lørdag 22. februar 2014

Nr. 771: Torstein Langesæter fra Ullensvang ble vi nødt til å stenge ute fra den Himmelske blogg!

Nr. 771:

Torstein Langesæter fra Ullensvang ble vi nødt til å stenge ute fra den Himmelske blogg!

Den Himmelske blogg er etter min mening Norges beste og viktigste blogg, det blir helt feil å slippe til en slik ekstrem og til dels manipulerende mann som Torstein Langesæter fra Ullensvang uten å si stopp før eller siden. Bilde av Torstein Langesæter fra Ullensvang/LofthusHer en artikkel der jeg tar for meg en del av vår disputt på bloggen: http://blog.janchristensen.net/2014/02/nr-764-hvem-er-den-tolvte-apostel.html

Takhøyde

Vi som driver Smyrna Oslo og den Himmelske blogg ønsker også at andre med ulike meninger, oppfatninger, lære og åndelig ståsted skal få lov å komme frem. Men når en gjentar gang etter gang at som her med Torstein Langesæter fra Ullensvang/Lofthus forandre, moderere og slutte å skrive om det han gjentar til det ekstreme. Men ikke ville eller ønsket, men tvert imot ble verre og frekkere. Da må en sette foten ned, og til slutt stenge slike ute. Her er noe nedforbi av det vi har skrevet oss imellom. Og det står mye mer på nettsidene våre.

Hei. Det er fint du fokuserer på desse 6000 åra. Eg har skrive utallige innlegg om dette på verdidebatt, der eg no ikkje lenger får delta. (sitat slutt).

Her opplyser Torstein Langesæter at han er blitt stengt ute på Verdi debatt, men så gyver han løs med ca. over hundre innlegg på vår blogg, uten å prøve å forandre og moderere seg. Da sier det stopp for meg. Her er kort mine ankepunkter imot Torstein Langesæter:

1.) Han forkaster Paulus og mener han er en vranglærer.

2.) Loven skal vi som kristne følge, selv om Guds ord sier at vi er avdøde for Loven for å leve for Gud. Å holde Loven vil sette oss utenforbi Nåden.

3.) Lukas evangelium er ikke fra Gud, bare de tre andre. Dette er helt forkastelig å utelukke Lukas evangelium.

4.) Torstein ser på den Himmelske blogg som et sted han kan opptre med sine forkvakla og høyst merkverdige og ubibelske synspunkter.

5.) Skriver en på andres blogg og kaller dem for alt som er stygt, da er det både ufint og respektløst å ikke ta dette ad notam og selv forlate bloggen. Det er det minste en kan forvente hvis en kommer med sterke ukvemsord og utskjelling av andre.

6.) Jeg har et redaktør ansvar, og kan ikke i det uendelige tillatte ekstreme og ubibelske ytringer om vi prøver å ha en veldig god takhøyde også fra sterkt avvikende synspunkter.

7.) Torstein skriver også mer som en monolog, ikke som en som vil diskutere, han vet svarene på forhånd.

8.) Torstein opptrer også som Gud selv ved å dømme, belære og at han vet alt, t.o.m. når 1000 årsriket begynner. Selv Jesus vet ikke det, men det gjør Torstein. Her er det hovmod i sin aller sterkeste form.

Vet noen nøyaktig når Kristus vil komme tilbake til jord? Det står i Bibelen, Matteus 24,36. Men den dag og time kjenner ingen, ikke englene i himmelen og heller ikke Sønnen, men bare Faderen. Heller ikke Torstein vet dette som ikke Jesus vet, det er kun den eneste sanne Gud Faderen som vet dette, ingen andre!

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2013/12/nr-729-jeg-er-blitt-stengt-ute-pa.html http://blog.janchristensen.net/2014/02/nr-760-forklaring-pa-evigheten.html http://janchristensen.net/

Ingen kommentarer: