fredag 24. februar 2017

Nr. 1862: Pengene som er og blir sendt til «Palestinerne» slipper de som eneste som mottar bistand å forklare hva de bruker pengene til!

Nr. 1862:
Pengene som er og blir sendt til «Palestinerne» slipper de som eneste som mottar bistand å forklare hva de bruker pengene til!

Bilde av meg og min kone som er på Ben Gur flyplassen i Tel Aviv.
Det er den syvarmede lysestaken vi møter når vi kommer ut!
Nå bygger de også en ny flyplass i Israel, se her:
http://israel-blogg.janchristensen.net/2016/10/nr-4-ny-flyplass-i-israel.html


Norge har sendt ufattelig med millioner, milliarder og bistand til «Palestinerne»!
Ikke noe av dette vet Norske myndighet hva de har brukt dem til.
Regnskap finnes ikke, ingen vet hva de har brukt disse ufattelige mange milliardene.
De bruker dem til våpen, terror, krig og alt annet imot Israel.
Mens de som støtter Israel fra egen lomme, får ikke engang trukket dette fra skatteseddelen!
Snakk om dobbeltmoral!

Disse såkalt «Palestinerne» får penger også for å forhandle med Israel, ekstra penger. Ja, du leste riktig. De har fått av Norske myndighet 2 milliarder ekstra for å forhandle for en fred de ikke vil ha. De vil ha Israel bort, det er det eneste de egentlig vil godta. I god «Arafat» ånd.
De bruker penger til å honorere og belønne de som har drevet med terror imot Israel, er ikke dette ufattelig? Denne kriminelle virksomheten oppretter Norge vel vitende om hva som skjer!

Hvor skal dette ende? Hvor skal denne galskapen ende? Det kan ikke bli verre?

Hvorfor reagerer ikke det Norske folk? Hvorfor det hatet imot Israel, og denne beskyttelse overfor de kriminelle «Palestinerne»!

20 Milliarder minst regner jeg med Norge har gitt til disse menneskene siden 1993 da en begynte med direkte støtte til denne kriminelle bermen!

Desverre er våre ledere blinde, fordi hver krone vi gir til Palestina, så går det meste til korrupsjon og krigføring. Det er hva Palestina betyr i praksis. Dermed så støtter vi aktivt terrorisme. Bare fordi FN og USA har hvitkalket og hvitmalt Palestina, så betyr det dermed ikke at de har sett lyset eller sannheten.

Det er merkelig at så mange penger går til Palestinerne, mens andre nasjoner, som har det verre og til tider har umenneskelig stor nød, men de driver ikke med terrorisme, så får de ikke en krone i støtte. Dette hykleriet betyr bare en ting, vi støtter terrorisme aktivt, Og vi rettferdiggjør det. Mens når vi var i Afghanistan eller bombet i Libya, så rettferdiggjorde vi det, fordi vi kjempet mot terror.

I milliardene som Norge har overført palestinere i de siste årene, kunne mann bygge 10 stater. Likevel bygger Norge ikke opp noe "Palestina". Årsaken er at palestinere vil ikke ha en "Palestina" ved siden av Israel. I virkeligheten støtter Norge, indirekte, kampen om å "frigjøre Palestina". En kamp som for palestinere betyr utslettelse av staten Israel.

Sluttkommentar:

Etter FRP kom til makten, så har det faktisk ikke blitt bedre. Men heldigvis ikke verre! Enn når de rødgrønne regjerte.
Stemmer en på AP, Senterpartiet eller SV så støtter en egentlig garantert disse korrupte og kriminelle «Palestinerne» som hater Israel.

Nå gjør heldigvis ikke alle «Palestinerne» det. Men skulle en ikke være med å deres aggresjon, og er «Palestiner». Så kan en faktisk oppleve å bli skutt, lemlestet og fratatt alle rettigheter som menneske. Med andre ord, både på den såkalte «Vestbredden» og Gaza strippa. Så blir hele disse Islamske samfunnene styrt like strengt, om ikke strenger enn de gjør i Saudi Arabia, Iran og andre ekstreme Islamske land. Dette støtter du garantert hvis du stemmer på disse 3 partiene. Derfor er eneste alternativet, å stemme på et borgerlig parti hvis du ønsker å støtte Israel med din stemmegivning!

Men samtidig, Gud holder sin hånd over dette folket!

Jeremia 31. 35 Så sier Herren, som satte solen til lys om dagen og lover for månen og stjernene, så de lyser om natten, han som oprører havet så dets bølger bruser - Herren, hærskarenes Gud, er hans navn: 36 Dersom disse lover ikke lenger står ved makt for mitt åsyn, sier Herren, da skal også Israels ætt ophøre å være et folk for mitt åsyn alle dager. 37 Så sier Herren: Dersom himmelen kan måles der oppe, og jordens grunnvoller utforskes der nede, da vil også jeg forkaste all Israels ætt for alt det de har gjort, sier Herren.

Ja, her står det rett ut. Guds trofasthet vil være mot dette folket og disse menneskene som kalles Jøder eller Israelitter. Så lenge som verden vil bestå, det er for alltid!
 

Ingen kommentarer: