torsdag 18. mai 2017

Nr. 1952: En stor Gledens dag - Joshua French er løslatt og tilbake i Norge!

Nr. 1952:
En stor Gledens dag - Joshua French er løslatt og tilbake i Norge!
Bilde av Kari Hilde French, som har vært den direkte årsaken til at han nå er frigitt. Og Norske myndigheter har her gjort etter mye om og men, en god jobb!

 


Vi har bedt for dette, ikke ofte. Men av og til, og nå har det skjedd!
En stor Gledens dag - Joshua French er løslatt og tilbake i Norge!
 
Rettsaken som han var igjennom i Kongo, minner meg om de rettsakene som jeg har vært igjennom nå her i Norge. At alt er styrt og fabrikkert. Men akkurat som Joshua French saken fikk en lykkelig slutt, er jeg overbevist det samme vil skje med meg.

Det er også en tragisk hendelse å tenke på her, da hans venn og medfange Tjostolv Moland døde i 2013.

http://blog.janchristensen.net/2013/08/nr-669-tjostolv-moland-dd.html

Dokumentet ble undertegnet av president Joseph Kabila rundt klokka 10 tirsdag, med justisministeren til stede. Deretter tok det 13 timer før spesialutsending og Afrika-diplomat Arild Øyen fikk landingstillatelse for flyet som kom med helsepersonell for å frakte Joshua French ut av Kongo, melder VG.

- Det var noen ulidelig spennende timer, helt til siste slutt. Ikke før flyet var ute av kongolesisk luftrom turte vi tro på at saken endelig var løst. Det var veldig mye som skulle på plass, sier Frenchs advokat Hans Marius Graasvold.

De norske aktørene i saken har tidligere opplevd å tro at en løslatelse var nært forestående, men så har alt gått i vasken. Statsminister Erna Solberg ventet til flyet var i lufta før hun kontaktet Kari Hilde French og sa at sønnen var fri.

- Hun var opptatt om når flyet var ute av kongolesisk luftrom. Det sier litt om hvordan vi har opplevd opp- og nedturer, sier Solberg.

Joshua French ankom Norge på formiddagen 17. mai.

Relaterte linker:
http://freefrenchandmoland.com/ http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-615-klimaendringene-er-en-syklus-som.html http://blog.janchristensen.net/2012/03/nr-379-sv-rakner-er-det-et-bnnesvar.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-365-lysbakken-viser-sosialistenenes.html http://blog.janchristensen.net/2013/04/nr-581-hvorfor-far-ikke-anders-behring.html http://blog.janchristensen.net/2012/04/nr-399-anders-behring-breivik-eller.html http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-218-norge-star-foran-oppgjrets-time.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-213-utenriksminister-jonas-gahr-stre.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-191-gjelder-guds-ordninger-i-dag.html http://blog.janchristensen.net/2012/06/nr-435-mannen-som-dde-som-ananias-og.html http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-314-livet-med-jesus-blir-bedre-ar.html http://blog.janchristensen.net/2011/12/nr-282-dde-david-wilkerson-fr-tiden.html http://blog.janchristensen.net/2011/04/nr-127-david-wilkerson-dde-tragisk-var.html http://freefrenchandmoland.com/

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser at du stadig sammenlikner din sak, din situasjon og den angivelige urettferdighet du har blitt utsatt for, med åndskamper, forfølgelse og martyrskap andre har gjennomgått. Du sammenlikner deg selv med Jesus for eksempel. Hvorfor ikke ta den helt ut: er du ikke større enn Gud også?

Anonym sa...

Ser at du stadig sammenlikner din sak, din situasjon og den angivelige urettferdighet du har blitt utsatt for, med åndskamper, forfølgelse og martyrskap andre har gjennomgått. Du sammenlikner deg selv med Jesus for eksempel. Hvorfor ikke ta den helt ut: Er du ikke også større enn Gud?

Jan Kåre Christensen sa...

Ja, kampen jeg går igjennom har mye til felles med hva Josef, Jesus, Paulus, Hans Nielsen Hauge og andre Guds menn, riktig 😁😀☺