinnsvis hva det nye testamente lærer og forkynner!



Nr. 1011:

Vi som kristne er ikke forpliktet å vite noe om Islam eller andre religioner, men kun hva bibelen og fortrinnsvis hva det nye testamente lærer og forkynner!

Etter jeg ble døpt i den hellige Ånd som 17 åring har jeg alltid vært slik at jeg kan studere, lese og sete meg inn i ting. Og bruke timer, dager, ha hele livet på det. Men jeg forlanger og tror ikke at de fleste er slik? Men trenger vi alt dette?

Bilde av Muhammed i sammen med mange av sine koner. Hans rekke av koner er ille. Hans yngste var 9 år og vi ville da ha sagt at han var pedofil, noe som mange ting tyder på at han var.
Her fra Wikipedia om hans mange koner, dette var selvfølgelig et harem.
Haremet

    Sauda bint Zama gift med Muhammed i 618 eller 619, samme år som Khadijah døde. Hun var enke.
    Aisha bint Abu Bakr Muhammed ble også gift med Muhammed i 618 eller 619. Hun var da sju år gammel. Ekteskapet ble fullbyrdet tre år senere da hun var ni eller ti år gammel.
    Hafsa bint Umar ibn al-Khattab gift med Muhammed ca. 625 og døde ca. 660.
    Zainab bint Khuzaima giftet seg med Muhammed ca. 626. Hun var enke, og hadde fire barn i første ekteskap.
    Hind bint abu Umayya (kjent som Umm Salama) gift i ca. 626. Hun var enke.
    Zaynab bint Jahsh. Ekteskapet til Muhammed var komplisert fordi hun var skilt fra Muhammeds adoptivsønn, noe Koranen forbød. Et nytt Koran vers ga imidlertid Muhammed rett til å gjøre unntak fra denne regelen.
    Djuwayriya bint al-Harith var en krigsfange som giftet seg med Muhammed ca. 626.
    Safiya bint Huayy var en jødisk kvinne som hadde konvertert til islam, gift med Muhammed ca. 627.
    Ramla bint Abu Sufyan (kalt Umm Habiba) giftet seg med Muhammed i 628. Hun var enke.
    Maimuna bint Al-Harith ble Mohammeds siste kone, og ekteskapet ble inngått ca. 629 og død ca. 673.

Muhammed skal i tillegg ha inngått ekteskap med ei som døde før ekteskapet ble fullbyrdet, ei takket nei til ekteskap, en tredje viste seg å være spedalsk og et ekteskap ble annullert på grunn av motstand fra hennes slekt. Det er usikkert hvor mye av dette som har et historisk grunnlag og hva som er oppdiktet. Noen av ektefellene kan ha blitt funnet på for å øke familiers status.

Muhammed flyttet etter tradisjonen hver dag mellom sine koner.

Han hadde i tillegg som medhustruer eller konkubiner:

    Raihana bint Zaid var jøde, og om de var gift eller om hun var konkubine er usikker.
    Maria var koptisk kristen fra Egypt eller Etiopia. De fikk sønnen Ibrahim, som døde som liten.
 



Jeg har lest en hel del i koranene, og studert andre religioner.

Men dypest sett vil jeg si at det er ikke så viktig. Det som er viktig er som jeg skriver her i overskriften: «Vi som kristne er ikke forpliktet å vite noe om Islam eller andre religioner, men kun hva bibelen og fortrinnsvis hva det nye testamente lærer og forkynner!».

Slik som jeg ser på Koranene, så er det ikke Guds ord. Med andre ord da er det ikke noe i Koranen som vi skal innrette oss etter. Eller for å si det på en annen måte. Det er kun hvis en finner noe i koranen som stemmer med bibelen, at det er verd å bite seg merke i den. Slik jeg ser på koranen så er den full av motsigelser og forvirrede meninger.

Hvordan forstå motsigelsene i Koranen? Jeg tror hvis en skjønner at Muhammed skrev koranen i både Medina og Mekka så forstår en betraktelig mere. I Medina var det den «gode» Muhammed som skrev, men i Mekka var det «krigsmannen». Derfor blir en god del av Koranen «god», men mye annet blir som en «krigsretorikk».

Jeg har diskutert med flere muslimer, lærde som ulærde. Og dessverre vil jeg si at muslimer generelt er ikke vant og lært opp til å ha en samtale som vi her i vesten og den «kristne» verden er vant til. Men vi må også være klar over at på det «steinalder» nivået som mange muslimer er på, er også noe vi har vært her i Europa. Så ikke døm de for hardt, de må få muligheten til å forandre seg og kunne tenke og vurdere på egen hånd og annerledes.

Det står ikke om tildekkelse av kvinnen i koranen som et påbud etter hva jeg har lest. Dette er et tillegg som er kommet i ettertid, som så mange andre ting.

Mitt syn på Muhammed og Islam er som det er på alle andre religioner og religion stiftere. De var mennesker, og hadde null prosent med den levende Gud å gjøre. Det er kun jødedommen og kristendommen som er religioner eller trosretninger som bygger på 100 % sanne og pålitelige kilder og åpenbaringer.
Men det er ikke dermed sagt at alt er rett med menneskene som tilhører Jødedommen eller Kristendommen. Her må vi skille. Men vi har lov å si at Muhammed var ingen profet, og hans åpenbaringer er ikke noe å bygge sitt liv på, eller sin tro.

Kristendommens historie er på mange måter like grel og stygg som muslimenes. Det er ca. mellom 50 – 100 millioner mennesker som den katolske kirka og den reformerte kirka har drept av mennesker som hevdet enn annen tro og ikke strakk opp til hva som var normen. Med andre ord, det muslimene gjør i dag, er faktisk noe som har skjedd før. At en i Guds navn dreper, noe Jesus selv sa de skulle utføre og tro at de gjorde en Guds gjerning:

Joh.e. 16. 1. Dette har jeg sagt dere for at dere ikke skal bli ført til fall.  2 De skal utstøte dere av synagogen. Ja, det kommer en tid da de som slår dere i hjel, skal tro at de utfører en tjeneste for Gud.  3 Det skal de gjøre fordi de verken kjenner min Far eller meg.  4 Dette har jeg sagt dere for at dere skal huske at jeg sa dette om dem, når deres tid kommer.

Jeg har skrevet litt om Islam før, skal samle dette i en egen artikkel og legge det ut. Her er noen opplysninger om Islam:

Hvem var Muhammad ?
Da Muhammad ble født i Mekka i Saudi Arabia i 570 AD,(500 tallet) hele 2000 år etter Jødedommen og hele 600 år etter kristendommen hadde det allerede oppstått over 359 sataniske hedenske(ubibelske) gud'er der. Dette var 600 år etter at siste Bok, Johannes Åpenbaringer var neskrevet og avsluttet i Bibelen og GUD(Jesus) hadde fremsatt hva verden har i vente.

Muhammad startet sin Islam karriere ved å oppnevne seg selv som profet etter en lang sykdomsperiode hvor han opplevde store hallusinasjoner(sansebedrag). Etter disse sansebedraga som Muhammad kalte åpenbaringer, plagierte, etterlignet og forfalsket Muhammad mange hendelsene fra Bibelen før han gikk til Jødene og de kristne i Mekka og Medina og hevdet han var den største profeten av alle tidligere profeter. Muhammad hevdet f.eks. at han var mye større en Moses. Både Jøder og kristne ante ugler i mosen og latterliggjorte Muhammad siden Bibelens skrifter om hva som skulle skje i fremtiden var ferdig nedskrevet mellom 2000 - 600 år før islam. Muhammad er heller aldri blitt nevnt i Bibelen med et eneste ord, så derfor så viste både Jøder og kristne allerede da at Muhammad var falsk. Dermed kunne heller ikke Jødene og de Kristne godkjenne Muhammad som profet.

Muhammad reagerte på denne avvisningen med å bli hatende forbannet og sint og bestemte seg for å hevne dette ved å selvhevde sin nyskapte islamske ideologi (religion) over alle andre.

Så Muhammad innlemmet(blandet inn) den største satanistiske hedenske måne avguden av alle 359 avguder på den tiden og som gikk under navnet "Allah" til gud over islam.
Den satanistiske hedninge måneguden "Allah" var gift med Solen og hadde tre avgudsbarn representert som stjerner. Disse døtrene symbolisert som stjerner ble kalt  Al-Lat, Al-'Uzza og Manat som blir nevnt i Koranen 53:19 - 20  som guder.

Dette bekreftet dermed helt klart for Jøder og kristne at, ikke bare var Muhammad en falsk profet men han var sent fra djevelen, siden "Allah" opprinnelig var en satanistisk hedninge måneavgud som praktiserte og fortsatt den dag i dag praktiserer mange av de samme satanistiske måneavgud ritualene som vi finner i dagens islam.

Senere innfører Muhammad monoteisme i islam hvor bare en satanistisk hedensk måneavgud, "Allah", blir tillatt. Spor i Koranen etter "Allah" som hedensk måneavgud blir fjernet eller opphevet og inn fyller Muhammad mer enn 67 % av koranen med hat ordrer om drap, forfølgelse, undertrykking, nedverdigelse og utryddelse av [ikke-muslimer]. Muhammad opphever også flere av sine tidligere "moderate vers" i koranen hvor han prøvde å innsmigre seg som profet hos Jøder og kristne og blir etterhvert mer og mer djevelsk.

Ettersom Muhammad ble mer og mer oppsatt på å dyrke den satanistiske måneguden Allah ble han bare mer og mer brutal, hevnlysten og krigersk. Han flyttet så til Medina hvor han videreutviklet sin religion til en politisk fascistisk ideologi og hvor han begynte å drepe, undertrykke og slakte ned alle som ikke ville følge Islam. Jøder og Kristne ble prioriterte fiender for utryddelse fordi de avslørte Muhammads historiske forfalskninger og plagiat(etterligning) av Bibelske skrifter.  Etterhvert som Muhammad trengte flere påskudd og grunner for sine brutale kriger, så diktet han opp flere religiøse åpenbaringer, referanser og hendelser fra sin hedenske avgud Allah ettersom det passet ham, for å øke kamplysten hos sine men og hindre at folk skulle forlate hans politiske og fascistiske ideologi. Disse åpenbaringene misbruktes også bl.a. til sexuelt misbruk av kvinner, slaver og barn og avslører også at Muhammad og Allah er en og samme person. Muhammad likestilte seg selv på mange måter som den satanistiske hedninge måneavguden Allah og misbrukte sin makt til å undertrykke og trakkassere kvinner, slaver og barn som eiendeler, fødselsorgan, og sex leketøy for dominerende menn.

Målet for Muhammad var å bli den største ideologien (religionen) i verden og dermed overkjøre og bytte ut GUD's (Jesus) budskap i Bibelen med det satanistiske bakvendte i Koranen bygget på den satanistiske hedninge måneguden "Allah" i Koranen.

Derfor fortsatte Muhammad med å plagiere Bibelen og dikterte  åpenbaringer ut fra sine sansebedrag hvor han brukte Bibelske personer sammenblandet med sin satanistiske hedenske måneavgud "Allah". F.eks. løy Muhammad ved å si at hans sansebedrag var åpenbaringer som han fikk fra "Allah" via Engelen Gabriel.

Muhammad plukket derfor ut det han kunne bruke fra Bibelen til sin nye islamske ideologi(religion) og vraket og forkastet resten som han ikke kunne bruke. Målet til islam var og er fortsatt, etter mer enn 1400 år å bytte ut og overkjøre Bibelens GUD (Jesus som hans sønn) med den falske Islamske guden i Koranen.

For eksempel oppnevnte Muhammad Jødenes stamfar Imrahim (Abraham) til islamsk profet og stamfar for Islam, slik at folk skulle lures til å tro at islam hadde referanser tilbake i historien. Muhammad overkjørte og degraderte Jesus fra å være GUD den allmektige sønn til å bli en slave profet under hans falske "Allah" og benektet det viktigste med Jesus liv, at han døde på krossen og gjenoppsto slik mange i Bibelen hadde bevitnet mange hundre år før islam. Alt dette og mer gjorde Muhammad for å overkjøre Bibelens folk og for å plante og innføre den falske islamske ideologi(religion) 2000 år etter Jødedommen og 600 år etter kristendommen.

De hedenske(ubibelske) araberne godtok Muhammad's falske profetiske løgner om at han var profet, men det gjorde ikke Jøder og Kristne siden de annet ugler i mosen. For det første så hadde aldri de hedenske(ubibelske) araberne tilbedt Bibelens GUD(Jesus), men istedet tilba de Allah representert ved en svart sten i Mekka, og for det andre så hadde allerede Bibelen advart i Femte Mosebok 4:19 om å ikke tilbe avguder representert ved etterlignelser, statuer bilder eller andre døde ting. I Bibelens Femte Mosebok 17:3, andre Kongebok 21:3,5;  23:5; Profeten Jeremias 8:2;  19:13, og Profeten Sefanias 1:5  advares det mot å tilbe månen, solen, andre planeter eller stjerner som avguder. For de tredje ante de kristne ugler i mosen fordi Muhammad hadde forfalsket og kopierte vers fra Bibelen som lignet på Bibelens men ga en totalt motsatt mening enn dem som står i Bibelen.

Muhammad var meget pågående og prøvde flere ganger å overtale Jøder og Kristne til å konvertere til Islam, men ble ofte latterliggjort og svært upopulær fordi folk skjønte at hans tilsynelatende religion var falsk. Men Muhammad ga seg ikke, så han forhandlet frem midlertidige avtaler med menneskene i Mekka slik at han selv og hans menn kunne få leve med sin falsk religion blant dem. Men til slutt hadde folk fått nok av forfalskede og kopierte åpenbaringer og krevde at Muhammad som ble meget upopulær, forlot Mekka.

Muhammad innså at han var for svak, og hadde for lite makt og for få tilhengere i Mekka til å lykkes med islam der og flyttet derfor til Medina . Der endret Muhammad sin retorikk for å få flere tilhengere.
Hoved endringene var at Muhammads begynte å diktere åpenbaringer som stilte strengere krav til sine muslimske tilhengere i alle aspekter av deres økonomiske, sosiale, militære, og dagligdagse liv m.m. Samtidig beskyttet Muhammad seg selv ved å forby Irriterende og kritiske spørsmål rundt hans personlige åpenbaringer. Og det ble erklært dødsstraff for de som ville forlate islam. Og de som ikke fulgte Muhammads ordrer, plikter og lover, ble sett på som de verste blant de verste dyr og dømt til evig tortur og tapere i helvete.

På denne måten ble mange og flere lenket og bundet til islam i redsel for å bryte ut, mens andre nysgjerrige, som bare ville prøve islam, ble hindret med frykt fra å forlate islam. På denne måten fikk Muhammad raskere og flere tilhengere, og ble raskt regnet for å være en religiøs, politisk og militær leder.

Muhammad reiste så tilbake til Mekka, hvor han slapp inn uten store problemer og hvor han brøt fredsavtalen som han hadde inngått med folket der og slaktet ned og drap alle unntatt kvinner og barn som han tok til fange som slaver.

Islams hovedstrategi:
Muhammad innså at dette var en svært effektiv strategi, fordi han kunne infiltrere og lure fienden(ikke-muslimer) til å inngå midlertidige fredsavtaler og falsk dialog (Hudna), for deretter å ta makten når han hadde opparbeidet tillitt som hadde gjort fienden defensiv og demobilisert overfor Muhammads menn[muslimer]. De som ikke Konverterte ble dengang som i dag enten drept, tatt som slaver eller undertrykt, nedverdiget og ydmyket som lovløse som kunne drepes når som helst gjennom islamsk selvjustis som tillater å undertrykke vantro(ikke-muslimer) som regnes for fiender av islam inntil de er utryddet.

Denne barbariske lure, løgne og bedrags strategien ble etterhvert så effektiv at den dannet grunnlaget for islamisme gjennom 1400 år og gjennomsyrer islam selv i dag, der muslimer får åle seg fritt inn i vestlige samfunn som Parasitter, under skjul av å kalle seg f.eks. sekulære og moderate muslimer. Noe som selvsagt bare er lureri gjennom løgn, bedrag og illusjon, siden det finnes
bare et ekte islam, og hvor målet er å infiltrere våre frie, demokratiske folk, land og regjeringer slik at islam får etablere makt nok til å styrte våre regjeringer.

Åpenbaringene diktert som ordrer, lover og plikter, ble etterhvert ett effektivt verktøy for Muhammads politisk ideologiske utvikling av islam og til å manipulere islams muslimske tilhengere.
Muhammad så at han kunne styre sine muslimske tilhengers vilje via frykt fra Allah, og at han kunne motivere og manipulere til krig ved love rettigheter og goder etter døden for de som kjempet mot [ikke muslimer] og sa fra seg de samme rettighetene i dette livet her på jorden. Dette var også eneste måten Muhammad kunne love mirakler på fra sin falske gud "Allah" siden ingen av dem var i stand til å utføre mirakler slik som mange i Bibelen hadde bevitnet at GUD(Jesus) hadde utført. Og alle de falske åpenbaringene og versene som Muhammad fremførte var det bare han selv som kunne bevitne, så det beste Muhammad kunne var å si at "Allah" er den største av alle løgnere og bedragere, og at ingen måtte stille spørsmål ved dem.

Siden Allah var en løgner og bedrager, ønsket Muhammad at hans muslimske tilhengere skulle se på dette som et Forbilde. Muhammad ga derfor ordrer til at løgn, bedrag, samt manipulering, innvendig hat og illusjon skulle brukes i kampen for å lettere infiltrere, lure, narre og vinne over den [ikke muslimske] fienden av islam. Muhammad delte opp verden i to områder og laget et sylklart fascistisk skille mellom hans muslimske tilhengere og vantro(ikke-muslimer) som han erklærte krig mot på alle områder. Disse områdene betegner man i dag som "Dar al harb" som er vantro(ikke-muslimske) samfunn som alle muslimer plikter å bekjempe på alle områder, og "Dar al islam" hvor bare muslimer har rett til å leve fullstendig underlagt Allah og hans lover(Sharia lover) diktert av Muhammad.

Muhammad dikterte hatefulle fascistiske vers i over 61 % av Koranens innhold, mot vantro(ikke muslimer) som tar sikte på å utrydde alle vantro (ikke-muslimer) ved hjelp av hat, drap, undertrykking, ydmyking, slaveri, lemlesting m.m. Verden har aldri sett en mer barbarisk, grusom leder og islams fascistisk politisk ideologi som har myrdet og utryddet mye, mye mer enn 270 millioner mennesker på 1400 år som fortsatt gjør det samme hver eneste dag i dag.

---

Muhammad begynte å kreve strenge barbariske ordrer, plikter og krav fra sine muslimske tilhengere som etterhvert kontrollerte alle deler av muslimers, økonomiske, sosiale, militære, strategiske og daglige liv. Det viktigste endringen Muhammad gjorde var å oppfordre og gi ordrer til Krig mot Jødene, de kristne og andre vantro(ikke-muslimer) som han tidligere ikke hadde klart å overtale eller overbevise med moderate midler.

Muhammad og hans etterfølgere begynte å plyndre handelsruter og veier samtidig som han diktet opp nye åpenbaringer som skulle motivere, rekruttere og konvertere nye mennesker til islam, samtidig som mange utenfor islam begynte å frykte for Muhammads barbarisme. Mange var for redde til å si nei og konverterte til islam, mens andre så på plyndring og drap som en levevei. Dermed fikk Muhammad mange flere tilhengere og vokste seg store på frykt, og redsel blant befolkningene samtidig som han fikk større makt.

Disse reglene, lovene og ordrene ble etter hvert utformet på en måte som skulle påtvinge Islam inn i alle samfunn og over alle mennesker ved hjelp av hat frykt, folkemord, drap, myrderier, løgner, bedrag, oppvigleri og splitt og hersk metoder bl.a. Det som tidligere hadde vært en religion, ble nå en politisk fascist ideologi, hvor religion var inngangsportalen til selve fascismen i hele den islamske ideologi.

Muhammad pålegger også alle sine tilhengere eller muslimer å etterligne og følge hans egne måter utføre ting på, som gjentatte bestrebelser gjennom hele livet og forbanner muslimer som ikke utfører ordrer og plikter nedfelt i Koranen som de verste av de verste dyr og til evig tortur i helvete.  Dette blir i praksis regnet som frafall fra islam, og skal etter ordrer fra Koranen og andre islamske skrifter straffes med døden.


Muhammads tidligere moderate tilnærminger til folket i Mekka for å forsøke overtale dem til sin egendefinerte religion da han hadde lite makt ble også etterhvert formet som en lur, bedragersk inngangsportal for å lure inn flere til sin politisk fascistiske ideologi. Men dette var bare midlertidig. Så snart folk hadde konvertert og de ble mange og sterke nok ble de mer barbariske versjonene av versene innført for å ta over makten i et område, land eller under et styre.

Muhammad fabrikkerte ikke bare regler for hvordan muslimer skulle oppføre seg i alle deler og aspekter av livet, men også hvordan dhimmies(slaver) under islamske lover skulle undertrykkes.
Mange av disse var åpenbaringer, som skulle kontrollere muslimers og ikke-muslimer frykt for Allah. Han opphøyet døden høyere enn selve livet for de som ville følge hans ordrer om evig krig mot ikke muslimer. Spesielt rettet mot Jøder og kristne siden disse var godt utbredt og hadde eksistert henholdsvis 2000 år og 600 år før islam. Mange av disse åpenbaringene  omhandler ordrer hvordan muslimer skal forholde seg til ikke muslimer på, hvordan de skal undertrykke, ydmyke og ikke minst drive krig mot ikke muslimer på. Og hvordan flere kunne overtales, trues til å konvertere til islam ved å fremme frykt for det barbariske islam både i dette liv og neste.

Men Muhammad's svake sider var at han ikke klarte å styre sine egne sexuelle og pedofile sider. Ute på flyndringstokt der folkemord og stammer ble massakrert, tok de også slaver. Mange av disse var kvinner og barn som hadde mistet sine men og fedre under nedslaktingen og som konverterte til islam under tvang eller ble tatt som slaver. Av disse ble mange kvinner behandlet av Muhammad som egne sexleketøy og slaver. Andre ble kjøpt og solgt mellom hans menn, og det ble gitt unntak fra sex ordrene og regelverket i Muhammads skrifter for at mennene skulle holde kamplysten og motivasjonen oppe. Mange fangede kvinner ble gjort gravide og behandlet som fødselsmaskiner som og eiendeler til muslimske menn og for å øke veksten av islamske tilhengere[muslimer]. Muhammads egen sexuelle trang gjorde at han ikke bare nøyde seg med voksne kvinner men også misbrukte små barn.

Vitenskapelige metoder viser at hele 90 % av Koranen omhandler Muhammad, og bare 10 % omhandler hans oppdiktede gud "Allah". Grunnen til det var at Muhammad likte å bli behandlet som en gud og at han derfor refererte til seg selv når han skulle fabrikkere nye åpenbaringer eller vers. Detter var også grunnen til at Muhammad fabrikkerte vers som sier at "Den som adlyder Allah, adlyder også Muhammad, Koranen 4.80.
For å sikre a muslimer adlyder Muhammad gjennom frykt, fabrikkerte Muhammad følgende vers.

Viss noen motsetter seg eller bestrider Allah's sendebud[Muhammad],så skal vi brenne dem i helvete", Koranen 4.115. I Koranen 9.61 sier Muhammad: "Den som irriterer Allah's sendebud[Muhammad] vil ha få en fryktelig tortur".


Dermed endret også åpenbaringene til Muhammad seg, som han brukte til å oppmuntre sine tilhengere til tjeneste for Allah fra å gå fra noen få milde tollerange åpenbaringer til å bli hatende, krigerske og utollerange åpenbaringer. Disse åpenbaringer som Muhammad dikterte ble senere nedskrevet som vers i Koranen. Størstedelen av disse versene handler om å drepe, hate, undertrykke, ydmyke, og lemleste vantro(ikke-muslimer), men mange andre vers har også som funksjon å hindre at folk forlater islam ved å skape frykt for å kritisere, motsi eller stille spørsmål ved Muhammads og Allah's vers(åpenbaringer) i Koranen. F.eks. de som ville forlate islam skulle drepes, og muslimske kvinner kan kun gifte seg med muslimske menn. Og muslimske menn skal alltid bestemme over kvinner de tar, slik at barn med andre kvinner alltid blir muslimer. Etterhvert lagde Muhammad regler som skulle kontrollere alle deler av muslimers liv.

Pga, denne fascistiske, frykt fremmende og ensrettede tankegangen i tillegg til lovnader om 72 jomfruer i himmelen for de som kjempet for Allah m.m, økte Muhammads tilhenger skare kraftig og Muhammad sto sterkere til å kunne foreta krig mot dem han før hadde måttet gått i fredsforhandlinger med da han var svak og hadde lite makt.

Etterhvert som Muhammad tilhenger skare økte og han fikk mer og mer makt
hadde, samtidig som han og hans tilhengere slaktet ned og drap Jøder, Kristne og andre vantro (ikke-muslimer), der både hele stammer og landsbyer ble utryddet.

Sluttkommentar:
Det aller viktigste er utelatt i Koranen. Det er at det er kun et navn vi kan bli frelst ved. Det er Jesu navn. Jeg skrev noe om veien til frelse og veien til Gud, legger dette ut igjen og i denne artikkelen til slutt:

Her gir bibelen svaret, det er frelse, beskyttelse og renhet gjennom og ved troen på Jesus Kristus som mellommann og frelser mellom oss mennesker og Gud.

1 Tim. 2. 5 For Gud er én
          og én mellommann er det mellom Gud og mennesker,
          mennesket Kristus Jesus,
        
     6 han som ga seg selv som løsepenge for alle.
          Slik var vitnesbyrdet da tiden var inne.

Skriften sier at det er kun èn Gud, Faderen. For å komme til han, så må vi gå gjennom Jesus. Han er døren, han er veien, han er den som fører og bringer oss til Gud Fader. Ingen andre!

Joh.e. 10. 9 Jeg er døren; den som går inn gjennem mig, han blir frelst, og han skal gå inn og gå ut og finne føde.
14. 6 Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

For å få del i denne frelsen, for å bli et Guds barn. Hvordan, og på hvilken måte kan og skal dette skje? Ved å ta imot Jesus som sin personlige frelser.

Joh.e. 1. 12 Men alle som tok imot ham,
          dem ga han rett til å bli Guds barn,
          de som tror på hans navn.
        
    13 De er ikke født av kjøtt og blod,
          ikke av menneskers vilje
          og ikke av manns vilje,
          men av Gud.

Hvordan skjer dette? Ved å tro det, og ved å bekjenne det som en tror. At Jesus er min frelser og Herre. Tro på hans navn og hva han gjorde på Golgata.
Dette sier Guds ord:

Rom. 10. 6 Men den rettferdigheten som kommer av tro, sier: Tenk ikke med deg selv: Hvem skal fare opp til himmelen? – det vil si for å hente Kristus ned – 7 eller: Hvem skal stige ned i avgrunnen? – det vil si for å hente Kristus opp fra de døde.  8 Men hva sier den? Ordet er deg nær, i din munn og i ditt hjerte. Dette er troens ord, det som vi forkynner.  9 For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. 10 Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.

Det er ved å tro, og ved å bekjenne Jesus, at han døde for mine synder, og sto opp til vår rettferdiggjørelse, at vi blir frelst.

Rom. 4. 23 Men Skriften sier ikke dette bare for hans skyld, 24 det gjelder også oss: Vi skal bli regnet som rettferdige når vi tror på ham som reiste Jesus, vår Herre, opp fra de døde, 25 han som ble overgitt til døden for våre synder og oppreist for at vi skulle bli rettferdige.

Det er dette som er løsningen for Prinsesse Märtha Louise. Det er dette som er løsningen for deg som leser og hører dette, og det var og er løsningen for meg og min familie.

Jesus Kristus – den eneste veien til Gud!

Enklere, klarere og bedre kan det ikke sies.
Eller skal sies. Det er kun et navn, hvilket det er gitt blant oss mennesker vi kan bli frelst og født på nytt ved. Som vi kan komme i kontinuerlig kontakt med Gud, det er gjennom og ved Jesu navn.

Ap.gj. 4. 10 så skal dere alle, og hele Israels folk, vite dette: Når denne mannen står frisk foran dere, er det ved navnet til Jesus Kristus, nasareeren, han som dere korsfestet, men som Gud reiste opp fra de døde. 11 Han er
           steinen som ble vraket av dere bygningsmenn,
           men som er blitt hjørnestein.
12 Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved.»

Det er herlig med engler – Guds engler – men de hverken forvandler eller frelser. Å se Jesus med sine fysiske øyne hadde vært storartet. Men det er noe som er langt mye bedre. Det er å se at han døde for mine synder og sto opp til min rettferdiggjørelse! Kun og alene ved å se på dette ved et indre trosblikk, bekjenne at en tror på dette. Og da skal en bli frelst og Gud og Jesus vil også da vedkjenne seg oss. Og da skammer han seg ikke over å kalle oss for brødre og søsken av seg selv!

Matt. 10. 32 Hver den som kjennes ved meg for menneskene, skal også jeg kjennes ved for min Far i himmelen. 33 Men den som fornekter meg for menneskene, skal også jeg fornekte for min Far i himmelen.

Bekjenner du Jesu navn, og lever etter hans lære? Da er du frelst, født på nytt og har funnet svaret på «alt» som er viktig i livet! Å bli og forbli å være et Guds barn er svaret på alt i livet. «Får» vi noe mer, så er det bare et pluss!

Relaterte linker:

 http://janchristensen.net/

Ingen kommentarer: