torsdag 28. januar 2016

Nr. 1359: I morgen skal jeg levere anken til lagmannsretten. Se på You Tube video der jeg forklarer at rettsaken mellom meg og Torp er fabrikkerte løgner og manipulering!

Nr. 1359:
I morgen skal jeg levere anken til lagmannsretten. Se på You Tube video der jeg forklarer at rettsaken mellom meg og Torp er fabrikkerte løgner og manipulering!

Det er veldig spennende og viktig at vi får anken igjennom til lagmannsretten.

Kjære trossøsken, be om dette.
Det er særs viktig eller så står vi foran Norges historien største justismord.
Jeg vet at jeg garantert er uskyldig og dette er Torp som har klart og evnet å manipulere og lure først politiet. Og nå Tingretten, selv om han var etter min mening ynkelig og særs dårlig i sin forklaring i tingretten!

Se her:
https://www.youtube.com/watch?v=pbmlFz3GAJ4


Evangelist og bibelærer Jan Kåre Christensen

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Jan Kåre:-) Du må ikke gi deg. Du er utpekt av Herren til å være en apostel, en ledende forkynner, pastor og åndelig far for Norge(og sannsynligvis for hele Nord-Europa). Jan-Aage Torp har ingen rett til å kalle deg noe som helst, ei heller har han rett til å skrive noe som helst negativt om deg. Det har heller ingen andre, og slett ikke Braut eller Fuglesteg.
Men, du som Guds utvalgte kan kalle hvem du vil, for hva du vil. Det er ditt privilegium, som den utvalgte Herrens tjener!
Du er ufeilbarlig, og skal ikke måtte tåle kritikk av noe slag.

Derfor; Herren står med deg, og du vil bli fullstendig renvasket i lagmannsretten. Torp derimot vil bli straffet, for å ha sagt mot deg. Det har han ingen rett til!!

Må Gud velsigne deg og din flotte familie.

Vennlig hilsen
Enig med Jan Kåre

Jan Kåre Christensen sa...

Takk, Herren har velsignet meg allerede, vi sitter med Kristus Jesus og er velsignet med all velsignelse, mer kan vi ikke få, Hallelujah!

Unknown sa...

"Det er særs viktig eller så står vi foran Norges historien største justismord"

Ja jøss! Bjugn-saken kan bare gå og legge seg, for her korsfestes Guds utvalgte og endelige apostel...

Jan Kåre Christensen sa...

Dette går til seier, og Jan Aage Torp blir til slutt tiltalt, og dømt for falske anklager imot meg, er jeg overbevist om Marc Foster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!