lørdag 1. februar 2014

Nr. 761: Billy Graham forkynner at det ikke er nødvendig å bli frelst, da frelse er også tilgjengelig for alle uansett religion, Jesus advarte imot de falske profeter!

Nr. 761:
Billy Graham forkynner at det ikke er nødvendig å bli frelst, da frelse er også tilgjengelig for alle uansett religion, Jesus advarte imot de falske profeter!

Jesus talte om endetiden med en tid med mange falske profeter. Matt. 24. 11 og mange falske profeter skal opstå og føre mange vill.

http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-244-kan-vi-vite-om-vi-selv-er-gode.html
 Etter disse seansene med Billy Graham er det vel åpenbart for de mest positive at Billy Graham ikke er en Ordets forkynner som mener at frelsen ikke er nødvendig og påkrevd hvis en er en «god» muslim, buddhist etc.

https://www.youtube.com/watch?v=axxlXy6bLH0

https://www.youtube.com/watch?v=4MZWug3QAvs

https://www.youtube.com/watch?v=BdodMaLRRts&list=PLBFB12701259866D4

Billy Graham på "Hour of Power" show sier at folk kan komme til himmelen på en annen måte i tillegg gjennom å høre evangeliet om Jesus Kristus og så omvende og tro på evangeliet. Han sier i utgangspunktet at "gode" og "oppriktige" folk som ikke vet noe om Kristus er på vei til himmelen. Jeg vet at lyd og video er en liten bit av, men dette virkelig skjedde. For de av dere som ikke tror meg, sjekk ut noen av disse nettstedene også: Utskrift fra dette showet:

Og her er innholdet av seansen:

Dr. Schuller : " Si meg, hva er fremtiden for kristendommen ? " Dr. Graham : " Vel , kristendommen og det å være en sann troende , du vet , jeg tror det er Kristi legeme , som kommer fra alle de kristne grupper rundt om i verden , eller utenfor de kristne grupper tror jeg at alle som elsker Kristus eller vet . Kristus , enten de er bevisst på det eller ikke , de er medlemmer av Kristi legeme . Og jeg tror ikke at vi kommer til å se en stor feiende vekkelse som vil snu hele verden til Kristus når som helst . Hva Gud gjør i dag er å kalle folk ut av verden for hans navn . Enten de kommer fra den muslimske verden , eller den buddhistiske verden , eller den kristne verden , eller den ikke- troende verden , er de medlemmer av Kristi legeme fordi de har blitt kalt av Gud . de kan ikke engang vet navnet på Jesus , men de vet i sitt hjerte at de trenger noe som de ikke har , og de ​​slår til det eneste lyset de har, og jeg tror de er frelst og de ​​kommer til å være med oss i himmelen . "

Dr. Schuller : " Hva jeg hører du sier er at det er mulig for Jesus Kristus å komme inn i et menneskelig hjerte og sjel og liv , selv om de har blitt født i mørket og har aldri hatt eksponering mot Bibelen er at en korrekt tolkning . av det du sier ? " Dr. Graham : . " Ja, det er fordi jeg tror at jeg har møtt mennesker i ulike deler av verden i stamme situasjoner som de aldri har sett en bibel eller hørt om en bibel , har aldri hørt om Jesus, men de har trodd i sine hjerter at det finnes en Gud , og de prøvde å leve et liv som var helt bortsett fra det omkringliggende samfunnet de levde . " Dr. Schuller : " Dette er fantastisk jeg er så begeistret for å høre deg si at det er en vidde i Guds nåde . . . Dr. Graham : Det er . Det er definitivt . "

Samtalen ovenfor skjedde mellom Billy Graham og Robert Schuller , som er pastor i Crystal Cathedral i Garden Grove , California , og grunnlegger av Time Of Power fjernsynsprogram . Intervjuet ble sendt den 31. mai 1997 på Hour of Power TV-program, med tittelen "Si ja til muligheten tenkning , "

Relaterte linker: http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/ http://janchristensen.net/

Ingen kommentarer: