tirsdag 17. mars 2015

Nr. 1065: Vi jobber knallhardt for at du skal bli åndelig beriket og velsignet, vil du være med å bidra slik at alt kan bli enda mye bedre med Smyrna Oslo?????Nr. 1065:
Vi jobber knallhardt for at du skal bli åndelig beriket og velsignet, vil du være med å bidra slik at alt kan bli enda mye bedre med Smyrna Oslo?????

Vi prøver og strekker oss ut etter å forbedre, gjøre ting annerledes og hele tiden fornye oss slik at du skal bli åndelig beriket og velsignet, vil du være med å bidra slik at alt kan bli enda mye bedre med Smyrna Oslo?????

Bilde av Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen som er ansvarlig og som står for det meste som skjer på nettsidene til Smyrna Oslo

 

Vi begynte i 2009 og har tenkt å holde på til Jesus kommer igjen!

Vi fortsetter å prøve å gjøre ting best mulig, gi deg av åndelige rikdommer og forkynnelse som du nok ikke hører andre steder i Norge?! Men vi er avhengig av at du/dere står med. Eller så går ting mye tregere og den styrken det er i felleskapet blir borte.

Vi har fire nettsteder som alle er med å utfyller hverandre og beriker deg!

Det er:
Hovedsiden eller hjemmesiden: http://janchristensen.net/

Den Himmelske blogg som er den som fronter og formidler det vi ønsker å ha ut:

Den Engelske språklige blogg: http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/

Undervisning bloggen som er den siste bloggen: http://undervisning.janchristensen.net/

Rom. 15. 27 De har selv bestemt dette og står jo også i gjeld til dem. De skylder å hjelpe dem med materielle gaver når de selv, som hedninger, har fått del i deres åndelige gaver.

Jeg og hva vi formidler og forkynner gir deg/dere del i de åndelige gaver, som er de viktigste og største. For at vi skal kunne forbedre, gjøre ting annerledes og hele tiden fornye oss slik at du skal bli åndelig beriket og velsignet, vil du være med å bidra slik at alt kan bli enda mye bedre med Smyrna Oslo?????

Da har du muligheten ved å støtte oss her:

Her er kontonummeret i DNB:
0535 06 05845

Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!

Sluttkommentar:

Jeg skjønner ikke alle ting, og trenger ikke å gjøre det heller. Men allikvel, når dagens frafalne kirker og menigheter som forkynner og lærer stikk i strid med Guds ord i så mange ting. Og ellers, det er veldig mye mer å si om dette.

F.eks. Visjon Norge drar inn 90 Millioner i året (100 Millioner før kanal 10 kom på luften). Skulle ikke Smyrna Oslo kunne fått 1 Million i året? Det hadde vært noe det!!!!!!!!!!!

Men vær du med å bidra det du evner, ønsker og vil. Om det er 100 ,- kr, 1.000,- kr eller 10.000,- kr. eller anda mer!!!!

Sannheten er at vi går med underskudd, det beløpet som koster å drive og gjøre så mye, det betaler egentlig jeg og min kone (underskuddet betaler vi av egen lomme). Den dagen vi går med overskudd skal vi opprette en stiftelse regner vi med?!

Ellers ønsker vi deg/dere alt godt i den Herre Jesu Kristi Navn!
Ingen kommentarer: