torsdag 9. oktober 2014

Nr. 895: Gods TV grunnlegger Rory Alec gjør bare det samme som Jan Hanvold, Svein Nordvik og andre forkynnere, finner seg ei ny kone når en ønsker det selv!



Nr. 895:
Gods TV grunnlegger Rory Alec gjør bare det samme som Jan Hanvold, Svein Nordvik og andre forkynnere, finner seg ei ny kone når en ønsker det selv!

Skal det være forskjell for disse forskjellige forkynnere som skiller og finner en ny partner? Nei, alle skal egentlig bli stengt ute fra menigheten da de fører skam over Kristus og er døråpner for synden, verden og de onde åndsmaktene.
Bilde av GOD TV's Rory og Wendy Alec i de gode dagene. Nå er de onde kommet. Vi har lovet hverandre troskap i gode som onde dagene.



Gjelder ikke den frie «nåden» for Rory Alec når den gjelder for Jan Hanvold og alle andre som har bryte Jesu bud og giftet seg på nytt? Skal det nå være forskjell og han skal Satan ha lurt, men ikke disse andre? Det er den samme Satan som står bak dette, er det ikke det?

Hva har nå skjedd?

Rory Alec har forlatt sin kone og dratt for å være med en annen kvinne. De har vært gift i 27 år.

Kvinnen skal ha “hørt fra Gud at Rory var Mr. Right og at han var hennes mann”, ifølge ChristianToday.com. (Link: http://goo.gl/Gqyn5S)

Den 50-år gamle kvinnen skal være en skilt kvinne fra Østerrike, som skal ha truffet familien gjennom felles venner, og kvinnens far hadde bedt Rory om å hjelpe kvinnen om å spille inn en jazzplate. Der hadde følelsene vokst og utviklet seg. Er dette Satan? Hva da med Hanvold og alle de andre? De har også «hørt» fra Gud, men hvilken Gud? Stemmer dette med Guds ord, det vi «hører»? Nei, og atter et nei. Er man gift som en kristen, så er ekteskapet for livet, livet ut!

Gud kommer til å tale til kristenfolket på en spesiell måte angående deres unnfallenhet når deg gjelder kristen moral og etikk, spesielt angående gjengifte!

Jeg er sikker på en ting som er helt feil, det er at gjengifte blant troende blir det i dag sett igjennom fingrene med. Dette er en unnfallenhets synd som er dypt tragisk!

Unnlatelsessynder på dette område har gjort noe med Guds menighet de siste 30 årene dette gjelder.

Dypest sett er det Satan og hans demoner som står bak dette, ingen andre. Det har igjen skapt og gjort at Guds menighet i Norge og den vestlige verden har opplevd og erfart stillstand og resignasjon som eneste oppnådde «positive» resultat ut av dette!

Renhet i liv og lære er alfa og omega for Guds menighet og den kristne. Her svikter en grundig hvis en tillater gjengifte i Guds menighet, da i særdeleshet blant forkynnerne og hyrdene. De som skal lære andre og være et forbilde.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Det var noe som skjedde på God tv da de slapp inn Todd Bently igjen?...da ble det kanskje åpnet noen dører som dem ikke klarte lukke igjen?....dette er så tragisk !!
I motsentig til flere andre forkynner man kjenner til sa Rory Aleck at han hadde sviket moralsk sett og forlot alle sine oppgaver i God Tv med øyeblikkelig virkning !!

Det var jo nettopp det andre gjengifte predikanter/forkynnere her i Norge også burde gjøre og forstått.

Men de tvilholder på sin posisjon...!

Jan Kåre Christensen sa...

Veldig rart det du skriver Randi, akkurat det samme diskuterte jeg og min kone i går kveld og kom til samme konklusjon, takk!

bjørn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.