fredag 7. juni 2019

Nr. 2479: Ny Video – Er det en gjeng med hottentotter som styrer det offentlige i Norge!?


Nr. 2479:
Ny Video – Er det en gjeng med hottentotter som styrer det offentlige i Norge!?5 kommentarer:

JS sa...

Jeg ble stoppet av politiet en gang jeg skulle til påskefjellet. Jeg lå sist i en kø som kjørte for fort - alle som en. Likevel ble kun jeg stoppet av politiet. Jeg rullet ned vinduet og spurte hvorfor de bare stoppet meg? De svarte ikke på spørsmålet mitt, men ila meg et forelegg på 3000,- kr. Jeg sa da at jeg hadde null respekt for det offentlige i Norge, og jeg kalte politiet hottentotter. Dette likte de svært dårlig, så jeg fikk et nytt forelegg for å vise ringeakt for loven. Jeg sa da at Norge var verre en Nord-Korea, og sa at politiet skulle vært avsatt, alle som en. Dette likte de også svært dårlig, så jeg havnet til slutt i fengsel, og måtte starte pengeinnsamling for å komme ut av uføret igjen. Jeg husker at en politi sa jeg måtte roe meg, og styre mine mindre sympatiske trekk.

Jan Kåre Christensen sa...

Du skriver følgende:

Jeg ble stoppet av politiet en gang jeg skulle til påskefjellet. Jeg lå sist i en kø som kjørte for fort - alle som en. Likevel ble kun jeg stoppet av politiet. Jeg rullet ned vinduet og spurte hvorfor de bare stoppet meg? De svarte ikke på spørsmålet mitt, men ila meg et forelegg på 3000,- kr. Jeg sa da at jeg hadde null respekt for det offentlige i Norge, og jeg kalte politiet hottentotter. Dette likte de svært dårlig, så jeg fikk et nytt forelegg for å vise ringeakt for loven. Jeg sa da at Norge var verre en Nord-Korea, og sa at politiet skulle vært avsatt, alle som en. Dette likte de også svært dårlig, så jeg havnet til slutt i fengsel, og måtte starte pengeinnsamling for å komme ut av uføret igjen. Jeg husker at en politi sa jeg måtte roe meg, og styre mine mindre sympatiske trekk.

Svar.

Du sammenligner det vi har gjort med å kjøre for fort – glimrende!

På en tomt på 1.6 mål har vi overskride den med kun 8 kvm2 utnyttelsesgrad.

I en 50 kmt sone vil det utgjøre max 0.1 kmt.

La oss ta meget godt i, 3 kmt.

Hva gjør politiet med så små oversridelser?

De skriver det ned, og vips alt er i orden.

Hva gjør PBE her i Oslo? For eksempel hvis vi holder oss til kmt.

Så hvis du kjører f.eks. i 100 kmt i 50 sone, det er helt greit.

Men kjører du i 51 kmt o 50 sonen. Da blir du behandlet strengest mulig.

PBE her i Oslo er det bare å si en ting om. Da i behandlingen overfor oss. De er korrupte, arrogante og kriminelle!


JS sa...

Jeg tar poenget ditt, men det er jo ikke slik noen steder i landet at man tar lett på at noen kjører 100 i 50 sonen, mens man slår hardt ned på folk som kjører 51 i 50 sonen. Jeg tror nok at PBE opplever at du har kjørt 200 i 50 sonen. Det betyr ikke at noen andre IKKE har klart å komme unna med det.

Urettferdig, men likevel må man jo forholde seg til lover og regler, selv om de er aldri så irriterende og smålige.

Du mener kanskje at siden mange kjører mye over fartsgrensen uten å bli tatt, så skal du også slippe å bli tatt? Det er jo ikke mulig å få til en slik praksis? I hvertfall ikke når man gjør som deg, og vifter en rød klut foran PBE nese.

Jan Kåre Christensen sa...

JS, du skriver:
Jeg tar poenget ditt, men det er jo ikke slik noen steder i landet at man tar lett på at noen kjører 100 i 50 sonen, mens man slår hardt ned på folk som kjører 51 i 50 sonen. Jeg tror nok at PBE opplever at du har kjørt 200 i 50 sonen. Det betyr ikke at noen andre IKKE har klart å komme unna med det.

Urettferdig, men likevel må man jo forholde seg til lover og regler, selv om de er aldri så irriterende og smålige.

Du mener kanskje at siden mange kjører mye over fartsgrensen uten å bli tatt, så skal du også slippe å bli tatt? Det er jo ikke mulig å få til en slik praksis? I hvert fall ikke når man gjør som deg, og vifter en rød klut foran PBE nese.

Svar.
Det du kommer med er så til de grader hinsides, at egentlig er det ikke verd å kommentere.
For det første, vi har ringt ned og fått lov å bygge oppå gammel mur.
Så viser det seg i ettertid at faktisk er det ikke en eneste negativ ting med det vi har bygget.
Jeg fremlegger dette for PBE, så reagerer de med å si at det er andre som også må rive.
Jeg undersøker de sakene og de viser seg at brann – og andre etater har vært inne å sagt at de murene er til hinder både for daglig trafikk, og ikke minst utrykningskjøretøyer etc.

Når jeg fremlegger dette for PBE så forholde de seg taus.

Jeg har 1000 andre eksempler.

Det vi opplever er ikke noe annet en statlig forvaltning som er misbruk, det er mobbing og trakassering.
Du mener at vi skal godta slik urett? Dette er å være lovlydig etc.?

Det tror jeg ikke, det er sunt og rett å si i fra som vi gjør og nekte å etterkomme PBE sine hatefulle krav imot oss som dessverre også enkelte naboer har vært med å stelt i stand med å sende hatmailer og annet til PBE. Det gjelder først og fremst Roar Telje, Ragnhild Skramstad og Randi Lavik.

Selvfølgelig må du få lov å mene at vi kjører i 200 kmt i 50 sonen. Men jeg synes slik argumentasjon er direkte useriøs og fordummende. Vi har ikke vært i nærheten av noe slikt!JS sa...

Du må ikke vende og vri på alt jeg skriver. Når jeg sier at noen andre antagelig opplever at du har kjørt i 200, så betyr ikke det at jeg opplever det. De som setter inn så hardt skyts mot deg og krever byggverkene fjernet opplever nok situasjonen som mye mer ulovlig enn det du selv gjør. Selv synes jeg det er vanskelig å ta parti i denne saken. Den har pågått en stund og er ganske komplisert p.g.a. mye sakspapirer begge veier. Men jeg har sans for byggverkene dine. De er pent og faglig byggmessig gjennomført. Synd hvis de må rives. Naboens mur er mindre pen.