søndag 20. juli 2014

Nr. 829: Hamas er blitt en sterk militær makt gjennom bistandspenger fra Norge og den vestlige verden!Nr. 829:

Hamas er blitt en sterk militær makt gjennom bistandspenger fra Norge og den vestlige verden!

Dette vi nå ser skje i Israel med forholdsvis store tap på Israels side er ikke uventet for den som følger med på konflikten. Jeg har gjennom de siste 30 år fulgt tett på i denne konflikten. At jeg i dag ikke orker mer har sin grunn i at det blir bare verre og verre år for år, det blir for sterkt nesten å se hva Israel må gå igjennom.

Bilde av Børge Brende som er den desidert dårligste utariksministeren sammen med Jonas Gahr Støre som har vært her i Norge på veldig lenge. Sikker de dårligste og farligste som også har vært her i Norge?!

 Børge Brende er milevis foran de andre statsrådkollegene når det gjelder inntekt i fjor. (Foto: Glen Musk)


Norge vil ikke gi til Israel penger, kun til terrorist orginasjonen Hamas og Fatah.

Vet ikke hvordan en skal få sagt dette, men Israel opplever nå forholdsvis store tap. Men ikke uventet for den som lever tett på konflikten som meg. Jeg har gjennom de siste 30 år fulgt så tett på denne konflikten. At jeg i dag ikke orker mer, det blir for sterkt nesten å se hva Israel må gå igjennom.

Fakta er at Hamas bruker bistands pengene på å styrke seg militært. Mens Fatah opprettholder en udugelige politisk og administrativ orginasjonen som egentlig er ubrukelig, stygg og inkompetente mennesker i alle ledd og deler av orginasjonen.

Giverlandsgruppen for Palestina er Norge i førersetet, dette er innsamling til terrorister da det er på denne måte Hamas styrker seg militært. Dette er ille!

Giverlandsgruppen for Det palestinske området (The Ad-hoc Liaison Committee, AHLC) ble opprettet i oktober 1993 i etterkant av Oslo-avtalen. Norge har hatt formannsskapsvervet siden opprettelsen. AHLC skal bidra til å sikre det økonomiske grunnlaget for oppbygningen av den palestinske selvstyreenheten og har ansvar for å samordne den internasjonale bistanden til Det palestinske området og koble sammen giverlandsgruppens arbeid og politiske prosesser.

Dette er kanskje den største grunn for den krigen vi i dag ser, at Hams får milliarder etter milliarder med penger fra Norge og den vestlige verden.

Norge – en terrorstat?

Både ja og nei. Norge har selvfølgelig gode intensjoner med dette de her gjør. Men vi ser nå at Hams er blitt en meget sterk krigs makt som gir Israel såpass god motstand. Vi vet at det i Gaza er forholdsvis lite midler og muligheter for å bygge opp en krigs makt. Men dette allikevel mulig gjennom alle de milliardene som Hamas får av Norge og andre vestlige land. Hams er en terrorist orginasjon som blir støttet av Norge og den vestlige verden. Dette er dobbelt moral som er så alvorlig og stygg, at ord kan klare å dekke dette.

Min oppfordring er fremfor alt å be. Men også slutte med å sende penger og bistand til Hams og Fatah, da alt, eller storparten av dette faller i onde og farlige menneskers hender.

Sluttkommentar:
Dette blir gjort med åpne øyne, og Israel får ikke penger, bortsett fra av USA og andre veldedige orginasjonen og andre frivillige.

Brutto nasjonalprodukt skulle tilsi at Palestina-Araberne Hamas på Gaza stripa skulle ikke hatt råd til en neste rakett eller bajonett. Men gjennom de enorme, storslåtte og rause gavmildheten fra vesten og noen Arabiske stater. Så er de egentlig en farlig krigsmakt.

Hva skal så Norge og Vesten gjøre? Mange ting, ikke minst sette krav bak de pengene og det er mange milliarder som blir gitt. Og kreve et regnskap av både Hamas på Gaza strippa og Fatah på Vestbredden. Noe som burde vært gjort da de alle disse milliarden begynte å rulle inn. Ikke minst i fra 1993 da alt ble gitt gjennom disse såkalte giverlandene.

Det er blod på hendene til Norge og den Vestlige verden gjennom den unnfallenheten og dårskapen som er blitt akseptert, forsvart og godtatt overfor Araberne her. Og det er underlig, de er muslimer stort sett og får hjelp i med mange milliarder kroner fra såkalte Kristelige og Vestlige land. Dette er både dobbelt moral, og det hviler blodskyld på oss gjennom dette når Israelitiske og Jødiske liv går tapt!

Ingen kommentarer: