søndag 3. desember 2023

Nr. 3312: Nettstedet Søkelys: Nå ryker BMWen -må levere fra seg bilen innen 13 desember -Christensen reagerer sterkt!

 Nr. 3312:

Nettstedet Søkelys: Nå ryker BMWen -må levere fra seg bilen innen 13 desember -Christensen reagerer sterkt!

 

Her er det fabrikkerte brevet ifra Namsmannen som vi har anket innfor Oslo Tingrett. Vi bestrider dette vedtaket fra a til å

 


 

Bilen til min kone

 


 

 

https://www.sokelys.com/na-ryker-bmwen-ma-levere-fra-seg-bilen-innen-13-desember-christensen-reagerer-sterkt/

 

Bibellærer og blogger Jan Kåre Christensen reagerer nå sterkt på at namsfogden i Oslo skal tvangsselge bilen. Christensens kone gikk i mai 2022 til innkjøp av en BMW i3 og brukte penger hun hadde arvet på bilen. Imidlertid ble bilen registrert til ektemannens navn. Dette var en mega- tabbe ekteparet Christensen nå må unngjelde for. Bakgrunnen for at BMWen nå skal tvangsselges ligger i det faktum at Christensen har nektet å betale tvangsmulkter han ilagt for å ha oppført en mur Plan og Bygningsetaten mener er ulovlig. Disse bøtene på til sammen mer enn 277 000 kroner vil nå innkrevningsetaten krever inn av bibellæreren og tvangssalg av bilen er første skritt i prosessen med å straffe Christensen. De har også tatt pant i Jan Kåre Christensens halvdel av boligen.  

I et forsøk på å stanse det hele har Christensen igjen tatt saken til tingretten.

 

I hele høst har det vært klart at dette øyeblikket ville komme. Christensen har ført en desperat kamp som har mislykkes og namsfogden er nå i gang med å gjennomføre tvangssalget. Som en kynisk og følesesløs mafia akter namsfogden nå å gjennomføre inndrivelsen. Christensen har under hele prosessen protestert og hevder at muren han er bygd er lovlig. Han er uenig med Plan og bygningsetaten i alt. Han har rett til å ha en mur siden skråningen ned mot Stormyrveien er “stupbratt” og ikke tilnærmet flat som PBE vistnok hevder. Han ble veiledet av en saksbehandler som nå er forflyttet i hvordan han skulle bygge -og hevder han gjorde det i god tro. Men dette preller av på både PBE, tingretten, statsforvalter, lagmannrett, sivilombudsmann og høyesterett. Alle har slått fast at Christensens mur er ulovlig -og alle har slått fast at Christensen skal tuktes til lydighet. Christensen har nektet og forsøkt å argumentere mot, men til ingen nytte. Det er nytteløst å kjempe mot statssystemet og forvaltningen som er som et “dyr” med ubegrenset makt. I et siste skriv datert 24.11.23 får bloggeren det endelige varsel. “Bilen må leveres inn “frivillig” til namsfogden ellers vil den bli avhentet den 13.12.23 av namsfogdens folk. Vil han slippe å få de på døren eller arbeidsplassen må han levere fra seg bilen frivillig. Det økonomiske kravet blir stadig større siden det påløper omkostninger ved tvangssalg. For ekteparets BMW er nå slaget tapt. Pengene de gav for bilen, arv etter konas mor -går rett i lomma på “Dyret” eller statssystemet som Christensen oppfatter som korrupt.. Å kjempe mot dette systemet er umulig. Vi forstår Christensens frustrasjon. Han har kjempet en lang kamp. Lagt mye penger og arbeid i muren for å oppgradere egen eiendom. Å miste bilen er bare først runde av tukt. Myndighetene vil inndrive hver eneste krone de mener han skylder. Systemet er kaldt, kynisk, umenneskelig vil noen si. Men det er dette system norske velgere har valgt seg, og dem som trosser må tåle systemets tukt. Og bibellærer Jan Kåre Christensen har ingen respekt for de norske domstoler. I ett innlegg på egen blogg slår Christensen fast at “Gud kaller domstolene i Norge for fordervelsens domstol!” -og akter ikke å etterkomme deres urette beslutninger.

 

Kommentarer:

 

01/12/2023, kl. 15:49 sa Spiff:

Hvem har skrevet dette innlegget? er det Christensen selv? Det er jo så subjektivt at det vondt å lese. Christensen har tapt i alle instanser han har prøvd saken i, og har hatt svært god tid på å etterkomme påleggene. Å kalle myndighetene, som følger lover og regler og retter seg etter uavhengige domstoler for dyret, burde Søkelys virkelig holde seg for god for. Bibelen er klar på at man skal rette seg etter myndighetene. Det er er blitt trukket frem flere ganger i denne saken, og burde være godt kjent for Søkelys.
Og å kalle Namsfogden for en kynisk og følelsesløs mafia, er langt over streken. Namsfogden gjør jobben sin, fastsatt etter lover og regler vedtatt av våre folkevalgte på Stortinget. Og å fremheve hans påstander som selveste sannheten, er lavmål. Søkelys bør slette teksten i dette innlegget, og legge inn en ny og objektiv tekst for å ikke miste troverdighet.

 

01/12/2023, kl. 19:05 sa Randi:

Norge har ingen uavhengige domstoler.
De er alle lønnet av samme system som har gått til sak mot Christensen. Det er godt betalte statsansatte og statslønnede dommere som avgjør i norsk rettsvesen.
De norske domstolene mistet sin uavhengighet da folkejuryen ordningen ble avsatt.
Den siste domstolsavgjørelse hvor det var en jury tilstede, avsa langt på vei en frifinnende dom mot Eirik Jensen.
Den dommen ble satt til side av statsbetalte “dommere” som gjør den jobben staten betaler dem for å gjøre.
Christensen har rett. Det er fordervelsens domstoler i Norge.
Og nå skal disse domstoler dømme og sette i fengsel kristne som følger Guds Ord.
Blir kvalm av slike holdninger som du forfekter Spiff. Byr meg i mot.

 

01/12/2023, kl. 21:32 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Randi, enig. Domstolene i Norge er korrupte og løgnaktige i mange tilfeller.
Ikke minst i dag og i vårt tilfelle.

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3266-gud-kaller-domstolene-i-norge.html

Gud kaller domstolene i Norge for fordervelsene domstol!

Jeg fikk den salmen før jeg fikk dommen.

Salme 94. Vers 20 er treffende “Har vel fordervelsens domstol noe samfunn med deg, der hvor de skaper urett under skinn av rett?”

Jeg tolker det slik, at Gud har full kontroll.

Han ser den uretten som blir begått imot oss.

Vi vet, da Israel skulle gå ut av Egypten.

Var sjansen minimalt for at kanskje en mengde av 3 Millioner skulle klare det.

Vi vet hvordan det gikk.

Alle Israelittene gikk tørrskodd over det Røde Havet!

Mens Egypterhæren – datidens sterkeste hær – druknet alle som en mann!

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3125-israels-barns-utgang-i-fra.html

Det blir spennende å se hvilken vei som Herren vil ta denne saken!

Bare fortsett med å be!

Takk! Gud er god, har full kontroll!

Jesus selv sier han har all makt i himlene og på jorden!

Gud kaller domstolene i Norge for fordervelsene domstol!

Det er litt av en attest å få!

https://blog.janchristensen.net/2023/08/nr-3265-norges-hyesterett-tok-seg-ikke.html

 

01/12/2023, kl. 21:37 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Spiff, veldig bra det som Kjell skriver.

Vi har en tomt som er stupbratt som plan og bygningsetaten hevder er paddeflatt.
Er det ikke ille at vi skal rive en lovlig mur?

https://blog.janchristensen.net/2023/11/nr-3309-plan-og-bygningsetaten-her-i.html

Har vært i kontakt med advokater og arkitekter.
Alle som en sier at vi er blitt elendig behandlet.
De har gått igjennom vår sak, og vi har fått veiledning også.

De alle sier dere ikke forholder dere til faktum.

Fallet på eiendommen vår er ca. 4.5 meter og ca. 15 meter fra vår mur til enden av vår tomt.

Hele saken imot oss er et narrespill der dere alle innenfor det offentlige er overgripere.

En tomt som er 4,5 meter i høydeforskjell med en lengde på 15 meter, har et fall på 1:3

Se for øvrig link til en kalkulator som tar for seg dette:

https://www.enebo.no/redskap/

Ergo, vi har en godkjent mur.

Vennlig hilsen
Jan Kåre Christensen
Krokstien 2 c
0672 Oslo
Telf: 99598070

a. På flate og svakt skrånende tomter skal samlet høyde på støttemurer, fyllinger og/eller skjæringer ved bebyggelse maksimalt være 0,5 meter.
b. For skrånende tomter med fall 1:6 – 1:3 skal høyde på støttemurer, fyllinger og/eller skjæringer samlet ikke overskride 1 meter.
c. For bratte tomter med terrengfall mer enn 1:3 skal høyde på støttemurer, fyllinger og/eller skjæringer samlet ikke overskride 1,5 meter.

4,5 kotemetre over en avstand på ca 15 m. 4 går ca, 3 ganger i 15, dvs at tomten tilsvarer ett fall på 1:3 (fire meter bort for hver meter opp).
Du faller da under kategori c – maks inngrep på 1,5 m

Vår mur er på 1.8 meter da vi ble veiledet hvordan bygge.
https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3175-hva-skjedde-i-de.html

 

01/12/2023, kl. 20:13 sa EH:

Staten er som en demon. Det er mange onde mennesker, følelsesløse psykopater som besitter stillinger i det offentlige der de kan leve ut sine perverse onde handlinger mot mennesker og gjemme seg bak systemet. De koser seg når de kan ødelegge vanlige folk. Deres livskraft drives frem av å undertrykke meningmann. NAV er full av psykopater. Likeså hos den politiske elite. Maktsystemet er bygd opp av onde mennesker, der det er utarbeidet til å undertrykke folket. Maktpolitikerne vil utvide sine fullmakter i fremtiden, der individet vil bli kneblet i langt større grad, og der det kulminerer i avrettelse når man ikke tar dyrets merke.

 

01/12/2023, kl. 21:07 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

EH, du skriver det akkurat som det er.

Staten er som en demon. Det er mange onde mennesker, følelsesløse psykopater som besitter stillinger i det offentlige der de kan leve ut sine perverse onde handlinger mot mennesker og gjemme seg bak systemet. De koser seg når de kan ødelegge vanlige folk. Deres livskraft drives frem av å undertrykke meningmann. NAV er full av psykopater. Likeså hos den politiske elite. Maktsystemet er bygd opp av onde mennesker, der det er utarbeidet til å undertrykke folket. Maktpolitikerne vil utvide sine fullmakter i fremtiden, der individet vil bli kneblet i langt større grad, og der det kulminerer i avrettelse når man ikke tar dyrets merke.

 

02/12/2023, kl. 00:12 sa Spiff:

Er staten som en demon, sier du EH(og JKC)? Hvorfor ber Gud oss underordne oss en demonisk makt?

 

02/12/2023, kl. 00:39 sa Randi:

Spiff
Du klarer vel å se forskjell på et bibelsk prinsipp og på dagens onde myndigheter?
Når myndighetene belønner den gode gjerning og straffer den onde gjerning. Da skal man følge det bibelske myndighetsprinsippet.
La oss spørre dere som blindt følger myndighetenes befalinger på bakgrunn av deres feilaktige tolkning av Romerbrevet 13.
Ville dere ha fulgt myndighetenes befalinger dersom dere ble pålagt en oppgave i Auswitch under Hitlers styre?
Ville dere ha fulgt de urette lover som ble utstedt av myndighetene i Nazi-Tyskland?
Det er jo et enkelt ja eller nei spørsmål.
Vi har nå myndigheter som dreper barn i mors lov, som tillater homoekteskap. Som vil straffe dem som bedriver konverteringsterapi osv osv,
Likevel vil dere ta ordre fra ugudelige myndigheter?
Absurditetene står i kø hos enkelte religiøse.

 

02/12/2023, kl. 07:29 sa Lesehesten:

Enig med Randi her, Romerbrevet 13 er å følge så lenge myndighetene faktisk står for det gode og gjør det gode. For oss som er kristne, så betyr det da å handle etter en rettferdighet som vil være i tråd med Guds ord.

Jeg ser for meg at man i framtiden vil kunne se en kristenforfølgelse i Norge og resten av Europa, de vestlige land er sekulære nå, og omfavner i stadig større grad verdier som går på tvers av Guds ord. Ta f.eks. Pride (stolthet) der man feirer egen stolthet og seksuell utskeielse og umoral i en hel måned hvert år, og alle offentlige bygninger bærer flagget. Bibelen lærer oss at “Gud står den stolte imot”.

Så hva da, når myndighetene har beveget seg bort og tatt parti med “denne verdens gud” (Satan)? Jo, svaret står å lese i apostlenes gjerninger 5:29 “Vi skal lyde Gud mer enn mennesker.” Derfor – følg myndighetene i alt de sier, betal skatt, osv. Men der det dukket opp lover, formaninger, påbud som går på tvers av Guds ord – så følg Guds ord! Apostlene levde helt og fullt ut etter dette, derfor ble de forfulgt, kastet i fengsel, pisket, steinet, med mere.

 

02/12/2023, kl. 09:15 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Lesehesten, saken imot oss er direkte demonisk og løgnaktig.
Kan ikke se at vi skal følge Satan og hans løgner,

At vi har bygget ulovlig mur, trapp og bod, baseres ene og alene på en konstruert virkelighetsforståelse, narrativ og løgner!

Nå driver det offentlige med trusler og manipulering gjennom Namsmannen. Der vi skal betale bøter og annet opp imot 300.000, – kr.

De mener vi skal betale 277.130,50 for å ha oppgradert vår eiendom og fjernet overvann og moll ned imot veien.

Da kan en si at de offentlige myndigheter er en bande og opptrer i flokk. Der de beskytter PBE løgner og konstruert virkelighetsforståelse som sier vi som har en stupbratt tomt. At den er flatt!

Løgnene og den konstruerte virkelighetsforståelse fra myndighetenes side imot oss. Er alvorlig, da de prøver å gi oss bøter og knekke oss.

Mur, trapp og bod er minst tre ganger lovlig i vårt tilfelle!

1.) Vi ble veiledet hvordan bygge muren. Og boden bygget vi i god tro da det var slik da vi bygget. At regjeringen med Solberg oppmuntret og ville at en skulle bygge uten å søke.

2.) Plan og bygninsetaten hevder vi har en flat tomt, derfor er muren ulovlig. Sannheten er stikk motsatt, vi har en tomt med en stupbratt avslutning. Der muren passer perfekt inn. Og tar av for overvann og annet. Samt, vi får en mye grønnere og brukervennlig utenomhusoppholds areal. Her er det snakk om kun en vinn vinn situasjon.

3.) Andre får dispensasjon og godkjennelser som er astronomisk i forhold til våre. Opptil 60 ganger større. Dette er en grov, meget grov forskjellsbehandling!

Sluttkommentar:

Fikk denne kommentaren på den Himmelske blogg. Som forteller alt:

«For en utenforstående virker jo dette helt på trynet?! Ikke bare hadde dere stupbratt tomt men dere ble veiledet i tillegg? Er som man nesten ikke tror hva man leser!»

Jeg svarte:

«Dessverre, det er sant.

Først ble vi veiledet å bygge oppå gammel.

Da slapp vi å søke.

Bare muren ikke var over 2 meter.

Naboen på andre siden har mur på 2.5 meter.

Så bestemte de ar dette ikke var riktig.

Vi søkte da i 2016.

Gjennom Ferdigattest AS her I Oslo.

Fikk avslag med begrunnelse at vi har en paddeflat tomt.

Husk, da skjønte vi ikke regler eller noe.

Så begynte jeg å lese meg opp på regelverket og begrunnelse etc.

Ja, du tror det ikke.

Selvfølgelig er dette urimelig og uriktig.

Som sagt, nå vil PBE eller noen ikke svare oss.

Forvaltningsloven sier at svar er de pliktig å svare oss.

Nå er Innkrevingsetaten på saken.

Hele saken er råtten.

Vi har en tomt som er ca. 4,5 meter i høyde.

15 meter i lengde fra veibanen til naboen.

At du tviler, skjønner jeg godt. Hele saken imot oss er løgn på løgn ifra det offentlige!»

Det forteller alt, hele saken imot oss så ille det er mulig å forbli!

Her er det mørkets krefter som virker! Der løgn, overgrep og enda mer konstruert virkelighetsforståelse, narrativ og løgner går igjen i samtlige offentlige etater.

Om det er plan og bygningsetaten. Om det er Norges Høyesterett lyver og er manipulative, men også Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett, Oslo Byråd, og alle instanser som er innblandet!

For et samrøre! Her er det mørke som skyller over hele det offentlige!

Når Plan og bygningsetaten her i Oslo bygger et narrativ som er basert på løgner, forskjellsbehandling og direkte vrangskap, da å drive med sivil ulydighet eneste vei å gå!?

Hele saken imot oss er basert på løgner, forskjellsbehandling og direkte vrangskap. Da mener jeg at vi gjør det rett og riktige å drive med sivil ulydighet.

Store Norske Leksikon

Sivil ulydighet!

Sivil ulydighet er et politisk virkemiddel i form av lovbrudd eller brudd på andre offentlige bestemmelser (vedtak) som begås i full åpenhet fordi de som begår lovbruddene, føler seg mer forpliktet av andre verdier og normer enn de som ligger til grunn for den aktuelle loven.

Sivil ulydighet kan betraktes som samvittighetsdiktert lovbrudd. Lovbruddene må imidlertid, for å kunne karakteriseres som sivil ulydighet, være ikke-voldelige. De må også være avgrenset til en bestemt sak: Den som begår sivil ulydighet, aksepterer og følger som regel det øvrige regelverket og er ikke revolusjonær.

Selv om sivil ulydighet er en form for samvittighetsdiktat, vil den ofte også ha et strategisk-politisk siktepunkt: Den kan være ledd i en aksjon for å forsøke å omstøte den aktuelle loven, vedtaket eller bestemmelsen, eksempelvis demonstranter som hindrer anleggsmaskiner for å komme inn i et område eller inngår ulovlige avtaler.

Utbredelse

I Norge har sivil ulydighet forekommet med ujevne mellomrom. Det mest omfattende innslaget av sivil ulydighet representerer Hans Nielsen Hauges bevegelse, som tidlig på 1800-tallet trosset konventikkelplakaten (opphevet 1842) og holdt ulovlige religiøse møter.

(sitat slutt.)

Les selv her:

https://blog.janchristensen.net/2023/01/nr-3146-nar-selve-vedtaket-i-saken-var.html

Nr. 3146:

Når selve vedtaket i saken vår er dokumentert løgn, da har ikke Plan og bygningsetaten noen sak, da fallet som legges til grunn på vår eiendom, er stupbratt, ikke vannrett som PBE hevder!

PBE mener at fallet på vår eiendom er som beskrevet i en tegning som er hentet ifra beligenhetsgruppen eiendom sine sider.

På mange måter er dette som å hente inn informasjon ifra en kriminell gruppe.

Alle vet at noe en må sjekke, så er det informasjon fra mennesker som «selger» informasjon som en tjener på.

Informasjonen som her er hentet, er ikke noe annet enn faktisk oppkonstruert og som uriktig.

Se her, er bildet som både PBE og statsforvalteren har brukt!

Her er det reelle fallet, sett i fra begge sider.

Nærmest loddrett, og muren vår følger terrenget.

Akkurat som et fyll oppå moll og leiren som var der før.

Og en eldre lavere mur.

Her er noen fysiske bilder som viser fallet, at det er nærmest loddrett og muren vår er som et belegg oppå.

Som fyller terrenget slik det er naturlig, som viser at muren vår er slik selv PBE hevder en mur skal være utformet. At vi ikke får dispensasjon og godkjennelse er et overgrep!

Muren vår blir nærmest som et marispanovertrekk på en marsipan kake.

At dette er ulovlig, er kun i det offentliges hoder og formørkede sinn.

Et sinn som ikke duger.

Sluttkommentar:

Skal være kort i denne artikkelen.

Men det er ikke til å komme borti fra at både PBE og Statsforvalteren fremmer direkte løgn.

Løgn er løgn om det er jeg, PBE eller noen andre som fremholder usannheter som sannhet.

Her er det tegninger hentet ifra våre utbyggere. Tegninger som fremstiller noe som de åpenbart fremførte for å få godkjent våre fire hus.

Der de sprengte ut tomten vår opp imot hus e i Krokstien.

Der ble det sprengt ut så mye at en må kalle det ekstremt i forhold til hva som skjedde på vår eiendom.

Jeg vet ikke, men legger en hele tomten vår til grunn før sprengningen.

Så tror jeg at vår mur er langt innenfor.

Men uansett, det er der muren står. Som var før vi bygget muren, så var det et nærmest loddrett fall!

Kan ikke se at noen av PBE argumenter er riktige.

Ikke Statsforvalteren heller, men så har de hentet tegninger ifra tvilsomme utbyggere. Selve utbyggeren fikk da Norges historiens strengeste dom.

Det skulle være ikke så vanskelig å se her at det er de tvilsomme personer som opptrer her i sammen.

En for å tjene mest mulig penger, andre for grunner som jeg ikke vil spekulere på hva som ligger bak?

Personlighets forstyrelse og storhetstanker?

Hvorfor vet ikke jeg, og har ikke tenkt å finne årsaken heller.

Hvorfor en prøver å være mest mulig kriminell!

https://www.sokelys.com/blogger-christensen-klager-bygningsetaten-inn-til-sivilombudsmannen-fordi-de-fremsetter-trusler-om-boter-uten-a-folge-dem-opp/

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3144-vi-har-etter-hvert-skjnt-mer-og.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3941-vart-skriv-til-oslo-tingrett.html

https://blog.janchristensen.net/2022/11/nr-3123-dommen-i-fra-oslo-tingrett-en.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3128-det-er-fritt-frem-for-plan-og.html

https://blog.janchristensen.net/2021/09/nr-2931-en-oppsummering-av-pbe.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3130-vi-klaget-pa-plan-og.html

 

01/12/2023, kl. 21:39 sa Birgir Hermansen.:

Han har stelt seg godt. Det skal være visst. Men TENK, han drar sin flotte, elskede kone (han påstår i alle fall at han elsker henne) med seg i møkka. Bare på grunn av det han elsker over ALT på denne jord; gjenstridighet og trass. Og han vet NØYAKTIG hva Guds Ord sier om gjenstridighet og trass.
Og dere papegøyer, som snakker han etter munnen, og i gjenstridighet og trass OPPMUNTRER han til å holde på slik han gjør imot ALT, som har med myndigheter å gjøre. Dere står under samme dom. Glem ikke det.

 

01/12/2023, kl. 22:07 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Birgir, gjesp. Komme med så mye tull og fjas.
Helt utrolig, men du er verre enn en hedning.
Vi har en mur som er lovlig, hvorfor skal vi rive den?
Tulling!

https://blog.janchristensen.net/2023/11/nr-3310-jeg-har-prvd-si-ifra-over-pbe.html

 

01/12/2023, kl. 23:02 sa Birgir Hermansen.:

Du tittelerer deg som evangelist og bibellærer. Glemm ikke det. Derfor klarer jeg ikke å forstå HVORFOR du LYVER og BEDRAR deg selv. Hadde du bare ikke dratt ANDRE med deg i sølet, hadde du blitt spart for mye. Du har en mur du har satt opp ULOVLIG, delvis inn på KOMMUNENS eiendom, UTEN godkjenning fra myndighetene. Og så lenge den ULOVLIGE muren IKKE er godkjent av kommunen, er og bli den ULOVLIG.

 

02/12/2023, kl. 09:11 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

Birgir, les selv:
At vi har bygget ulovlig mur, trapp og bod, baseres ene og alene på en konstruert virkelighetsforståelse, narrativ og løgner!

Nå driver det offentlige med trusler og manipulering gjennom Innkrevingsetaten. Der vi skal betale bøter og annet opp imot 300.000, – kr.

De mener vi skal betale 277.130,50 for å ha oppgradert vår eiendom og fjernet overvann og moll ned imot veien.

Da kan en si at de offentlige myndigheter er en bande og opptrer i flokk. Der de beskytter PBE løgner og konstruert virkelighetsforståelse som sier vi som har en stupbratt tomt. At den er flatt!

Løgnene og den konstruerte virkelighetsforståelse fra myndighetenes side imot oss. Er alvorlig, da de prøver å gi oss bøter og knekke oss.

Mur, trapp og bod er minst tre ganger lovlig i vårt tilfelle!

1.) Vi ble veiledet hvordan bygge muren. Og boden bygget vi i god tro da det var slik da vi bygget. At regjeringen med Solberg oppmuntret og ville at en skulle bygge uten å søke.

2.) Plan og bygninsetaten hevder vi har en flat tomt, derfor er muren ulovlig. Sannheten er stikk motsatt, vi har en tomt med en stupbratt avslutning. Der muren passer perfekt inn. Og tar av for overvann og annet. Samt, vi får en mye grønnere og brukervennlig utenomhusoppholds areal. Her er det snakk om kun en vinn vinn situasjon.

3.) Andre får dispensasjon og godkjennelser som er astronomisk i forhold til våre. Opptil 60 ganger større. Dette er en grov, meget grov forskjellsbehandling!

Sluttkommentar:

Fikk denne kommentaren på den Himmelske blogg. Som forteller alt:

«For en utenforstående virker jo dette helt på trynet?! Ikke bare hadde dere stupbratt tomt men dere ble veiledet i tillegg? Er som man nesten ikke tror hva man leser!»

Jeg svarte:

«Dessverre, det er sant.

Først ble vi veiledet å bygge oppå gammel.

Da slapp vi å søke.

Bare muren ikke var over 2 meter.

Naboen på andre siden har mur på 2.5 meter.

Så bestemte de ar dette ikke var riktig.

Vi søkte da i 2016.

Gjennom Ferdigattest AS her I Oslo.

Fikk avslag med begrunnelse at vi har en paddeflat tomt.

Husk, da skjønte vi ikke regler eller noe.

Så begynte jeg å lese meg opp på regelverket og begrunnelse etc.

Ja, du tror det ikke.

Selvfølgelig er dette urimelig og uriktig.

Som sagt, nå vil PBE eller noen ikke svare oss.

Forvaltningsloven sier at svar er de pliktig å svare oss.

Nå er Namsmannen på saken.

Hele saken er råtten.

Vi har en tomt som er ca. 4,5 meter i høyde.

15 meter i lengde fra veibanen til naboen.

At du tviler, skjønner jeg godt. Hele saken imot oss er løgn på løgn ifra det offentlige!»

Det forteller alt, hele saken imot oss så ille det er mulig å forbli!

Her er det mørkets krefter som virker! Der løgn, overgrep og enda mer konstruert virkelighetsforståelse, narrativ og løgner går igjen i samtlige offentlige etater.

Om det er plan og bygningsetaten. Om det er Norges Høyesterett lyver og er manipulative, men også Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett, Oslo Byråd, og alle instanser som er innblandet!

For et samrøre! Her er det mørke som skyller over hele det offentlige!

Når Plan og bygningsetaten her i Oslo bygger et narrativ som er basert på løgner, forskjellsbehandling og direkte vrangskap, da å drive med sivil ulydighet eneste vei å gå!?

Hele saken imot oss er basert på løgner, forskjellsbehandling og direkte vrangskap. Da mener jeg at vi gjør det rett og riktige å drive med sivil ulydighet.

Store Norske Leksikon

Sivil ulydighet!

Sivil ulydighet er et politisk virkemiddel i form av lovbrudd eller brudd på andre offentlige bestemmelser (vedtak) som begås i full åpenhet fordi de som begår lovbruddene, føler seg mer forpliktet av andre verdier og normer enn de som ligger til grunn for den aktuelle loven.

Sivil ulydighet kan betraktes som samvittighetsdiktert lovbrudd. Lovbruddene må imidlertid, for å kunne karakteriseres som sivil ulydighet, være ikke-voldelige. De må også være avgrenset til en bestemt sak: Den som begår sivil ulydighet, aksepterer og følger som regel det øvrige regelverket og er ikke revolusjonær.

Selv om sivil ulydighet er en form for samvittighetsdiktat, vil den ofte også ha et strategisk-politisk siktepunkt: Den kan være ledd i en aksjon for å forsøke å omstøte den aktuelle loven, vedtaket eller bestemmelsen, eksempelvis demonstranter som hindrer anleggsmaskiner for å komme inn i et område eller inngår ulovlige avtaler.

Utbredelse

I Norge har sivil ulydighet forekommet med ujevne mellomrom. Det mest omfattende innslaget av sivil ulydighet representerer Hans Nielsen Hauges bevegelse, som tidlig på 1800-tallet trosset konventikkelplakaten (opphevet 1842) og holdt ulovlige religiøse møter.

(sitat slutt.)

Les selv her:

https://blog.janchristensen.net/2023/01/nr-3146-nar-selve-vedtaket-i-saken-var.html

Nr. 3146:

Når selve vedtaket i saken vår er dokumentert løgn, da har ikke Plan og bygningsetaten noen sak, da fallet som legges til grunn på vår eiendom, er stupbratt, ikke vannrett som PBE hevder!

PBE mener at fallet på vår eiendom er som beskrevet i en tegning som er hentet ifra beligenhetsgruppen eiendom sine sider.

På mange måter er dette som å hente inn informasjon ifra en kriminell gruppe.

Alle vet at noe en må sjekke, så er det informasjon fra mennesker som «selger» informasjon som en tjener på.

Informasjonen som her er hentet, er ikke noe annet enn faktisk oppkonstruert og som uriktig.

Se her, er bildet som både PBE og statsforvalteren har brukt!

Her er det reelle fallet, sett i fra begge sider.

Nærmest loddrett, og muren vår følger terrenget.

Akkurat som et fyll oppå moll og leiren som var der før.

Og en eldre lavere mur.

Her er noen fysiske bilder som viser fallet, at det er nærmest loddrett og muren vår er som et belegg oppå.

Som fyller terrenget slik det er naturlig, som viser at muren vår er slik selv PBE hevder en mur skal være utformet. At vi ikke får dispensasjon og godkjennelse er et overgrep!

Muren vår blir nærmest som et marispanovertrekk på en marsipan kake.

At dette er ulovlig, er kun i det offentliges hoder og formørkede sinn.

Et sinn som ikke duger.

Sluttkommentar:

Skal være kort i denne artikkelen.

Men det er ikke til å komme borti fra at både PBE og Statsforvalteren fremmer direkte løgn.

Løgn er løgn om det er jeg, PBE eller noen andre som fremholder usannheter som sannhet.

Her er det tegninger hentet ifra våre utbyggere. Tegninger som fremstiller noe som de åpenbart fremførte for å få godkjent våre fire hus.

Der de sprengte ut tomten vår opp imot hus e i Krokstien.

Der ble det sprengt ut så mye at en må kalle det ekstremt i forhold til hva som skjedde på vår eiendom.

Jeg vet ikke, men legger en hele tomten vår til grunn før sprengningen.

Så tror jeg at vår mur er langt innenfor.

Men uansett, det er der muren står. Som var før vi bygget muren, så var det et nærmest loddrett fall!

Kan ikke se at noen av PBE argumenter er riktige.

Ikke Statsforvalteren heller, men så har de hentet tegninger ifra tvilsomme utbyggere. Selve utbyggeren fikk da Norges historiens strengeste dom.

Det skulle være ikke så vanskelig å se her at det er de tvilsomme personer som opptrer her i sammen.

En for å tjene mest mulig penger, andre for grunner som jeg ikke vil spekulere på hva som ligger bak?

Personlighets forstyrelse og storhetstanker?

Hvorfor vet ikke jeg, og har ikke tenkt å finne årsaken heller.

Hvorfor en prøver å være mest mulig kriminell!

https://www.sokelys.com/blogger-christensen-klager-bygningsetaten-inn-til-sivilombudsmannen-fordi-de-fremsetter-trusler-om-boter-uten-a-folge-dem-opp/

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3144-vi-har-etter-hvert-skjnt-mer-og.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3941-vart-skriv-til-oslo-tingrett.html

https://blog.janchristensen.net/2022/11/nr-3123-dommen-i-fra-oslo-tingrett-en.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3128-det-er-fritt-frem-for-plan-og.html

https://blog.janchristensen.net/2021/09/nr-2931-en-oppsummering-av-pbe.html

https://blog.janchristensen.net/2022/12/nr-3130-vi-klaget-pa-plan-og.html

 

 

 

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette kan du ikke godta! Fint at du anket innforbi Oslo Tingrett,de kan da ikke stjele din kones bil!

Jan Kåre Christensen sa...

Takk.
Bare jeg får det igjennom.
Be, at vi vinner over Oslo Kommune og får saken på nytt opp for Oslo Tingrett.