mandag 4. desember 2023

Nr. 3313: Den onde Haman og Namsmannen er åpenbart styrt av samme ånd og sinnelag!

 Nr. 3313:           

Den onde Haman og Namsmannen er åpenbart styrt av samme ånd og sinnelag!

 

Saken imot oss er vandalisme. 

Ikke det at de selv gjør det – PBE og myndighetene.

Men vi skal gjøre det, aldri i livet.

Vi skal tvinges til å utføre Satans gjerning. 

Rive mur, trapp og bod. 

Gjør vi ikke det. 

Er straffen styrt av Satan åpenbart. 

Bøter, pengetrekk, salg av bil, hus og straff helt hinsides. 

Snakk om at myndighetene lar seg bli styrt av mørkets krefter og makter.

https://blog.janchristensen.net/2022/09/nr-3072-faktum-i-saken-var-er-at-vi-har.html

 

Alle pålegg imot oss er et narrativ og demoniske, da de bygger utelukkende på løgn og de husker ikke!

Dette er mennesker som er direkte styrt av uredelighet, løgn og elsker å skape strid. Dette er intrigemakere, elsker splitt og hersk!

Demonene trigger dem åpenbart!

 

https://blog.janchristensen.net/2023/12/nr-3312-nettstedet-skelys-na-ryker.html

https://blog.janchristensen.net/2023/12/nr-3311-mte-med-plan-og-bygningsetaten.html

https://blog.janchristensen.net/2023/11/nr-3310-jeg-har-prvd-si-ifra-over-pbe.html

https://blog.janchristensen.net/2023/11/nr-3309-plan-og-bygningsetaten-her-i.html

https://www.sokelys.com/na-ryker-bmwen-ma-levere-fra-seg-bilen-innen-13-desember-christensen-reagerer-sterkt/

 

Esters bok 3. 7 I den første måned, det er måneden nisan, i kong Ahasverus' tolvte år blev det kastet pur, det er lodd, i Hamans påsyn om hver enkelt dag og hver enkelt måned like til den tolvte måned, det er måneden adar.

8 Og Haman sa til kong Ahasverus: Her er et folk som bor spredt og for sig selv blandt de andre folk i alle ditt rikes landskaper, og deres lover er forskjellige fra alle andre folks; de holder seg ikke efter kongens lover, og det høver ikke for kongen å la dem være i fred.

9 Dersom det tykkes kongen godt, så la det bli utferdiget en skrivelse om at de skal utryddes; og jeg skal da kunne tilveie embedsmennene ti tusen talenter sølv til å legge i kongens skattkammer.

10 Da trakk kongen signetringen av sin hånd og gav den til agagitten Haman, Hammedatas sønn, jødenes fiende,

11 og sa til ham: Sølvet skal være ditt, og med folket kan du gjøre som du finner for godt.

12 Kongens skrivere blev da kalt sammen på den trettende dag i den første måned, og det blev utferdiget en skrivelse aldeles således som Haman bød, både til kongens stattholdere og til landshøvdingene for hvert landskap og til fyrstene over hvert folk – til hvert landskap i dets skrift og til hvert folk på dets tungemål. I kong Ahasverus' navn blev skrivelsene utferdiget, og de blev forseglet med kongens signetring.

13 Så sendtes der med ilbud skrivelser til alle kongens landskaper at alle jøder skulde ødelegges, drepes og utryddes, både unge og gamle, små barn og kvinner, alle på en dag, på den trettende dag i den tolvte måned, det er måneden adar, og deres gods skulde gis til plyndring.

14 Forat befalingen skulde bli kjent i hvert landskap, blev en avskrift av skrivelsen kunngjort for alle folkene, så de kunde holde sig rede til den nevnte dag.

15 På kongens bud drog ilbudene i hast avsted så snart befalingen var utferdiget på borgen Susan. Så satte kongen og Haman sig til å drikke, men byen Susan var forferdet.

 


 

Namsmannen skriver:

 

“Bilen må leveres inn “frivillig” til Namsfogden ellers vil den bli avhentet den 13.12.23 av Namsfogden folk.

Løsøret vil bli avhentet den 13.12.2023.

Datoen som Satan og demonene har satt temmelig åpenbart.

 

Satan liker åpenbart den 13. i mnd ekstra godt for å plyndre og straffe!!!!!

 

«Så sendtes der med ilbud skrivelser til alle kongens landskaper at alle jøder skulde ødelegges, drepes og utryddes, både unge og gamle, små barn og kvinner, alle på en dag, på den trettende dag i den tolvte måned, det er måneden adar, og deres gods skulde gis til plyndring.»

 

Mordekai store «ugjerning» var det samme som min. Vi ville ikke bøye oss for det som var «vedtatt» som riktig.

 

Vi har en mur som vi ble veiledet av PBE hvordan bygge.

Der PBE hevder vi som har en stupbratt tomt. Som de hevder er paddeflatt. Derfor er den ulovlig, skal rives. Hvis ikke, så vanker det bøter og annet som de finner på av ondskap, løgner og oppdiktede «sannheter!»

 

Esters bok 3. 1 Nogen tid efter ophøiet kong Ahasverus agagitten Haman, Hammedatas sønn, og gav ham rang og sete over alle de fyrster som var hos ham.

2 Og alle kongens tjenere som var i kongens port, falt på kne og kastet seg ned for Haman, for så hadde kongen befalt om ham; men Mordekai falt ikke på kne og kastet sig ikke ned for ham.

3 Da sa kongens tjenere som var i kongens port, til Mordekai: Hvorfor overtreder du kongens bud?

4 Og da de dag efter dag hadde sagt så til ham, og han ikke hørte på dem, så meldte de det til Haman for å se om den grunn Mordekai gav, vilde bli tatt for god: for han hadde sagt dem at han var jøde.

5 Da Haman så at Mordekai ikke falt på kne eller kastet seg ned for ham, blev han full av harme.

6 Men det syntes ham alt for lite å legge hånd bare på Mordekai; for han hadde fått vite hvilket folk Mordekai hørte til; derfor søkte han å få utryddet alle de jøder som fantes i hele Ahasverus' rike, fordi det var Mordekais folk.

 

Legg merke til at datoen som Satan og demonene er enige om.

Det er den 13 i mnd. Her ser vi at det er den samme Satan og demonene som virket imot Mordekai og Israels barn.

Som virker og styrer vår sak.

Satan og demonene vil demonstrere at det er de som står bak forfølgelsen, og trakasseringen av meg og min kone Berit.

 

Se her, Haman ble så rasende at han ikke ville engang bare ta Mordekai.

Men vi leser:

«Men det syntes ham alt for lite å legge hånd bare på Mordekai; for han hadde fått vite hvilket folk Mordekai hørte til; derfor søkte han å få utryddet alle de jøder som fantes i hele Ahasverus' rike, fordi det var Mordekais folk.»

 

Hva gjør myndighetene imot oss?

De prøver å knekke oss med å frata oss bil, hus, eiendom og alt de kan gjøre av skadeverk for at VI HAR OPPGRADERT VÅR EIENDOM.

Større galskap enn hva myndighetene holder på med i denne saken.

Skal en lenge lete etter!

 

1.)  Vi ble veiledet hvordan bygge muren av plan og bygningsetaten gjennom vår daværende saksbehandler. Kaja Aubert Lange som sa at så lenge vi bygget en mur under 2 meter. Oppå gammel mur slapp vi å søke. Da vi ikke kom høyere enn naboene. Med et gjerde på 1 meter oppå. Som vi har gjort!

 

2.)  Fallet på vå eiendom, er ikke det PBE hevder den er. Det gjør PBE til noen løgnere og overgripere som ikke snakker sant. Alle vedtak er bygget på at PBE hevder at vår skrånede tomt er flat, paddeflat. Den er stupbratt og har et fall som gjør PBE til noen løgnere, som de også er.

 

3.)  Andre får dispensasjoner og godkjennelser som vi kan bare drømme om. Opptil 60 ganger hva vi trenger. PBE hevder de bygger under tak, terrasser etc. Går en de nærmere i sømmene, er alt løgn og kun en del av sannheten. De har bygget under tak, men kun en minimal del av det som er bygget.

 

Sluttkommentar:

 

Satan og demone trigger nå Namsmannen med å ville ta min kones bil den 13. i denne mnd.

Ja, du leste riktig. Det er åpenbart at saken vår er en åndskamp.

Det gode imot det onde.

Mørke imot lys.

 

Fra Wikipedia om Purim

https://no.wikipedia.org/wiki/Purim

 

Dagen før Purim er en fastedag som kalles Ta'anit Ester, Esters faste, som er til minne for de tre dagene Ester fastet før hun gikk inn til kongen.

Purim-høytiden i Israel

 

Purim-feiringen er fremfor alt en festdag for barn i den jødiske tradisjonen. Barna kler seg ut i karnevalsdrakter, som oftest for å forestille helter og skurker fra bibelens historie om hvordan Ester reddet sitt jødiske folk fra den kongelige rådgiveren Hamans planer om å utrydde jødene.

På Purim er alle forpliktet til å høre lesing av Esters bok. Det er en tradisjon å trampe med beina, rope, svinge med skraller eller lage annet bråk hver gang navnet Haman nevnes. Dette er for å «viske ut» Hamans navn.

 

Skrev denne artikkelen her for en stund siden.

Legger ved den til slutt.

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3272-det-er-akkurat-samme-onde.html


 Nr. 3272:

Det er akkurat samme onde Djevelske Ånd som virker i plan og bygningsetaten her i Oslo som virket i Nazi Tyskland og Adolf Hitler ovenfor jødene! Og storparten sitter og ser på, eller er med på det med stilltiende godta det!

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3271-vi-er-ikke-uviten-om-satans.html

https://www.sokelys.com/selv-nazistene-og-adolf-hitler-var-ikke-sa-ille-som-det-offentlige-er-imot-oss-er-vi-overbevist-om-for-dette-er-ikke-noe-annet-enn-et-offentlig-overgrep/

Nazismen og Adolf Hitlers regime i Tyskland fremmet troen på den hvite rases overlegenhet og målet om et «rent» Europa der uønskede grupper som jøder, sigøynere og andre som de så på som avvikere.

Slik er det også med PBE og myndighetene her i Oslo, Norge.

De mener at vi kan de gjøre med hva de vil. Da vi har oppgradert vår eiendom som myndighetene dikter opp en røverhistorie at det er ulovlig.

Motsette seg dette, at vi mener at det de gjør er et overgrep.

Skal straffes på mest mulig og brutale måte.

Da med å bli fratatt råderett over eget hus og hjem.

 


Forkynneren 1. 9. Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen.

 

Etterpåklokskap er verdens dårligste klokskap – det er å handle NÅ IMOR URETT SOM SKAPER FORANDRING!

 

Jeg og min kone har vært en gang i Yad Vashem - World Holocaust Remembrance Center.

Den følelsen av å være der er overveldende. Derfor er det et sted som jeg ikke har hatt lyst å besøke igjen selv om vi har vært i Jerusalem, Israel etterpå.

Så meningsløst det som skjedde. Hva var grunnen til denne utslettelsen?

Kort fortalt, den ariske rasen skulle bevares ren.

Jødene tilhørte ikke den, og skulle dermed utryddes.

Dette er selvsagt veldig forenklet, men allikevel kort fortalt. Det som skjedde da Adolf Hitler og Nazistene kom til makten i Tyskland og startet 2 Verdenskrig.

 

Nå kan selvsagt ikke omfanget, størrelsen og brutaliteten sammenlignes hva vi blir utsatt for av myndighetene her i Norge.

Men det er mange likheter – slående mange likheter!

 

Hva er det vi har gjort feil? Prøvd å oppgradere vår eiendom. Der vi har fått bort overvann og annet uønsket. Og lage en eiendom som er bedre for utenomhusopphold og få en grønnere plen.

https://blog.janchristensen.net/2022/09/nr-3072-faktum-i-saken-var-er-at-vi-har.html

https://blog.janchristensen.net/2022/04/nr-3008-vart-skriv-til-plan-og.html

 

Hva er det vi da har gjort feil, og skal straffes med at vi skal nå få huset vårt tvang solgt.

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3271-vi-er-ikke-uviten-om-satans.html

https://www.sokelys.com/kommunal-inkasso-varsler-at-de-vil-kreve-christensens-eiendom-solgt-for-a-inndrive-boter-pa-naermere-300-000/

 

Det er at plan og bygningsetaten hevder at vi har ei flat tomt. Derfor har vi ikke lov å ha en mur høyere enn 0.5 meter.

Vi hevder at tomten vår er ikke flat, derfor kan vi har en mur som vår.

Muren vår er etter PBE eget regelverk lovlig, hvorfor skal vi da måtte rive den da????? Spør jeg i denne artikkelen:

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3172-muren-var-er-etter-pbe-eget.html

 

Så er det ikke bare det, vi ble veiledet av PBE hvordan bygge muren.

Tar en med dette og at muren vår er satt opp på en tomt som er stupbratt.

Da er vi milevis innafor å ha en lovlig mur.

https://blog.janchristensen.net/2019/04/nr-2448-flere-og-flere-er-enig-med-meg_21.html

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3175-hva-skjedde-i-de.html

 

Hva er da likhetene mellom oss og hva jødene erfart under den 2 Verdenskrig?

 

Flere, ikke minst at vi blir forfulgt for forhold som er helt hinsides og meningsløse!

Det er klart at det er også andre forhold å ta med hvorfor Jødene ble forfulgt og drept. Men at det var bygget på forhold som nevnt, er kort fortalt.

https://snl.no/Holocaust

 

Vi blir også nå prøvd først å bli ruinert. Noe som de ikke har lykkes til nå med.

https://blog.janchristensen.net/2022/09/nr-3073-namsmannen-skriver-at-de-270000.html

 

Nå prøver de å tvangsselge huset! Men hva skjer da?

 

Det som de gjør, er totalt grunnløst og ondt. Akkurat som det som Adolf Hitler og Nazistene gjorde det imot Jødene!

 

Men dessverre, nå som da er flesteparten tause og lar dette skje!

 

Det er demonene og Satan som virker gjennom Hitler og Nazistene.

Men det er den samme Satan, og samme demonene som virker igjennom Plan og bygningsetaten i Oslo.

Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett og Norges Høyesterett.

Bare på en mer fordekket, elegant, raffinert, sofistikert og minnelig måte enn gjennom Hitler og Nazistene.

Men resultatet er det samme, knekke, ruinere og ødelegge de som skal tas.

Hvorfor er majoritetene tause og lar denne uretten skje?

Jeg og min kone Berit er vel de to mest lovlydige og rolige personer som bor i Oslo By. Eier ikke et våpen – noe vi aldri har gjort.

Har jobbet og betalt skatt og er og har vært lovlydige borgere alltid.

Gjennom hele livet, fra ungdommen til i dag som godt voksne.

Men nå skal vi fratas huset og forsøke å bli knekt. For hva da?

For kun å ha oppgradert vår egen eiendom og vil ikke rive det som vi har fått pålegg om.

Da selve vedtakene og dommene imot oss er kun oppspinn og løgner!

Hvordan er det mulig at hverken presse elle andre ikke vil tale vår sak? Alle er tause på vår vegne!

Det oppleves som surrealistisk alt. Men at faktisk omtrent ingen – kun noen få vil tale vår sak imot dette gedigne overgrepet. Det er for meg like vanvittig som så mange ikke ville og ønsket å forsvare jødene før de ble deportert og gasset i hjel. Kunnskapen i vår sak er større enn det var under krigen. Men for de som ville vite, er alltid kunnskapen tilgjengelig.

Klart at det er den samme Satan som står bak det som skjer med oss.

Hvorfor reagerer ingen – nesten?

Er det slik at ondskap blir tålt og akseptert?

Her gjør en onde til godt. Godt til ondt. Sannhet til løgn. Og løgn til sannhet.

Mørke til lys, og lys til mørke!

Sluttkommentar:

Vi et at mange som ikke sto opp for Jødene under 2 Verdenskrig.

De gjorde det virkelig etter krigen.

Alle med litt vet og sunn tanke i behold vet at det som myndighetene forsøker å gjøre imot oss – et enkelt ektepar. Er helt meningsløst, rigid og bare ondt.

Det er så få som gjør noe for OSS NÅ, DET ER VIRKELIG DET SAMME SOM SKJEDDE MED JØDENE.

DET ER NÅ VI TRENGER DIN OG ALLE GODE KREFTER SOM VIL STÅ OPP FOR OSS IMOT OVERGRIPERNE!

 

Vi trenger ikke noen hjelp og sympati når saken er over.

Det er NÅ MENS SAKEN PÅGÅR VI TRENGER HJELP!

Senere er det for sent, slik det var for 6 Millioner Jøder som aldri fikk den hjelp og beskyttelse de trengte under 2. Verdenskrig!

 

https://www.sokelys.com/jan-kare-christensen-gud-kaller-domstolene-i-norge-for-fordervelsene-domstol/

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3266-gud-kaller-domstolene-i-norge.html

 https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3270-det-var-med-en-enorm-glede-jeg.html

13 kommentarer:

Robert Midttun sa...

Amen! Nå Må denne Plan og bygningsetaten skjerpe seg!

Robert Midttun sa...

Amen! Nå Må denne Plan og bygningsetaten skjerpe seg!

Kjetil sa...

https://tv.nrk.no/serie/etaten

Anonym sa...

13 desember ja - tenkte selv på Haman når jeg så datoen! ngen kan tvile på at dette er åndskamp nå! Vi ber Jan Kåre,vet ikke hva annet vi kan gjøre i denne situasjonen.

Jan Kåre Christensen sa...

Det er Satan som sto bak den Onde Haman.
Ene og alene fordi Mordekai ikke ville bøye seg.
Hatet til Haman ble så stort og intens.
Han ville ikke bare drepe Mordekai.
Men hele det Jødiske folket.
Gud hadde en vei, som alltid.
Dronning Esther var en Jødisk dronning.
Oppdrat av Mordekai.
Hun ble redningen,
Ikke bare for Mordekai, men hele det Jødiske folket da Haman hadde planlagt å drepe alle Jøder på den 13. Dagen i mnd.
Slik også med oss.
Det er alltid en utgang.
Gud er god og har en vei ut av det hele!

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du skriver.
13 desember ja - tenkte selv på Haman når jeg så datoen! ngen kan tvile på at dette er åndskamp nå! Vi ber Jan Kåre,vet ikke hva annet vi kan gjøre i denne situasjonen.

Svar.
Ja, be er det beste.
Gud har en løsning, Amen.

At Satan gjør reprise selv om han tapte på den 13.
Vitner om hans hovmodighet.
Han tror han vil vinne.
Be, at seieren kommer.
Vi får godkjent mur, trapp og bod.
Amen!

Jan Kåre Christensen sa...

Robert, Hanam forandret seg ikke 1 cm.
Tror nok ikke disse demonene i de ansatte I PBE vil forandre seg de heller.
De er forherdet, onde, lyver, husker ikke og gjør alt for å være vanskelige.

Løsningen må nok komme fra noen andre.
Det er ei Dronning Esther også i vår sak.
Gud vil ikke tolerere mer ondskap i denne saken håper, tror og ber vi om.
Amen.
Gud har sine grenser, de tror jeg at myndighetene er i ferd med å overskride i denne saken.
Vi har kun oppgradert vår eiendom.
Det vi har fått bort overvann og moll.
Det som PBE og myndighetene gir ingen mening.
Det hate til Haman var også irasjonellt.
Alt det Satan og demonene trigger menneskene å holde på med.
Er fullstendig meningsløst.
Slik i denne saken også!

Jan Kåre Christensen sa...

Spesielt at Satan og demonene avslører seg.
Og til de grader.
Samme demonene som virket i Haman.
Virker i plan og bygningsetaten.
Og de offentlige instanser og domstolene.
Rent ut uhyggelig.

Anonym sa...

Vi ber om at Dronning Esther får hukommelsen tilbake slik at denne saken blir løst nå

Jan Kåre Christensen sa...

Høyt skolært Kaja Aubert Lange har en husk som ikke jeg skjønner.
Ja, vi ber.

https://blog.janchristensen.net/2022/10/nr-3098-jan-helge-andersen-dro-viggo.html?m=1

Jan Kåre Christensen sa...

Kjetil, takk for linken.
Skal se, høres spennende ut.
Takk 😁

Anonym sa...

Jonas ghar Støre kan sikkert hjelpe ..

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym, du skriver:
Jonas Gahr Støre kan sikkert hjelpe..

Svar:
Ja, det hadde han sikkert hvis jeg kunne fått pratet med ham.

Nå har jeg snakket som sagt med Arve Juritzen, der de nå skal behandle saken i Oslo Bystyre.
Uansett, bønneveien med Gud. Den fungerer – alltid!