søndag 18. januar 2015

Nr. 1012: En oppsummering over artikkler skrevet med relevanse i Muhammedanernes tro, liv og religion!



Nr. 1012:
En oppsummering over artikkler skrevet med relevanse i Muhammedanernes tro, liv og religion!

En kunstner bilde av de 72 jomfruer. Koranen, hadith og islamske lærde alle forkynner at jomfruer vil bli tildelt til muslimske menn i Paradiset.




Det aller viktigste med Muhammedanerne å poengtere, som dessverre de aller fleste unnlater å nevne. Det er at de ikke forkynner veien til frelse går gjennom Jesus Kristus og at Gud er vår Far.

Mel selvfølgelig, det er også hatets religion!
Jeg vet at det har forekommet drap gjennom hinduismene, buddhismen, sjikene etc. Lutheranerne drepte massevis gjennom bl.a. heksebrenning etc. Katolikkene gjennom sin 1700 årige historie kan ha drept opp imot 100 millioner mennesker gjennom inkvisisjoner, forfølgelse etc.

Muslimene har gjennom sin 1400 årige historie drept flere enn alle til sammen. Antallet skal være på ca. 300 millioner mennesker. Ikke en god historie akkurat.

Men vi i den vestlige verden har også gått igjennom noe av det samme som muslimene går igjennom i dag. At andre «spilleregler» gjør seg gjeldende enn bare blind lydighet imot noen ledere som styrer og bestemmer alt.

Jeg studerte Koranen en del for noen år siden

Og der gjorde jeg en del oppdagelser, ved siden å studere muslimene. Det er ikke rart at det er så mye problemer med muslimer og den muslimske tro. De ser faktisk oss ikke muslimer som vantro, hunder etc. Og vi er på vei imot fortapelsen etc. Men de som er tro blant muslimene, skal elske 72 jomfruer når de kommer til paradiset. Spesielt martyrene. Men en slikk tro som er både fordummende, ubibelsk og direkte inspirert fra den Onde, det vil skape problemer over alt der den kommer. Og innbyrdes blant muslimene er det problemer, det som samler de er deres hat til ikke muslimer. Jo, de har en del felles trosgrunnlag seg innbyrdes. Men de strides mye sterkere enn hva andre religioner strider seg innbyrdes i det store og det hele.

Her er det veldig mye å si og skrive. Men jeg stopper her og tar med i denne artikkelen heller noe av hva jeg har skrevet om muslimene før. Og lar leserne få «tygge» og reflektere på det.



Nr. 1011:

Vi som kristne er ikke forpliktet å vite noe om Islam eller andre religioner, men kun hva bibelen og fortrinnsvis hva det nye testamente lærer og forkynner!
Etter jeg ble døpt i den hellige Ånd som 17 åring har jeg alltid vært slik at jeg kan studere, lese og sete meg inn i ting. Og bruke timer, dager, ha hele livet på det. Men jeg forlanger og tror ikke at de fleste er slik? Men trenger vi alt dette?
Bilde av Muhammed i sammen med mange av sine koner. Hans rekke av koner er ille. Hans yngste var 9 år og vi ville da ha sagt at han var pedofil, noe som mange ting tyder på at han var.
Her fra Wikipedia om hans mange koner, dette var selvfølgelig et harem.
Haremet
 


Nr. 853: Alle Muslimer, liberale som radikale har felles mål, at samfunnet skal styres av Sharia lover!

Nr. 853:
Alle Muslimer, liberale som radikale har felles mål, at samfunnet skal styres av Sharia lover!
Dette er et veldig vanskelige og ømtålig tema både å ta opp og behandle. Da muslimer som mennesker er akkurat som alle andre; «Skapt i Guds bilde». Men den religionen og de læresetningene som muslimene har, tror på og ønsker å praktisere. De er ikke av det gode slaget.
 


Nr. 723:

Mohammad Usman Rana forteller, forklarer og forvirrer under spalten tro og tvil! 
 
 
 Nr. 489:

Hvem var profeten Muhammed som grunnla den muslimske tro?!

Muhammed som grunnla Muhammedanernes religion og som skrev Koranen (han skrev ikke koranen selv da han var analfabet, men fikk de åpenbaringene som denne villfarne boka er bygget på. Det var ikke var engelen Gabriel, men en eller flere falne Engler som kom til Muhammed. 2. Kor. 11. 14 Og det er intet under; for Satan selv skaper sig om til en lysets engel; 15 derfor er det ikke noget stort om og hans tjenere skaper sig om til rettferdighets tjenere; men deres ende skal være efter deres gjerninger). Ville i dagens Norge og ellers i den vestlige verden blitt sett på som en farlig forbryter og et «sex-dyr» der selv pedofili var bra, noe som han selv var og drev med da han hadde sex med mindreårig. At han var en profet er hevet over enhver tvil, men en selvoppnevnt og falsk sådan! 
 

Nr. 453:

Muslimene vil ikke seire eller Islam til slutt, men Kristus og alle som tror på ham!

Daniel 2. 34 Mens du så på billedet, blev en sten revet løs, men ikke med hender, og den rammet billedet på føttene, som var av jern og ler, og knuste dem. 35 Da knustes på én gang både jernet, leret, kobberet, sølvet og gullet, og det blev som agner fra treskeplassene om sommeren, og vinden tok det så det ikke fantes spor efter det. Men stenen som rammet billedet, blev til et stort fjell, som fylte hele jorden. 36 Det var drømmen; og nu skal vi si kongen uttydningen. 37 Konge, du kongenes konge, som himmelens Gud har gitt riket og makten og styrken og æren - 38 overalt hvor menneskenes barn, markens dyr og himmelens fugler har sine bosteder, har han gitt dem i din hånd og gjort dig til herre over dem alle - du er hodet av gull. 39 Men efter dig skal det opkomme et annet rike, ringere enn ditt, og så ennu et tredje rike, som er av kobber, og som skal herske over all jorden, 40 og derefter et fjerde rike, som skal være sterkt som jernet; eftersom jernet knuser og sønderslår alt, skal det som det sønderknusende jern sønderslå og sønderknuse alle hine riker. 41 Og at føttene og tærne som du så, dels var av pottemakerler og dels av jern, det betyr at det skal være et delt rike, og at det skal være noget av jernets styrke i det, eftersom du så jernet blandet med leret. 42 Og at tærne på føttene dels var av jern og dels av ler, det betyr at riket for en del skal være sterkt og for en del skrøpelig, 43 og at jernet som du så, var blandet med ler, det betyr at de skal blande sig med hverandre ved giftermål, men at de allikevel ikke i lengden skal holde sammen, likesom jernet ikke blander sig med leret. / 44 Og i disse kongers dager vil himmelens Gud oprette et rike, som i all evighet ikke skal ødelegges, og dette rike skal ikke overlates til noget annet folk; det skal knuse og gjøre ende på alle hine riker, men selv skal det stå fast evindelig; 45 for du så jo at en sten blev revet løs fra fjellet, men ikke med hender, og knuste jernet, kobberet, leret, sølvet og gullet. Den store Gud har kunngjort kongen hvad som skal skje i fremtiden, og fast står drømmen, og troverdig er dens uttydning. 46 Da falt kong Nebukadnesar på sitt ansikt og tilbad Daniel, og han bød at de skulde ofre ham matoffer og røkelse. 47 Og kongen tok til orde og sa til Daniel: I sannhet, eders Gud er gudenes Gud og kongenes herre og en som åpenbarer hemmeligheter, siden du har kunnet åpenbare denne hemmelighet. 48 Derefter gjorde kongen Daniel til en stor mann, og han gav ham mange store gaver og satte ham til herre over hele landskapet Babel og til øverste forstander for alle Babels vismenn. 49 Og på Daniels bønn satte kongen Sadrak, Mesak og Abed-Nego til å styre landskapet Babel; men Daniel selv blev ved kongens hoff.

Det er bare de som tror på Kristus Jesus som vil seire og være overvinnere lærer Guds ord, den muslimske tro og Muslimene er og forblir en mislykket og usann tro og lære.
 

Nr. 428:

Muhammedanerne har et sant og rett Guds-bilde i motsettningen til de aller fleste kristne som tror på en triade-gud!

Jesus selv trodde ikke og forkynte ikke om noen triade-gud. Men han trodde og forkynte som muhammedanerne at det er kun Gud Fader som er den eneste sanne Gud, ikke ham selv eller Den hellige ånd.

Jesus selv kalte Faderen for Gud og Far, som vi også skal gjøre. 
 

Nr. 247:

Islam, Buddha, Darwin, kommunister og andre religioner og ismer og sismer!

Joh. e. 16. 9 Synden er at de ikke tror på meg.
6. 28 Da sa de til ham: «Hva er da de gjerninger Gud vil vi skal gjøre?» 29 Jesus svarte: «Dette er den gjerning Gud vil dere skal gjøre: å tro på ham som Gud har sendt.» Det er hovedsynden som gjelder alle mennesker som ikke vil tro og ta imot Guds gave til oss.

Jeg synes egentlig ikke at det å gå imot religioner, ateisme, big bang-teorien, kommunismen og andre ideologier gjennom bloggene våre og hjemmesiden er det store hovedpoenget, selv om det i og for seg kan ha betydning. Men det å imøtegå ubibelsk forkynnelse og lære og hva som er rett teologi og lære på det kristne område, er i stedet særdeles viktig og nødvendig.

Hva trenger menneskene å gjøre i dag, uansett idelogi og tro?

Det er enkelt, tro på Jesus som din stedfortreder innforbi Gud, synden er å ikke tro på ham.

1. Tim. 2. 4 han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne. 5 For det er én Gud og én mellommann mellom Gud og mennesker: mennesket Kristus Jesus, 6 som gav seg selv som løsepenge for alle. Slik var hans vitnesbyrd da tiden var inne.

Selve essensen og hva som er viktig, er å komme i kontakt med Gud gjennom hans elskede sønn Jesus Kristus, alt annet er ikke i samsvar med hva Gud ønsker og vil. Derfor kan en “samle” alle som ikke tror på dette, og bekjenner dette, som stygghetene på jorden sier Apostelen Johannes. Mens alle kristne menigheter og forkynnelse som viker bort i fra Guds ord er en del av Babylon den store skjøgen.

Men hva lærer andre religioner?



 
 

Ingen kommentarer: