mandag 8. mai 2017

Nr. 1937: Stem KrF, og bli med på Homoparade, pride markering, stå opp for homoer, og samtidig advarer imot FRP som viser klare holdninger i denne tiden der det meste er liberalt!

Nr. 1937:
Stem KrF, og bli med på Homoparade, pride markering, stå opp for homoer, og samtidig advarer imot FRP som viser klare holdninger i denne tiden der det meste er liberalt!

Her er den nye Homo-favoritten, som dessverre lever opp til dette!En stemme til KrF, hva får du igjen? Høyst usikkert er det, men det kan fort bli en stemme til Arbeiderpartiet og SV, der en får fjernet en fungerende borgerlig regjering og får inn kristendomsfiendtlige partier og mye annet.
Du får bli med på Gayparader i sammen med Knut Arild Hareide og Lisa Marie Hareide.
Men det klarer jeg meg godt uten, bilde fra en slik parade som du fort blir invitert å være med på. Hvis du følger Knut Arild Hareide og kone, har dem til forbilder og står med de og Krf.
KrF kaller seg kristent, det gjør bare alt mer sorgbetynget, hyklerisk og kvalmende!
Å stemme på partiet de kristne er fullstendig dødfødt da det er »hjerte-barnet» til den falske profeten og Visjon Norge grunnleggeren Jan Kaare Hanvold.

Men hva med KrF? Er ikke det et solid og godt kristent alternativ?

KrF har uten tvil sine gode sider med en god og raus familiepolitikk, men så stopper det opp for meg.

Alt utenom dette er slik at en bare lurer på hvilke rådgivere og mennesker som er med der. Kristen navnet som de bærer, passer svært dårlig på alt de ellers gjør. Da det er så fjernt i fra hva bibelen – Guds ord taler om!

KrF har kommet så langt ut på sidespor, at en stemme til Krf kan bli en stemme til Arbeiderpartiet som arbeider på spreng for å få fjernet kristendommen fra Norge ser det ut som? De vil ikke at folket skal ha noe med evangeliet å gjøre ser det ut som? Da de sakte men sikkert prøver å fjerne all spor av en 1000 årig kristendom her i Norge!

Tar vi med at KrF ungdomsparti gikk sterkt inn for å få inn 10.000 asylsøkere til Norge, og forje gang vi i Norge gjorde det. Så strømmet de til her i Norge i hopetall. Det høres så kristent ut med åpne grenser etc. Men Guds ord advarer imot dette, da han har satt grenser mellom folkeslagene for at alle skal bo i sine representere land. Frie grenser og fri flytt som Krf til tider går inn for, og anklage de som er imot dette for lite kjærlighet og raushet er ikke noe annet en hersketeknikk og lureri!

Ap.gj. 17. 26 og han lot alle folkeslag av ett blod bo over hele jorderike, og satte dem faste tider og grenseskjell mellem deres bosteder, 27 forat de skulde lete efter Gud, om de dog kunde føle og finne ham, enda han ikke er langt borte fra nogen eneste av oss.

Her står det rett ut, at Gud har satt grenser. Dette som KrF holder på med, er stikk i strid med Guds ord da alle skal bo i sine egne land og gjøre det beste ut i fra de forholdene de er født inn i.
Samtidig, men frie og åpne grenser, da får vi i Norge utrolig mye inn i landet som vi ikke er tjent med. Jo, vi skal ta oss av mennesker i nød, men masseinnvandring som KrF vil åpne opp for, vil dessverre ikke være løsningen for noen. Om jeg er for å hjelpe mennesker først og fremst i sine nærområder om det koster oss mye også på det økonomiske. Med 8000 milliarder på bok, så kan Norge fint hjelpe til istedenfor å sende krigsfly å bombe som de gjorde over Libya og skape enda mer kaos der en det var fra før!

Vi kan stemme på KrF vel og merke hvis du vil gå arm i arm med Knut Arild Hareide på homoparader og Gayparader eller lignende som han gjør. Vi skal vise sympati med de homosekulle sier han, derfor stiller han opp, med andre ord.
Stemmer du på KrF, så fremmer du også de homoseksuelle sine interesser og alt hva de står for og representerer!

Hvordan kan en som kristen advarer imot masseinnvandring til Norge, da er en ukjærlig. Advarer enn imot gjengifte, homoseksualitet og alt annet, så er viser en ikke kristen nestekjærlighet ifølge Krf sin moderne politikk. Med andre ord, advare og stå opp for kristne verdier og det kristne budskapet er avleggs i Krf slik jeg forstår det? Stemme da på Krf, er en stemme i ferd med å bli til avkristning av Norge og de kristne verdiene i samfunnet!

Her er et utdrag i fra VG. Og etter å ha lest dette, og du støtter Krf og vil stemme på dem. Da skjønner du ikke noe etter min mening og vurdering. Det er umulig å støtte et slikt parti som helt åpent går ut og støtter Gayparader!

Bilde av Knut Arild Hareide og sin kone Lisa Marie Hareide i Gayparaden her i Oslo, som etter min mening er helt uforenlig med kristen tro.

 


Oslo pride med Knut Arild Hareide og Lisa Marie Hareide, fra avisen VG utdrag:

Selv om enkelte meldte seg ut av KrF i protest da KrF-leder Knut Arild Hareide annonserte at han skulle gå i paraden under Oslo Pride, sier Hareide at deltakelsen kostet ham lite.

Oslo sentrum er full av fargesprakende liv under årets Oslo Pride. Blant de mange som stilte opp for å vise sin støtte til homser, lesber og transpersoner, var KrF-leder Knut Arild Hareide.

– Jeg synes det er flott å være her, sier Hareide, og legger til at han har fått en varm mottakelse.

Han trosset sterke kristenkonservative protester i eget parti for å være med i homoparaden. Blant annet meldte flere seg ut av partiet, som i en årrekke har kjempet mot at homofile par skal få gifte seg.

– Noen spør: Har det kostet meg noe? Det har kostet meg veldig lite Noen har meldt seg ut, noen har meldt seg inn. Det viktigste for meg er at dette er rett for meg å gjøre, sier Hareide, som gikk i toget sammen med kona Lisa Marie Hareide.

Han understreker at det er viktig for ham å være med som en solidaritetshandling.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Enig.

Jan Kåre Christensen sa...

Jan Kaare Hanvold er åpenbart ikke født på nytt slik han lever.

Det samme må en dessverre sies om KrF sin leder Knut Arild Hareide, men de kan begge komme til Gud og nøte Jesus og bli frelst og født på nytt!

Anonym sa...

Du er "flink" til å finne feil, men du klarer ikke å peke på et alternativ til KRF, i all din visdom...

Jan Kåre Christensen sa...

Jo, frip, hvis de går tilbake på sitt vedtak om at det skal være straffbart å omskjære jødiske gutter som er 8 dager gamle.