lørdag 13. mai 2017

Nr. 1943: Fremskrittspartiet fremstår som direkte Jødefiendtlige og antisemittiske da de vil gjøre det kriminelt å omskjære Jødiske guttebarn som er 8 dager gamle, selv om Moseloven foreskriver dette, og som er blitt praktisert i 4000 år!

Nr. 1943:
Fremskrittspartiet fremstår som direkte Jødefiendtlige og antisemittiske da de vil gjøre det kriminelt å omskjære Jødiske guttebarn som er 8 dager gamle, selv om Moseloven foreskriver dette, og som er blitt praktisert i 4000 år!
Bilde av Arne-Rune Gjelsvik som dessverre fremstår som en meget dårlig Israel-venn når han vil gjøre det straffbart å omskjære Jødiske guttebarn i sammen med Siv Jensen og hele røkla i FRP som ikke evner å gå imot dette horrible og meningsløse vedtaket!Familien Christensen vil nok ikke stemme Fremskrittspartiet lengre, men vil stemme Høyre til neste stortingsvalg!

Kan umulig stemme på et slikt Jødefiendtlig parti som dessverre Fremskrittspartiet å være. Trist at det er blitt slik, virkelig vondt er det!

Ord. 1. 7 Å frykte Herren er begynnelsen til kunnskap; visdom og tukt foraktes av dårer.

Har skrevet, sendt SMS og ring flere ganger til hovedkontoret til FRP. Der har jeg utvekslet synspunkter med Arne-Rune Gjelsvik, og det er nedstemmende. Det hjelper ikke med utdannelse eller noe, Guds ord sier at begynnelse til visdom er å frykte Herren.

Her er noe av korrespondanse mellom oss, der jeg har prøvd å forandre FRP og Arne-Rune Gjelsvik, men uten hell!

Jeg skriver dette:

Hei!

Dette står på FRP sin internett side:

Forby rituell omskjæring av guttebarn.

Håper å høre fra deg seneste innen fredag.

Det står også følgende:

Fremskrittspartiet har lenge vært Israels sterkeste støtte i Norge!
(sitat slutt).

Nå er FRP det fremste jødefiendtlige partiet i Norge og skjønner det ikke selv!

En kan ikke være for Israel og være imot omskjæring av guttebarn, det er en umulighet!

Eneste alternativet her er å forkaste dette forslaget raskest mulig.
Israel og dets innbyggere vil aldri tro på at FRP støtter dem med samtidig at en har vedtatt denne resolusjonen:

Forby rituell omskjæring av guttebarn.                 

Dette skrev jeg for 6 år siden. Mer aktuell enn noen gang.

Mvh
Jan Kåre ChristensenJeg får dette svarer fra FRP sin mann:

Fra: Arne-Rune Gjelsvik [mailto:arg@frp.no]
Sendt: 11. mai 2017 16:14
Til: 'Jan Kåre Christensen'
Emne: SV: omskjæring

Hei.
Dette vedtaket ble gjort av et flertall på vårt landsmøte i helgen. Innstillingen fra Landsstyret og redaksjonskomiteen var motsatt. Redaksjonskomiteen fremmet i tillegg et kompromissforslag som falt, i et forsøk på å hindre et slikt vedtak om forbud.
Landsmøtet er partiets høyeste organ med folkevalgte og tillitsvalgte fra hele landet. Dette temaet har vært oppe på vårt landsmøte gjennom flere år, men i år ble det for første gang flertall for å forby rituell omskjæring. Eventuell omskjæring av helsemessige grunner er ikke forbudt.
Argumentet som benyttes er blant annet at ingen skal skjære i barnekropper uten at det er noen medisinske grunner til dette. Dette gjelder både jenter og gutter. Problemstillingen har sikkert blitt aktualisert gjennom kampen mot omskjæring av jenter.

Dette ble også vedtatt på landsmøtet:

Uttalelse fra Fremskrittspartiets landsmøte

4. Styrk Israel

Fremskrittspartiet har lenge vært Israels sterkeste støtte i Norge. Vi har en tydelig støtte til Midtøstens eneste demokrati, som er omringet av terrororganisasjoner som er ute etter å svekke vestlige frihetsverdier, og grunnleggende menneskerettigheter.
Israel er et samfunn som bygger på de samme rettsprinsipper som andre vestlige demokratier. I Israel opererer både det sivile og militære domstolsystemet uavhengig av de politiske myndighetene. Kvinnerettigheter står også sterkt i Israel, til sterk kontrast fra mange av sine naboland, hvor kvinner systematisk undertrykkes, diskrimineres og mangler grunnleggende rettigheter til å leve frie og selvstendige liv.
Vilkårene for homofile og lesbiske er også svært kritikkverdige i Midtøsten. I de aller fleste andre land i regionen er homofili forbudt. Det straffes hardt, mange steder med døden. Israel derimot er et fristed i Midtøsten for homofile og lesbiske.
Israel blir stadig i økende grad møtt med sanksjonsinitiativ og fordømmelser internasjonalt. Mens flere på venstresiden har ønsket boikott av Midtøstens eneste demokrati, og stadig har fremmet forslag om sanksjoner mot landet, har Fremskrittspartiet stått rakrygget i støtten til Israel.
Fremskrittspartiets landsmøte vil fortsette å styrke Israel, og bidra til en større sympati, kunnskap, og forståelse for Israel og det jødiske folk. Det er det viktig at vi som er Israels venner støtter opp om landet også i 2017.
Landsmøtet vil derfor at:
Norsk bistand til palestinske eller arabiske myndigheter og grupper som avviser Israel som en jødisk stat skal avvikles.
De bilaterale forbindelsene mellom Israel og Norge skal videreutvikles.
Det kuttes i støtten til Palestina komiteen.

Vennlig hilsen
Fremskrittspartiet


Arne-Rune Gjelsvik
Rådgiver
Telefon: 924 23 533

Jeg svarer da dette:
Det er som et gufs i Nord Korea eller Saudi Arabia dere holder på med, og er ikke klar over det!

En fullstendig jødisk mannsidentitet

Skrevet av Rebekka Rødner, daglig leder, Hjelp Jødene Hjem

Da Hjelp Jødene Hjem ble stiftet for 27 år siden var det med formålet å hjelpe jødene ut av Sovjetunionen der de ble undertrykket og ikke kunne leve fullverdige jødiske liv.
En av de mange tingene som gjorde jødisk liv der umulig, var at omskjæring var forbudt. Far og mohel (jødisk utdannet omskjærer) kunne få fem år i sibirsk fengsel som straff, hvis det ble oppdaget at de hadde omskåret guttebarnet.
Etter glasnost kunne man igjen omskjære. Tusenvis av voksne jødiske menn valgte da å bli omskåret. Hvorfor valgte disse mennene som knapt kunne noe om jødedom å la seg omskjære? Fordi de ikke følte seg som fullstendige jøder uten.
Den samme historien finner man også i Polen, der man på 60-tallet innførte mange antisemittiske lover, deriblant gjorde man det ulovlig å bli omskåret. Gjennom min manns arbeid som rabbiner i Polen i flere år, møtte jeg mange jødiske menn som hadde blitt omskåret i voksen alder der.
De var sinte på staten som hadde fratatt familiene muligheten til å gjøre dette da de var åtte dager gamle. De var skuffet over foreldrene sine som ikke hadde gått mot staten og omskåret dem likevel.
De følte at de hadde blitt fratatt sin jødiske barndom –for hvordan kunne de være ordentlige jødiske guttebarn uten å være omskåret? Da de endelig ble omskåret fikk de endelig det de skulle ha hatt hele tiden – en fullstendig jødisk mannsidentitet.
Det er ikke det samme for jøder å omskjære i voksen alder. De jødiske russerne og polakkene som ble omskåret i voksen alder er fullt klar over dette, og sørger over sin tapte jødiske barneidentitet.
Omskjæringen gjøres når gutten er åtte dager gammel, i henhold til jødisk tradisjon og tro. Jødiske foreldre elsker barna sine, og gjør det fordi de mener det er det beste for barnet. Det er en viktig del av det å være jødisk gutt. Å frata barnet dette – en klar jødisk identitet, som et forbud vil være, er å misforstå hva barnas rettigheter går ut på.
Når norske partier som SV og Frp leker med tanken om å forby omskjæring, bør de være klar over at det er diktaturer som Sovjetunionen og Polen under kommunismen de tar opp arven etter.

Relaterte linker:

Ingen kommentarer: