mandag 8. april 2013

Nr. 583: Evangelist Benny Hinn gift på nytt – med samme kone – det er dette vi arbeider for skal skje!

Nr. 583:

Evangelist Benny Hinn gift på nytt – med samme kone – det er dette vi arbeider for skal skje!

Evangelist Benny Hinn gift på nytt med den samme kona, forsoning, forening og det som Gud har sammenføyd skal ingen skille lærer skriften.

Paula White og Benny Hinn, noe han heldigvis omvendte seg i fra.Her avbildet i sammen med Suzanne, hans første og rette koneFra Wikipedia om Benny Hinn:

Benny Hinn (født 3. desember 1952 i Jaffa i Israel) er en av de mest kjente TV-predikantene i USA. Han er medlem av Assemblies of God, en av de største organisasjonene innenfor pinsebevegelsen i USA. Hill er av gresk-armensk opphav.

Han grunnla The Orlando Christian Center i 1983. Og har siden markert seg som en predikant som mener Gud bruker han for å helbrede mennesker. Siden 90-tallet har han være utsatt for mye kritikk, blant annet for en rekke falske profetier. Blant annet profeterte han i 1989 at Fidel Castro ville dø innen 10 år. Samme år profeterte han at østkysten av USA vil bli hard rammet av et jordskjelv i løpet av noen få år. Han har også blitt kritisert for et høyt pengeforbruk, og særlig har mange reagert på at han bor i et hus verdsatt til over 50 millioner kr.

Herre jeg trenger et mirakel er en bok skrevet av Benny Hinn, og han har også forfatteren bak God morgen hellige ånd. Den førstnevnte er en bok med ti vitnesbyrd. Et av dem er Hinns egen historie om hvordan han trosset sine foreldre og ble en kristen. Man får også lære tre prinsipper for å motta et mirakel, fire leveregler for et liv i sunnhet og syv nøkkelsannheter for å beholde et mirakel. (sitat slutt).

Benny Hinn var i sammen med ei ny etter bruddet med Suzanne og gav skylden for bruddet til kona, dette fra avisen Vårt Land:

Svenska Dagen har gjennomgått noen av påstandene Benny Hinn har kommet med i det siste, og konstaterer at evangelisten har problemer med å snakke sant.

Vatinkanbløff. Ukebladet National Enquirer trykket bilder av Benny Hinn og TV-evangelisten Paula White hånd i hånd utenfor et luksushotell i Roma. I helgen la Hinn ut et dementi på hjemmesidene sine. Der skriver han at formålet med besøket i Roma var å diskutere mulighetene for et framtidig arbeid for Vatikanet. Svenska Dagens journalist tok kontakt med Vatikanet. Fader Federico Lombardi, Vatikanets offisielle talsmann, oppgir at Hinn aldri har vært invitert dit. Hinn var imidlertid i Vatikanet i 2008.

– Noen besøkende ville sitte på fremste rad ved en paveaudiens. De vurderte å donere penger til en stor restaurering av et orgel. Hinn var en av dem. Om han ga penger eller ikke er ukjent, opplyser Lombardi til Dagen.

Vatikanet er kjent med hvem Benny Hinn er, men mener et samarbeid med ham er utelukket.

Millionbløff. I en lang kollekt tale under Livets Ords Europakonferanse på søndag, påstod Benny Hinn at tre millioner mennesker kom til tro under en av kampanjene hans i Bangalore i India i 2005. 7,4 millioner besøkere var innom i løpet av tre dager på flystripen Jakkur, ifølge Hinn selv. Han forteller også at alle regjeringsmedlemmer var til stede og løftet hendene.

Grunnlegger av All Indian Christian Council, John Dayal, avviser at så mange som 7,4 millioner mennesker var til stede på møtet. Han har fått opplyst at en halv million var innom. Politiet har notert seg et antall under en million. Dayal kjenner blant annet tidligere statsminister Deve Gowda, og konstaterer at han aldri har sett en hinduistisk politiker konvertere offentlig. I et nytt videoinnslag på nettsiden sin ber Hinn givere om å donere penger. Han er to millioner dollar i minus.

– En del av dere tenker sikkert, skjær ned på utgiftene. Tro meg, jeg har skåret ned på utgiftene. Vi er bare skinn og ben akkurat nå, sier han. Ukebladet The National Enquirer har publisert bilder av dem hånd i hånd i Roma.

Skilsmisse. Verken Hinn eller White påstår at bildene er forfalsket, og de bekrefter at de var i Roma samtidig. Ifølge Hinn spilte de inn et TV-program sammen, og hadde ikke sett hverandre på flere år. Benny Hinn opplyser også at han var invitert til Vatikanet for å diskutere framtidige muligheter for arbeidet sitt der.

Benny Hinns kone Suzanne leverte søknad om skilsmisse i februar. Skilsmissen er ennå ikke et faktum, og Hinn har uttrykt at han vil jobbe for å redde forholdet. Styrket vennskap. Paula White har vært til god hjelp i den vanskelige skilsmisseprosessen, skriver Hinn i sitt dementi på saken i The National Enquirer. White har selv vært igjennom to skilsmisser.

– Jeg fornekter ikke at vennskapet vårt er styrket som et resultat av dette. Samtidig som forholdet hele tiden har forblitt moralsk rent, har jeg oppskattet selskap av noen som selv har gått igjennom traumet en smertefull, offentlig skilsmisse er, skriver White. (sitat slutt)

Benny Hinn må på et eller tidspunkt ha godt i seg selv, og funnet tilbake til Herren og sin rette og første ektefelle, som skriften sier:

1 Kor. 7. 10 De gifte byder jeg, dog ikke jeg, men Herren, at en hustru ikke skal skille sig fra sin mann; 11 men er hun skilt fra ham, da vedbli hun å være ugift eller forlike sig med sin mann - og at en mann ikke skal skille sig fra sin hustru.

Dette er forbildelig, godt, vidunderlig, skjønt og stort som Benny Hinn gjør. Omvender seg, gjør slutt med Paula White. Og ber om forsoning med sin første og rette kone Suzanne. 3 år har de vært borte fra hverandre, men de fant tilbake til hverandre. Og dette er noe Gud helt sikker vil velsigne da det han har sammenføyet skal ingen mennesker skille.

KS om Benny Hinn:

Skilte seg fra kona i 2010. Nå gifter de seg igjen.

Den profilerte og omdiskuterte tv-predikanten Benny Hinn ble skilt fra sin kone Suzanne Hinn Hartern i 2010, da Suzanne leverte inn søknad om skilsmisse på grunn av «uforsonlige forskjeller» etter 30 års ekteskap.

Men forrige uke avslørte evangelisten at paret gifter seg igjen i desember.

Røpet nyheten på møte: Ifølge avisa Charisma News fant kunngjøringen sted under et såkalt «Miracle Crusade» i New York. Fiolinisten Maurice Sklar deltok på møtet, og røpet begeistret nyheten på Facebook: «Pastor Benny slapp en bombe over oss i kveld. Han og Suzanne har forsonet! Han melder at de vil gifte seg på nytt i desember! Jeg falt nesten av stolen. Jeg brøt nesten sammen på scenen. Hvilken fantastisk Gud vi har! Jeg er så glad for å høre disse gode nyhetene!» skrev Sklar, ifølge Charisma News.

Ingen kunngjøring

Benny Hinn selv kommenterer reparasjonen av forholdet på sine nettsider. Der skriver han at de to sist jul feiret høytiden sammen, og at prosessen for å reparere skadene i ekteskapet har startet. «Som mange av dere vet, har min kone Suzanne og jeg vært gjennom en vanskelig sesong i våre liv og i vårt ekteskap. Selv om jeg ikke kan kunngjøre noe om hva som skjer, ber jeg dere om å fortsette å be for vår familie og se på This Is Your Day (Hinns daglige tv-program, journ.an.) for å se strålende nyheter om hva Gud gjør», skriver Hinn.

Da paret ble skilt for to år siden, nektet først Hinn å innrømme bakgrunnen for skilsmissen og sa at han var sjokkert over konas oppførsel.

Senere sa tv-predikanten at paret hadde hatt problemer i flere år, og at han hadde satt predikantkallet foran familien. (sitat slutt).

Kjære venner, det er dette vi i Smyrna Oslo arbeider for. At de som blir skilt ikke finner seg ei ny, men går tilbake til sin første og rette ektefelle. Gjør enn ikke det så driver en hor sa den Herren Jesus Kristus ved flere anledninger.

Lukas 16. 18 Hver den som skiller sig fra sin hustru og gifter sig med en annen kvinne, han driver hor, og hver den som gifter sig med en kvinne som er skilt fra sin mann, han driver hor.

Selv for en mann som Evangelist Benny Hinn finnes det en mulighet for tilgivelse, gjenopprettelse og mulighet for å starte på nytt, bare en vil omvende seg.

Esekiel 18. 20 Den som synder, han skal dø; en sønn skal ikke bære sin fars misgjerning, og en far skal ikke bære sin sønns misgjerning; den rettferdiges rettferdighet skal hvile over ham, og den ugudeliges ugudelighet skal hvile over ham. 21 Men når den ugudelige vender om fra alle de synder han har gjort, og holder alle mine bud og gjør rett og rettferdighet, da skal han visselig leve - han skal ikke dø. 22 Ingen av de overtredelser han har gjort, skal tilregnes ham; for den rettferdighets skyld som han har gjort, skal han leve. 23 Skulde jeg ha behag i den ugudeliges død? sier Herren, Israels Gud - mon ikke heller i at han vender om fra sin vei og lever? 24 Men når en rettferdig vender om fra sin rettferdighet og gjør urett, gjør efter alle de vederstyggeligheter som den ugudelige gjør, skulde han da få leve? Ingen av de rettferdige gjerninger som han har gjort, skal tilregnes ham; for den troløshet han har vist, og for den synd han har gjort, skal han dø. 25 Og I sier: Herrens vei er ikke rett. Hør, du Israels hus! Er ikke min vei rett? Er det ikke eders veier som ikke er rette? 26 Når en rettferdig vender om fra sin rettferdighet og gjør urett, så skal han dø til straff for det; for den urett som han gjør, skal han dø. 27 Og når en ugudelig vender om fra sin ugudelige ferd og gjør rett og rettferdighet, da skal han berge sitt liv. 28 Han så og vendte om fra alle de overtredelser han hadde gjort; han skal visselig leve - han skal ikke dø. 29 Men Israels hus sier: Herrens vei er ikke rett. Er ikke mine veier rette, Israels hus? Er det ikke eders veier som ikke er rette? 30 Derfor vil jeg dømme eder, Israels hus, hver efter hans veier, sier Herren, Israels Gud. Vend om og vend eder bort fra alle eders overtredelser, forat ikke nogen misgjerning skal bli eder til fall! 31 Kast fra eder alle eders overtredelser, som I har forsyndet eder med, og få eder et nytt hjerte og en ny ånd! Hvorfor vil I dø, Israels hus? 32 For jeg har ikke behag i nogens død, sier Herren, Israels Gud; så omvend eder da, og I skal leve!

Jeg vet ikke om noe tilsvarende i Norge at en forkynner som er blitt skilt, har gått tilbake til sin første og rette kone som skriften lærer? Skulle gjerne fått vite det, da skulle vi skrevet om det på bloggen, for vidunderlig, herlig og stort er det! Vil gjerne få vite om dette, eler du kan skrive om det og vi legger dette ut på bloggen. For oss i Smyrna Oslo er dette solskinnshistorier vi ønsker å formidle, og gi videre, Hallelujah og takk og lov og Amen!

Benny og Suzanne Hinn fortjener ros, støtte og forbønn for det de i sammen har gjort!

Jeg vet ikke alt, men jeg vil anbefale å se deres bryllups sermonien, tenke og reflektere igjennom dette. Og holde dette oppe som standarden og målet for alle som blir skilt, at det er kun to utveier for kristne. Enten leve enslig, eller den aller beste veien, forsoning og å gifte seg på nytt. Slik som Benny og Suzanne Hinn nå gjorde 3. Mars 2013.

Dette er Youtube videoen du kan se dette gratis på, anbefales: https://www.youtube.com/watch?v=Vha9A3TVPKE https://www.youtube.com/watch?v=hPjTAYRWB88

Relaterte linker: http://janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/2013/01/nr-542-mitt-klare-rad-til-de-kristne-i.html http://blog.janchristensen.net/2013/01/nr-541-hva-skal-en-kristen-gjre-hvis.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-575-hvilke-forbilder-er-det-den.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-572-hvordan-kunne-det-ga-sa-grnt.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-414-et-lite-innblikk-i-hvilket.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-155-hvorfor-angriper-du-herrens.html http://blog.janchristensen.net/2010/10/nr-22.html http://blog.janchristensen.net/2010/09/nr-2_6535.html http://blog.janchristensen.net/2013/04/nr-584-usas-fremste-og-kanskje-mest.html

Ingen kommentarer: