onsdag 7. november 2012

Nr. 500: Det er ikke bare Den hellige ånd og ild som holder liv i meg, men Guds ord og de som har Guds åpenbaringer!

Nr. 500:
Det er ikke bare Den hellige ånd og ild som holder liv i meg, men Guds ord og de som har Guds åpenbaringer!

Det er ingen som har betydd så mye for meg som en troende og min tjeneste som Evangelist Jimmy Swaggart om han i dag er ikke den som jeg alltid hører mest på, men jeg elsker hans musikk og hans undervisning setter jeg fremdeles meget høyt og anbefaler den varmt!Ingenting er som Guds ord og personlig bønne omgang med den levende Gud i enerom!

Matt. 6. 5 Og når I beder, skal I ikke være som hyklerne; for de vil gjerne stå og bede i synagogene og på gatehjørnene, for å vise sig for menneskene; sannelig sier jeg eder: De har allerede fått sin lønn. 6 Men du, når du beder, da gå inn i ditt lønnkammer og lukk din dør og bed til din Fader, som er i lønndom, og din Fader, som ser i lønndom, han skal lønne dig i det åpenbare.

Guds ord forvandler, oppbygger, oppkvikker og restaurerer oss!

Når jeg ser på veldig mange andre troende så blir jeg forferdet, frustrert og oppgitt! Hvorfor? Slik jeg ser det, Guds ord er ikke rettesnor for dem i liv og lære. Det blir så veldig ofte at en bygger sitt liv, tjeneste og alt på sand og ikke på klippe grunn, i sitt liv som en troende. Derfor ender også deres liv med nederlag, frustrasjon og frafall når problemer og vanskeligheter kommer. Og frafallet er egentlig ikke noe frafall da mange av de såkalt frafallende aldri har hatt liv i Gud.

10 "hemmeligheter" for at jeg har seier i mitt liv i dag!

1 Kor. 10. 12 Derfor, den som tykkes sig å stå, han se til at han ikke faller!

Jeg vet og Guds ord advarer oss imot å ikke bli hovmodig. Men på den andre siden så skal vi være frimodige - ikke frekke. Og jeg er så frimodig å si som Apostelen Paulus var:

1. Kor. 11. 1. Bli mine efterfølgere, likesom jeg efterfølger Kristus!

2. Tess. 2. 10 I er vidner, og Gud med, hvor hellig og rettferdig og ulastelig vi ferdedes iblandt eder, I troende.

Dette er kraftfulle ord, men for meg er de allikevel sanne. Etterfølg meg i liv og lære og det vil gå deg godt da jeg etterfølger Kristus. Ønsker her å komme med 10 forskjellige "kilder" som jeg har hatt og har for at mitt liv skal bære frukt, frukt som varer. Og det er ingen hemmeligheter eller fiks fakter dette dreier seg om. Men klare og konkrete veier og stier for alle troende. Det har fungert og fungerer for meg, og det er jeg overbevist det også vil gjøre for deg kjære venn!

1.) Lengsel etter Herren og Guds ord er for meg det viktigste og største. Appetitt på Guds ord er og forblir uvurderlig. Jeg kan si at jeg elsker Guds ord like mye om ikke mer i dag som da jeg var nyfrelst. Kan sitte timevis uten å synes det er kjedelig å fordype og lese Guds ord og be for meg selv. Dette er et stort privilegium for alle som har det slik. ære være Gud og Lammet fra nu av og inntil evig tid!

Ap.gj. 6. 4 vi derimot vil holde ved i bønnen og ordets tjeneste.

Større tjeneste enn dette finnes og er det ikke.

2.) Gud har alltid ledet meg til gode og oppbyggende kristen litteratur og bøker.

Her kan jeg nevne mange gode og innholdsrike bøker som har preget meg. Og det å ha en god bok i hånden er å få noe fra Gud i ånden. Vi har flere gode bøker lagt ut på vår hjemmeside som jeg kan anbefale. Ønsker også å anbefale memoarene til Lewi Pethrus for deg som har et kall til å tjene Gud som forkynner. De vil sette deg på sporet hva det kreves og forventes av deg for å tjene den levende Gud. Der omtaler han blant annet hvor viktig det er å være gift og ha en fungerende ektefelle som et grunnlag for en sann og ekte tjeneste for og med den levende Gud. Og Gud har ikke forandret seg!

3.) På hjemmesiden vår er det utrolig mye godt og oppbyggende. Personlig når jeg tar meg tid selv så finner jeg veldig mye som er til utrolig stor oppbyggelse. anbefaler det også å gjøre det samme. Her finner du bibelkommentarer og bibeloversikt over samtlige bøker i bibelen. Utrolig mange artikler og mye annet. Ønsker som de seks neste punktene å sette opp seks forskjellige linker og måter som en kan bli inspirert av linker vi har ute under bøker og linker.

http://janchristensen.net/index2.php?side=linker

4.) Da Gud åpenbarte for meg at treenighetslæren er en ubibelsk såkalt kristen doktrine har jeg også opplevd at det er flere andre som deler mitt syn. Vi har ute både linker og bøker om dette emne. Her er en bok vi har på vår hjemmeside som jeg anbefaler:

http://focusonthekingdom.org/Norwegian.pdf

5.) Her er det en bok om treenigheten som har gitt meg utrolig mye om jeg ikke er enig 100 % i alt i denne boken. Men det aller meste er veldig godt og rett ut i fra skriften:

http://www.biblicalunitarian.com/articles/jesus-christ/one-god-one-lord-reconsidering-the-cornerstone-of-the-christian-faith

6.) Systematisk bibelundervisning som vi i Smyrna Oslo også vektlegger gjør noen det knapt bedre enn Pastor Chuck Smith:

http://www.twft.com/?page=c2000

7.) Det er ingen som Broder Jimmy. Her er herlig lovsang og herlig undervisning:

http://jsm.org/

8.) Det var en hjemmesiden som jeg ikke var klar over som tok opp dette emne om skilsmisse og gjengifte så godt og grundig før Pastor Jan Åge Torp angrep meg for å stå i ledertog med disse. Blant annet er det Arnhild Gjendem som driver denne siden jeg vil anbefale:

http://tosko.no/index.php/1101/Forside.1

9.) Det er Dakes Bibelstudie bibel som jeg leser når jeg studerer Guds ord mest av alt ved siden av Guds ord, vil anbefale den til alle andre også som studerer Guds ord. Jeg er ikke enig her i alt, men det er ingen bok som er mer helhetlig og som går i dybden gjennom hele Guds ord som jeg vet om. Les selv og anskaff deg denne studiebibelen, anbefales:

http://www.dake.com/

10.) Det er fullt mulig å bruke nette på rette måten. Det finnes så utrolig mye godt ute. Husk at dette du her leser på hjemmesiden vår hadde du sikkert aldri lest uten at nette hadde eksistert da jeg hadde og er boikottet over hele kristen he-he! Derfor last ned og gjør deg bruk av alt det vi formidler og står for, all ære til Guds Fader som er den eneste sanne Gud fra evighet og inntil evighet! Se her fra vår hjemmeside fra noen blogger, linker og bøker som vi har gjort tilgjengelige:

http://janchristensen.net/index2.php?side=linker

Relaterte linker:

http://janchristensen.net/index.php

http://blog.janchristensen.net/

Ingen kommentarer: